|
|
Stranica: 136/142.
|
[ 3546 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Bobovac
|
Naslov: Re: Demografska revitalizacija Hrvatske Postano: 30 stu 2023, 13:04 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25856 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Noname01 je napisao/la: divizija je napisao/la: kome je to točno potreban?
potreban je poslodavcima i imigrantima, kome drugome?
yebote, mi smo došli u situaciju da se ja molim za recesiju i da izgubimo jendo 500 000 radnih mjesta. što će nam koji qrac radna mjesta za strance?
I onda se krene urušavati sve i tek onda nemaš povoljnog zaduživanja,investicija,ulaganja I samo rezovi.Val nezadovoljstva,a cijene bi i dalje ostajale iste i pratile tržište.Znači bolje da smo teška bijeda i da nazadujemo. Pa čovječe znaš kako je prošli put bilo kad je bila kriza. Pa iduća takva kriza bi nas dotukla za sva vremena. Kriza bi bila dakako dobra ali samo u slučaju recesije na razini cijele EU i šire. Do takve krize će kad-rad i doći i to je možda jedina šansa za naš biološki opstanak.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Demografska revitalizacija Hrvatske Postano: 30 stu 2023, 13:12 |
|
|
daramo je napisao/la: divizija je napisao/la: penzija se stječe djecom.
naši boomeri nisu imali djece, HR od 1967. ima TFR ispod 2.1
nema djece, nema penzije. nek rade do smrti.
Koliko djece toliko veća penzija, odnosno bonus za sve one koji imaju djecu koja rade u Hrvatskoj, za ove bez djece minimalac. Ili da i visina plaće ovisi o broju članova obitelji. Imaš osnovicu koju množiš sa koeficijentom broja djece. Ili da imaš mirovinu koja je točno onolika koliko ti djeca uplaćuju u mirovinski fond. :) Mogućnosti postoje ali to društvo ne bi prihvatilo kao opciju. Znači problem je u današnjem društvu koje zbog konformizma odbija solucije i nepopularne mjere.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Demografska revitalizacija Hrvatske Postano: 30 stu 2023, 13:23 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39729 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Postoji brdo demografskih mjera Veći porez za samce i obitelji bez djece Prednost pri zapošljavanju u javnu službu za one s troje i više djece Samo treba političke volje
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Noname01
|
Naslov: Re: Demografska revitalizacija Hrvatske Postano: 30 stu 2023, 13:31 |
|
|
daramo je napisao/la: Postoji brdo demografskih mjera Veći porez za samce i obitelji bez djece Prednost pri zapošljavanju u javnu službu za one s troje i više djece Samo treba političke volje Eto dobrih prijedloga. Momci aktivirajte se.Druge nema. Bez toga ćemo naklapati i na iducem popisu o ovom problemu. Evo recimo nešto će se možda i pomicati sto se tiče mirovine i broja djece,ali i to je malo i beznačajno.To mora ići dosta više.Ali bar ide u tom smjeru. Slažem da treba kao Njemačka porezne grupe.Gdje se više oporezuju određeni.Ne znam zašto se ne kopiranju neke dobre stvari iz razvijenih zemalja.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Demografska revitalizacija Hrvatske Postano: 30 stu 2023, 13:41 |
|
|
..svim zenam s troje djece doživotno minimalac koji je kod nas 600 eura plus za svako sljedeće 100 eura mislim četvrto za peto 200 i tim ritmom…
|
|
Vrh |
|
|
Posljednji mohikanac
|
Naslov: Re: Demografska revitalizacija Hrvatske Postano: 30 stu 2023, 14:05 |
|
|
daramo je napisao/la: Postoji brdo demografskih mjera Veći porez za samce i obitelji bez djece Prednost pri zapošljavanju u javnu službu za one s troje i više djece Samo treba političke volje Samci već plaćaju veće poreze. Ja ne znam zašto se to cijelo vrijeme povlači. Je netko naštanca djecu samo da bi se zaposlio u javnoj službi i onda kad se zaposli pošalje djecu u dom (pogledaj Rumunjsku). Stvarno ti je to pametno. Djecu se treba imati radi djece, a ne radi povlastica.
_________________ Schwarzenegger u Predatoru.
|
|
Vrh |
|
|
Posljednji mohikanac
|
Naslov: Re: Demografska revitalizacija Hrvatske Postano: 30 stu 2023, 14:07 |
|
|
Ljudi moji kod demografskih mjera treba imati neku mjeru, a ne time stvarati sirotinju kao Čaušesku.
_________________ Schwarzenegger u Predatoru.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Demografska revitalizacija Hrvatske Postano: 30 stu 2023, 14:39 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39729 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Posljednji mohikanac je napisao/la: daramo je napisao/la: Postoji brdo demografskih mjera Veći porez za samce i obitelji bez djece Prednost pri zapošljavanju u javnu službu za one s troje i više djece Samo treba političke volje Samci već plaćaju veće poreze. Ja ne znam zašto se to cijelo vrijeme povlači. Je netko naštanca djecu samo da bi se zaposlio u javnoj službi i onda kad se zaposli pošalje djecu u dom (pogledaj Rumunjsku). Stvarno ti je to pametno. Djecu se treba imati radi djece, a ne radi povlastica. Ha ja, najbolje nikakve mjere, najlakše dovući Nepalce. Koliko veće poreze, obitelji bez djece? Ne znam za Rumunjsku ali postoji i tu mjera, ako u domaćinstvu ne živi troje djece otkaz i na isto mjesto netko s djecom. Zašto onda naši po Njemačkoj nabijaju djecu radi dječjih nadoplataka i pogodnosti, znam i sam par takvih. Jedno je treba a drugo realnost da većina Europljana ne želi imati djecu radi djece.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Demografska revitalizacija Hrvatske Postano: 30 stu 2023, 14:49 |
|
|
daramo je napisao/la: Posljednji mohikanac je napisao/la: Samci već plaćaju veće poreze. Ja ne znam zašto se to cijelo vrijeme povlači. Je netko naštanca djecu samo da bi se zaposlio u javnoj službi i onda kad se zaposli pošalje djecu u dom (pogledaj Rumunjsku). Stvarno ti je to pametno. Djecu se treba imati radi djece, a ne radi povlastica.
Ha ja, najbolje nikakve mjere, najlakše dovući Nepalce. Koliko veće poreze, obitelji bez djece? Ne znam za Rumunjsku ali postoji i tu mjera, ako u domaćinstvu ne živi troje djece otkaz i na isto mjesto netko s djecom. Zašto onda naši po Njemačkoj nabijaju djecu radi dječjih nadoplataka i pogodnosti, znam i sam par takvih. Jedno je treba a drugo realnost da većina Europljana ne želi imati djecu radi djece. ..ako ne dovedeš nepalce pada privreda ako pada privrede nema boniteta o kojim pričamo..i tako u krug..ko neko zeljan Nepalaca covijece nema ko radit dnevnica sezonca u poljoprivredi 60 eura došlo je situacija da onaj ko vrši uslugu vise zaradi nego proizvođač..jebite se vise s tim suverenistickim floskulama …i nije to samo u hr nego u cilom svitu..
|
|
Vrh |
|
|
Snob
|
Naslov: Re: Demografska revitalizacija Hrvatske Postano: 30 stu 2023, 15:01 |
|
|
daramo je napisao/la: Posljednji mohikanac je napisao/la: Samci već plaćaju veće poreze. Ja ne znam zašto se to cijelo vrijeme povlači. Je netko naštanca djecu samo da bi se zaposlio u javnoj službi i onda kad se zaposli pošalje djecu u dom (pogledaj Rumunjsku). Stvarno ti je to pametno. Djecu se treba imati radi djece, a ne radi povlastica.
Ha ja, najbolje nikakve mjere, najlakše dovući Nepalce. Koliko veće poreze, obitelji bez djece? Ne znam za Rumunjsku ali postoji i tu mjera, ako u domaćinstvu ne živi troje djece otkaz i na isto mjesto netko s djecom. Zašto onda naši po Njemačkoj nabijaju djecu radi dječjih nadoplataka i pogodnosti, znam i sam par takvih. Jedno je treba a drugo realnost da većina Europljana ne želi imati djecu radi djece. Nije toliki problem natalitet nego iseljavanje. Džabe nam je i velik broj djece ako će otići van kad odrastu. Ne da je džabe nego ti mu plaćaš sve troškove i onda netko drugi kupi kajmak.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Demografska revitalizacija Hrvatske Postano: 30 stu 2023, 15:20 |
|
|
Istina, džaba ti sve ako financiraš tu djecu pa tako i obrazovanje a oni sutra završe u Njemačkoj. Začarani krug, kao što sam i pisao većini odgovara ovakvo stanje tako da je to borba s vjetrenjačama i neminovan proces zamjene stanovništva.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Demografska revitalizacija Hrvatske Postano: 30 stu 2023, 15:22 |
|
|
laganini je napisao/la: daramo je napisao/la: Ha ja, najbolje nikakve mjere, najlakše dovući Nepalce. Koliko veće poreze, obitelji bez djece? Ne znam za Rumunjsku ali postoji i tu mjera, ako u domaćinstvu ne živi troje djece otkaz i na isto mjesto netko s djecom. Zašto onda naši po Njemačkoj nabijaju djecu radi dječjih nadoplataka i pogodnosti, znam i sam par takvih. Jedno je treba a drugo realnost da većina Europljana ne želi imati djecu radi djece.
..ako ne dovedeš nepalce pada privreda ako pada privrede nema boniteta o kojim pričamo..i tako u krug..ko neko zeljan Nepalaca covijece nema ko radit dnevnica sezonca u poljoprivredi 60 eura došlo je situacija da onaj ko vrši uslugu vise zaradi nego proizvođač..jebite se vise s tim suverenistickim floskulama …i nije to samo u hr nego u cilom svitu.. Hajd ne laži. Masa ljudi u Čapljini bi radila npr u Opuzenu na branju voća ali im se ne omogućava. Dakle privreda bez Nepalaca ne pada, barem glede tih niskokvalificiranih poslova. Pada jedino extra profit dičnih gospodarstvenika kojima je teško tražiti radnike pa čekaju da im oni dođu pred noge i mole za posao.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Demografska revitalizacija Hrvatske Postano: 30 stu 2023, 15:25 |
|
|
Snob je napisao/la: daramo je napisao/la: Ha ja, najbolje nikakve mjere, najlakše dovući Nepalce. Koliko veće poreze, obitelji bez djece? Ne znam za Rumunjsku ali postoji i tu mjera, ako u domaćinstvu ne živi troje djece otkaz i na isto mjesto netko s djecom. Zašto onda naši po Njemačkoj nabijaju djecu radi dječjih nadoplataka i pogodnosti, znam i sam par takvih. Jedno je treba a drugo realnost da većina Europljana ne želi imati djecu radi djece.
Nije toliki problem natalitet nego iseljavanje. Džabe nam je i velik broj djece ako će otići van kad odrastu. Ne da je džabe nego ti mu plaćaš sve troškove i onda netko drugi kupi kajmak. Jeste. A otići će jer ne može dobiti ni najgori posao u Hrvatskoj. Jer su mu i to zauzeli imigranti.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Demografska revitalizacija Hrvatske Postano: 30 stu 2023, 15:57 |
|
|
Snob je napisao/la: Nije toliki problem natalitet nego iseljavanje. Džabe nam je i velik broj djece ako će otići van kad odrastu. Ne da je džabe nego ti mu plaćaš sve troškove i onda netko drugi kupi kajmak. problem je natalitet, ni iz jedne generacije nije više od 20% ljudi napustilo HR.
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
Noname01
|
Naslov: Re: Demografska revitalizacija Hrvatske Postano: 30 stu 2023, 16:09 |
|
|
divizija je napisao/la: Snob je napisao/la: Nije toliki problem natalitet nego iseljavanje. Džabe nam je i velik broj djece ako će otići van kad odrastu. Ne da je džabe nego ti mu plaćaš sve troškove i onda netko drugi kupi kajmak. problem je natalitet, ni iz jedne generacije nije više od 20% ljudi napustilo HR. Ništa. Treba kao Putin izjaviti kako se treba vratiti na vremena kad su rađale 8 djece haha Natalitet se neće i ne može promijeniti sa ovim današnjim razmišljanjima i vrijednostima. Očito diktaturom i siromaštvom. I tada kod nas Hrvata iz RH ne bi uspjelo.Jer eto i u jednoj Jugi smo spali ispod razine obnavljanja ili zadržavanja postojećeg broja stanovništva.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Demografska revitalizacija Hrvatske Postano: 30 stu 2023, 16:19 |
|
|
Bobovac je napisao/la: laganini je napisao/la:
..ako ne dovedeš nepalce pada privreda ako pada privrede nema boniteta o kojim pričamo..i tako u krug..ko neko zeljan Nepalaca covijece nema ko radit dnevnica sezonca u poljoprivredi 60 eura došlo je situacija da onaj ko vrši uslugu vise zaradi nego proizvođač..jebite se vise s tim suverenistickim floskulama …i nije to samo u hr nego u cilom svitu..
Hajd ne laži. Masa ljudi u Čapljini bi radila npr u Opuzenu na branju voća ali im se ne omogućava. Dakle privreda bez Nepalaca ne pada, barem glede tih niskokvalificiranih poslova. Pada jedino extra profit dičnih gospodarstvenika kojima je teško tražiti radnike pa čekaju da im oni dođu pred noge i mole za posao. …masa ljudi svaki dan u Neretvi na dnevnoj bazi imaju migracije..ti jutri ne samo liti kad je sezona nego uvik kolone su u doljanima a popodne od velike pijace do granice spojeno…ne lazi..da im se ne omogućava pa devedeset posto je berača iz Hercegovine a autobusi čak i iz Nevesinja Stoca..
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Demografska revitalizacija Hrvatske Postano: 30 stu 2023, 20:41 |
|
|
laganini je napisao/la: Bobovac je napisao/la:
Hajd ne laži. Masa ljudi u Čapljini bi radila npr u Opuzenu na branju voća ali im se ne omogućava.
Dakle privreda bez Nepalaca ne pada, barem glede tih niskokvalificiranih poslova. Pada jedino extra profit dičnih gospodarstvenika kojima je teško tražiti radnike pa čekaju da im oni dođu pred noge i mole za posao.
…masa ljudi svaki dan u Neretvi na dnevnoj bazi imaju migracije..ti jutri ne samo liti kad je sezona nego uvik kolone su u doljanima a popodne od velike pijace do granice spojeno…ne lazi..da im se ne omogućava pa devedeset posto je berača iz Hercegovine a autobusi čak i iz Nevesinja Stoca.. Poenta je bila u tomu da bar za južni dio Hrvatske nema krize glede radne snage u poljoprivredi. Također, poanta je bila u tomu da iako ima dovoljno radne snage gazde u dolini Neretve stalno kukaju kako eto, nemaju dovoljno radne snage. Znači svjesno lažu, kao što svjesno lažu i mnogi drugi poslodavci u drugim dijelovima HR i njihovi korisni idioti kada ponavljaju da "jednostavno radne snage nema". Ima je. Lažu. Jer ako ima, zašto mnogi koji žele raditi npr brati mandarine, ne uspijevaju dobiti posao?? Znači nije do radnika. Pogotovu jer za Srbe Nevesinja, Gacka i Trebinja posla ima, a za Hrvate eto nema. A za istu plaću.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Demografska revitalizacija Hrvatske Postano: 30 stu 2023, 20:47 |
|
|
Bobovac je napisao/la: laganini je napisao/la: …masa ljudi svaki dan u Neretvi na dnevnoj bazi imaju migracije..ti jutri ne samo liti kad je sezona nego uvik kolone su u doljanima a popodne od velike pijace do granice spojeno…ne lazi..da im se ne omogućava pa devedeset posto je berača iz Hercegovine a autobusi čak i iz Nevesinja Stoca.. Poenta je bila u tomu da bar za južni dio Hrvatske nema krize glede radne snage u poljoprivredi. Također, poanta je bila u tomu da iako ima dovoljno radne snage gazde u dolini Neretve stalno kukaju kako eto, nemaju dovoljno radne snage. Znači svjesno lažu, kao što svjesno lažu i mnogi drugi poslodavci u drugim dijelovima HR i njihovi korisni idioti kada ponavljaju da "jednostavno radne snage nema". Ima je. Lažu. Jer ako ima, zašto mnogi koji žele raditi npr brati mandarine, ne uspijevaju dobiti posao?? Znači nije do radnika. …ne lažu ni ja nemam kad mi triba…Metkovic i dolina je prislonjena uz Hercegovinu al i tu ponestaje potencijala biologija čini svoje mladi nece da rade il su okrenuti zapadu…znam hrpu obrtnika iz Hercegovine koji su registrirani u hr i samo jednoa prica posla kolko hoćeš radnika nema ..a minimum je tisucu eura plaća bez rada vikendom..knauf struja gradjevina grijanja Itd Itd ista prica..
|
|
Vrh |
|
|
Primarijus
|
Naslov: Re: Demografska revitalizacija Hrvatske Postano: 30 stu 2023, 21:08 |
|
|
Jako dobar video koji se konkretno bavi demografijom južne koreje, države sa najgorim fertilitetom na svijetu (0,8), ali indirektno govori o velikom broju država danas, naročito europskih. Procjene su da će južna koreja 2100. imati 24 milijuna stanovnika u odnosu na današnjih 52 milijuna, nešto više nego 1950., ali za razliku od 1950. prosječna starost neće biti 18 godina, nego skoro 60.
_________________ 5. avgust 1995. - Dan ujedinjenja Srbijanaca i Srba iz regiona.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Demografska revitalizacija Hrvatske Postano: 30 stu 2023, 21:10 |
|
|
Primarijus je napisao/la: Jako dobar video koji se konkretno bavi demografijom južne koreje, države sa najgorim fertilitetom na svijetu (0,8), ali indirektno govori o velikom broju država danas, naročito europskih. Procjene su da će južna koreja 2100. imati 24 milijuna stanovnika u odnosu na današnjih 52 milijuna, nešto više nego 1950., ali za razliku od 1950. prosječna starost neće biti 18 godina, nego skoro 60. a zamisli 2200., oko 4 milijuna ljudi prosječne starosti 75 godina naravno, to je nemoguće i tamo će prije ili poslije krenuti imigracija
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Demografska revitalizacija Hrvatske Postano: 30 stu 2023, 21:16 |
|
|
Noname01 je napisao/la: Ništa. Treba kao Putin izjaviti kako se treba vratiti na vremena kad su rađale 8 djece haha Natalitet se neće i ne može promijeniti sa ovim današnjim razmišljanjima i vrijednostima. Očito diktaturom i siromaštvom.
a da probamo mijenjati razmišljanja i vrijednosti??? mislim, svjestan sam ja da je to iznimno teško i dosad nitko nije uspio, ali pbjektivno nitko nije ni pokušavao, jer su migranti puno jeftiniji Noname01 je napisao/la: I tada kod nas Hrvata iz RH ne bi uspjelo.Jer eto i u jednoj Jugi smo spali ispod razine obnavljanja ili zadržavanja postojećeg broja stanovništva. koga smo onda qrca krvarili za Hrvatsku? što nismo dali Srbima 25% teritorija da nas puste na miru, kad nam ni ostalih 75% neće trebati? ako ćemo izumrijet, i biti zamjenjeni drugima, naši ratovi i borbe su bili besmisleni
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Demografska revitalizacija Hrvatske Postano: 30 stu 2023, 21:18 |
|
|
divizija je napisao/la: Primarijus je napisao/la: Jako dobar video koji se konkretno bavi demografijom južne koreje, države sa najgorim fertilitetom na svijetu (0,8), ali indirektno govori o velikom broju država danas, naročito europskih. Procjene su da će južna koreja 2100. imati 24 milijuna stanovnika u odnosu na današnjih 52 milijuna, nešto više nego 1950., ali za razliku od 1950. prosječna starost neće biti 18 godina, nego skoro 60. a zamisli 2200., oko 4 milijuna ljudi prosječne starosti 75 godina naravno, to je nemoguće i tamo će prije ili poslije krenuti imigracija …bumo videli..ti si prognozira da će EUR stvorit inflaciju raspudic je govorio da će hr dozivit ekonomski slom a mi nikad jaci…jako smo prika jaki i uvik smo bili samo nismo imali pameti dok kancelar nije preuzeo stvari u svoje ruke..sljedeće je BDP s 17000 eura po glavi na 30 000..jedan ipo mandat i tu smo..
|
|
Vrh |
|
|
Hroboatos
|
Naslov: Re: Demografska revitalizacija Hrvatske Postano: 30 stu 2023, 23:05 |
|
|
Za demografsku revitalizaciju je ključna jedna jedina golema stvar: proizvodnja i gospodarstvo koje ima kapacitet otvaranje radnih mjesta modernoga tipa, uz racionalnu socijalnu politiku. Mora biti razvoja u znanosti i tehnologiji, proizvodnje na svim poljima, planova u gospodarstvu i demokratizacije medija.
Ne možete imati uspješnu i sretnu zemlju ako nemate pouzdane medije, solidnu industriju, a poglavito etiku koja uključuje i ponos i odgovornost.
I nikad ne ćete imati bilo što uspješno ako niste marljivi, pouzdani i samopouzdani- a ne lijene bitange koje bježe iz škole i vode prazne živote. To vam nikakva vlada ne mmože dekretirati, tko god bio na vlasti.
A uz mentalitet zavisti, sitnodušja, malograđanštine, burazerstva..... nema nikakve perspektive.
|
|
Vrh |
|
|
Noname01
|
Naslov: Re: Demografska revitalizacija Hrvatske Postano: 30 stu 2023, 23:13 |
|
|
Hroboatos je napisao/la: Za demografsku revitalizaciju je ključna jedna jedina golema stvar: proizvodnja i gospodarstvo koje ima kapacitet otvaranje radnih mjesta modernoga tipa, uz racionalnu socijalnu politiku. Mora biti razvoja u znanosti i tehnologiji, proizvodnje na svim poljima, planova u gospodarstvu i demokratizacije medija.
Ne možete imati uspješnu i sretnu zemlju ako nemate pouzdane medije, solidnu industriju, a poglavito etiku koja uključuje i ponos i odgovornost.
I nikad ne ćete imati bilo što uspješno ako niste marljivi, pouzdani i samopouzdani- a ne lijene bitange koje bježe iz škole i vode prazne živote. To vam nikakva vlada ne mmože dekretirati, tko god bio na vlasti.
A uz mentalitet zavisti, sitnodušja, malograđanštine, burazerstva..... nema nikakve perspektive. Onda objasni kako to da razvijene zemlje s dobrim plaćama i uvjetima rada imaju problema s natalitetom? I imaju padove stanovništva kao i RH u postocima. A recimo siromašnije zemlje imaju rast stanovništva? A da ne pričamo kakve bi minuse te države tek imale da ne uvoze radnu snagu i ljude iz manje razvijenih dijelova svijeta i različitih kultura.
|
|
Vrh |
|
|
Primarijus
|
Naslov: Re: Demografska revitalizacija Hrvatske Postano: 01 pro 2023, 00:07 |
|
|
Afrikanci će dugoročno demografski izdominirat svijetom, oni će svoj demografski zenit dosegnut tek 2100. Imat će daleko najviše mladog stanovništva na svijetu.
_________________ 5. avgust 1995. - Dan ujedinjenja Srbijanaca i Srba iz regiona.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: iprodano i 9 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|