HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 04 pro 2024, 23:32.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 23 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Zagrebački NACIONAL: N1 sakrio dokumentarac o Čoviću...
PostPostano: 03 sij 2024, 15:14 

Priče iz Crne Kronike i zagrebačkog NACIONAL-a, a ne forumska spinovanja o nacijama i religijama. Čista zamajavanja i zamućivanja vode. Novinar Brezo dao ostavku zbog totalitarne cenzure. Ovo je razina komunističkog jednoumlja.

Citat:
https://crna-hronika.info/n1-nije-objavio-vlastitu-emisiju-o-draganu-covicu-novinar-boriz-brezo-dao-otkaz/572510

Nacional je u subotu, 20. prosinca, razgovarao s Perom Previšićem, koji je potvrdio da je zvao autora emisije Borisa Brezu, želeći doznati kada će emisija biti emitirana. “Nije imao druge nego da mi kaže da neće ići”, prenio je Previšić Nacionalu.

“A ja sam dva puta iz Čapljine išao na snimanje u Sarajevo. Nisam htio da govorim iz mostarskog studija, nego sam se radovao da ću u glavnom studiju, u Sarajevu, reći sve što mislim o Čoviću i njegovoj politici. Sat i pol sam, kao predsjednik Čapljinske neovisne stranke, članice Hrvatskoga narodnog sabora, govorio o tome. Jako me razočaralo kad sam saznao da emisija neće ići. Jer, možete misliti, iz Čapljine putujem, trošim vrijeme i novac, i onda vas netko obavijesti… A išao sam čak dva puta, jer su me zamolili da ponovo dođem nakon što im se izbrisala cijela snimka prvog intervjua. I otišao sam, nije mi bilo teško, jer sam htio sa zadovoljstvom reći sve što mislim o Draganu Čoviću i onome što rad ikaopredsjednik HDZ-a BiH i Hrvatskog narodnog sabora: on je jednostavno ‘ukrao’ hrvatski narod svo ovo vrijeme u BiH”. Previšić je, inače, jedini političar koji je na zadnjem zasjedanju Hrvatskog narodnog sabora u Mostaru kritizirao Dragana Čovića.

“Među petsto ljudi javno sam rekao vodstvu hrvatskog naroda da je poražavajuće ovo što rade sve ove godine: Hrvati u BiH pali su ispod dvjesto tisuća ljudi koji stalno žive u BiH, i ako ovako nastavimo, za desetak godina postat ćemo nacionalna manjina. Za sve to odgovorno je ovakvo vodstvo hrvatskog naroda koje je u zadnjih 20 godina, otkad je načelu Dragan Čović, napravilo takav egzodus, a to se, nažalost, nitko ne usudi to reći. Ali ja nemam‘oraha u džepu’: nemam vojne mirovine, nemam skrbi, 62 mjeseca bio sam vojnik na prvim crtama obrane, i nisam tražio ništa od hrvatske države jer sam smatrao da je to moja obveza. Ljudi se boje, ali ja ne. Jedini sam progovorio na tom zasjedanju HNS-a”, kazao je Previšić za Nacional, dodajući kako u intervjuu za emisiju N1 “nije politizirao, nego iznosio argumente i dokaze.”“Zvali su i druge hrvatske političare, ali nisu htjeli govoriti. Mogu vam reći da su svi ti predsjednici stranaka s hrvatskim predznakom gori nego Čović, jer šute i nemaju petlje da mu ‘u facu’ kažu što trebaju reći. Ali ja sam rekao, i zašto bi se televizija N1 trebala bojati tužbi ako im ja kao predsjednik stranke nešto izjavim? Pa tužit će mene, ako će ikoga tužiti, ne N1 televiziju”, kazao je Previšić, koji kaže kako je čuo da je “emisija o Čoviću trebala biti ‘bomba’, jedna od najboljih emisija serijala ‘Ispodpovršine.'.

Nije bola Pero, nego suniti, Rafali, sveti Milorad Dodik, Čović za člana Presjedništva ili netko njemu sličan, izborni zakon, bla, bla, bla, bla...
Dok ispod žita prolaze vlakovi i lijeva ruka desni džep, i tako 30 godina. Tko pisne magarac bio.

Vrh

Naslov: Re: Zagrebački NACIONAL: N1 sakrio dokumentarac o Čoviću...
PostPostano: 03 sij 2024, 15:26 

Lars, zar se jutros nisi - kako si napisao - oprostio od svih?

A eto te opet, kao pravi Sunit lazes pa lazes

pa lazes

Vrh

PostPostano: 03 sij 2024, 15:43 

Pa nismo mi zabranili pravljenje emisije o Čoviću nego naši partneri Amerikanci.

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Vrh

PostPostano: 03 sij 2024, 16:10 

Da, izgleda da Čović uživa američku potporu.

Vrh

PostPostano: 03 sij 2024, 17:02 

Vidiš tih podlih amerikanaca štite čovića.

Vrh

PostPostano: 03 sij 2024, 17:08 

Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
Ne vjerujem da bi Covic potegao u svoj dzep da ovo zabrani. Netko drugi je stopirao.

Vrh

PostPostano: 03 sij 2024, 17:14 

Nisu se sjetili praviti dokumentarac o "doktorici" Sebiji i aferi Ventilatori, o tome bi se mogao snimiti vrhunski dokumentarac samo da Žbanjićku i N1 zanimaju takve teme.

Vrh

PostPostano: 03 sij 2024, 17:17 

Neka stavi dokumentarac na YouTube, u čemu je problem.

1035 of 2558 - 40.46%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 03 sij 2024, 17:21 

Prosječni boomer gradžanin koji gleda N1 i ne zna šta je taj neki YouTube, nema efekta ako nije na televiziji, poželjno u terminu poslije dnevnika.

Vrh

PostPostano: 03 sij 2024, 17:26 

Toliko pljuvanja smo imali na Federalnoj televiziji, N1 zaista nije ništa novo. Nego podsjeti me, zna li tko gdje je danas Bakir "Šokantno" Hadžiomerović, što je vodio 60 minuta? :biceovodobro

1035 of 2558 - 40.46%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 03 sij 2024, 17:37 

Mislim da se negdje uhljebio na račun gradžana, to je u biti i cilj svih ovih nvo ublehaša, lagodno živjeti na račun Bosne i sisati buđet.
To je najlakše ako gradžane držiš pod slalnom psihozom i usmjeravajući im pažnju na pitanja koja ih osobno i ne dotiču.

Vrh

PostPostano: 03 sij 2024, 17:38 

Po ko zna koji put Bošnjaci spasavaju Hrvate od Srba.
Autor dokumentarca banjalučanin Boris Brezo a zabranio ga Amir Zukić.

Vrh

PostPostano: 03 sij 2024, 17:40 

Jeste baš ga Amir zabranio a ne Amer.

Vrh

PostPostano: 03 sij 2024, 17:55 

Muslimanska ekipa novinara sa N1 koji godinama promoviraju velikomuslimanski nacionalizam i pljuvaju po Hrvatima i Srbima...
Tako su isli napraviti dokumentarac o Covicu, ali ne zato jer je to neki kriminalac, nego jer on predstavlja hrvatski narod. Da je umjesto Covica netko drugi, i o njemu bi radili dokumentarce.

Ali gazda amerikanac izgleda stopirao i ovi se nasli u cudu, kako to odjednom.
Kako to da gazda odjednom mijenja politiku.
Bilo bi dobro da im gazda sad skroz okrene politiku i da N1 bude udarni antislamisticki mediji u Sarajevu.
Da krenu govoriti o "suocavanju sa prosloscu", da krenu sve vise govoriti o zlocinima tkz. ABIH.
O velikomuslimanskom nacionalizmu. Da ih krenu rastavljati na proste faktore.
Ono sto se u RH dogadja od 2000. godine.
To fali bh zapadnoj obali Drine.

Vrh

PostPostano: 03 sij 2024, 18:34 

Vec su postali medijska Palestina.

Vrh

PostPostano: 03 sij 2024, 18:37 

Naša Kvačica je napisao/la:
Toliko pljuvanja smo imali na Federalnoj televiziji, N1 zaista nije ništa novo. Nego podsjeti me, zna li tko gdje je danas Bakir "Šokantno" Hadžiomerović, što je vodio 60 minuta? :biceovodobro

Prvo je batalio "neovisno novinarstvo" pa se pokusao instalirati u predsjednistvo kao kandidat muslimanskog SDP, nije uspio. Kasnije se instalirao na celo JP Sarajevo, odnosno SDP ga instalirao, u nadleznosti ima uspinjacu na Trebevic i reklame na Vijecnici.

Zgodno uhljebljenje.

Vrh

PostPostano: 03 sij 2024, 18:42 

To je san i cilj svakog muslimanskog intelektualca i analitićara.
Mržnja prema Hrvatima je samo sredstvo do cilja.

Vrh

PostPostano: 03 sij 2024, 18:49 

Fascinantno je kako on ni rijeci o tome, niti ga itko pita, kakav je to on bio neovisni novinar kakvim se predstavljao a cim je prestao sa tim, skinuo masku i aktivirao se u muslimanskom SDPu.

Ali nista to nije cudno, kod muslimana kad tad svi skinu masku, Slobodna Bosna ili Dani su godinama nakon rata glumatali neovisno novinarstvo, naravno bili su placeni izvana i pisali su ono sto je gazdi odgovaralo. Naravno, morali su pisati i o Pogorelici i o islamskim radikalima i o kriminalu u muslimanskim redovima, ali ne svojski i ne neovisno.
Avdo Avdic je bio u ekipi Bakira Hadziomerovica, Vildana i Pecanin urednici Dana, sjetimo se "socijaldemokrate " Sejfudina Tokica, i tako dalje. Svi oni na kraju, kad izmuzu eurice sa zapada, prebace se na islamski rezim rada.
Glumatanje gradjanstine i alternative, jedina dobra stvar nje sto su do sada svi oni shvatili da od gradjanske ublehe nema nista niti koristi jer zapadnjaci glupi nisu. Pa se vise niti ne trude.

Na njihovom mjestu ja bi se zapitao, zasto je CNN filijala otkazala emitiranje emisije o Covicu. Nije Zukic nista sprijecio, Zukic je bitan ko semafor u GTA, zna se ko uredjuje CNN odnosno N1 program.
I zapitao bi se, ako imaju mozga, vrijedi li udarati na americke igrace.

Vrh

PostPostano: 03 sij 2024, 18:57 

Taj Zukic je okorjeli radikal. I pustio bi on taj serijal iz gusta.
Ali ne smije.

Vrh

PostPostano: 03 sij 2024, 19:04 

Inace, tom PRevisicu, tko god on bio a ocigledno je nervozan jer nije se uspio prezentirati jedino kako je moguce a to je pljuvacinom, treba netko objasniti da nikakve veze nema koliko on ili bilo tko procjenjuje da Hrvata zivi u BiH.

Bitno je sto kaze popis, a njega nema, i kad ga bude, bice nas duplo vise nego je realno. Uostalom, kao i muslimana i Srba, svi lazu i petljaju.

Ta prica i nekakvi osobni dojmovi o broju Hrvata, besmislica. Takodje, nije nikoga Covic iselio, iz BiH iseljavaju svi jer je nefunkcionalna rupetina. Jedino ako za sve nije kriv Covic, mada muslimani kazu da im je Covic unbistio sport pa nemaju olimpijsku medalju, moguce da je on kriv i za iseljavanje stotina tisuca bosnjaka.

Vrh

PostPostano: 03 sij 2024, 19:18 

NACIONAL je negativna strana u svemu ovome, ne vjerujem da to ne vidite.

Vrh

PostPostano: 04 sij 2024, 17:44 

Neka taj Brezo objavi svoj dokumentarac na Youtubeu.
Ili neka ga proda Al Jazzeri ili nekoj slicnoj muslimanskoj televiziji, pa nek im narod uziva. :D

Vrh

PostPostano: 04 sij 2024, 19:06 

i_jopet je napisao/la:
NACIONAL je negativna strana u svemu ovome, ne vjerujem da to ne vidite.

Nije ni njima to neka priča godine.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 23 post(ov)a ] 

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: AmazonBot, Diablo, kily, Naša Kvačica, Patriota, VBA2024 i 56 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: