|
|
Stranica: 148/158.
|
[ 3940 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
weasel
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 27 pro 2023, 20:32 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 27 pro 2023, 20:35 |
|
|
weasel je napisao/la: pojedi sendvič …ti ćeš ga uskoro jesti Penava se vec naguzio plenkiju koalicija je potpisana …malo će lajat sad pred izbore da ukradu koji glas mostu i eto doves na vlast lasica.. 
|
|
Vrh |
|
 |
Imota
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 27 pro 2023, 20:44 |
|
|
laganini je napisao/la: Imota je napisao/la: To ćaći i materi možeš govorit da su seljačine. HDZovski kromanjonac prica o seljačinama Pa o tome govorim koja ste vi nakupina žgadije bez trunke obraza. Seljačine o seljačinama, financijeri pupovaca o hrvatstvu i gejpederi o demokršćanstvu. …upravo si to potvrdio da si seljacina a da dodam i budalesina nisam falio …  Koji si ti retard nesposoban za formirat ikakvu smislenu rečenicu samo prdiš ko mujo. Pravi partijski jurišnik. Glup, tup i bez obraza.
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 27 pro 2023, 20:47 |
|
|
Imota je napisao/la: laganini je napisao/la: …upravo si to potvrdio da si seljacina a da dodam i budalesina nisam falio …  Koji si ti retard nesposoban za formirat ikakvu smislenu rečenicu samo prdiš ko mujo. Pravi partijski jurišnik. Glup, tup i bez obraza. ..verbalno sam te uništio i opet ides floskulama..zaboravio si spomenut lgbt..Pupovca.. 
|
|
Vrh |
|
 |
goran2hr
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 27 pro 2023, 20:50 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 27 pro 2023, 20:57 |
|
|
.daj dokaz da stanimirovic ima toliku mirovinu…a mirovina se zasluzi doprinosima koje si plaća u svojojndrzavi jel pitaš kakvo je politicko uvjerenje naših gastarbajtera koji deru Njemačku il neku drugu mirovinu..i hr gradjani koji su otišli iznarhije u RH primaju srpske mirovine samo sto su jadne ko sto su općenito u Srbiji..
|
|
Vrh |
|
 |
Imota
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 27 pro 2023, 21:01 |
|
|
laganini je napisao/la: Imota je napisao/la: Koji si ti retard nesposoban za formirat ikakvu smislenu rečenicu samo prdiš ko mujo.
Pravi partijski jurišnik. Glup, tup i bez obraza.
..verbalno sam te uništio i opet ides floskulama..zaboravio si spomenut lgbt..Pupovca..  Ti ne bi verbalno uništio ni vrtićku skupinu amebo. Jedino kada si u stanju formulirat nekakvu rečenicu je kad imaš direktan prijenos iz centrale.
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 27 pro 2023, 21:02 |
|
|
Imota je napisao/la: laganini je napisao/la: ..verbalno sam te uništio i opet ides floskulama..zaboravio si spomenut lgbt..Pupovca..  Ti ne bi verbalno uništio ni vrtićku skupinu amebo. Jedino kada si u stanju formulirat nekakvu rečenicu je kad imaš direktan prijenos iz centrale. …opet floskule…daj nesto svoje orginalno… 
|
|
Vrh |
|
 |
Imota
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 27 pro 2023, 21:02 |
|
|
laganini je napisao/la: .daj dokaz da stanimirovic ima toliku mirovinu…a mirovina se zasluzi doprinosima koje si plaća u svojojndrzavi jel pitaš kakvo je politicko uvjerenje naših gastarbajtera koji deru Njemačku il neku drugu mirovinu..i hr gradjani koji su otišli iznarhije u RH primaju srpske mirovine samo sto su jadne ko sto su općenito u Srbiji.. Vau ovo je novo dno čak i za hadezeovca. Ak jebiga ipak je koalicijski partner u pitanju.
|
|
Vrh |
|
 |
goran2hr
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 27 pro 2023, 21:07 |
|
|
laganini je napisao/la: .daj dokaz da stanimirovic ima toliku mirovinu…a mirovina se zasluzi doprinosima koje si plaća u svojojndrzavi jel pitaš kakvo je politicko uvjerenje naših gastarbajtera koji deru Njemačku il neku drugu mirovinu..i hr gradjani koji su otišli iznarhije u RH primaju srpske mirovine samo sto su jadne ko sto su općenito u Srbiji.. Dokaz je izjava gosp. Mlinarića, saborskog zastupnika (u poveznici). Koji je Vaš dokaz da nije tako? Gdje su to naši gastarbajteri porušili grad u inozemstvu i tamo pred bolnicom dali izjavu kako je palo zadnje ...... uporište? A onda još iz bolnice izveli ranjenike.... Ili Savo, koji nije bio običan martićevac, nego visoki dužnosnik, ministar, zločinačke tvorevine i danas "dejstvuje" protiv Hrvatske. A onda sve to još masno naplaćivali od te zemlje gdje su to izveli?! Mislio sam pisati kako je to glupost, etnomazohizam, izdaja, ali ono, pa to je kolega laganini, njegova razina i činjenica da je HDZovac. I onda to zapravo dobiva šaljivi ton.
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 27 pro 2023, 21:08 |
|
|
Imota je napisao/la: laganini je napisao/la: .daj dokaz da stanimirovic ima toliku mirovinu…a mirovina se zasluzi doprinosima koje si plaća u svojojndrzavi jel pitaš kakvo je politicko uvjerenje naših gastarbajtera koji deru Njemačku il neku drugu mirovinu..i hr gradjani koji su otišli iznarhije u RH primaju srpske mirovine samo sto su jadne ko sto su općenito u Srbiji.. Vau ovo je novo dno čak i za hadezeovca. Ak jebiga ipak je koalicijski partner u pitanju. …koja država na svitu ne isplaćuje nekome mirovinu ako ima uvjete za to..mozda s.koreja..Venezuela i neke sličnog predznaka… 
|
|
Vrh |
|
 |
goran2hr
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 27 pro 2023, 21:18 |
|
|
laganini je napisao/la: Imota je napisao/la: Vau ovo je novo dno čak i za hadezeovca. Ak jebiga ipak je koalicijski partner u pitanju.
…koja država na svitu ne isplaćuje nekome mirovinu ako ima uvjete za to..mozda s.koreja..Venezuela i neke sličnog predznaka…  Koliko je Jugoslavija plaćala onima koji su nakon II svjetskog rata prebjegli u npr. Argentinu? Čak i ne za ratni staž (koji je suludo HDZ priznao SAO Krajišnicima od 1991. - 1996.), nego za onaj prijeratni do 1941.? Ista priča i za sve ostale zemlje, kada se radi o ljudima koji su se protiv njih okrenuli, ratovali ili špijunirali? Da budalaština bude veća, HDZ je priznao i stanarska prava onima koji su svojevoljno napustili svoje stanove 1991., prešli u martićevce i sve to potrajalo > 3 mjeseca. Čak su to Srbi izgubili na međunarodnom sudu, jer se radilo o "stanarskim pravima", a ne o "vlasništvu stana". I onda im to svejedno HDZ vrati, a oni to jeftino otkupe. Epske ste štetočine.
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 27 pro 2023, 21:19 |
|
|
goran2hr je napisao/la: laganini je napisao/la: …koja država na svitu ne isplaćuje nekome mirovinu ako ima uvjete za to..mozda s.koreja..Venezuela i neke sličnog predznaka…  Koliko je Jugoslavija plaćala onima koji su nakon II svjetskog rata prebjegli u npr. Argentinu? Čak i ne za ratni staž (koji je suludo HDZ priznao SAO Krajišnicima od 1991. - 1996.), nego za onaj prijeratni do 1941.? Ista priča i za sve ostale zemlje, kada se radi o ljudima koji su se protiv njih okrenuli, ratovali ili špijunirali? Da budalaština bude veća, HDZ je priznao i stanarska prava onima koji su svojevoljno napustili svoje stanove 1991., prešli u martićevce i sve to potrajalo > 3 mjeseca. Čak su to Srbi izgubili na međunarodnom sudu, jer se radilo o "stanarskim pravima", a ne o "vlasništvu stana". I onda im to svejedno HDZ vrati, a oni to jeftino otkupe. Epske ste štetočine. ..ne čitaš pa yu je u rangu zemalja koje sam spominja..
|
|
Vrh |
|
 |
Imota
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 27 pro 2023, 21:24 |
|
|
laganini je napisao/la: Imota je napisao/la: Vau ovo je novo dno čak i za hadezeovca. Ak jebiga ipak je koalicijski partner u pitanju.
…koja država na svitu ne isplaćuje nekome mirovinu ako ima uvjete za to..mozda s.koreja..Venezuela i neke sličnog predznaka…  Ratnim zločincima se ne...ups to su vam koalicijski partneri... Jasno da nije bilo volje da se sdss glasačka mašinerije skine s državne sise... I da cete vi sva govna spremno poliziat sve za kancelara
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 27 pro 2023, 21:28 |
|
|
Imota je napisao/la: laganini je napisao/la: …koja država na svitu ne isplaćuje nekome mirovinu ako ima uvjete za to..mozda s.koreja..Venezuela i neke sličnog predznaka…  Ratnim zločincima se ne...ups to su vam koalicijski partneri... Jasno da nije bilo volje da se sdss glasačka mašinerije skine s državne sise... I da cete vi sva *** spremno poliziat sve za kancelara …lupetaš Srbi biraju svoje predstavnike i to je ok mi ako demokratska a ti bi htio da budemo fašistička ..cemu ideja fašizma je propala..ko i komunizma a zanimljivo drukate i za ruse.. 
|
|
Vrh |
|
 |
PCM
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 27 pro 2023, 21:30 |
|
|
Imota je napisao/la: PCM je napisao/la: Kao što sam gore i napisao, ovaj tvoj upis, kao i ostali, su doslovno posljedica one dvije moždane stanice.
Nemaš šta napisatko i drug laganini, CK nije da jasnu direktivu šta dalje. Projiciraš svoju subinteligentnost na druge amebo. Ako CK ne da mišljenje pretup si da smisliš nešto samostalno. Još imaš obraza srat o pobjeguljama, tipični uhljeb iz javnog sektora ili državni privatnik, nije svak spreman pit uholaža ko ti ništarijo.  Sva sreća ima ovdje dovoljno ljudi koji me osobno poznaju, shodno tomu procjene mojeg posla i moje situacije su ekvivalentne ovim vrhunskim analizama o “Habijanu pederu” i “kradeze kriptokomunistima”… Dvije moždane staničice.
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
 |
goran2hr
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 27 pro 2023, 21:36 |
|
|
laganini je napisao/la: goran2hr je napisao/la: Koliko je Jugoslavija plaćala onima koji su nakon II svjetskog rata prebjegli u npr. Argentinu? Čak i ne za ratni staž (koji je suludo HDZ priznao SAO Krajišnicima od 1991. - 1996.), nego za onaj prijeratni do 1941.? Ista priča i za sve ostale zemlje, kada se radi o ljudima koji su se protiv njih okrenuli, ratovali ili špijunirali?
Da budalaština bude veća, HDZ je priznao i stanarska prava onima koji su svojevoljno napustili svoje stanove 1991., prešli u martićevce i sve to potrajalo > 3 mjeseca. Čak su to Srbi izgubili na međunarodnom sudu, jer se radilo o "stanarskim pravima", a ne o "vlasništvu stana". I onda im to svejedno HDZ vrati, a oni to jeftino otkupe. Epske ste štetočine.
..ne čitaš pa yu je u rangu zemalja koje sam spominja.. Dobro, 7.12.1941. Japan napada američku flotu u Pearl Harbouru. Do zadnjeg trena domaći Japanci (ne svi) šalju japanskoj floti podatke o rasporedu američkih brodova u luci. Od njih, koji su uopće izvukli živu glavu, kakav je staž njima priznat od strane SAD-a. Ili tijekom II svjetskog rata, uz obalu SAD-a pristaje njemačka podmornica i iskrcava tridesetak mladih osoba, Nijemaca, što donedavnih studenata, što naturaliziranih Amerikanaca, koji su bili na obuci u Njemačkoj i vraćeni u SAD kako bi špijunirali i vršili diverzije. Zbog nekog nesporazuma, nije ih prihvatio nitko, došla je američka policija i pohvatala ih. Oni nisu Americi učinili ništa nažao (nije bilo vremena), a svi su umjesto priznatog staža - dobili smrtnu kaznu. Slična priča i sa Česima i njihovim Nijemcima itsl. Sigurno će sada i Izrael priznati mirovine onim Hamasovcima koji su prije nešto radili po Izraelu? Po budalaštini ste napravili svjetski presedan. Iz gluposti ili namjere, brkate normalne ljude koji su radili određeno vrijeme u stranoj državi, sa neprijatljima, špijunima i teroristima. Tim gore, SAO Krajinaši od 1991. do 1996. (ili 1998.??), nisu ništa uplaćivali u fondove RH, dapače rušili su Hrvatsku. I kakav je to udar na Hrvatski mirovinski sustav?! Sada ste još izmislili i "stradalnike". Hebala vas vaša koalicija.
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 27 pro 2023, 21:43 |
|
|
…kako je hr pripojila Baranju i Vukovar valjda postoji dokumentacija a za ratne zločine postoje sudske procedure …ako je nesto potpisano za mirno pripajanje matici zemlje valjda to triba ispoštovati …jel neko od onih s traktorijade nosilo srpsku uniformu je al pitanje mirovine nema veze s tim zar je to tesko svatit
|
|
Vrh |
|
 |
Imota
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 27 pro 2023, 21:43 |
|
|
PCM je napisao/la: Imota je napisao/la: Nemaš šta napisatko i drug laganini, CK nije da jasnu direktivu šta dalje. Projiciraš svoju subinteligentnost na druge amebo. Ako CK ne da mišljenje pretup si da smisliš nešto samostalno.
Još imaš obraza srat o pobjeguljama, tipični uhljeb iz javnog sektora ili državni privatnik, nije svak spreman pit uholaža ko ti ništarijo.
 Sva sreća ima ovdje dovoljno ljudi koji me osobno poznaju, shodno tomu procjene mojeg posla i moje situacije su ekvivalentne ovim vrhunskim analizama o “Habijanu ********” i “kradeze kriptokomunistima”… Dvije moždane staničice. Aj aj imbecilu ne tribaš lagat sam sebe... Jasno da polučovik poput tebe je prištekan na državnu sisu jer bi bez nje, kakav si maloumnik, crka za par dana od gladi.
|
|
Vrh |
|
 |
goran2hr
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 27 pro 2023, 21:44 |
|
|
laganini je napisao/la: Imota je napisao/la: Ratnim zločincima se ne...ups to su vam koalicijski partneri...
Jasno da nije bilo volje da se sdss glasačka mašinerije skine s državne sise... I da cete vi sva *** spremno poliziat sve za kancelara
…lupetaš Srbi biraju svoje predstavnike i to je ok mi ako demokratska a ti bi htio da budemo fašistička ..cemu ideja fašizma je propala..ko i komunizma a zanimljivo drukate i za ruse..  Ne, Srbi glasaju na našim listama i tu vrše utjecaj, a znaju kako njihova trojica upadaju sigurno u Sabor, glasao za njih itko ili ne. Radi se o davnom dogovoru po kojem mi njima garantiramo trojicu u Saboru, a onda i oni nama trojicu u svom parlamentu. Oni se svog dijela dogovara ne drže (niti to po izjavi njihove premijerke Brnabić kane) i sve što bi trebalo je provesti reciprocitet. I to se elegantno moglo odraditi putem referenduma (UiO), koji je HDZ onemogućio. Kolega laganini laprda o "fašizmu", a tako nešto nema niti jedna druga članica EU, a vjerojatno niti u svijetu. Pa zar su svi ostali - fašisti?
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 27 pro 2023, 21:47 |
|
|
Imota je napisao/la: PCM je napisao/la:  Sva sreća ima ovdje dovoljno ljudi koji me osobno poznaju, shodno tomu procjene mojeg posla i moje situacije su ekvivalentne ovim vrhunskim analizama o “Habijanu ********” i “kradeze kriptokomunistima”… Dvije moždane staničice. Aj aj imbecilu ne tribaš lagat sam sebe... Jasno da polučovik poput tebe je prištekan na državnu sisu jer bi bez nje, kakav si maloumnik, crka za par dana od gladi. ..prije bi reka da si ti taj tip nesto ko lasica i na socijali…vjerojatno neki luzer kojemu i kad se ne dize ona stvar kriv HDZ..lasica je invalid pa imam razumjevanja… 
|
|
Vrh |
|
 |
goran2hr
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 27 pro 2023, 21:47 |
|
|
laganini je napisao/la: …kako je hr pripojila Baranju i Vukovar valjda postoji dokumentacija a za ratne zločine postoje sudske procedure …ako je nesto potpisano za mirno pripajanje matici zemlje valjda to triba ispoštovati …jel neko od onih s traktorijade nosilo srpsku uniformu je al pitanje mirovine nema veze s tim zar je to tesko svatit Koja to država na svijetu priznaje radni staž, za vrijeme kojem određeni pojedinci NISU NIŠTA UPLAĆIVALI U NJENE FONDOVE? Koja to država priznaje radni staž dojučerašnjim TERORISTIMA? Trebali su biti sretni što su uopće abolirani, a sve preko toga totalno je ludilo.
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 27 pro 2023, 21:48 |
|
|
goran2hr je napisao/la: laganini je napisao/la: …lupetaš Srbi biraju svoje predstavnike i to je ok mi ako demokratska a ti bi htio da budemo fašistička ..cemu ideja fašizma je propala..ko i komunizma a zanimljivo drukate i za ruse..  Ne, Srbi glasaju na našim listama i tu vrše utjecaj, a znaju kako njihova trojica upadaju sigurno u Sabor, glasao za njih itko ili ne. Radi se o davnom dogovoru po kojem mi njima garantiramo trojicu u Saboru, a onda i oni nama trojicu u svom parlamentu. Oni se svog dijela dogovara ne drže (niti to po izjavi njihove premijerke Brnabić kane) i sve što bi trebalo je provesti reciprocitet. I to se elegantno moglo odraditi putem referenduma (UiO), koji je HDZ onemogućio. Kolega laganini laprda o "fašizmu", a tako nešto nema niti jedna druga članica EU, a vjerojatno niti u svijetu. Pa zar su svi ostali - fašisti? ..srbi nemaju obvezu reciprociteta i hr je puno manje u postotku…
|
|
Vrh |
|
 |
goran2hr
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 27 pro 2023, 21:58 |
|
|
laganini je napisao/la: goran2hr je napisao/la: Ne, Srbi glasaju na našim listama i tu vrše utjecaj, a znaju kako njihova trojica upadaju sigurno u Sabor, glasao za njih itko ili ne. Radi se o davnom dogovoru po kojem mi njima garantiramo trojicu u Saboru, a onda i oni nama trojicu u svom parlamentu. Oni se svog dijela dogovara ne drže (niti to po izjavi njihove premijerke Brnabić kane) i sve što bi trebalo je provesti reciprocitet. I to se elegantno moglo odraditi putem referenduma (UiO), koji je HDZ onemogućio. Kolega laganini laprda o "fašizmu", a tako nešto nema niti jedna druga članica EU, a vjerojatno niti u svijetu. Pa zar su svi ostali - fašisti?
..srbi nemaju obvezu reciprociteta i hr je puno manje u postotku… Kolega laganini, radilo se o potpisanom sporazumu, dakle obavezu imaju. Jedni ako ih ne smatrate nekim božanstvima, koje ne obavezuju potpisi na nekakvim zemaljskim papirima? A obavezu reciprociteta, tj. da im uzme tu trojicu, pa neka glas na izborima vrijedi jednako za sve, imala bi neka normalna domoljubna hrvatska vlast. Koju naravno nemamo. A obzirom kako srpski parlament ima 250 poslanika, ta hrvatska trojica, bili bi tamo daleko manje bitni + sigurno ne bi bili hrabri provocirati većinu.
|
|
Vrh |
|
 |
oak
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 27 pro 2023, 22:00 |
|
|
Nisam znao da srbeki kupe pemzije za ratni period i dejstvovanje po hrvatskoj. Jel to poruka da se isplati istu napadati i rušiti?
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|