Pridružen/a: 30 tra 2020, 17:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
U Volnovakhi, naselju u Donjeckoj oblasti mućki ubijeno 9 članova jedne obitelj u svome domu (dok su spavali), navodno Rusi ali čeka se potvrda.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
Još nisi čuo da je ovaj rat da se spriječi još veće krvoproliče
_________________ Može se očekivati da će takva odluka rasplamsati nacionalističke, protuzapadne i militarističke tendencije u ruskom mišljenju..." https://www.nytimes.com/1997/02/05/opinion/a-fateful-error.html
Pridružen/a: 30 tra 2020, 17:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
ZELENSKI: NAJTEŽI DANI ‘Bijesan je na Zapad, zapovjednici ga više ne slušaju, jedino još on vjeruje u pobjedu!‘ ‘Zavarava se. Mi više nemamo opcija. Mi ne pobjeđujemo - ali pokušajte to njemu objasniti‘, kaže jedan od suradnika https://www.zabranjeni.url/vijesti/svijet/ ... u-15389547
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
ZELENSKI: NAJTEŽI DANI ‘Bijesan je na Zapad, zapovjednici ga više ne slušaju, jedino još on vjeruje u pobjedu!‘ ‘Zavarava se. Mi više nemamo opcija. Mi ne pobjeđujemo - ali pokušajte to njemu objasniti‘, kaže jedan od suradnika https://www.zabranjeni.url/vijesti/svijet/ ... u-15389547
Haha. Članak i služi da se obmane Rusi dok Ukrajina jača. Stižu F-16-ice i 60 milijardi dolara težak paket vojne pomoći.
Rusi u ovom ratu dosad nisu imali veće gubitke kao kod napada na zračnu bazu kod Berdivke i u bezuspješnim napadima na Avdivku.
Ako je Putin kao individua lud, a dospio je di je dospio, onda vi želite reći da su narcisoidnost i makijavelizam okej osobine? Mračna trijada gotovo? Ili želite reći da su Rusi intelektualno inferiorni pa zato biraju Putina.
To su karakteristike svih lidera. Samo što na Zapadu malo češće mijenjaju te lidere.
Nisam putinist.
_________________ "Pobijedili smo, naime, Murata, onoga oholog sina i slugu Sotone..."
Osumnjičena su dva vojnika sa Dalekog Istoka koji služe po ugovoru.
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 40760 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
Ma ja pojedinačni slučajevi kao i kod armije, naravno da si rusofob ako smatraš da je dno ubijanja ruske obitelji radi Čečena. Možeš misliti da su sa Dalekog istoka a ne ruskog Bliskog Istoka.
Ma ja pojedinačni slučajevi kao i kod armije, naravno da si rusofob ako smatraš da je dno ubijanja ruske obitelji radi Čečena. Možeš misliti da su sa Dalekog istoka a ne ruskog Bliskog Istoka.
Čečeni su ruskoj armiji ono što su Indijci IT firmama u SAD-u.
_________________ "Pobijedili smo, naime, Murata, onoga oholog sina i slugu Sotone..."
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.