|
|
Stranica: 131/135.
|
[ 3361 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Noname01
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 28 lis 2023, 19:32 |
|
|
estoyAqui je napisao/la: Ma samo nek Lidl ne dolazi Jedina stvar koju sam u BiH volio jest to da nema tih velikih trgovina i lanaca Veći mi je gušt otić u Bingo po sudžuk ili u Prodex po sir iz mišine iz Rakitna nego što bih htio uzet neki bzvz sok proizveden u nekoj Lidlovoj tvornici u Poljskoj Zamisli sad to na razini cijele BiH i Europe Kreneš izbjegavat Lidl zbog monotonosti ili dodeš u njega samo da uzmeš ono što si naumio uzet i bižiš što prije vanka
Sramota je da ti u jednom od najvećih lanaca u Hrvatskoj ne možeš kupit neke od najvećih hrvatskih brendova Samo ne želim da se nešto takvo dogodi u BiH BiH je posebna po tom što ima dosta dobrih autohtonih brendova koji kontinuirano rade i nadam se da to ljudi cijene Obožavam otić u trgovinu i vidit da je velik broj stvari proizveden u okolnim općinama Dovoljno je vidit kako su u Hrvatskoj prošla prehrambena industrija u konkurenciji s vanjskom konkurencijom https://www.facebook.com/kupuj387Baci pogled na post ispod. Pa onda vidi koliko treba kupovati njihovo i u njihovim trgovinama.
|
|
Vrh |
|
|
estoyAqui
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 28 lis 2023, 19:40 |
|
|
Nije problem Možemo i mi napravit bojkot po potrebi Samo što mi puno više proizvoda njima izvozimo nego što ih oni nama
Samo što mislim da bi se ovime sami sebe zeznuli Ne razumijem zašto bi radili bojkot na nekom pitanju od kojeg oni ništa neće dobit Da se radi o stvarima koje se tiču odnosa naša dva naroda, onda ajde
|
|
Vrh |
|
|
estoyAqui
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 05 stu 2023, 10:22 |
|
|
Svaka čast Hercegovini kad je uspila od livade glavni grad napravit I sam se čudim kako je jedna tako mala regija uspila toliki grad napravit, naravno uz iseljavanje u Zagreb, Split, Njemačku Mislim da bi bila korisna informacija kad bi znali kolika je hercegovačka dijaspora što u Zagrebu, Splitu, Osijeku, Njemačkoj...
|
|
Vrh |
|
|
Gazda
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 05 stu 2023, 19:38 |
|
Pridružen/a: 08 svi 2020, 16:23 Postovi: 3674 Lokacija: Stolni grad
|
Noname01 je napisao/la: https://www.facebook.com/kupuj387Baci pogled na post ispod. Pa onda vidi koliko treba kupovati njihovo i u njihovim trgovinama. Ne smetaju im hrvatski proizvodi iz BIH . Njihovi gore proizvodi su katastrofa, što god da sam probao to je bila žnj kvaliteta, Klas koji ima neku reputaciju i kvalitetne proizvode je isto big shit, tipa kupio sam neke štrudle od smokve od njih i to je nešto najgore što sam probao dugo vremena, e sad mogu misliti kakvi su ovi kentovi i bingovi proizvodi ko to jede treba mu nobela dati.
|
|
Vrh |
|
|
Noname01
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 05 stu 2023, 20:03 |
|
|
Gazda je napisao/la: Noname01 je napisao/la: https://www.facebook.com/kupuj387Baci pogled na post ispod. Pa onda vidi koliko treba kupovati njihovo i u njihovim trgovinama. Ne smetaju im hrvatski proizvodi iz BIH . Njihovi gore proizvodi su katastrofa, što god da sam probao to je bila žnj kvaliteta, Klas koji ima neku reputaciju i kvalitetne proizvode je isto big shit, tipa kupio sam neke štrudle od smokve od njih i to je nešto najgore što sam probao dugo vremena, e sad mogu misliti kakvi su ovi kentovi i bingovi proizvodi ko to jede treba mu nobela dati. Hoće li i Lidl i Fis bojktirati haha
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 06 stu 2023, 08:14 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76276 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
estoyAqui je napisao/la: Svaka čast Hercegovini kad je uspila od livade glavni grad napravit I sam se čudim kako je jedna tako mala regija uspila toliki grad napravit, naravno uz iseljavanje u Zagreb, Split, Njemačku Zato što su 3 naroda gradila Mostar, plus Austrijanci, plus Jugoslavija strateški, da bi mi na kraju vojno uzeli nekih 70% onoga što zaista liči na grad.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 06 stu 2023, 08:22 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76276 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Do Austrije BiH nije imala prave gradove.
Austrija je od malih zanatskih turskih mahala napravila gradove Sarajevo, Mostar i Banja Luku.
Jugoslavija je dodala Tuzlu i Zenicu, i tamo su stavljene najgore industrije.
Mostar je prva počela gurati Austrija jer ga je izabrala za sjedište svoje okupacijske vojske (podigli 4 logora, nazvana po stranama svijeta), pogledati samo monumentalnu Gimnaziju, a nije ga zanemarila ni Jugoslavija, koja je tu stavila najmanje prljave industrije u čitavoj BiH (zrakoplovnu, aluminijsku) i udarila plan jugoslavenskih dijelova grada s 4-tračnim avenijama.
Iako su jugoslavenske zgrade ružne, sami plan je vrhunski, dosta prostora između zgrada, dosta zelenila, nema onog kaosa kojeg dobiješ kada jedan po jedan mali investitor podmićuje gradsku vlast da im odobre da uguraju još koju zgradu negdje.
Na neki način imaš 4 gradnje: tursku, austrijsku, jugoslavensku i hrvatsku. Trenutno svoje doprinose akumulira hrvatska gradnja.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 07 stu 2023, 10:13 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 23956 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
estoyAqui
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 07 stu 2023, 11:20 |
|
|
Što će se dogodit u Mostaru kad dođe autocesta do grada i kad brza cesta do Zagvozda dođe? Kakva su iskustva sličnih gradova? Osijek, Zadar recimo? Bolje je pitanje što se točno poboljša u gradu kad AC dođe do njega?
U zagrebačkom prstenu je recimo to omogućilo okolnim gradovima da mogu Zagrebu gravitirat Tako ti možeš iz Bjelovara, Siska, Karlovca, Krapine svaki dan u ZG na posao ić
Možda će to Mostaru donijet nove turiste, strana predstavništva? Kad se napravi AC do Mostara, to će bit najlakši ulaz u BiH uz onaj preko Svilaja
|
|
Vrh |
|
|
estoyAqui
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 08 stu 2023, 16:56 |
|
|
Gradonačelnik Mostara, Mario Kordić, u podcastu portala Bljesak.info koji se emitirao uživo!
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 02 pro 2023, 21:35 |
|
|
Stanje danas
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 02 pro 2023, 23:47 |
|
|
Primijeti veliki plato ispred zgrade što odlično izgleda, za razliku od čestog pretjeranog iskorištenja prostora gdje nabiju što više stanova uz samu ulicu.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1052 of 2558 - 41.13%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Lutorčina
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 03 pro 2023, 23:52 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Do Austrije BiH nije imala prave gradove.
Austrija je od malih zanatskih turskih mahala napravila gradove Sarajevo, Mostar i Banja Luku.
Jugoslavija je dodala Tuzlu i Zenicu, i tamo su stavljene najgore industrije.
Mostar je prva počela gurati Austrija jer ga je izabrala za sjedište svoje okupacijske vojske (podigli 4 logora, nazvana po stranama svijeta), pogledati samo monumentalnu Gimnaziju, a nije ga zanemarila ni Jugoslavija, koja je tu stavila najmanje prljave industrije u čitavoj BiH (zrakoplovnu, aluminijsku) i udarila plan jugoslavenskih dijelova grada s 4-tračnim avenijama.
Iako su jugoslavenske zgrade ružne, sami plan je vrhunski, dosta prostora između zgrada, dosta zelenila, nema onog kaosa kojeg dobiješ kada jedan po jedan mali investitor podmićuje gradsku vlast da im odobre da uguraju još koju zgradu negdje.
Na neki način imaš 4 gradnje: tursku, austrijsku, jugoslavensku i hrvatsku. Trenutno svoje doprinose akumulira hrvatska gradnja. Ovo boldirano mi se jedino sviđa što se radilo za vrijeme SFRJ...i što je bilo dosta parkića,koji su uveče bili bez narkomana. Dovoljna širina između stambenih zgrada i dosta zelenila. Upravo to zelenilo oko zgrada ljeti ublažava temperature. Evo primjeer u mom naselju ljeti je toplije iako sam van grada za razliku od centra koji ima veliko drveće.
|
|
Vrh |
|
|
tetejac
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 06 pro 2023, 07:08 |
|
|
lider30 je napisao/la: Gdje je ovo na vrhu avenije? Može li neko objasniti ili ucrtat na mapi? Nekad se u ‘svijet’ išlo po filmove a sad mi mapa treba
_________________ Idi kući maži supe
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 12 pro 2023, 17:59 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 23956 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Urbani vrtovi (bivsa Slavonija DI)- danasnja slika
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 12 pro 2023, 18:00 |
|
|
Vrh avenije - danasnja slika
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 17 sij 2024, 17:04 |
|
|
Pocelo rusenje istocne tribine: Izvor: FB profil jednog navijaca.
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 22 sij 2024, 01:07 |
|
|
Zna li netko zasto je izgradnja Oaze 2 skoro stala. Nesto se vrlo malo radi na gradilistu?
|
|
Vrh |
|
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 24 sij 2024, 16:16 |
|
|
tetejac je napisao/la: lider30 je napisao/la: Gdje je ovo na vrhu avenije? Može li neko objasniti ili ucrtat na mapi? Nekad se u ‘svijet’ išlo po filmove a sad mi mapa treba Pa tocno na vrhu avenije. Tamo gdje se izlazi na onu cestu koja ide direkt u sjeverni logor
Privitak/ci: |
Screenshot (1).jpg [ 322.89 KiB | Pogledano 2271 put/a. ]
|
_________________ “Doći će vrijeme kad će ljudi poludjeti, i kad budu vidjeli jednoga koji nije luda kao oni, vikat će na njega “lud si” samo zato što nije lud kao što su oni.”
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 25 sij 2024, 13:51 |
|
|
Navodno se Projektant na Aveniji ruši i ide i tamo neboder 14 katova.
|
|
Vrh |
|
|
estoyAqui
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 25 sij 2024, 15:44 |
|
|
Di ćemo napravit neboder za sjedište foruma?
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 25 sij 2024, 16:30 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Navodno se Projektant na Aveniji ruši i ide i tamo neboder 14 katova. Kavane u Projektantu su se već iselile na druge pozicije.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1052 of 2558 - 41.13%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 26 sij 2024, 08:28 |
|
|
Tu je lip prostor za nesto fino
Doduse dobro su doveli ured Aveniju. Dosta su oslobodili od onoga ciganluka i kucica
_________________ “Doći će vrijeme kad će ljudi poludjeti, i kad budu vidjeli jednoga koji nije luda kao oni, vikat će na njega “lud si” samo zato što nije lud kao što su oni.”
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 26 sij 2024, 22:24 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 26 sij 2024, 22:26 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|