Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 41653 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
70% gradžana BiH percipira SAD negativno 60% gradžana BiH percipira EU negativno
S druge strane samo 30% gradžana BiH percipira Rusiju negativno
Iz ankete jasno da niti Srbi niti Muslimani nisu za EU i da i jedni drugi mrze SAD. Muslimani valjda mrze SAD radi jedne i jedine domovine Palestine, ne vidim drugi razlog da mrziš nekoga tko ti stvorio državu i spasio te vojne kapitulacije.
Naslov: Re: 70% gradžana BiH percipira SAD negativno
Postano: 28 stu 2023, 19:14
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
Daramo kako ti percipiraš SAD, zemlje koje stoji iza presude HercegBosnaskoj šestorki?
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
Postano: 29 stu 2023, 12:04
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 41653 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
Karabaja je napisao/la:
daramo je napisao/la:
Većina Muslimana smatra da BiH treba podržati Hamas
Jel to Hrvata u BiH ostalo jos 1% nije valjda
Samo 7% Hrvata po anketi podržava Izrael i u Hrvatskoj. To se samo vi miješate u tuđe ratove i doživljavate ih kao svoje, zato i jeste bosanski Palestinci, umet bez nacije i identiteta.
Postano: 29 stu 2023, 12:48
daramo je napisao/la:
Koliko ja znam taj sud ne može suditi američkim državljanima.
Pa da Amerikancima,Turcima,Rusima i Bošnjacima. Jbeš taj sud.Ne treba nitko priznavati,a pogotovo mi.Nama nije ništa dobro donio i išao kontra nas kako za RH tako i za BiH. I sve je samo nije sud.Nego čisto politikantstvo
Postano: 29 stu 2023, 14:01
Karabaja je napisao/la:
daramo je napisao/la:
Nije. Nego, da ste vi bar bili 1% pred OHR kad vam je umećano.
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
Ovo je očito urađeno istraživanje po ćaršijama za BiH, sigurno nisu otišli u Široki Brijeg da pitaju ljude tamo.
Ali i da jesu, ne bi pripadnost hrvatskoj naciji značila nužno potporu Izraelu, većina hrvata to komentira da se treba držat podalje od konflikta, u biti nije naš sukob, daleko smo da ikome pomognemo, svrstavanje na jednu stranu znači neprijatelj sa druge strane i slično.
Realno, da me na ulici s kamerom pita netko s bošnjačkim naglaskom jel samo za ove ili one i ja bih rekao da sam neutralan iako sam pro Izrael
Zašto da me netko gleda ružno?
U BiH se i živi tako da se izbjegavaju nacionalne teme kada si u međunacionalnim grupama, ili da se glumi neutralnost i nezainteresiranost.
Ja jesam za Izrael, u globalu, ali mi ta tema nije toliko bitna da antagoniziram ljude oko sebe.
Znam također kako su bošnjaci, kao i većina muslimana koji žive zapadnije, svi pro Palestinu, i njima je to bitna tema, svađali bi se oko toga i mrzili te zbog toga ako saznaju da si za Izrael.
Nekad je stvari bolje zadržat za sebe
Zato imamo ovaj forum.
Ni ti sigurno nisi tako otvoren hamasovac u stvarnom životu, osim možda kad si sa istomišljenicima, odreda svoje nacije.
_________________ Što možemo izgubiti ako izgubimo BiH? Vlastiti entitet kojeg nemamo? Mjesto u Predsjedništvu koje nemamo? Poduzeće za plin koje nemamo?
Postano: 29 stu 2023, 16:11
Prije bi rekao da Hrvate u BiH ali u Hrvatskoj ova tema ne zanima u većini slučajeva. Anketa pokazuje da su Hrvati najmanje u regiji zainteresirani za ovaj sukob.
S druge strane muslimani u BiH totalno ludilo kao da je rat u Bosni a ne u Gazi, u biti vidi se da je to za njih sve isto.
Postano: 29 stu 2023, 16:52
daramo je napisao/la:
70% gradžana BiH percipira SAD negativno 60% gradžana BiH percipira EU negativno
S druge strane samo 30% gradžana BiH percipira Rusiju negativno
Iz ankete jasno da niti Srbi niti Muslimani nisu za EU i da i jedni drugi mrze SAD. Muslimani valjda mrze SAD radi jedne i jedine domovine Palestine, ne vidim drugi razlog da mrziš nekoga tko ti stvorio državu i spasio te vojne kapitulacije.
Šta bi od ovih svatova.
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
Postano: 29 stu 2023, 19:44
daramo je napisao/la:
musliani mrze svoje spasitelje jer tako kaže ummet
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.