|
|
Stranica: 1579/1622.
|
[ 40538 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 03 stu 2023, 16:30 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Ah šta ima rade naši. Gore Leopardi ko žigice.. Pih...6 kom uništenih A4 i 3 kom A6. Ovako se to razvaljuje!
|
|
Vrh |
|
 |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 03 stu 2023, 16:42 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 21:34 Postovi: 12584 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Sad i ti stavljaš isječke iz Arma 3
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 03 stu 2023, 16:52 |
|
|
Niko Komadina je napisao/la: Sad i ti stavljaš isječke iz Arma 3 Rek'o Bobovac da je arma? 
|
|
Vrh |
|
 |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 03 stu 2023, 16:54 |
|
|
Pretpostavljam 
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
 |
Karabaja
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 03 stu 2023, 17:23 |
|
Pridružen/a: 17 ožu 2021, 15:33 Postovi: 11140 Lokacija: Global South Upozorenja: 2
|
Više je koštala zenička zaobilaznica
Koje je uopšte zvsnično objašnjenje zašto US pomaže Ukrajini?
_________________ HBEXIT 2070
|
|
Vrh |
|
 |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 03 stu 2023, 18:49 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Više je koštala zenička zaobilaznica
Koje je uopšte zvsnično objašnjenje zašto US pomaže Ukrajini?
To je cijena recimo 700 Javelina ili 3000 GLSDB, ili 30.000 155mm, itd.
|
|
Vrh |
|
 |
3AJE6
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 03 stu 2023, 18:55 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 03 stu 2023, 19:15 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 26333 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Mar-kan je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Ah šta ima rade naši. Gore Leopardi ko žigice.. Pih...6 kom uništenih A4 i 3 kom A6. Ovako se to razvaljuje!
Pregledah video, tj ovo je kompilacija videa u zadnjih godinu i pol. U njemu 22 eksplozije, što od pogodaka u oklopnjak to od kontakta sa PO minom.
Ukupno uništeno oklopnjaka trećina od tog broja. Ostalo samo pogođeno ali ne uništeno.
Sve u svemu, slabo je to. Zar je to najbolje što imaju za godinu i pol rata? Više Rusi Lancetom unište za 3 dana.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
 |
Navodni Poslanik
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 03 stu 2023, 19:16 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Koje je uopšte zvsnično objašnjenje zašto US pomaže Ukrajini? Rusija planira da napadne zapadnu Evropu nakon Ukrajine.
|
|
Vrh |
|
 |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 03 stu 2023, 19:40 |
|
|
Zanimljivo godinu i pol jesensko okruženje i isto toliko ruski mladići napadaju jednu te istu liniju. Također vidimo tragove na tlu kao da su od jutros, a i taj ruski oklop gori godinu dana.
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 03 stu 2023, 20:09 |
|
|
Niko Komadina je napisao/la: Zanimljivo godinu i pol jesensko okruženje
A kako ti razlikuješ jesenjsko okružje npr u studenom od onoga u npr listopadu ili pak veljači-ožujku? Baš me zanima? :) Citat: i isto toliko ruski mladići napadaju jednu te istu liniju. Pa znaš da borbe za Avdjejevku traju, sa prekidima, od početka rata. To znaš jelde? Avdjejevla je uz sam Donjeck, glavni i najveći grad ex Donejcke republike. To je dakle važno ratište. Iz Avdjejevke je granatiranjem pobijeno na stotine civila. Citat: Također vidimo tragove na tlu kao da su od jutros, a i taj ruski oklop gori godinu dana. O čemu to ti?
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
 |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 03 stu 2023, 20:30 |
|
|
Pišem o ovome, Čitav video je ista bojišnica, snimljen u zadnjih deset dana, od čega je dobar dio snimka tri uzastopna napada u jednom danu. Prvi val u rano jutro ( na tlu nije snijeg nego rosa ili mraz. Onda slijede drugi i treći val u narednih dva-tri sata.   
|
|
Vrh |
|
 |
K..M
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 03 stu 2023, 20:33 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 22:58 Postovi: 6615 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
 |
K..M
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 03 stu 2023, 20:35 |
|
|
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
 |
K..M
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 03 stu 2023, 20:39 |
|
|
|
|
Vrh |
|
 |
Hanma
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 03 stu 2023, 20:51 |
|
|
Je li istina da su i oficijalno Ukrajinci krenuli da mobilisu i zene, i da su parcijalne invalide proglasili sposobnim za borbena dejsta?
|
|
Vrh |
|
 |
K..M
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 03 stu 2023, 20:58 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Ah šta ima rade naši. Gore Leopardi ko žigice.. Pih...6 kom uništenih A4 i 3 kom A6. Ovako se to razvaljuje!
Arma 3...prvo snjeg, posle ljeto, kasnije jesen....
|
|
Vrh |
|
 |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 03 stu 2023, 21:05 |
|
|
Snijeg mržnje i zla ti pred očima.
|
|
Vrh |
|
 |
K..M
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 03 stu 2023, 21:05 |
|
|
Gospon_Bobo je napisao/la: Karabaja je napisao/la: "Nato im on odgovori: "Je li grešnik, ja ne znam. Jedno znam: slijep sam bio, a sada vidim." Ivan 9:25 Dobrodošao. Samo, sad kad si progledao i skužio što se krije iza maske, povratka više nema. Kao kad dijete skuži da nema djeda mraza, tad je gotovo, ne može sebe samo natjerati da ponovno u njega vjeruje. Progledao...samo jos da odabere iztocni ili zapadni vjerozakon i sve 5. Ukro RM....  2 ruska zajebanta je namagarcila...priznala da Ukr gubi rat i da je blizu kraj i kapituliranje... 
|
|
Vrh |
|
 |
K..M
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 03 stu 2023, 21:13 |
|
|
Heroj RF, Juraj novi Zevs....NEMA PROMASAJA>>>>>komandir voda sa kornetima.
Начелник Министарства одбране Руске Федерације Сергеј Шојгу уручио је звезде Хероја Русије командантима моторизованог пука и бригаде Ивану Клешчереву и Роману Федорову, као и нареднику Јурију Шчербакову.
Клешчеров је предводио јуришне снаге да изведу контранапад, услед чега је Украјина изгубила 11 тенкова, 10 борбених возила пешадије и више од 170 милитаната.
Као резултат Федоровљевих акција, правилно су постављене заседе и баријере, уз помоћ којих су одбили 20 напада Оружаних снага Украјине. Под његовом командом уништено је 12 тенкова и преко 230 украјинских јуришника.
Шчербаков је, као део посаде ПТРК (АТГМ), неутралисао 9 непријатељских тенкова, 4 оклопна транспортера и 12 борбених возила пешадије током СВО.
|
|
Vrh |
|
 |
K..M
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 03 stu 2023, 21:30 |
|
|
17:33 Zelenski razrešio komandanta Snaga za specijalne operacije i imenovao novog Predsednik Ukrajine Vladimir Zelenski danas je razrešio Viktora Horenka sa mesta komandanta Snaga za specijalne operacije Oružanih snaga Ukrajine (ZSO VS) i umesto njega imenovao Serhija Lupančuka.
Pomenuti ukazi objavljeni su na sajtu Kancelarije šefa ukrajinske države, prenosi Ukrinform
Прва употреба навођене ваздушне бомбе НАТО JDAM ER у зони СВО
„Овде сам седео, а прилет је био удаљен 30 цм“
Момци су чудом преживели: муниција је продрла кроз два спрата, али није експлодирала
Извиђачи специјалних снага «Ахмат» забележили су једну од првих употреба НАТО вођене ваздушне бомбе JDAM ER у зони СВО. Муниција је погодила један од положаја «Группы Аида» у уништеној згради на првој линији фронта.
Дежурни на овој позицији рођени су поново: бомба је пробила два спрата плафона, пробила под подрума и ушла у земљу. Али није експлодирала!
„Седео сам овде, а прилет је био на 30 цм удаљености“, каже један од бораца.
Анализа фрагмената JDAM ER - на фотографијама и видео записима. Све компоненте су прикупљене и предате стручњацима.
Гусельников
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 04 stu 2023, 07:34 |
|
|
Ode još jedan Leopard. Zanimljiv video o njegovom uništenju.
Dobro jutro.
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 04 stu 2023, 08:23 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Ode još jedan Leopard. Zanimljiv video o njegovom uništenju.
Dobro jutro.
Još jedan snimak istog Lea od prije x dana gdje posada izlazi i trk u Bradly.. Brate kisel ti taj izvor info. Što reče jedan ukrajinski tobdžija, aa nu moje haubice po ru tg već 2x uništena a ja rokam iz nje!
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 04 stu 2023, 08:36 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Ode još jedan Leopard. Zanimljiv video o njegovom uništenju.
Dobro jutro.
Još jedan snimak istog Lea od prije x dana gdje posada izlazi i trk u Bradly.. Brate kisel ti taj izvor info. Što reče jedan ukrajinski tobdžija, aa nu moje haubice po ru tg već 2x uništena a ja rokam iz nje! To je razlika u pristupu. Ja objavljujem Leoparde uništene prije nekoliko dana, a pojedini uništene ruske tenkove od prošle godine. 
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 04 stu 2023, 08:42 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Još jedan snimak istog Lea od prije x dana gdje posada izlazi i trk u Bradly.. Brate kisel ti taj izvor info. Što reče jedan ukrajinski tobdžija, aa nu moje haubice po ru tg već 2x uništena a ja rokam iz nje! To je razlika u pristupu. Ja objavljujem Leoparde uništene prije nekoliko dana, a pojedini uništene ruske tenkove od prošle godine.  Koliko ono explozija izbroji? I preskoči cca 170 kom...a ja ti pristupa.  Update..prži Putine, prži...
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 8 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|