Slavni Francuz nabrajao reprezentacije s Balkana: ‘Te momčadi su beskorisne, nemojte ih gledati‘
UEFA je uvela Ligu nacija kako bi smanjila broj nekompetetivnih utakmica koje igraju pojedine reprezentacije, a to nekima nije dovoljno. Među njima je i bivši francuski nogometni as Christophe Dugarry koji smatra da pojedine ‘male‘ reprezentacije ne bi trebale igrati kvalifikacije za europska i svjetska prvenstva.
Dugarry je svoju izjavu dao potaknut ogromnom pobjedom Francuske (14:0) nad Gibraltarom prije nekoliko dana.
- Ta će utakmica ostati zapamćena, ali samo kao anegdota. To jeste rekord, ali takve utakmice su beskorisne. Na njima se igrači samo umaraju, a neki od njih se i ozlijede. Umoran sam od gledanja takvih utakmica. Susret između Francuske i Gibraltara sam gledao jer je to moj posao, ali postoji puno momčadi koje nemaju što da rade u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo - rekao je Dugarry i dodao:
- Gledao sam utakmicu za utakmicom momčadi poput Gruzije, Estonije, Azerbejdžana, Crne Gore, Litve, Slovenije, Kazahstana, San Marina, Moldavije, Albanije, Malte, Sjeverne Makedonije, Kosova, Andore, Armenije... Sve te momčadi su beskorisne, više nikada ih ne biste trebali gledati - smatra Dugarry.
Šteta za Albaniju. Velika albanska reprezentacija bi bila hit.
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 61377 Lokacija: DAZP HQ
kako nemamo napadača, a Budimir drugi strijelac La lige i to u prosječnom klubu, puno bolja sezona nego Mandžukić 2017./18. koji je čak i po stavu javnosti trebao biti iza Kalinića.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
Modrića jhe izbacit iz repke odavno trebalo. Ja bi odigrao ovako ko on. Kad god dobi loptu isprve vrati u obranu. Pa neće Šutalo razbit španjolski pritisak. Pitanje jel namjerno sabotira, izjavio da mu je Madrid domovina, žena španjolka i da će živit u Madridu do kraja života.
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.