HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 13 sij 2025, 23:52.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 38 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Da li da ostanem ili odustanem ?
PostPostano: 16 vel 2011, 21:27 

Braun je napisao/la:
OK ! Razumio ! Znaci, pod ideju Herceg Bosna spada i danas okupirana Posavina od strane Srba i ostali djelovi gdje zive hrvati, i cilj je objedinjenje u jednu jedinstvenu cjelinu, teritorijalno i drustveno-politicki ?

Dakako, pod Herceg-bosnu spadaju i okupirani dijelovi nekih općina u Posavini, okupirana općina Vareš, okupirani dijelovi općina Zenica, Kakanj, Konjic, Bugojno itd.

E sad koliko će od toga biti ostvarivo i realno to je druga stvar. Ako npr. čovjek nema posla onda je realno da ga traži bez obzira što ga često ne može naći.

Samo nemoj to pričati srbima, mi im krijemo da nam je krajnji cilj i Posavina, znaš to je još vojna tajna! Oni misle da smo je mi smetnuli s uma i zamisli da smo je se odrekli, hahah, baš su smješni. A 8 elitnih brigada samo čeka zapovjed da se krene na Brod i Derventu a za njima 150.000 hrvatskih prognanika odmah kreće da se vraća na svoja ognjišta po derventskim i brodskim selima!
Psst, nemoj da se ovo širi...

Vrh

PostPostano: 17 vel 2011, 15:52 

Braun je napisao/la:
Kazu takodje da mozes biti banovan i ako smatras katolicanstvo zlocinackom religijom, a ja je smatram, za sta takodje imam svoje licno misljenje i razloge.

Ako bilo koju religiju smatraš apriori zločinačkom, za mene si zatucan i ograničen. :zivili

S takvima ne raspravljam i na njih ne trošim svoje vrijeme. Stoga ideš na ignore listu. :palacgore1

Inače, moj je savjet i prijedlog takvim padobrancima, a i forumskoj administraciji, da prije nego što ulete na forum s hrpom bedastoća i predrasuda koje su im servirali čaršijski mediji i "istorijska nauka" (HercegBosna = hercegovački Hrvati, posavski Hrvati = protivnici hrvatske federalne jedinice i saveznici Bošnjaka/Muslimana, sarajevski fratri = autentični predstavnici razmišljanja bosanskih Hrvata, Hrvati u BIH = bosanski katolici, srednjovjekovni Bošnjani = Bošnjaci/Muslimani, bosanski krstjani = islamofili i dr.), ili gluposti koje su si sami podsvjesno utuvili u glavu (država BIH = Bosna, Bošnjaci = temeljni narod u BIH, Armija BIH = jedina legitimna vojna formacija, HVO = okupator BIH, agresor u srednjoj Bosni, sastanak Tuđmana i Miloševića u Karađorđevu = podjela BIH i dr.), nakon registracije pročitaju stare rasprave, te prate one nove nekoliko mjeseci, kako bi upoznali stavove i poglede forumske većine i upoznali se sa situacijom i klimom koja vlada na forumu. Tako ne bi dolazilo do ovakvih katastrofalnih uleta sa stoput razbijenim mantranjima i tezama na koje se, vjerujem, nitko ne želi ponovno vraćati, a i uštedila bi se energija za konstruktivne rasprave oko još neotvorenih tema, te konsolidaciju stavova u nekim važnim nadolazećim pitanjima za budućnost BIH i hrvatskog naroda u njoj.

:HercegBosanac

Vrh

PostPostano: 18 vel 2011, 00:29 

Braun je napisao/la:
Moje prvo javljanje i prva tema ticu se pitanja korisnika ovog foruma i pravila koje je uspostavio vlasnik i administracija. Procitao sam i slozio se pravilima jer se drugacije nebih ni mogao prijaviti na sam forum. Predpostavljam da se ovaj forum ne razlikuje od ostalih slicnih foruma i da gotovo svugdje vlada slicna atmosfera.
Navescu jedan primjer zbog kojeg korisnik moze biti banovan: "onaj ko negira nacionalnost Hrvata..."...itd. Sama nacionalnost ima vise definicija i ovdje je ostavljen veliki prostor , prevelika rupa administratoru i moderatoru da vrlo licno odluci da li ce neko biti banovan ili ne. U ovom slucaju dovoljno je da se moderatoru ne svidi sagovornik iz hiljadu nekih drugih razloga , te moze potegnuti palicu i doticnog eliminisati pod izgovorom "vrijedjanje nacionalnih interesa Hrvata". Iz tog razloga sam odlucio da moje prvo javljanje bude po ovom i slicnim pitanjima, ne iz razloga da provociram vec da sam nacisto da li da poslije ove teme zatvorim svoj konto na ovom forumu ili da prodizim dalje. Da napomenem da nije u pitanju samo "Hrvatska nacija " vec i ostala pravila koja jesu pisana precizno, ali ne toliko da ih administracija nemoze zloupotrebiti skladno svom licnom stavu.
Mnogi na SA-x kazu da sa ovog foruma mozes biti banovan ako si protiv formiranja 3. entiteta. Ja jesam i za to imam kako moje licne, tako i neke sistemske razloge. Kazu takodje da mozes biti banovan i ako smatras katolicanstvo zlocinackom religijom, a ja je smatram, za sta takodje imam svoje licno misljenje i razloge. Kazite odmah ako ja ne mogu diskutovati iz svog licnog ugla da se i ne javljam vise. Ako je ovaj forum propagandnog karaktera u cilju promicanja Herceg Bosne, kazite to slobodno, pa da se ljudski pozdravim s vama svima...Dakle , da li ste otvoreni ili propagandni forum ?

Eh moj Braun činiš mi se onak liberalno zatucan.
Ti su najgori, ja mislim da sam liberalan kaj znači da ostali nisu.
Moja vlastita pretpostavka o meni samom je da nisam liberalan (dovoljno). No trudim se bit i razumjeti i barem saslušat druge.
Kreni od postavke niš ne znam i nisam u pravu ,no misli da možemo doč do zlatne sredine.

Pa krenimo boldano.

Nemreš ne hrvatskom forumu negirat hrvatstvo, nemoj agitirat da se neko kroatizira, al budi pristojan kad se nečiji gost.

Vrijeđanje interesa jednog naroda nije isto kao i negiranje postojanja istog.

Budi protiv III, al daj argumente, i shvati da je proces preustroja BiH interes svih, a ponajviše Hrvata. I da se taj proces nemre zaustavit.
Ja isto smatram katoličanstvo zločinačkom organizacijom (točnije Crkvu i neke njene postupke kroz povijest) no nabijat to na nos večinski katoličkom narodu je gledajuč realno barem neumjesno, ako ne i provokatorski.
Tome nema mjesta na politici, imaš pdf religija i tam objasni svoje stavove.
Dali si ateist, pa zato vjerske organizacije smatraš zločinačkim ili samo katoličku?
Ak samo katoličku onda si licimjer jer katolička crkva nit je gora nit bolja od ostalih.

I kak ljudi prihvačaju da si protiv III., dali ti onda prihvačaš jednako i srpsko promicanje za raspad BiH i stvaranje nezavisne RS?
I tu se vidi da li si samo licemjer ili prihvačaš svačije mišljenje, naravno ako druga strana da neke argumente.

Eto, pozdrav :zivili
Očio se ne bumo složili oko mnogo toga no dobrodošao.
Živjela BiH, živio III. :bih :HercegBosanac

Vrh

PostPostano: 18 vel 2011, 03:05 

Prigorac je napisao/la:
Braun je napisao/la:
Moje prvo javljanje i prva tema ticu se pitanja korisnika ovog foruma i pravila koje je uspostavio vlasnik i administracija. Procitao sam i slozio se pravilima jer se drugacije nebih ni mogao prijaviti na sam forum. Predpostavljam da se ovaj forum ne razlikuje od ostalih slicnih foruma i da gotovo svugdje vlada slicna atmosfera.
Navescu jedan primjer zbog kojeg korisnik moze biti banovan: "onaj ko negira nacionalnost Hrvata..."...itd. Sama nacionalnost ima vise definicija i ovdje je ostavljen veliki prostor , prevelika rupa administratoru i moderatoru da vrlo licno odluci da li ce neko biti banovan ili ne. U ovom slucaju dovoljno je da se moderatoru ne svidi sagovornik iz hiljadu nekih drugih razloga , te moze potegnuti palicu i doticnog eliminisati pod izgovorom "vrijedjanje nacionalnih interesa Hrvata". Iz tog razloga sam odlucio da moje prvo javljanje bude po ovom i slicnim pitanjima, ne iz razloga da provociram vec da sam nacisto da li da poslije ove teme zatvorim svoj konto na ovom forumu ili da prodizim dalje. Da napomenem da nije u pitanju samo "Hrvatska nacija " vec i ostala pravila koja jesu pisana precizno, ali ne toliko da ih administracija nemoze zloupotrebiti skladno svom licnom stavu.
Mnogi na SA-x kazu da sa ovog foruma mozes biti banovan ako si protiv formiranja 3. entiteta. Ja jesam i za to imam kako moje licne, tako i neke sistemske razloge. Kazu takodje da mozes biti banovan i ako smatras katolicanstvo zlocinackom religijom, a ja je smatram, za sta takodje imam svoje licno misljenje i razloge. Kazite odmah ako ja ne mogu diskutovati iz svog licnog ugla da se i ne javljam vise. Ako je ovaj forum propagandnog karaktera u cilju promicanja Herceg Bosne, kazite to slobodno, pa da se ljudski pozdravim s vama svima...Dakle , da li ste otvoreni ili propagandni forum ?

Eh moj Braun činiš mi se onak liberalno zatucan.
Ti su najgori, ja mislim da sam liberalan kaj znači da ostali nisu.
Moja vlastita pretpostavka o meni samom je da nisam liberalan (dovoljno). No trudim se bit i razumjeti i barem saslušat druge.
Kreni od postavke niš ne znam i nisam u pravu ,no misli da možemo doč do zlatne sredine.

Pa krenimo boldano.

Nemreš ne hrvatskom forumu negirat hrvatstvo, nemoj agitirat da se neko kroatizira, al budi pristojan kad se nečiji gost.

Vrijeđanje interesa jednog naroda nije isto kao i negiranje postojanja istog.

Budi protiv III, al daj argumente, i shvati da je proces preustroja BiH interes svih, a ponajviše Hrvata. I da se taj proces nemre zaustavit.
Ja isto smatram katoličanstvo zločinačkom organizacijom (točnije Crkvu i neke njene postupke kroz povijest) no nabijat to na nos večinski katoličkom narodu je gledajuč realno barem neumjesno, ako ne i provokatorski.
Tome nema mjesta na politici, imaš pdf religija i tam objasni svoje stavove.
Dali si ateist, pa zato vjerske organizacije smatraš zločinačkim ili samo katoličku?
Ak samo katoličku onda si licimjer jer katolička crkva nit je gora nit bolja od ostalih.

I kak ljudi prihvačaju da si protiv III., dali ti onda prihvačaš jednako i srpsko promicanje za raspad BiH i stvaranje nezavisne RS?
I tu se vidi da li si samo licemjer ili prihvačaš svačije mišljenje, naravno ako druga strana da neke argumente.

Eto, pozdrav :zivili
Očio se ne bumo složili oko mnogo toga no dobrodošao.
Živjela BiH, živio III. :bih :HercegBosanac

Pazi što pričaš, da te licemjerni ateisti ne baniraju.

Vrh

PostPostano: 18 vel 2011, 11:42 

hebalo nanu, braune, malo tko je došao na ovaj forum i doslovce guzicom za nos povukao i forumaše i rukovodstvo... čestitam :klanjam

super mi je ovo.. napiše lik sve što misli napisati i još pita: hoćete li me banirati hahahaha

pitam se hoće li mene banirati ako ti kažem da ti ...?
pitam, najozbiljnije, samo da znam što me čeka ako to napišem... :evotigana

Vrh

PostPostano: 18 vel 2011, 11:43 

vidi ovo.. cenzurira se "b.a.l.i.j.a" ali ne i "jebem".
sapienti sat!

Vrh

PostPostano: 18 vel 2011, 11:50 

Ilirk@ je napisao/la:
vidi ovo.. cenzurira se "b.a.l.i.j.a" ali ne i "jebem".
sapienti sat!

Zašto cenzurirati jebenje? Tu divnu i nadasve svima ugodnu ljudsku aktivnost?? :smajl034

Vrh

PostPostano: 18 vel 2011, 11:54 

kad je tabu, onda je slađe.
dijete drago, uči od starijih... :smajl034

Vrh

PostPostano: 18 vel 2011, 12:24 

ja se pitam hoće li ikad biti moguće blokirati i ono što je citirano u nekom tuđem postu.

It's probably me...

Vrh

PostPostano: 18 vel 2011, 12:33 

mateb je napisao/la:

Di ovdje?
Ovdje su modovi ok. Sam ne treba bit vulgaran sve se može i fino reč.

I ko je to od modova ateist? Da ga dodam u frendove :zubati

Vrh

PostPostano: 19 vel 2011, 15:25 

Prigorac je napisao/la:
mateb je napisao/la:

Di ovdje?
Ovdje su modovi ok. Sam ne treba bit vulgaran sve se može i fino reč.

I ko je to od modova ateist? Da ga dodam u frendove :zubati

I mene zanima :zubati

Vrh

PostPostano: 19 vel 2011, 18:44 

Ne znam je li se isto odnosi i na agnostike... :zubati

Vrh

PostPostano: 19 vel 2011, 22:13 

Što banirašte čovjeka ,baš je DOBRO objašnjavao!!! =))

Jel, on bio (b....ja) :confused1

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 38 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 8 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: