HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 10 sij 2025, 18:18.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 1577 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 64  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Kmeka iz avlije - zbirna tema - ocijenimo kmeku
PostPostano: 08 stu 2023, 23:31 

Još jedan sarajlija papak!
Sarajlije sve papčine!

Vrh

PostPostano: 09 stu 2023, 19:56 

"Ovo je veliki skandal"
Zastupnici Smajić i Emrić: BiH izgubila kontrolu nad svojim zračnim prostorom, a nadležni šute

https://www.klix.ba/vijesti/bih/zastupn ... /231109071

Luduju sto do dana danasnjeg nisu u stanju da BIH sam kontrolira svoje nebo.
Ispada ne da nisu sposobni. Nego kao da su im Zagreb i Beograd oteli to pravo ili radare.

A da im ZG i BG odjednom ukinu kontrolu neba?
Mozda bi bili zadovoljni.
Umjesto radara neka kontroliraju nebo preko one aplikacije flightradar24. :D

Vrh

PostPostano: 09 stu 2023, 20:03 

Kako mujo misli nadzirat nebo? S klanjanjem?

Vrh

PostPostano: 09 stu 2023, 20:39 

Imota je napisao/la:
Kako mujo misli nadzirat nebo? S klanjanjem?

Preko Flightradar24 aplikacije. :D

Vrh

PostPostano: 09 stu 2023, 23:35 

Vrh

PostPostano: 11 stu 2023, 02:18 

Ovaj se seta po televizijama skoro isto toliko kao i Vucic. :neznam

Vrh

PostPostano: 11 stu 2023, 07:27 

Možda se sprema za politiku.

Na vrhuncu popularnosti uđe u SDA.

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Vrh

PostPostano: 11 stu 2023, 08:13 

Baš me zanima ima li ovaj hrvatske dokumente.
I ide li se ličit, kad je išta bitnije, u Karlovac, Sisak i Zagreb ili ide u Sarajevo, Zenicu ili Banju Luku.
Ne govori na čiju obalu ide litovat i di mu rodbina ide radit priko sezone.
Je li muktaški lituje (napunidu portapak pa na plažu) ka masa mu sunarodnjaka i je li radidu na crno, ka masa mu sunarodnjaka?
Tad mu sunarodnjaciman ne smeta ponašat se ka da već žividu u Hrvatskoj

https://www.novikonjic.ba/2023/01/21/u-konjicu-promovisana-knjiga-alije-redzepovca-izmedju-dva-zla-izmedju-scile-i-haribde/
https://www.novikonjic.ba/2023/01/11/razgovor-s-povodom-konjicanin-alija-redzepovac-nasa-je-obaveza-sacuvati-bosnu/

Vrh

PostPostano: 11 stu 2023, 09:15 

Mujo iz Konjica pametuje po Velikoj Kladuši. Skupio ukupno 20 ljudi da ga sluša. Zna li on kako je Velika Kladuša u BiH došla?

Mi smo jedini prostor na svijetu gdje imamo islamiste antifašiste haha.

Vrh

PostPostano: 11 stu 2023, 13:13 

Robbie MO je napisao/la:
Možda se sprema za politiku.

Na vrhuncu popularnosti uđe u SDA.

Naucni radnik u politici - pitanje je koliko mju je to pametno. Akademik Suad Kurtcehajic je prosao katastrofalno.

Vrh

PostPostano: 11 stu 2023, 14:30 

aleksije radicevic je napisao/la:

Ovaj se seta po televizijama skoro isto toliko kao i Vucic. :neznam

Vučić ne šeta, Vučić je televizija. :zubati

Vrh

PostPostano: 16 stu 2023, 10:27 

Izdanje "the bosnian times" ovo jutro.

Ima li Basne tu?
Ima basni koliko hoces, kao i uvijek.

Bas ovo jutarnje izdanje: "gazagazagazagazagazagazagaza
gazagazagazagazagazagazagazagazagazagazagazagazagazagazagazagazagazagazagazagaza
gazagazagazagazagazagazagazagazagazagazagaza
gazagazagazagazagazagazagazagazagazagazagazagazagazagazagazagaza"

Glasilo muslimanskog bratstva orgija po obicaju, basni do basni na pretek, Basne nema.

https://thebosniatimes.ba/

Vrh

PostPostano: 18 stu 2023, 22:32 

Kmeeeeeeeeeeeeeeeee

”Jer,bošnjačka politika izlaz iz svoje muke i neznanja traži u tuđoj muci, a o rješenjima će brigu voditi EU, NATO, UN… E zato Bosna i Hercegovina i jeste evropsko nedonošće neizvjesne sudbine.”

Što se ovo dešava sa Islamistima predvođeni Ramizom?

Prije nekoliko dana drvlje i kamenje, takoreći najgore kletve na Saudijce što ne “pomažu” teroristima Hamas!!!!

A sada - naravno ne može islamist na bratske sunitske teroriste - već što se Sunit u protektoratu petlja gdje mu evo sada odjednom nije mjesto!

Razlog?

Kmeeeeeeee, ne pomaže više hjelp basna.

https://nap.ba/qpost/323366

Vrh

PostPostano: 19 stu 2023, 10:09 

Evo pade još jedna graDZanka Margit Tomik Levy

ZEMLJA MRŽNJE I BEZNAĐA

Konacno sam prelomila. Svi moji pokušaji da probudim svest građana BiH, da ih podsetim da im je BiH jedina domovina i da se moraju boriti za njeno ocuvanje – bili su uzaludni. BiH je konacno podeljena po nacionalnim šavovima. Nisu samo politicke propalice krive za ovo stanje. Toliko je malo ostalo BOSANACA, objektivnih i nepristrasnih građana da su apsolutno nevažni na politickoj karti naše zemlje. Svi brinu o svom narodu, gde god bio na ovoj planeti a niko o državi BiH. Zaboravlja se da samo ravnopravnost svakog građana donosi mir i stabilnost državi.
Za BiH više nema nade. Ona više nikoga ne zanima. U BiH se tiho uvlacila mržnja, podele na sve i svašta, netrpeljivost, šovinizam... da bi sada eskalirala. Rat na Bliskom istoku je „upalio svetlo“ da se vidi ko je kakav. Tek sada sam spoznala pravo lice mojih FB „prijatelja“. Mržnja, mržnja i nenormalno ponašanje... Navešcu vam samo nekoliko komentara u objavama mojih Fb „prijatelja“:
- O Hitleru:
-Dzevad Custovic
El Fatiha velikom Humanisti. Znao je sa ljudima!?
-Safet Telalovic
Hitler vas je malo pobijo zizqak moraš istrijebiti
-Nerin Zadic
Adolfe sve ti je oprošteno
- O Jevrejima
-Suljo Haskic
To je pogan cifutska to treba sve potamanit sa zemlje majku im poganu
-Dzenita Filipovic - Murga
I Anu Frank ste izmislili
-Zega Baraba
Nema Boga osim Allah-a Allahu Akbar smrt vlahu i zidovima

Da li ti bednici shvataju da proklinju pogrešne ljude, ljude koji su ostavili neizbrisiv trag na ovoj planeti. Oni ne upucuju pogrde Natanjahuu nego svim Jevrejima pa i onim koji su Natanjahuovim postupcima više užasnuti od njih. Da li mogu shvatiti ti antisemiti, mnogi koji rade, ili su radili recimo u Energoinvestu, da psuju i Bluma koji im je omogucio pristojnu egzistenciju, stan, školovanje dece... Da li shvataju da je šovinizam bolest koja će i njima doci glave?
Nedavno sam napisala da me srce boli za svakom nevinom žrtvom, decom posebno, da kao čovek patim za porušenim gradovima, izgubljenim porodicama, prekinutim detinjstvima... ali ne želim da se svrstavam u navijacke tabore. Hocu da budem objektivna, neutralna i da osudim svakoga ko cini zlo. Doživela sam toliko uvreda od osoba koje su me pratile godinama i dizale (bespotrebno) u nebesa da sam morala prekinuti ta neiskrena „prijateljstva“ a blokirala sam ih preko stotinu. Odjednom su otkrili da sam din dušman i Bosni i Bošnjacima. Srbima i Hrvatima sam to odavno.
To su simptomi mržnje. Dok pišeš onako kako oni svet doživljavaju, dobar si. Kad to iskažeš na drugi nacin, ne razmišljaju o tvojim recima, čak mi spocitavaju nešto što nikada nisam rekla. Žao mi je što sam doživela takve komentare od osoba koje izuzetno cenim. Njihova pristrasnost je ubila intelektualca u njima.
Ja sam napustila Mađarsku jer nisam htela da živim sa mržnjom, šovinizmom i fašistom Orbanom u istoj državi. Sada sam u istoj situaciji ovde u BiH.
Ne umem i ne želim nikoga da mrzim. Ja ne mogu da živim u toj kaljuzi... Užasno je živeti sa islamofobima a jednako tako i sa antisemitima. Ne treba mi to više. Imala sam žarku želju da dam sve od sebe da pomognem BiH u ovoj višedecenijskoj agoniji, onoliko koliko mi moje godine dozvoljavaju. Međutim, vas to ne zanima. Vi više volite da rešavate svetske probleme u trenutku kad vaša kuca gori. Meni je to neshvatljivo i više u tome ne želim ucestvovati.
Ovaj je moj poslednji tekst o politici na Fejsbuku. Ne želim više tu trošiti ni energiju ni vreme. Na Fb cu ostati kao posmatrac, kao vecina vas, sve dok me i odatle ne oterate. Nastavicu svakodnevno pisati i komentarisati dnevno politicke teme za svog izdavaca g. Gorana Mikulica, dok je zainteresovan da objavljuje moje knjige. Možda napišem još nešto iz života, iz mooje duge umetnicke karijere, neku humoresku za nekog izdavaca ko je zainteresovan da to objavi... Nakon toga, bicu samo penzioner i dobra komšinica mojim susedima.

Na slici smo Avdo i ja. Avdo je Bosanac i Bošnjak kojem se divim. Njegova ljubav prema BiH je jednaka mojoj. Njegova žestoka borba za BiH bi trebala da imponuje svakom normalnom čoveku. Njegova ljubav prema ljudima svih naroda i nacija je jednaka mojoj. Cast mi je da smo ovu borbu vodili dugo godina, doduše razlicitim metodama ali sa istim ciljem a samo zbog njega mi je žao što izlazim iz ringa pre poslednjeg udarca gonga.

Vrh

PostPostano: 19 stu 2023, 10:16 

Betandwin je napisao/la:

ZEMLJA MRŽNJE I BEZNAĐA

Konacno sam prelomila. Svi moji pokušaji da probudim svest građana BiH, da ih podsetim da im je BiH jedina domovina i da se moraju boriti za njeno ocuvanje – bili su uzaludni. BiH je konacno podeljena po nacionalnim šavovima. Nisu samo politicke propalice krive za ovo stanje. Toliko je malo ostalo BOSANACA, objektivnih i nepristrasnih građana da su apsolutno nevažni na politickoj karti naše zemlje. Svi brinu o svom narodu, gde god bio na ovoj planeti a niko o državi BiH. Zaboravlja se da samo ravnopravnost svakog građana donosi mir i stabilnost državi.
Za BiH više nema nade. Ona više nikoga ne zanima. U BiH se tiho uvlacila mržnja, podele na sve i svašta, netrpeljivost, šovinizam... da bi sada eskalirala. Rat na Bliskom istoku je „upalio svetlo“ da se vidi ko je kakav. Tek sada sam spoznala pravo lice mojih FB „prijatelja“. Mržnja, mržnja i nenormalno ponašanje... Navešcu vam samo nekoliko komentara u objavama mojih Fb „prijatelja“:
- O Hitleru:
-Dzevad Custovic
-Safet Telalovic
-Nerin Zadic
- O Jevrejima
-Suljo Haskic
-Zega Baraba

Da li ti bednici shvataju da proklinju pogrešne ljude, ljude koji su ostavili neizbrisiv trag na ovoj planeti. Oni ne upucuju pogrde Natanjahuu nego svim Jevrejima pa i onim koji su Natanjahuovim postupcima više užasnuti od njih. Da li mogu shvatiti ti antisemiti, mnogi koji rade, ili su radili recimo u Energoinvestu, da psuju i Bluma koji im je omogucio pristojnu egzistenciju, stan, školovanje dece... Da li shvataju da je šovinizam bolest koja će i njima doci glave?
Nedavno sam napisala da me srce boli za svakom nevinom žrtvom, decom posebno, da kao čovek patim za porušenim gradovima, izgubljenim porodicama, prekinutim detinjstvima... ali ne želim da se svrstavam u navijacke tabore. Hocu da budem objektivna, neutralna i da osudim svakoga ko cini zlo. Doživela sam toliko uvreda od osoba koje su me pratile godinama i dizale (bespotrebno) u nebesa da sam morala prekinuti ta neiskrena „prijateljstva“ a blokirala sam ih preko stotinu. Odjednom su otkrili da sam din dušman i Bosni i Bošnjacima. Srbima i Hrvatima sam to odavno.
To su simptomi mržnje. Dok pišeš onako kako oni svet doživljavaju, dobar si. Kad to iskažeš na drugi nacin, ne razmišljaju o tvojim recima, čak mi spocitavaju nešto što nikada nisam rekla. Žao mi je što sam doživela takve komentare od osoba koje izuzetno cenim. Njihova pristrasnost je ubila intelektualca u njima.
Ja sam napustila Mađarsku jer nisam htela da živim sa mržnjom, šovinizmom i fašistom Orbanom u istoj državi. Sada sam u istoj situaciji ovde u BiH.
Ne umem i ne želim nikoga da mrzim. Ja ne mogu da živim u toj kaljuzi... Užasno je živeti sa islamofobima a jednako tako i sa antisemitima. Ne treba mi to više. Imala sam žarku želju da dam sve od sebe da pomognem BiH u ovoj višedecenijskoj agoniji, onoliko koliko mi moje godine dozvoljavaju. Međutim, vas to ne zanima. Vi više volite da rešavate svetske probleme u trenutku kad vaša kuca gori. Meni je to neshvatljivo i više u tome ne želim ucestvovati.
Ovaj je moj poslednji tekst o politici na Fejsbuku. Ne želim više tu trošiti ni energiju ni vreme. Na Fb cu ostati kao posmatrac, kao vecina vas, sve dok me i odatle ne oterate. Nastavicu svakodnevno pisati i komentarisati dnevno politicke teme za svog izdavaca g. Gorana Mikulica, dok je zainteresovan da objavljuje moje knjige. Možda napišem još nešto iz života, iz mooje duge umetnicke karijere, neku humoresku za nekog izdavaca ko je zainteresovan da to objavi... Nakon toga, bicu samo penzioner i dobra komšinica mojim susedima.

Na slici smo Avdo i ja. Avdo je Bosanac i Bošnjak kojem se divim. Njegova ljubav prema BiH je jednaka mojoj. Njegova žestoka borba za BiH bi trebala da imponuje svakom normalnom čoveku. Njegova ljubav prema ljudima svih naroda i nacija je jednaka mojoj. Cast mi je da smo ovu borbu vodili dugo godina, doduše razlicitim metodama ali sa istim ciljem a samo zbog njega mi je žao što izlazim iz ringa pre poslednjeg udarca gonga.

He, he, neznam ni tko je, iz teksta samo vidim da je matoro i glupavo.

Vrh

PostPostano: 22 stu 2023, 11:22 

KMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Mi smo najsposoobniji, najbolji, najdobramjerniji, najpametniji naj naj naj naj naj naj naj naj......

ali

ne vole nas iz razloga sto smo Muslimani.

DAJ SADAKUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

"No Ursula von der Leyen, koja je do tada vrlo vješto krila svoje islamofobno lice, skoro cinično je izjavila da će BiH morati sačekati mart iduće godine...
No, niko ne uviđa da je von der Leyen odgodila priču o prijemu BiH u EU dok se ne vidi ishod rata između Izraela i Hamasa ...
Jens Stoltenberg koji je pompezno najavljivao svoju posjetu Sarajevu da bi pri odlasku dao vrlo obreshrabrujuće procjene glede prijema BiH u NATO....."

https://thebosniatimes.ba/88865/od-daytona-pa-do-osla-bila-su-to-prljava-posla-von-der-leyen-je-bosnu-isporucila-putinu-na-pladnju/

Vrh

PostPostano: 22 stu 2023, 15:03 

Tomba17 je napisao/la:
KMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Mi smo najsposoobniji, najbolji, najdobramjerniji, najpametniji naj naj naj naj naj naj naj naj......

ali

ne vole nas iz razloga sto smo Muslimani.

DAJ SADAKUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

"No Ursula von der Leyen, koja je do tada vrlo vješto krila svoje islamofobno lice, skoro cinično je izjavila da će BiH morati sačekati mart iduće godine...
No, niko ne uviđa da je von der Leyen odgodila priču o prijemu BiH u EU dok se ne vidi ishod rata između Izraela i Hamasa ...
Jens Stoltenberg koji je pompezno najavljivao svoju posjetu Sarajevu da bi pri odlasku dao vrlo obreshrabrujuće procjene glede prijema BiH u NATO....."

https://thebosniatimes.ba/88865/od-daytona-pa-do-osla-bila-su-to-prljava-posla-von-der-leyen-je-bosnu-isporucila-putinu-na-pladnju/

Mujage se prepale.
Šta su očekivali da će na račun ko fol žrtve dobiti sve pa i zaštitu Amerike i Europe,a rade sve kontra i još potiču islamizam na tlu Europe

Vrh

PostPostano: 23 stu 2023, 21:50 

Kmekecu uzivo :D
ima i chat

"Bojim se da je neko napravio plan o Velikoj Srbiji, Hrvatskoj i Albaniji. To znači nestanak BiH"

Vrh

PostPostano: 23 stu 2023, 23:06 

uf ja baš poželo kmeke,dugo nisam jeo :p

Vrh

PostPostano: 28 stu 2023, 22:32 

Na stranu sada razinu istinitosti prosudbi, već nepodnošljivurazinu kmeke.

Aaaaaa što nismokmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee….

“Kroz cijelu historiju bošnjačka politika je reaktivna. Ona nema plan, cilj, koncept, viziju. Ona se manje ili više tek vješto prilagođava bujici događaja koji joj se stoljećima serviraju izvana. Bošnjaci ne vode politiku, ona se njima dešava.

Gradaščevićev ustanak počinje tek nakon ustanaka, priznavanja autonomije i davanja bosanskih nahija Srbiji, čime su tamošnji muslimani ostavljeni na nemilost, a Carigrad poslao jasnu prouku Bošnjacima da njega ne mogu više računati.

Na dolazak Austrougarske reagira se besmislenim vojnim otporom, potom egzodusom, potom povlačenjem u sebe i odbijanjem učešća u drutšvenim i političkim procesima, odbijaju se emancipatorski projekti koje Monarhija nudi, uključujući i stvaranje bošnjačke nacije, mašta se o povratku sultana u Bosnu, da bi pred sam raspad Carevine Bošnjaci odjednom postali njene najveće pristalice i nemilice ginuli za tu državu.

U trenutku kad se stvara Jugoslaviji, a srpski i hrvatski političari nastoje obezbijediti što bolje pozicije za sebe, bošnjački lideri i dalje maštaju o austrougarskom rješenju, dok Šerif Arnautović kao jedan od neformalnih otvoreno zagovara, pazi sad, priključenje Mađarskoj.

Spaho je postao lider jer mu se historija "desila", tj. jer je bio među rijetkim koji je pristao uz jugoslovenski ideju i pokret tad.

U Kraljevini Jugoslaviji Spaho izlazi s konceptom autonomne BiH u okviru Jugoslaviju, no već na prvom ispitu glasa za Vidovdanski ustav i time omogućava stvaranje unitarne države, dok ideja autonomije ostaje tek propagandno sredstvo za pridobijanje naroda političku trgovinu čiji je glavni cilj što bolja pozicija u vlasti.

U Drugom svjetskom ratu bošnjački lideri bezglavo nastoje očuvati sebi glavu, dijele se i nalaze se na svim stranama, od ustaškog pokreta preko autonomaša koji maštaju o Bosni kao autonomnoj pokrajini u okviru Njemačke do čak onih koji podržavaju četnički pokret i sjede u štabu Draže Mihailovića.

I kada je većem dijelu Evrope postalo jasno da Hitler gubi, bošnjačke vjerske i konzervativne elite u Sarajevu su i dalje maštale o autonomiji pod Hitlerom, nakon što su im sami nacisti jasno dali do znanja da od toga neće ništa biti.

Oni koji su postali bošnjačka politička elita poslije rata nisu bili elita prije rata, to su postali jer im se historija opet desila, tj. našli su se na pravoj, pobjedničkoj partizanskoj strani.

Šta je naša vizija bila početkom devedesetih? Podržat ćemo opstanak Jugoslavije u kakvoj god formi, ali ako se Slovenija i Hrvatska otcijepe, morat ćemo i mi, ne zato što to hoćemo, nego jer nam neće preostati ništa drugo u raspadnutoj Jugoslaviji. Mi smo za sve i za ništa istovremeno, računajući na to da mi ne odlučujemo i da ćemo se samo prilagoditi onome što drugi odliče.

Kakva nam je bila vizija i koncept u ratu? Kakvu BiH smo mi htjeli? Mi smo htjeli cjelovitu, unitarnu BiH, ali pošto nismo imali vojne ni političke sile da to ostvarimo, pristali smo na bilo kakvu?

Šta nam je danas tačno vizija, koncept, ideja, strategija kako braniti državu? Je li iko izašao s nekom takvom idejom i programom, a da nisu utopističke budalaština za lakovjernu masu tipa "milion potpisa za građansku", 100% BiH i slične budalaštine”

https://twitter.com/DaniHadzovic/status/1727710067284226383?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1727710067284226383%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=

Vrh

PostPostano: 29 stu 2023, 08:43 

NIJE kmeka

Već odlična analiza

Pošto je ista osoba, stavljam ovdje.

“Ono što građani očekuju: ne da im neko dijeli pomoć, nego da im se obezbijedi kvalitetna plaćena radna mjesta… zato sam spomenuo i Srbiju. Ipak se ona u ekonomskom dijelu daleko bolje razvija! Ovdje čekamo da li će nam Evropska unija dati nešto ili neka druga međunarodna organizacija, umjesto da pristupimo svi zajedno privlačenju stranih investicija koje su jedini garant ekonomskog razvoja”, istakao je Hadžović.

https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/329115/struchnjak_za_sigurnost_denis_hadzovic_zabrinjavajuce_sto_je_bih_top_prioritet_na_nato_konferenciji.html

Vrh

PostPostano: 29 stu 2023, 09:10 

Betandwin je napisao/la:

ZEMLJA MRŽNJE I BEZNAĐA

- O Hitleru:
-Dzevad Custovic
-Safet Telalovic
-Nerin Zadic
- O Jevrejima
-Suljo Haskic
-Zega Baraba

Ocijena kmeke: 8/10
Fali mi one političke emocije. Nije spominjala političare (npr. Kalendarku) ili političare generale kao što je onaj tip iz Zenice. Al generalno nije loše. Potrudila je se.

Vrh

PostPostano: 29 stu 2023, 09:17 

Muslimanska mržnja izjeda, normalno kad nema Hrvata i Srba okrenu se ovim "bosancima" i "gradžanima" upisala se i margit u uzp-ovce :smijeh

Zato se ne mogu načudit ekipi koja još puši gradžanske bajke pa ne vidite li da ste vi sljedeci na redu kad nestane Hrvata i Srba.

Vrh

PostPostano: 29 stu 2023, 09:19 

Tomba17 je napisao/la:
NIJE kmeka

Već odlična analiza

Pošto je ista osoba, stavljam ovdje.

“Ono što građani očekuju: ne da im neko dijeli pomoć, nego da im se obezbijedi kvalitetna plaćena radna mjesta… zato sam spomenuo i Srbiju. Ipak se ona u ekonomskom dijelu daleko bolje razvija! Ovdje čekamo da li će nam Evropska unija dati nešto ili neka druga međunarodna organizacija, umjesto da pristupimo svi zajedno privlačenju stranih investicija koje su jedini garant ekonomskog razvoja”, istakao je Hadžović.

https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/329115/struchnjak_za_sigurnost_denis_hadzovic_zabrinjavajuce_sto_je_bih_top_prioritet_na_nato_konferenciji.html

Prvi je Danijal, drugi je Denis.

A za kvalitetna radna mjesta će trbuhom za kruhom kao i svi ostali.

Čuj ti njih, misle svjetski brendovi stoje u redu za čekanje da otvore kvalitetna radna mjesta u njihovoj islamističkoj vukojebini.

Vrh

PostPostano: 29 stu 2023, 09:21 

@VBA2024 Hvala na ispravci!!!

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1577 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 64  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: Dr. Van Nostrand, hoblatopla, korne, Naša Kvačica, pakovic i 62 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: