|
|
Stranica: 1598/1622.
|
[ 40538 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
divizija
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 13 pro 2023, 10:12 |
|
|
Primarijus je napisao/la: Na meni je da rušim te predrasude ukoliko postoje prema meni. Mislim bar što se tiče hrvatske da nas ne gledaju tako. ne rušiš ti predrasude nego ispoljevaš provincijski kompleks. mali iskompleksirani kmet bi htel biti poput grofa. kumordinar Žorž. https://drugipogleddotblog.wordpress.co ... eni-model/podsjećaš na američke crnce na starom Jugu koji su bili kućni robovi, pa sa strahopoštovanjem govorili o svojim gospodarima. Yes master, good man master, we obey master, master is good people...
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
Primarijus
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 13 pro 2023, 10:16 |
|
|
Ja nisam ni kmet niti sam iskompleksiran, to je stvar glave. Tako nažalost velik broj Hrvata razmišlja, ja niti se klanjam ljudima sa zapada niti ih gledam kao na superiorne.
_________________ 5. avgust 1995. - Dan ujedinjenja Srbijanaca i Srba iz regiona.
|
|
Vrh |
|
|
Clint Eastwood
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 13 pro 2023, 10:28 |
|
|
Primarijus je napisao/la: Ja nisam ni kmet niti sam iskompleksiran, to je stvar glave. Tako nažalost velik broj Hrvata razmišlja, ja niti se klanjam ljudima sa zapada niti ih gledam kao na superiorne. Rusi sve male narode gledaju s visoka, a običan ruski narod (ne i politika) gleda na Balkance kao na "Čurke", ako znaš što je to.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 13 pro 2023, 10:36 |
|
|
Primarijus je napisao/la: Ja nisam ni kmet niti sam iskompleksiran, to je stvar glave. Tako nažalost velik broj Hrvata razmišlja, ja niti se klanjam ljudima sa zapada niti ih gledam kao na superiorne. naravn oda jesi, dok se guraš u krug s ljduima koj itebe gledaju s visoka i ne smatraju dijelom svog kruga. i u čiji kulturni krgu OBJEKTIVNO ne pripadamo, po nizu značajki. to je tipični kompleks manje vrijednosti tipični kumordinar Žorž, htio ti to sebi priznati ili ne
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 13 pro 2023, 10:37 |
|
|
Primarijus je napisao/la: Kaže mi čovjek koji je izrazio želju da ruska vojska uđe u Zagreb. .
ne slavip li ti što je ruska vojska ušla u Berlin? i što je jugoslavenska vosjka ušla u Zagreb, istog tog dana?
|
|
Vrh |
|
|
Zviezda Granda
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 13 pro 2023, 10:47 |
|
|
Meni nije jasno čemu se rusofili uopće nadaju.
Što bi Hrvatskoj bilo od koristi odmak od Zapada i približavanje Rusiji?
To bi bilo mudro kad bi Rusija postajala ta koja može mijenjati stvari u regijonu, npr. utjecati na uređenje BiH ili Kosova...
Ali sada Rusija može slati želje i pozdrave, Amerika je ta koja se pita.
Pad utjecaja Zapada ne znači da profitira Rusija ni da je pad ravnomjerno raspoređen u cijelom svijetu.
Štoviše, u srednjoj i istočnoj Europi saveznici Amerike mogu postati vojno jači nego ikad, kao i u istočnoj Aziji.
Ni Dugin ne predviđa neki veliki trijumf Rusije dok si reko keks, nego lagano stvaranje multipolarnog svijeta, gdje je ruski pol euroazijski, bliži su Rusima po tome Uzbekistanci nego Srbi.
Eventualnu se mogu pridružit balkanski pravoslavci, a za ostatak Europe nakon silnih previranja se nada da može nastati neki autonomni pol, manje vezan na Ameriku, ništa preko noći i ništa direktno u ruskoj sferi...
|
|
Vrh |
|
|
Posljednji mohikanac
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 13 pro 2023, 10:49 |
|
|
divizija je napisao/la: Primarijus je napisao/la: Ja nisam ni kmet niti sam iskompleksiran, to je stvar glave. Tako nažalost velik broj Hrvata razmišlja, ja niti se klanjam ljudima sa zapada niti ih gledam kao na superiorne. naravn oda jesi, dok se guraš u krug s ljduima koj itebe gledaju s visoka i ne smatraju dijelom svog kruga. i u čiji kulturni krgu OBJEKTIVNO ne pripadamo, po nizu značajki. to je tipični kompleks manje vrijednosti tipični kumordinar Žorž, htio ti to sebi priznati ili ne U čiji kulturni krug spadamo? Pravoslavni?
_________________ Schwarzenegger u Predatoru.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 13 pro 2023, 10:53 |
|
|
Zviezda Granda je napisao/la: Meni nije jasno čemu se rusofili uopće nadaju.
Što bi Hrvatskoj bilo od koristi odmak od Zapada i približavanje Rusiji? u ovom trenutku ništa. nama odgovara da Zapad slabi, i time cijena svakog vazala i saveznika RASTE. već sada se to vidi jer je Zapad promijenio politiku prema nama otkad je tarapana krenula. Zapad koji je potpuno dominantan tretira svoje vazale onako kako je ans tretirao nakon 2000.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 13 pro 2023, 10:58 |
|
|
Posljednji mohikanac je napisao/la: U čiji kulturni krug spadamo? Pravoslavni? istočno-srednjoeuropski (east central Europe). https://en.wikipedia.org/wiki/East-Central_Europemi smo između istoka i Zapada, imamo specifično povijesno iskustvo i negativno s obje strane
|
|
Vrh |
|
|
Sayeret Matkal
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 13 pro 2023, 11:39 |
|
|
Uvijek sam smatrao da je Island bio prvi, nisam znao za ovaj podatak o Ukrajini.
|
|
Vrh |
|
|
goran2hr
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 13 pro 2023, 11:42 |
|
|
dane-croatia je napisao/la: goran2hr je napisao/la: U NATO su nas bez referenduma ugurali Mesić i Sanader. Da su mislili kako referendum prolazi - oni bi ga raspisali i rezultat slavili kao veliki dan za demokraciju. U javnosti je tada vladalo mišljenje kako ulazak RH u NATO, znači odlazak HV-a u rat u Iraku. Uglavnom, ideja je bila nepopularna i nitko nije znao od koga to nas NATO štiti?! Valjda sami od sebe?! Kao uvjet za ulazak u koaliciju sa Sanaderovim HDZ-om, HSSovac Friščić je tražio NATO referendum i rekao: "Nisu Hrvati stoka pa da ih se gura u NATO bez referenduma!". No nakon nekoliko dana su ga "omekšali" i pristaje ne koaliciju, bez raspisivanja NATO referenduma. Od tog članstva imamo samo astronomske gubitke, sramoćenja i nešto malo žrtava. E sad, je li to "osvajanje"?!
Za Bugarsku, Rumunjsku i Mađarsku, ne znam i nije me briga, njihov izbor, njihovo veselje. Ali ako je i tamo išlo po hrvatskom modelu i sa jednakim posljedicama - onda je to budalaština.
U NATO nas je ugurala vlast koju smo izabrali. Ali niti se netko iz oporbe tomu previše protivio, niti su građani imali neke imalo značajnije prosvjede. Za NATO nije bilo nekog oduševljenja, ali jednako tako nije bilo ni protivljenja. Što smo to mi "izabrali" (od neurednih biračkih spiskova, birača sa brodova, kaznionica i groblja, Dhondove metode, garantiranih mjesta za manjince, stranog miješanja u naš izborni proces ( https://www.youtube.com/watch?v=I37gLBLDmkY), financiranja promidžbe, pristranih medija, "anketa", ....), o tome bi se dalo razgovarati. Pa upravo sam naveo slučaj HSSovca koji se protivio, pa promijenio mišljenje na čudan način (Valjda je zaključio kako Hrvati ipak jesu stoka?!). Fora sa referendumima i je u tome, da vrlo često ispadnu mimo volje vladajućih. Npr. Nizozemci i Francuzi na referendumima su odbili EU Ustav, a i oni su "sami izabrali vlast", pa su ih zato prevarili sa Lisabonskim ugovorom. I zato ih (referendume) EU ne voli i pokušava suzbiti. Npr. HDZ i SDP upravo dogovaraju kako bi trajno onemogućili referendume (pod krinkom "liberalizacije"), tzv. "uvođenje reda", pa kada dogovore, kako u istom paketu ukinuti referendume i ugurati pobačaj u Ustav - to će biti to. Ulazak u NATO, dogovor o arbitraži sa Slovencima, uvođenje €, IK, "Marakeš", izborni zakon... važne su stvari i trebale su proći referendume. Ja to tumačim tako, kako naši političari poslušnici i pudle, znaju kako nameću ljudima loše i da to na referendumima ne bi prošlo.
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 13 pro 2023, 11:42 |
|
|
Nagledao sam se Slovenaca koji su uvjereni da nisu juzni slaveni, da su oni germani, da pripadaju istom kulturnom kruzooku kao Austrijanci... Austrijanci ih najkrace receno zovu "Zigeuner"
Tako ste i vi "nepripadnici istocnohordnih divljaka" pripadnici istog kruzooka kao Englezi. Vi ste za njih obicne korisne budaletine, a nije da nisu u pravu.
|
|
Vrh |
|
|
goran2hr
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 13 pro 2023, 11:50 |
|
|
Sayeret Matkal je napisao/la: Uvijek sam smatrao da je Island bio prvi, nisam znao za ovaj podatak o Ukrajini. 47. Rusija 17.2.1992. 57. SAD 7.4.1992.
|
|
Vrh |
|
|
Navodni Poslanik
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 13 pro 2023, 11:56 |
|
|
Zviezda Granda je napisao/la: Meni nije jasno čemu se rusofili uopće nadaju.
Što bi Hrvatskoj bilo od koristi odmak od Zapada i približavanje Rusiji? O čemu ti bre pišeš? Kakvi rusofili? Kakva Hrvatska i približavanje Rusiji? Pa tema je Rusija u Ukrajini. Vidiš li temu? Tema su rusofobi. Oni moraju da objasne. Ovde zadnju raspravu je započeo ovaj koji govori da zapad treba da uđe duboko u ruski svet, da preuzme Ukrajinu celu jer inače "Hrvatska nestaje". Pa to ti lepo njih pitaj da objasne, te rusofobe. To je tema. Zašto da zapad osvaja ruski svet? Hrvatska nestaje ako Rusija postoji? Citat: Ni Dugin ne predviđa neki veliki trijumf Rusije dok si reko keks, nego lagano stvaranje multipolarnog svijeta, gdje je ruski pol euroazijski, bliži su Rusima po tome Uzbekistanci nego Srbi.
Eventualnu se mogu pridružit balkanski pravoslavci, a za ostatak Europe nakon silnih previranja se nada da može nastati neki autonomni pol, manje vezan na Ameriku, ništa preko noći i ništa direktno u ruskoj sferi... Eto i on je za nezavisnu Evropu, a ovi u Evropi se bore da bude zavisna od Amerike. Pa više voli Dugin Evropu nego globalisti u Briselu.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 13 pro 2023, 12:36 |
|
|
Sayeret Matkal je napisao/la: Hrvati su stvorili kroz povijest tu slavensku tezu takijom zbog utjecaja Mađara i Turaka još u 16 stoljeću preko Vinka Prebijevića s ciljem oslobođenja Hrvatske.
Tiskali smo knjige i izmislili tezu o slavenima koje su završile na ruskom dvoru Petra Velikog i ideja o slavenskom jedinstvu je rođena iako smo iz Perzije i vladali smo tim slavenima nakon što smo dotukli Avare koji bi kontrolirali Europu da nije bilo Hrvata.
Stvorili smo te nacije Poljaka, Čeha, Slovaka. koja te bolan Perzija spopala? iz koje si guzice to izvukao? Mislim svakak ojesmo dotukli Avare, ali kakve te pobogu Perizja spopala? anyways, genetska istraživanja su tu savršeno jasna, naš kluster čine Slovaci, Mađari, Slovenci, Bosanci.
|
|
Vrh |
|
|
Sayeret Matkal
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 13 pro 2023, 12:38 |
|
|
divizija je napisao/la: Sayeret Matkal je napisao/la: Hrvati su stvorili kroz povijest tu slavensku tezu takijom zbog utjecaja Mađara i Turaka još u 16 stoljeću preko Vinka Prebijevića s ciljem oslobođenja Hrvatske.
Tiskali smo knjige i izmislili tezu o slavenima koje su završile na ruskom dvoru Petra Velikog i ideja o slavenskom jedinstvu je rođena iako smo iz Perzije i vladali smo tim slavenima nakon što smo dotukli Avare koji bi kontrolirali Europu da nije bilo Hrvata.
Stvorili smo te nacije Poljaka, Čeha, Slovaka. koja te bolan Perzija spopala? iz koje si guzice to izvukao? Mislim svakak ojesmo dotukli Avare, ali kakve te pobogu Perizja spopala? anyways, genetska istraživanja su tu savršeno jasna, naš kluster čine Slovaci, Mađari, Slovenci, Bosanci. Čine jer smo vladali sa njima, još u 20 stoljeću si imao Hrvate u Krakowu i ostalim djelovima Europe. Mongoli su izbrisali 11 posto svjetske populacije, ww2 je izbrisao 2-3 posto. Ne možeš imati marker s nekim narodom kada je izbrisan s lica zemlje
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 13 pro 2023, 12:40 |
|
|
Sayeret Matkal je napisao/la: Smiješan si, Hrvati nemaju ništa sa slavenima.
Upoznaj Poljake pa se javi ili Čehe i Slovake, to je drugi mentalni krug kao i Rusi.
Slaveni su mentalno podkapicitirani , SSSR su stvorili Židovi a ne Rusi i to je bilo židovsko carstvo stvoreno na judaizmu.
Sve su vodili Židovi, ruski nepismeni seljaci su im samo služili.
Današnja Rusija je ništa drugo nego pokušaj vraćanja u vrijeme prije revolucije kada su Rusima vladali Nijemci još jedna pokušaj iskompleksiranog provincijalca da pobjegne od sebe. Jadniji ste od crnaca koji su obožavali svoje robovlasnike. SSSR su stvorili Židovi, ali nisu time stvorili carstvo. Carstvo je stvorila Rusija, stoljećima prije, boljševici su ga samo oteli. Ali Staljin je srećom židovsku vlast nad istim skršio, počistio sve stare boljševike, ušetao u Berlin i uveo Ruse u svemirsko i nuklerano doba. Mani nas germanskih sranja koja su uništila Europu i sad nas truju wokizmom i kulturom mazohizma i smrti.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 13 pro 2023, 12:43 |
|
|
Sayeret Matkal je napisao/la: Čine jer smo vladali sa njima, još u 20 stoljeću si imao Hrvate u Krakowu i ostalim djelovima Europe.
Mongoli su izbrisali 11 posto svjetske populacije, ww2 je izbrisao 2-3 posto.
Ne možeš imati marker s nekim narodom kada je izbrisan s lica zemlje kao naši rođaci iz Perzije. koji rođaci iz Perzije, di si to izvukao majke ti? Ko su tebi rođaci, Ahmadinedžad i Homeini? mislim, Iranci djelom jesu naši rođaci, jer Slaveni i Iranci potječu iz istog prostora i s istog genetkog stabla, ali Perzija nije izvor toga. Izvor svih Indoeuropljana je ovaj isti prostor na kojem i danas naši rođaci krvare u židovskom ratu. Perziju su pokoril ii tamošnjhe starosjedioce isto ko i ovaj prostor.
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 13 pro 2023, 12:47 |
|
|
Ako dovoljno glasno podrze LGBT, organiziraju par parada, dovoljno se uvuku u bulju Jeleni Veljaci i feministicama, prime dovoljno inzinjera iz Bangladesa i Afganistana, mozda i postanu dio zapadnog progresivnog kruzooka. Krscanskog, jelte. Papa approved.
Jedino sto ce uskoro morati rusiti one Tudjmanove kipove koje sada postavljaju, ali Boze moj, sve za kulturni kruzook krscanstva zapadnoga. Nije da nisu istrenirali posao, sa progonom svakoga ko zapjeva Cavoglave.
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 13 pro 2023, 12:59 |
|
|
Kuzim da zelis biti kmet ili u svojoj glavi "saveznik", ali kako su uvjerili sebe da je to sve krscanstvo.
Sta, dovoljno je da Papa Francisko kaze da je LGBT ok i da je sve to ljubav, da je alahuekberas koji vitla sabljom u pravcu tvog vrata voljeni pozeljan sugradjanin, i to je to.
To je neko reformirano krscanstvo, sta li je.
Mada ja mislim, i uvjeren sam a sukladno djelovanju hadezenjarskih ministara i funkcionera, da je u pozadini svega samo goli materijalizam. Ugradilo se u HDZ sustav i sad treba to i braniti da traje. Makar i najociglednijim lazima. JEdino ostaje pitanje tko tu plasira a tko pusi te nebuloze.
|
|
Vrh |
|
|
Sayeret Matkal
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 13 pro 2023, 15:20 |
|
|
divizija je napisao/la: Sayeret Matkal je napisao/la: Čine jer smo vladali sa njima, još u 20 stoljeću si imao Hrvate u Krakowu i ostalim djelovima Europe.
Mongoli su izbrisali 11 posto svjetske populacije, ww2 je izbrisao 2-3 posto.
Ne možeš imati marker s nekim narodom kada je izbrisan s lica zemlje kao naši rođaci iz Perzije. koji rođaci iz Perzije, di si to izvukao majke ti? Ko su tebi rođaci, Ahmadinedžad i Homeini? mislim, Iranci djelom jesu naši rođaci, jer Slaveni i Iranci potječu iz istog prostora i s istog genetkog stabla, ali Perzija nije izvor toga. Izvor svih Indoeuropljana je ovaj isti prostor na kojem i danas naši rođaci krvare u židovskom ratu. Perziju su pokoril ii tamošnjhe starosjedioce isto ko i ovaj prostor. Kakvi Hrvati iz Rusije? Postoji li neki izvor o tome? Odakle tebi ova kroatofobija? Mongoli su pobili doslovno sve stanovnike bivše Perzije, uništili su grad za gradom i biološki izvršili genocid. Treba li to crtati ili? Homeini nije moj rođak ali živi na zemlji pradjedovskoj, Hrvati s Rusima nemaju ništa dok sva arheološka nalazišta govore da smo s bliskog istoka.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 13 pro 2023, 18:47 |
|
|
Sayeret Matkal je napisao/la: Kakvi Hrvati iz Rusije? Postoji li neki izvor o tome? Odakle tebi ova kroatofobija?
Mongoli su pobili doslovno sve stanovnike bivše Perzije, uništili su grad za gradom i biološki izvršili genocid. Treba li to crtati ili? Homeini nije moj rođak ali živi na zemlji pradjedovskoj, Hrvati s Rusima nemaju ništa dok sva arheološka nalazišta govore da smo s bliskog istoka. brate mili, svi Indoeuropljani potječu s područja Rusije i Ukrajine, UKLJUČUJUĆI I IRANCE. Perzija nije pradomovina ni njima, kamoli nama. Aposlutno ni jedno nalazište ničega ne govori o nikakvom bliskom istoku, od neolitičke revolucije nije bilo većih migracija s bliskog istoka amo, a svi Indoeuropski narodi potjeu iz euroazijske stepe. UKLJUČUJUĆI IRANCE. Ovo su područja s kojim potječu iranski narodi: https://en.wikipedia.org/wiki/Poltavka_culturehttps://en.wikipedia.org/wiki/Abashevo_cultureImali smo nekoliko tema o ovome na PDF povijest, odi malo čitaj da ne offtopičarimo, ovo što ti drobiš je neka tvoja fantazija u rangu onih šarićevskih.
|
|
Vrh |
|
|
Sayeret Matkal
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 13 pro 2023, 19:05 |
|
|
divizija je napisao/la: Sayeret Matkal je napisao/la: Kakvi Hrvati iz Rusije? Postoji li neki izvor o tome? Odakle tebi ova kroatofobija?
Mongoli su pobili doslovno sve stanovnike bivše Perzije, uništili su grad za gradom i biološki izvršili genocid. Treba li to crtati ili? Homeini nije moj rođak ali živi na zemlji pradjedovskoj, Hrvati s Rusima nemaju ništa dok sva arheološka nalazišta govore da smo s bliskog istoka. brate mili, svi Indoeuropljani potječu s područja Rusije i Ukrajine, UKLJUČUJUĆI I IRANCE. Perzija nije pradomovina ni njima, kamoli nama. Aposlutno ni jedno nalazište ničega ne govori o nikakvom bliskom istoku, od neolitičke revolucije nije bilo većih migracija s bliskog istoka amo, a svi Indoeuropski narodi potjeu iz euroazijske stepe. UKLJUČUJUĆI IRANCE. Ovo su područja s kojim potječu iranski narodi: https://en.wikipedia.org/wiki/Poltavka_culturehttps://en.wikipedia.org/wiki/Abashevo_cultureImali smo nekoliko tema o ovome na PDF povijest, odi malo čitaj da ne offtopičarimo, ovo što ti drobiš je neka tvoja fantazija u rangu onih šarićevskih. Nakon Mayorova, izmedju Tanaisa u 2. i 3. stoljeću, te kasnije Bijele Hrvatske oko sjevernih Karpata, postoji jasan kontinuitet i arheološka povezanost pontskih ranih Hrvata oko Dona, Dnjepra i Dnjestra. To ti priznaju i ruski arheolozi, mi nismo slaveni jer smo stariji od slavena 6 000 godina, jedino smo ih kažem ti opet oslobodili. Ta država koju spominješ je nastala sa današnjeg prostora Irana, migracija je išla u suprotnom pravcu
|
|
Vrh |
|
|
Sayeret Matkal
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 13 pro 2023, 19:29 |
|
|
Nebi baš rekao da nam se teza iz 16 stoljeća o panslavizmu nije isplatila, Kraljevina Jugoslavija je stvorena na njoj.
Nismo bili raščepurani i podijeljeni, imala je ona svojih pluseva.
Prodali smo takiju
|
|
Vrh |
|
|
Old Fridolin
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 13 pro 2023, 20:23 |
|
Pridružen/a: 30 pro 2010, 16:32 Postovi: 6357 Lokacija: Izvan sebe
|
Bobovac je napisao/la: Old Fridolin je napisao/la: rusofilni volovi. Zanimljivo kako su Boomeri nahuškani kontra Rusije. Što li je to po srijedi? Jesu li pogodniji za pranje mozga? Je li zato jer se informiraju uglavnom sa TV? Jesu li robovi Hladnog rata?? Ti i takvi se informirate iz pravih i objektivnih ruskih izvora.
_________________ Da je pravda i demokracija, bila bi Herceg-Bosna a ne Federacija.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: Sokolić i 7 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|