Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24185 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
Katastrofa odluka o promjeni trenera. Ravno katastrofi. Bili su se izdigli iznad ove kaljuze (bar sam mislio) i sada su se pokazali kao provincijski klub.
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 40263 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
Neozbiljno i ružno za ugled kluba otpustiti trenera koji ti prvi put izborio skupine europskog natjecanja a da s ekipom nije niti završio to natjecanje.
Istina u prvenstvu ne igramo dobro, i to je glavna zamjerka Renduliću, nije niti atmosfera u svlačionici na razini, ima dosta nezadovoljnih igrača ali nije toliko loše da zaslužuje otkaz.
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 40263 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
Baš smo bili nemoćni, nepotreban bunker, trebali smo igrati prema naprijed i barem pokušati nešto. Ovo je Ivankoviću bila prilika da dokaže da je spreman za glavnog trenera ali se ovim nije pokazao.
Ma znaš naš nezahvalni mentalitet, ne znaš šta imaš dok to ne izgubiš, sad će ovi navijači što su srali po Renduliću tek vidjeti.
Ode Borac na 7 bodova prednosti, uz sudačku naklonost, guranje od strane saveza i sklanjanje drugih ekipa najvjerojatnije uzima titulu.
Prvenstvo je riješeno. Sad nek čupaju da bar budu 2. Nadam se da će se bar Široki malo podići i nekako probati 2 kluba ubaciti u vrh,a da ostanu dva 4 naša predstavnika u ligi. Pogledao sam nekih 10-ak tekmi Zrinje i stvarno su u od 8od10 razočarali igrom. Nema tu kvalitete,jednostavno se mora dovoditi malo jače igrače. Moguće da ima i zasićenja kod određenih igrača,ali kvalitete za neku europsku scenu ni blizu.
Pridružen/a: 17 ožu 2021, 16:33 Postovi: 10737 Lokacija: Global South
lider30 je napisao/la:
Toliko o seljackim i provincijskim smjenama trenera.
Izgubili od Zvijezde Gradacac, uvjerljivo najgoreg premijerligasa ove godine
Kakav crni Gradačac To je Zvijezdaiz nekog sela kod Bjeljine. Zanimljivo da za njih igra igrac za kkjeg sammislio da je ponajbolji u ligi a ispostavilo se da je daleko od toga, Bože Vukoja
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24185 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
saskia je napisao/la:
Vjerojatno da igrači bojkotiraju. Možda je vrijeme za par otkaza.
Ja bih se uvijek odlucio rijesiti igraca (i vise njih ako treba) nego trenera, da sam Predsjednik kluba. Kada izaberes i dovedes trenera, onda stanes full iza njega, a ne iza klanova u svlacionici. I to su onda pravi klubovi i to cini razliku. Jedino kada trener izgubi autoritet kod vecine igraca, onda se rijesiti trenera. Ovdje je bilo, koliko znam, par nezadovoljnika.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.