|
|
Stranica: 2/2.
|
[ 38 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Diablo
|
Naslov: Re: Ruski protagonisti iz Hrvatske predmet obrade (V)SOA??? Postano: 14 stu 2023, 19:08 |
|
|
Niko Komadina je napisao/la: Diablo je napisao/la: Kakva je to onda sloboda govora za koju se zalaze zapad ? Ili ista vrijedi samo dok doticnima odgovara ? Špijunaža i rad u korist zemlje čiji najviši predstavnici zagovaraju bacanje atomske bombe nije sloboda govora, to je izdaja, petokolonašenje, balegarenje. Rika nije nikakav spijun , nemoj tako olako etiketirat 
_________________ "Sretni robovi su najljuci neprijatelji slobode" !!!
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: Ruski protagonisti iz Hrvatske predmet obrade (V)SOA??? Postano: 14 stu 2023, 20:07 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Sanjam da Čečeni upadnu u Zagreb lovit Možemovce ..spremaj kofere.. 
|
|
Vrh |
|
 |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Ruski protagonisti iz Hrvatske predmet obrade (V)SOA??? Postano: 14 stu 2023, 20:58 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12582 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Diablo je napisao/la: Niko Komadina je napisao/la: Špijunaža i rad u korist zemlje čiji najviši predstavnici zagovaraju bacanje atomske bombe nije sloboda govora, to je izdaja, petokolonašenje, balegarenje.
Rika nije nikakav spijun , nemoj tako olako etiketirat  Ako bi Riku smjestili u Rusiju iz koje piše navijačke postove u korist neke "neprijateljske" vlade ili vojske, za što bi bio optužen, osuđen i kakvu bi kaznu dobio?
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
 |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Ruski protagonisti iz Hrvatske predmet obrade (V)SOA??? Postano: 15 stu 2023, 00:03 |
|
|
Kako nije, jedna od prvih zemlja kojoj je Rusija pokušala uručiti prosvjednu notu i čije je diplomate poslije dijelom protjerala je Hrvatska.  Citat: 07.03.2022
Vlada Ruske Federacija odobrila je u ponedjeljak listu država koje, kako se navodi, čine neprijateljske akcije protiv Rusije, njenih kompanija i građana.
Na listi su, između ostalih, SAD, Kanada, države članice Evropske unije, Velika Britanija, Ukrajina, Švicarska.
Nije navedeno koje kontramjere Kremlj kani poduzeti protiv ovih zemalja.
Među zemljama iz regije Zapadnog Balkana na ovoj listi su Crna Gora, Albanija i Sjeverna Makedonija, prenosi Tanjug, pozivajući se na Tass. Kako bi tebi Rusi presudili za davanje podrške protivniku? Pao bi sa prozora, mobiliziran i gurnut u rat, iznenada bi preminuo, oduzeli bi ti imovinu i stavili iza rešetaka? Tako bi i mi Hrvati trebali sa suradnicima i onima koji daju podršku neprijatelju. Volja ti da zakon provode komunisti ili nacisti, bander im ne gine.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: Ruski protagonisti iz Hrvatske predmet obrade (V)SOA??? Postano: 15 stu 2023, 00:41 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 26137 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Nego što je Rusija trebala? Hrvatska šalje oružje da se ubijaju Rusi a da ju Rusija miluje? E pa netje da može.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
 |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Ruski protagonisti iz Hrvatske predmet obrade (V)SOA??? Postano: 15 stu 2023, 09:52 |
|
|
Glupost, nije tada Hrvatska slala oružje, nego po ruskim izvorima 200 specijalaca.
|
|
Vrh |
|
 |
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Ruski protagonisti iz Hrvatske predmet obrade (V)SOA??? Postano: 15 stu 2023, 10:01 |
|
|
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
 |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Ruski protagonisti iz Hrvatske predmet obrade (V)SOA??? Postano: 15 stu 2023, 10:02 |
|
|
Zaboravio si Tita
|
|
Vrh |
|
 |
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Ruski protagonisti iz Hrvatske predmet obrade (V)SOA??? Postano: 15 stu 2023, 10:04 |
|
|
Tito je zabio Rusima nož u leđa. Zapadni čovjek. No to ne mijenja činjenicu da su Hrvati rusofili spasili Hrvatsku u ww2
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
 |
divizija
|
Naslov: Re: Ruski protagonisti iz Hrvatske predmet obrade (V)SOA??? Postano: 15 stu 2023, 10:06 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Tito je zabio Rusima nož u leđa. Zapadni čovjek. jedini komunista pokopan bez petokrake, jedini kojeg poštuju u kapitalističkom svijetu. kako si je kominterna dozvolila takvog dovesti na čeko KPJ još je uviejk neshvatljiv propust.
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
 |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Ruski protagonisti iz Hrvatske predmet obrade (V)SOA??? Postano: 15 stu 2023, 10:06 |
|
|
Pa i ovi čije si slike stavio su uglavnom trolali ruse.
|
|
Vrh |
|
 |
Brane
|
Naslov: Re: Ruski protagonisti iz Hrvatske predmet obrade (V)SOA??? Postano: 15 stu 2023, 14:55 |
|
|
Mislim da je to bilo očekivano da će RH postat "meta" za strane špije (ne samo ruske) prije svega jer u RH stiže Rafale za par mjeseci. Naravno ukoliko su ruski "protagonisti" nekakvi državni službenici ili imaju veze s državnim službenicima, ako su nekakvi civili željni avanture onda je to bezveze trošenje vremena. Za to vrijeme recimo scammer-i operiraju preko lažni web stranica u Hrvatskoj (vjerovatno ih ima još) Mislim da je ovo fejk web od američkog NikeKod: https://www.nikehrvatska-hr.com/ Ovo je fejk web od talijanske Scarpa Kod: https://www.scarpa-hrvatska.com/ Ovo je fejk web od njemačkog adidasKod: https://www.adidas-hrvatska.com/ Ovo su nekakvi fejk web od opreme za gradnju na hrvatskom (vjerovatno kineski) ima ih kolko hoćeš Kod: https://hr.cphealthgroup.com/11194-how-to-change-the-silicone-of-the-windows Kod: https://hr.your-best-home.net/7368493-acrylic-or-silicone Kod: http://www.azur7.com/hrvatski/instalacija/montaza-prozorskih-klupcica.php
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
Vrh |
|
 |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Ruski protagonisti iz Hrvatske predmet obrade (V)SOA??? Postano: 15 stu 2023, 17:03 |
|
|
Gdje sam optužio Ruse za Blajburg?  Hrvati su opredijeljeni zapadu, tu civilizacijski i spadamo. Osim par slučajeva nisam upoznat sa migracijama Hrvata u ljubljenu Rusiju, naprotiv stotine tisuća ih je pobjeglo na mrski zločinački zapad od komunjara ondašnjih i sadašnjih. Brojevi su najbolji pokazatelji koga Hrvati smatraju boljim odabirom.
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: Teuton i 36 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|