|
|
Stranica: 6/6.
|
[ 146 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Srpski svet vs. Hrvatska - Srpska meka moć u RH Postano: 21 stu 2023, 01:46 |
|
|
PCM je napisao/la: Dr. Van Nostrand je napisao/la: I šta si s ovim htio reći sad lijepo objasni  Po srpskim selima apartmane drže i turizmom se bave Srbi
|
|
Vrh |
|
 |
Kristijan
|
Naslov: Re: Srpski svet vs. Hrvatska - Srpska meka moć u RH Postano: 21 stu 2023, 04:08 |
|
|
dudu je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Jese ovo meni čini,il i bivši pripadnici specijalne policije slušaju ćirilicu ? https://youtu.be/Ovy0xYnVG4Y?si=M5vzWGISScDRpCDWovo je sve čisti hrvatski zvuk s naših svadbi i fešta, nema ovdje ni mirisa cajke. Ovo iz videa je ako se ne varam baš srpska pisma. Jandrino Jato izvodi.
|
|
Vrh |
|
 |
Segrt Hlapic
|
Naslov: Re: Srpski svet vs. Hrvatska - Srpska meka moć u RH Postano: 21 stu 2023, 04:31 |
|
Pridružen/a: 09 lis 2023, 12:05 Postovi: 721 Lokacija: Hercegovje
|
sera je napisao/la: Noname01 je napisao/la: Već su sada na 2%. Idući popis bez fiktivnih iz Srbije bi mogao biti oko 50k i to pola tog umirovljenika.
I jesil srećan zbog toga ? Šta se tačno tebi menja kad Srbi isčeznu ? Hočeš li biti bogatiji ? Jesil ugradio tajmer da u rt pratiš kad će poslednji Srbi uginuti . Jesam, sretan sam što više nema srbiziranih Vlaha na teritoriju Republike Hrvatske koji su bili sigurnosni rizik za opstojnost RH. Ono što je ostalo ili odlazi u druge zemlje EU i više se ne vraća u svoje ruralne krajeve gdje su im velesile nastanile cincarske pretke ili se izjašnjava da govori hrvatskim jezikom i odlazi u SPC samo da skupi papire kako bi se vjenčao u RKC. Nisam ugradio tajmer, nema potrebe, prebrzo ovo ide. Zasluženi nestanak, jeste, s obzirom što su sve radili, još smo bili milosrdni ovaj put. Ne diraju me vojvođanski Hrvati, a vjerujem da nisu zaslužili nestanak ni Hrvati bosanske Posavine, pošto ni jedni ni drugi nisu radili ono što je radila vlaška šaka jada po HR. I da, bogatiji sam. U svakom smislu.
|
|
Vrh |
|
 |
sera
|
Naslov: Re: Srpski svet vs. Hrvatska - Srpska meka moć u RH Postano: 21 stu 2023, 10:57 |
|
|
Noname01 je napisao/la: sera je napisao/la: Kako to Srbi provociraj u ? Što u svojim selima pišu ćirilicom ? Skidanje zastava,četnikovanje,urinuranje po muralima i spomenicima,vrijeđanje RH I Hrvata u srpskim novostima koje financira vlada RH,bilo je napada na Hrvate isto i tako.Dalo bi se nabrajati.Ne smeta ćirilica tamo gdje imaju zakonski pravo,a to više nije recimo slučaj u Vukovaru gdje su odavno spali ispod 30%. Jel su i spomenici četnikovali ? https://www.telegram.hr/politika-krimin ... slavoniji/
_________________ Islamo"levičarenje" na Zapadu koriste levicu za svoje ciljeve . Pa je levica u njihovim rukama toljaga kojom se disciplinuje desnica.
|
|
Vrh |
|
 |
sera
|
Naslov: Re: Srpski svet vs. Hrvatska - Srpska meka moć u RH Postano: 21 stu 2023, 11:06 |
|
|
Sayeret Matkal je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Mi nismo zatvoreno drustvo, kod nas se ne zabranjuje da bilo ko dodje i poksaze sta zna, a nismo ni umisljeni balkanski p-edercici koji izigravaju sredjeevropski nobles.
Kako me iritira ovaj upis i ovaj diskutant to je čudo jedno. Šta ste točno vi? Naveo je netko ovdje na ovom forumu kako je kod vas zabranjeno polagati hrvatski plan i program, neki osnovnoškolci pokušali i dobijali prijetnje smrću. Kod vas hrvatska poslanica iz hrvatske manjine dobija prijetnje smrću u parlamentu Srbije od vladaćujeg SNS-a https://hrvatska-danas.com/2018/04/18/z ... ska-kurva/Puno je ako tražim reciprotet? Pa kad provocira . Miting i sama govrancija ne mogu biti ratni zločin. U tim Hrtkovcima su živeli radikalni HDZ-ovci . Pa napad na Sombor i Apatin .
_________________ Islamo"levičarenje" na Zapadu koriste levicu za svoje ciljeve . Pa je levica u njihovim rukama toljaga kojom se disciplinuje desnica.
|
|
Vrh |
|
 |
sera
|
Naslov: Re: Srpski svet vs. Hrvatska - Srpska meka moć u RH Postano: 21 stu 2023, 11:08 |
|
|
Primarijus je napisao/la: U srbiji je trenutno mržnja prema Hrvatima 10 puta veća nego što je u Hrvatskoj mržnja prema srbima. Iskreno, nije me uopće briga za to u smislu da meni osobno smeta, jedino mi je žao malobrojnih preostalih Hrvata koji trpe šikaniranja i šovinizam. Da Bog da svako bio tako šikaniran . Otvoreno olujaše , otvoreno kosovarišu i tomsonišu . Politički pretstavnici pričaju neobičajenim govorom .
|
|
Vrh |
|
 |
sera
|
Naslov: Re: Srpski svet vs. Hrvatska - Srpska meka moć u RH Postano: 21 stu 2023, 11:16 |
|
|
Segrt Hlapic je napisao/la: sera je napisao/la: I jesil srećan zbog toga ? Šta se tačno tebi menja kad Srbi isčeznu ? Hočeš li biti bogatiji ? Jesil ugradio tajmer da u rt pratiš kad će poslednji Srbi uginuti . Jesam, sretan sam što više nema srbiziranih Vlaha na teritoriju Republike Hrvatske koji su bili sigurnosni rizik za opstojnost RH. Ono što je ostalo ili odlazi u druge zemlje EU i više se ne vraća u svoje ruralne krajeve gdje su im velesile nastanile cincarske pretke ili se izjašnjava da govori hrvatskim jezikom i odlazi u SPC samo da skupi papire kako bi se vjenčao u RKC. Nisam ugradio tajmer, nema potrebe, prebrzo ovo ide. Zasluženi nestanak, jeste, s obzirom što su sve radili, još smo bili milosrdni ovaj put. Ne diraju me vojvođanski Hrvati, a vjerujem da nisu zaslužili nestanak ni Hrvati bosanske Posavine, pošto ni jedni ni drugi nisu radili ono što je radila vlaška šaka jada po HR. I da, bogatiji sam. U svakom smislu. Hoće jezik pravo . Vlaška . Zna se ko još tako govori . Ma ne nisu samo su Srbe "vaši" posvaljaci prvi napali .
|
|
Vrh |
|
 |
Noname01
|
Naslov: Re: Srpski svet vs. Hrvatska - Srpska meka moć u RH Postano: 21 stu 2023, 11:56 |
|
|
sera je napisao/la: Segrt Hlapic je napisao/la: Jesam, sretan sam što više nema srbiziranih Vlaha na teritoriju Republike Hrvatske koji su bili sigurnosni rizik za opstojnost RH.
Ono što je ostalo ili odlazi u druge zemlje EU i više se ne vraća u svoje ruralne krajeve gdje su im velesile nastanile cincarske pretke ili se izjašnjava da govori hrvatskim jezikom i odlazi u SPC samo da skupi papire kako bi se vjenčao u RKC.
Nisam ugradio tajmer, nema potrebe, prebrzo ovo ide.
Zasluženi nestanak, jeste, s obzirom što su sve radili, još smo bili milosrdni ovaj put.
Ne diraju me vojvođanski Hrvati, a vjerujem da nisu zaslužili nestanak ni Hrvati bosanske Posavine, pošto ni jedni ni drugi nisu radili ono što je radila vlaška šaka jada po HR.
I da, bogatiji sam. U svakom smislu.
Hoće jezik pravo . Vlaška . Zna se ko još tako govori . Ma ne nisu samo su Srbe "vaši" posvaljaci prvi napali . Haha ti si bio u Posavini pa znaš.Ne lupaj molim te. Dovukla ste već 91.ekipe iz Srbije u Brod.Onda manevri i ukopavanja u Lijescu i Motajici.Izvlačenje vojske iz Dervente i raspoređivanju u Podnovlje itd.Balvani za vrijeme održavanja referenduma.Prvi logori:Manjača,Šamac,Brčko itd.Tako da ne lupaj.Zna se tko je dobio izbore na području Posavine,a to je HDZ i tu o općinama Odžak,Orašje,Derventa,Brod,Modriča,Šamac. Hoćeš o izvlačenju vaših žena i djece prije otvorenih napada u Posavini?Sve ste ih izmjestili prema BL i Srbiji. Pusti tu vašu mantru i politiku laži.
|
|
Vrh |
|
 |
sera
|
Naslov: Re: Srpski svet vs. Hrvatska - Srpska meka moć u RH Postano: 21 stu 2023, 12:12 |
|
|
A u Sijekovcu ste Srbima pekli palačinke . Tek posle tog masakra kreće operacija Koridor Života .
|
|
Vrh |
|
 |
Noname01
|
Naslov: Re: Srpski svet vs. Hrvatska - Srpska meka moć u RH Postano: 21 stu 2023, 12:21 |
|
|
sera je napisao/la: A u Sijekovcu ste Srbima pekli palačinke . Tek posle tog masakra kreće operacija Koridor Života . 3.3.1992.napad na stanicu i pokušaj zauzimanja mosta. Sijelovac je bio pri kraju 3.mjeseca i neke osobe upisane tamo su kasnije poginule. Koridor je tek krenuo sredinom 6.mjeseca i nema veze jedno s drugim.Vi ste u Šamcu i Brčkom napravili zločine,a Sijekovac ste osvetili u 4.mjesecu u Kolibama. Tako da nemoj molim te. Da ne spominjem Ravno i Hercegovinu I zločine još 1991.za vrijeme napada na Dubrovnik. Pola godine prije službenog početka rata u BiH.
|
|
Vrh |
|
 |
Segrt Hlapic
|
Naslov: Re: Srpski svet vs. Hrvatska - Srpska meka moć u RH Postano: 21 stu 2023, 13:40 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Imota je napisao/la: I kako se u tu srpsku logiku uklapa slušanje hrvatske glazbe po Beogradu i Novom Sadu.
Ne budi mujo. Mi nismo zatvoreno drustvo, kod nas se ne zabranjuje da bilo ko dodje i poksaze sta zna, a nismo ni umisljeni balkanski p-edercici koji izigravaju sredjeevropski nobles. Slušate hrvatsku glazbu jer je kvalitetna, ni više ni manje. Vi proizvodite tursko-ciganski šund 90% vremena. Izgubili ste dodirne točke s civiliziranim dijelom Europe i Hrvati su vam intelektualno-kulturološka spona između vas i civilizacije. Zato i kradete hrvatsku umjetničku baštinu. Niste prošli prosvjetiteljstvo, renesansu, ništa. U tamnici Osmanskog carstva proveli stotine godina. Neki mix Bugara na jugu, originalnih Srba (oni najoriginalniji su muslimani danas po Raškoj) i polunomadskih Vlaha koji su se nastanili zapadno od Drine. Sve to je obuhvatila lokalna pravoslavna crkva s prefiskom -srpska. I eto junačkog naroda koji se borio za Turke. Nije teško to koncipirati, samo treba znati povijest. O širenju pravoslavlja na područjima gdje nije bilo fratra za bolesničko pomazanje ne treba ni govoriti. I sad još posoli pravo prve bračne noći, što si dublje u Srbiji, više ga vidiš. Ti ljudi nisu ista rasa kao ja. Prije mi bacaju na Albance, nego na Srbe. Nacije su umjetne tvorevine, što ne. Vaša isto.
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Srpski svet vs. Hrvatska - Srpska meka moć u RH Postano: 21 stu 2023, 13:45 |
|
|
Segrt Hlapic je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Mi nismo zatvoreno drustvo, kod nas se ne zabranjuje da bilo ko dodje i poksaze sta zna, a nismo ni umisljeni balkanski p-edercici koji izigravaju sredjeevropski nobles.
Slušate hrvatsku glazbu jer je kvalitetna, ni više ni manje. Vi proizvodite tursko-ciganski šund 90% vremena. Izgubili ste dodirne točke s civiliziranim dijelom Europe i Hrvati su vam intelektualno-kulturološka spona između vas i civilizacije. Zato i kradete hrvatsku umjetničku baštinu. Niste prošli prosvjetiteljstvo, renesansu, ništa. U tamnici Osmanskog carstva proveli stotine godina. Neki mix Bugara na jugu, originalnih Srba (oni najoriginalniji su muslimani danas po Raškoj) i polunomadskih Vlaha koji su se nastanili zapadno od Drine. Sve to je obuhvatila lokalna pravoslavna crkva s prefiskom -srpska. I eto junačkog naroda koji se borio za Turke. Nije teško to koncipirati, samo treba znati povijest. O širenju pravoslavlja na područjima gdje nije bilo fratra za bolesničko pomazanje ne treba ni govoriti. I sad još posoli pravo prve bračne noći, što si dublje u Srbiji, više ga vidiš. Ti ljudi nisu ista rasa kao ja. Prije mi bacaju na Albance, nego na Srbe. Nacije su umjetne tvorevine, što ne. Vaša isto. Prdonjico, a zasto vi slusate "srpsku glazbu koja nije kvalitetna"? Jer ste zadrzali dodirne tocke sa Evropom?
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
 |
divizija
|
Naslov: Re: Srpski svet vs. Hrvatska - Srpska meka moć u RH Postano: 21 stu 2023, 14:20 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Prdonjico, a zasto vi slusate "srpsku glazbu koja nije kvalitetna"? Jer ste zadrzali dodirne tocke sa Evropom?
zato što je primitivna i vulgarna, a na razumljivom jeziku. gro populacije svugdje sluša primitivnu i vulgarnu glazbu, a kod nas se nitko u tome ne može natjecati sa Srbima. Srbi su kraljevi krkanluka i krkani vole srpsku produkciju
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
 |
Segrt Hlapic
|
Naslov: Re: Srpski svet vs. Hrvatska - Srpska meka moć u RH Postano: 21 stu 2023, 14:22 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Segrt Hlapic je napisao/la: Slušate hrvatsku glazbu jer je kvalitetna, ni više ni manje. Vi proizvodite tursko-ciganski šund 90% vremena. Izgubili ste dodirne točke s civiliziranim dijelom Europe i Hrvati su vam intelektualno-kulturološka spona između vas i civilizacije. Zato i kradete hrvatsku umjetničku baštinu. Niste prošli prosvjetiteljstvo, renesansu, ništa. U tamnici Osmanskog carstva proveli stotine godina.
Neki mix Bugara na jugu, originalnih Srba (oni najoriginalniji su muslimani danas po Raškoj) i polunomadskih Vlaha koji su se nastanili zapadno od Drine. Sve to je obuhvatila lokalna pravoslavna crkva s prefiskom -srpska. I eto junačkog naroda koji se borio za Turke. Nije teško to koncipirati, samo treba znati povijest. O širenju pravoslavlja na područjima gdje nije bilo fratra za bolesničko pomazanje ne treba ni govoriti. I sad još posoli pravo prve bračne noći, što si dublje u Srbiji, više ga vidiš. Ti ljudi nisu ista rasa kao ja. Prije mi bacaju na Albance, nego na Srbe.
Nacije su umjetne tvorevine, što ne. Vaša isto.
Prdonjico, a zasto vi slusate "srpsku glazbu koja nije kvalitetna"? Jer ste zadrzali dodirne tocke sa Evropom? Jer je zabavna i bezglava. Lako se na nju napiti i igrati orijenta. Imate vi i kvalitetnu glazbu, ali većina toga što se plasira je stvarno tursko-ciganski šund. Mene fascinira kako ste objeručke prigrlili tursku baštinu. Zanima me kako bi Srbi izgledali, kako bi se ponašali, što bi stvarali da nisu obilježeni turskom amo reć kulturom. Bojim se kad bih maknuo sve tursko iz srpstva, ostao bi samo krst.
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar18
|
Naslov: Re: Srpski svet vs. Hrvatska - Srpska meka moć u RH Postano: 21 stu 2023, 15:05 |
|
|
divizija je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Prdonjico, a zasto vi slusate "srpsku glazbu koja nije kvalitetna"? Jer ste zadrzali dodirne tocke sa Evropom?
zato što je primitivna i vulgarna, a na razumljivom jeziku. gro populacije svugdje sluša primitivnu i vulgarnu glazbu, a kod nas se nitko u tome ne može natjecati sa Srbima. Srbi su kraljevi krkanluka i krkani vole srpsku produkciju Divizijo pronašo sam pjesmu tvoje mladosti,nemoj sad reć da nije. https://youtu.be/54ITQUpsq2g?si=yUtj-lAhGKehGwNA
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
 |
Hroboatos
|
Naslov: Re: Srpski svet vs. Hrvatska - Srpska meka moć u RH Postano: 21 stu 2023, 15:21 |
|
|
Segrt Hlapic je napisao/la: Slušate hrvatsku glazbu jer je kvalitetna, ni više ni manje. Vi proizvodite tursko-ciganski šund 90% vremena. Izgubili ste dodirne točke s civiliziranim dijelom Europe i Hrvati su vam intelektualno-kulturološka spona između vas i civilizacije. Zato i kradete hrvatsku umjetničku baštinu. Niste prošli prosvjetiteljstvo, renesansu, ništa. U tamnici Osmanskog carstva proveli stotine godina.
Neki mix Bugara na jugu, originalnih Srba (oni najoriginalniji su muslimani danas po Raškoj) i polunomadskih Vlaha koji su se nastanili zapadno od Drine. Sve to je obuhvatila lokalna pravoslavna crkva s prefiskom -srpska. I eto junačkog naroda koji se borio za Turke. Nije teško to koncipirati, samo treba znati povijest. O širenju pravoslavlja na područjima gdje nije bilo fratra za bolesničko pomazanje ne treba ni govoriti. I sad još posoli pravo prve bračne noći, što si dublje u Srbiji, više ga vidiš. Ti ljudi nisu ista rasa kao ja. Prije mi bacaju na Albance, nego na Srbe.
Nacije su umjetne tvorevine, što ne. Vaša isto. Srbi nisu mogli imati renesansu ne zbog Osmanlija, nego pravoslavlja. Nijedan bizantski narod po kulturi ju nema, čak i kad je imao svoju slobodnu zemlju, npr. Rusi. Humanizam, kao predhodnica renesanse, jest proučavanje humanitas, pisane kulture na latinskom jeziku a što nitko od Bizantinaca nije imao kao svoje. Okosnicu humanizam-renesansa-barok nema nijedan pravoslavni narod, nego počinju pozapadnjenje s 18. st, dobom prosvjetiteljstva i klasicizma. Za genetiku- nema među Srbima praktički nikakve turske genetike, to se vidi i iz genetskih istražovanja.
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar18
|
Naslov: Re: Srpski svet vs. Hrvatska - Srpska meka moć u RH Postano: 21 stu 2023, 15:30 |
|
|
Ja sam uvijek mislio da smo mi Srbi najgori vijernici,al kad čujem Hrvate šta pjevaju pred crkvom mislim da i nismo. Par stihova: "Ja u crkvi ne gledam u popa,već u malu garavoga oka" "Velečasni platiću ti misu,da mi daju one koje nisu" Renesansa. https://youtu.be/3hqo1EYS71w?si=WciU5C_R-x4DkGph
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
 |
Imota
|
Naslov: Re: Srpski svet vs. Hrvatska - Srpska meka moć u RH Postano: 21 stu 2023, 15:37 |
|
|
Nisi ti čuo gangu. Ni beštimu u zagori.
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar18
|
Naslov: Re: Srpski svet vs. Hrvatska - Srpska meka moć u RH Postano: 21 stu 2023, 15:40 |
|
|
Imota je napisao/la: Nisi ti čuo gangu. Ni beštimu u zagori. Nema kod nas Gange izuzev možda u istočnoj Hercegovini. Šta kažeš na ovu nakon 50 godina braka ? https://youtu.be/Qj3yUFiIoJQ?si=qYThAU2G7yCTb68W
|
|
Vrh |
|
 |
Imota
|
Naslov: Re: Srpski svet vs. Hrvatska - Srpska meka moć u RH Postano: 21 stu 2023, 15:48 |
|
|
Da si čuo Gangu ne bi se cudio onda. Tekstovi su HC.
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar18
|
Naslov: Re: Srpski svet vs. Hrvatska - Srpska meka moć u RH Postano: 21 stu 2023, 16:00 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 8 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|