HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 26 stu 2024, 07:28.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 9 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: http://www.zivinice.ba/ - crveni fesici
PostPostano: 07 lis 2010, 11:07 

Ko ce kome nego svoj svome
Hvaljen Isus i Marija

svim clanovima ovoga portala iz Recklinghausena (Dortmund)...Rodjen sam u Zivinicama prije 47 godina, ozenjen sam iz Srednje Bosne ...Sestra mi je udata u Sirokom i bavim se ugostiteljstvom !!! Susjed mi je bio Ivo Andric, Gornje zivinice
zaseok LUG...i tako ga prozvase "LUZANSKI"...Predsjednik HDZ ..Federacije BiH...

Kako sam se slatko nasmijao kada sam u tisku vidio naslov

ZAPADNA HERCEGOVINA PRED IZBORE
Umjerenija frakcija HDZ-a, koju sada predvodi Ivo Andric Luzansk

Pa njegov brat PEPO(44) "pokojni" laka mu zemlja bila, otac (pokojni)Anto nisu nikada u svojoj kavani u Lugu gledali "Ko je ko". Ali u ratnom vihoru "radja" se "Kresic Mijo"...Glavni saradnik Hasana Muratovica....Porucnik JNA sa zavrsenom skolom u (opet) B.L...na sluzbi 1991 godine na Kosovu..Cijeli rat proveo pod oznakama tzv "JNA"...unistavajuci sve sto postoji na relaciji Knin-Karlobag!!!!Kada su "dobili po picki" gospodin porucnik je (pobjegao) i prikljucio se ARMIJI BIH...
Bio je organizator napada na "Vares"...i poslije toga je presao u HDZ...Kunem se da taj tip (poznajem ga od pelena)
nikada i NIKADA nece zastupati Hrvatske interse....Tuzla, Ziviinice su jedina mjesta gdje jos ima poneki "Hrvat"..Da ne kompliciram dobio sam BAN pod nickom "korada" na gore navedenoj adresi samo sto sam kopirao post sa ovog portala i stao u zastitu nicka "Goca"...Crveni i Zeleni fesici su to odmah sankcionisali....Izghubio sam pravo glasa u "SVOJOJ KUCI"

Pozdrav... :zastava_Hrvata :zastava_Hrvata :zastava_Hrvata :zastava_Hrvata :zastava_Hrvata

Vrh

Naslov: Re: http://www.zivinice.ba/ - crveni fesici
PostPostano: 07 lis 2010, 22:55 

Sve mi to znamo :) no u ovome trenutku krešić je najbolje od 'stare elite' što imamo, vec za 4 godine se nadamo da ce sadasnja mladez hdz biti zrela da preuzme vodstvo hdz soli..

vezano za ratni put Krešića, nije on bio u stanju bilo što organizovati, pogotovo napad na vareš, jer su on i ostali hrvati u abih bili samo prašinari, koji su izvrsavali naredbe iz sarajeva..

Vrh

PostPostano: 08 lis 2010, 09:20 

Krešić? To je porijeklom Hercegovac.

Vrh

PostPostano: 08 lis 2010, 17:17 

Lokacija: Tamo gdje je Srednja Bosna gdje je Vlasic planina, Vilenica, Bukovica, Lasvanska dolina...
Kardinal je napisao/la:
Ko ce kome nego svoj svome
Hvaljen Isus i Marija

svim clanovima ovoga portala iz Recklinghausena (Dortmund)...Rodjen sam u Zivinicama prije 47 godina, ozenjen sam iz Srednje Bosne ...Sestra mi je udata u Sirokom i bavim se ugostiteljstvom !!! Susjed mi je bio Ivo Andric, Gornje zivinice
zaseok LUG...i tako ga prozvase "LUZANSKI"...Predsjednik HDZ ..Federacije BiH...

Kako sam se slatko nasmijao kada sam u tisku vidio naslov

ZAPADNA HERCEGOVINA PRED IZBORE
Umjerenija frakcija HDZ-a, koju sada predvodi Ivo Andric Luzansk

Pa njegov brat PEPO(44) "pokojni" laka mu zemlja bila, otac (pokojni)Anto nisu nikada u svojoj kavani u Lugu gledali "Ko je ko". Ali u ratnom vihoru "radja" se "Kresic Mijo"...Glavni saradnik Hasana Muratovica....Porucnik JNA sa zavrsenom skolom u (opet) B.L...na sluzbi 1991 godine na Kosovu..Cijeli rat proveo pod oznakama tzv "JNA"...unistavajuci sve sto postoji na relaciji Knin-Karlobag!!!!Kada su "dobili po picki" gospodin porucnik je (pobjegao) i prikljucio se ARMIJI BIH...
Bio je organizator napada na "Vares"...i poslije toga je presao u HDZ...Kunem se da taj tip (poznajem ga od pelena)
nikada i NIKADA nece zastupati Hrvatske interse....Tuzla, Ziviinice su jedina mjesta gdje jos ima poneki "Hrvat"..Da ne kompliciram dobio sam BAN pod nickom "korada" na gore navedenoj adresi samo sto sam kopirao post sa ovog portala i stao u zastitu nicka "Goca"...Crveni i Zeleni fesici su to odmah sankcionisali....Izghubio sam pravo glasa u "SVOJOJ KUCI"

Pozdrav... :zastava_Hrvata :zastava_Hrvata :zastava_Hrvata :zastava_Hrvata :zastava_Hrvata

Skidam kapu Miji jer organizira Hrvate Tuzle da "osvoje" jedan mandat u skupštini Tuzlanske županije a to je podvig koji daje podstrijek svim Hrvatima tog kraja... ja ga poznam ne od pelena ali mislim da ga dovoljno poznam ali bolje da o njemu nek prića ona mladež tuzlanska koju je zapošljavao i koja je bila na nogama i padala s nogu za 6500 ili 7000 glasova HDZ BiH koju dobiše nego ja i ti....
Meni kad neko prića o finima i poštenima a koji su bez rezultata i s nekim opravdanjima ja kažem neka ih u prakaratorima nek skupljaju limuzinu po crkvi, Hrvatima u BiH trebaju i crni vragovi a koji će pravit rezultate slićne ovom zadnjem... stoga moja puna podrška Miji Krešiću..

a pusti te priće o Varešu jer neznaš što se tu odvijalo... to nema veze sa hrvatsvom nego sa švercom i vvišemilijunskim zaradama al o tom drugom prilikom... BOG I HRVATI

Vrh

PostPostano: 08 lis 2010, 22:35 

Ministry of Sound je napisao/la:
Krešić? To je porijeklom Hercegovac.

Možda tko zna, možda je i obrnuto :) Krešići su na području Soli bili nazočni početkom 16 stoljeća i danas dan su velika familija, čak se i jedan arheološki lokalitet naziva 'krešića gradina'.

@sioux111, upravo tako, opće poznato je da je hdz soli živnuo tek kada ga je krešić preuzeo. bilo bi zanimljivo vidjeti dijasporu na djelu :)

Vrh

PostPostano: 27 vel 2011, 05:51 

Citat:
Sve mi to znamo :)

E, za sada je Krešić opcija. Ima onaj mlađi lik, predsjednik napretka koji je naslijedio Miru Petrovića, treba vidjeti u kojem je smjeru.

Marjanko, mladež, završio u banci, povukao se iz politike. Lužanski je u saboru. Srećko Tunjić, felix agricola, hssovac u mirovini.

Bila su dva starca,solidni intelektualci. Križanović i Mott. Mott je ok bio premda ekscentrik, Jakob nije bio toliki erudit kao Mott ali politički pragmatičniji.

Ivo Divković je sdpenjara i par još likova.

Umro je i Novosel.

Tanko sve skupa, ali važno je ljude uz platformu trećeg držati ;)

Vrh

PostPostano: 28 vel 2011, 00:26 

epikur27 je napisao/la:
Citat:
Sve mi to znamo :)

E, za sada je Krešić opcija. Ima onaj mlađi lik, predsjednik napretka koji je naslijedio Miru Petrovića, treba vidjeti u kojem je smjeru.

Marjanko, mladež, završio u banci, povukao se iz politike. Lužanski je u saboru. Srećko Tunjić, felix agricola, hssovac u mirovini.

Bila su dva starca,solidni intelektualci. Križanović i Mott. Mott je ok bio premda ekscentrik, Jakob nije bio toliki erudit kao Mott ali politički pragmatičniji.

Ivo Divković je sdpenjara i par još likova.

Umro je i Novosel.

Tanko sve skupa, ali važno je ljude uz platformu trećeg držati ;)

Marjanko je istjeran iz hypo banke, sada je novi-stari ravnatelj propalog hrvatskog radija Soli. Lužanski je u saboru samo na onom displeju :zubati i mogao bi zavrsiti u remetincu :zubati ostalo nnula bodova. Izuzev par mladjih hdz-ejaca, nema svjetla na kraju tunela..

Vrh

PostPostano: 28 vel 2011, 01:15 

Citat:
Marjanko je istjeran iz hypo banke, sada je novi-stari ravnatelj propalog hrvatskog radija Soli.

No shit? Ae sve dođe na svoje :D
Samo radio sada stoji dosta lošije nego onda s 11. kata hotela i izdašnim financijama.
Šteta, radio je trebalo pojačati a ne smanjiti.

Citat:
Lužanski je u saboru samo na onom displeju :zubati i mogao bi zavrsiti u remetincu :zubati ostalo nnula bodova.

Tjah, prvi put sam ga vidio u Mobiliji na brčanskoj za vrijeme općine Soli. Čovjek bi nešto očekivao od njega ali ništa ne ispade.

Citat:
Izuzev par mladjih hdz-ejaca, nema svjetla na kraju tunela..

A držite se, što da kažem.

Vrh

PostPostano: 28 vel 2011, 02:19 

epikur27 je napisao/la:

No shit? Ae sve dođe na svoje :D
Samo radio sada stoji dosta lošije nego onda s 11. kata hotela i izdašnim financijama.
Šteta, radio je trebalo pojačati a ne smanjiti.

Tkz uprava tog 'slušaj glas svog srca i razuma' radija se vodila i vodi parolom tko je jamio jamio, nažalost, nova modrena i donirana oprema od strane vlade rh, sutra dan je našla kupca u pola cijene tj or valentino, a radio i dan danas sljaka na opremi iz 95 godine..
Ljudstvo je vremenom svedeno na minimum minimuma, svi oni 'nepodobni' na koje su marjanko i goran znali dignuti i ruku, oduzeti im plaću kako bi platili kurve itd,... su se skrasili u mnogo ozbiljnijim medijama, gdje su cijenjeni....

Citat:

Tjah, prvi put sam ga vidio u Mobiliji na brčanskoj za vrijeme općine Soli. Čovjek bi nešto očekivao od njega ali ništa ne ispade.

Iskreno rečeno, nije žvaka za seljaka, da nije bilo rata i 'slave' koju je tada pokupio on bio bio danas anonimus koji ispija pive u kafani kod 'jarca'
Citat:
A držite se, što da kažem.

I ja im isto želim :)

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 9 post(ov)a ] 

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 27 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.