|
|
Stranica: 3/9.
|
[ 203 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Tomba17
|
Naslov: Re: Milanović: “RS želi ono što je Hrvatska željela 1991” Postano: 12 sij 2024, 22:15 |
|
|
Isčistili?
Kako znaš?
Nestali parađemati? Nema neprocesuiranih povratnika daesh-ratnika? Đamije ipročešljane? Kao u Francuskoj prije nekoliko tjedana uvedeno nacionalno obučavanje hodža a ne učeni u Ryad, Islamabad, Ankara…. Nestalo salafista u Maoči i drugdje?
Obrazloži.
_________________ "Ne funkcionira BiH zato sto je podjeljena, vec je podjeljeljena zato sto ne funkcionira"
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Milanović: “RS želi ono što je Hrvatska željela 1991” Postano: 12 sij 2024, 22:19 |
|
|
…jesi ti normalan i sad s Slovenijom imamo spor na toj razini oko oni par sela di je njihova vojska..onda Srbima oko neki ada al manje vise to je svagdi u svitu al općenito to ne minja granice i državotvornost u globalu…znam slučaj na granici izmedju Hercegovine i Hrvatske covik je za vrime juge s namjerom da napravi kuću napravio po tadašnjim saznanjima u hr…čak je odredjeno vrime mislim do 2002-2003 mislim i bio u hr a onda se prelaz pomaka sto metara i sad je u bih..i sto sad urota ovo ono pokazalo se da je po knjigama katastarskim u bih i zdravo Marijo..to su pojedinačne scene ..
|
|
Vrh |
|
|
goran2hr
|
Naslov: Re: Milanović: “RS želi ono što je Hrvatska željela 1991” Postano: 12 sij 2024, 22:35 |
|
|
laganini je napisao/la: …jesi ti normalan i sad s Slovenijom imamo spor na toj razini oko oni par sela di je njihova vojska..onda Srbima oko neki ada al manje vise to je svagdi u svitu al općenito to ne minja granice i državotvornost u globalu…znam slučaj na granici izmedju Hercegovine i Hrvatske covik je za vrime juge s namjerom da napravi kuću napravio po tadašnjim saznanjima u hr…čak je odredjeno vrime mislim do 2002-2003 mislim i bio u hr a onda se prelaz pomaka sto metara i sad je u bih..i sto sad urota ovo ono pokazalo se da je po knjigama katastarskim u bih i zdravo Marijo..to su pojedinačne scene .. Niste me iznenadili, jer ovo je priča jednog rashrvata, upravo ono što se od Vas može očekivati. Par sela simo tamo, doduše naseljenih Hrvatima, tamo neki zaljev, par otoka, riječni tok, ma dijelimo sve kao pijani grofovi.. Samo neka budemo simpatični strancima, a ne da nedajbože Plenky ispadne nekakav nacionalista, pa ga prekriže na listi za uhljebljnenje u Briselu. A ovo sa graničnim prijelazom, koji je pomaknut na našu stranu (štetu)... Bilo na Tv-u. Kretenizam, jedino se ne sjećam da li HDZ-a ili SDP-a (2 krila KPH)? Naravno, ne sumnjam kako se to Vama svidjelo.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Milanović: “RS želi ono što je Hrvatska željela 1991” Postano: 12 sij 2024, 22:55 |
|
|
divizija je napisao/la: Milanović previše opasno po vlastito zdravlje nastupa iz ruske perspektive Predugo smo imali kastrirane kaktuse na pozicijama vlasti red je da dođe netko s mudima. Treba im na svakom NATO summitu postavljat takva pitanja.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Milanović: “RS želi ono što je Hrvatska željela 1991” Postano: 12 sij 2024, 23:10 |
|
|
weasel je napisao/la: divizija je napisao/la: Milanović previše opasno po vlastito zdravlje nastupa iz ruske perspektive Predugo smo imali kastrirane kaktuse na pozicijama vlasti red je da dođe netko s mudima. Treba im na svakom NATO summitu postavljat takva pitanja. …kako kd lik nije otisa dalje od Albanije..
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Milanović: “RS želi ono što je Hrvatska željela 1991” Postano: 13 sij 2024, 00:51 |
|
|
goran2hr je napisao/la: laganini je napisao/la: ..u kontradikciiji si..zamisli da meksikanci kazu idemo uzet ti par sela Americi jer tamo žive meksikanci…meni nije jasno da ti ne volis svoju domovini bih i takvim stavom daješ pravo muslimanima ..zar ne.. Začuđujete me svojom impresivnom glupošću. Radilo se o nekoliko sela, sa hrvatskim stanovništvom, koja su prepuštena BiH, a nekakva nejasna izlika je bila izgradnja buduće baze Željava. Ljigavac poput Vas kaže "selo gori doli ne minja stvar" kao i oni budalaši koji su za ulazak u EU bili spremni dati Savudrijsku valu i "dimnik" - "nećemo praviti problem oko 2 lignje". I da naravno, kada bi sa takvim glupim idejama "…selo gori doli ne minja stvar ..", došli Amerikancima ili bilo kojoj normalnoj državi - loše bi se proveli. Opet Vaše gluposti. BiH nije moja domovina, a ako osuđujem prepuštanje teritorija RH drugoj državi, kako to ja "dajem za pravo muslimanima"? I s tih sedam sela u BiH 2/3 Željave (2,5 od 4 piste) su ostale u RH. I Sabor nikad nije odobrio davanje tih sela. https://www.skyscrapercity.com/threads/ ... i.1801767/BiH nije jednostrano promijenila granicu radi zračne luke, nego zato što je Bihaću falilo šuma, a ovdje je komad Plješivice. I svatko tko kaže selo gore-dole, ne voli previše RH.
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Milanović: “RS želi ono što je Hrvatska željela 1991” Postano: 13 sij 2024, 00:57 |
|
|
laganini je napisao/la: …jesi ti normalan i sad s Slovenijom imamo spor na toj razini oko oni par sela di je njihova vojska..onda Srbima oko neki ada al manje vise to je svagdi u svitu al općenito to ne minja granice i državotvornost u globalu…znam slučaj na granici izmedju Hercegovine i Hrvatske covik je za vrime juge s namjerom da napravi kuću napravio po tadašnjim saznanjima u hr…čak je odredjeno vrime mislim do 2002-2003 mislim i bio u hr a onda se prelaz pomaka sto metara i sad je u bih..i sto sad urota ovo ono pokazalo se da je po knjigama katastarskim u bih i zdravo Marijo..to su pojedinačne scene .. Nemamo. Granica sa Slovenijom je utvrđena, osim što oni ne priznaju granicu na moru kod Savudrijske vale. Slovenska vojska se nalazi u vojarni za koju se i Slovenija i Hrvatska slažu da je na RH teritoriju. Hrvatska je Sloveniji nakon ww2 prepustila 20ak sela iznad Buzeta, općinu Raskrižje u Međimurju i par sela oko Marindola s druge strane Kupe kod Karlovca (dio vojne granice i HR do 1948). Bilo je i nekih manjih odstupanja, primjer kada je Slovenija jednostrano premjestila granicu s toka rijeke Dragonje, nakon što je RH financirala i očistila kanal sv. Odorika. Sa Srbijom manje-više imamo sporove oko mijenjanja toka Dunava. Komad grada Apatina (napravljen nakon 91.) je katastarski u RH.
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Milanović: “RS želi ono što je Hrvatska željela 1991” Postano: 13 sij 2024, 01:01 |
|
|
|
Vrh |
|
|
estoyAqui
|
Naslov: Re: Milanović: “RS želi ono što je Hrvatska željela 1991” Postano: 13 sij 2024, 01:13 |
|
|
Ceha je napisao/la: Slovenska vojska se nalazi u vojarni za koju se i Slovenija i Hrvatska slažu da je na RH teritoriju.
To su još uletili 91.-e kad smo mi imali preća posla Katastrofa baš Trebaš još tu stavit sporove na Muri i Kumrovečku prugu Iako se i to možda promijeni https://www.zagorje.com/clanak/kumrovec ... r-butkovic
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Milanović: “RS želi ono što je Hrvatska željela 1991” Postano: 13 sij 2024, 01:58 |
|
|
estoyAqui je napisao/la: Ceha je napisao/la: Slovenska vojska se nalazi u vojarni za koju se i Slovenija i Hrvatska slažu da je na RH teritoriju.
To su još uletili 91.-e kad smo mi imali preća posla Katastrofa baš Trebaš još tu stavit sporove na Muri i Kumrovečku prugu Iako se i to možda promijeni https://www.zagorje.com/clanak/kumrovec ... r-butkovicSporovi na Muri su manje-više riješeni arbitražom, Slovenci su otkazali većinu njih. A kod Kumrovečke pruge se zna čije je što, samo pruga "vrluda"
|
|
Vrh |
|
|
Tomba17
|
Naslov: Re: Milanović: “RS želi ono što je Hrvatska željela 1991” Postano: 13 sij 2024, 08:12 |
|
|
@Ceha Ah te činjenice. Razboritoj i moralnoj osobi reklo bi se *e*u ga činjenice. Ali ovako…
_________________ "Ne funkcionira BiH zato sto je podjeljena, vec je podjeljeljena zato sto ne funkcionira"
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Milanović: “RS želi ono što je Hrvatska željela 1991” Postano: 13 sij 2024, 09:40 |
|
|
Ceha je napisao/la: goran2hr je napisao/la: Začuđujete me svojom impresivnom glupošću. Radilo se o nekoliko sela, sa hrvatskim stanovništvom, koja su prepuštena BiH, a nekakva nejasna izlika je bila izgradnja buduće baze Željava. Ljigavac poput Vas kaže "selo gori doli ne minja stvar" kao i oni budalaši koji su za ulazak u EU bili spremni dati Savudrijsku valu i "dimnik" - "nećemo praviti problem oko 2 lignje". I da naravno, kada bi sa takvim glupim idejama "…selo gori doli ne minja stvar ..", došli Amerikancima ili bilo kojoj normalnoj državi - loše bi se proveli.
Opet Vaše gluposti. BiH nije moja domovina, a ako osuđujem prepuštanje teritorija RH drugoj državi, kako to ja "dajem za pravo muslimanima"?
I s tih sedam sela u BiH 2/3 Željave (2,5 od 4 piste) su ostale u RH. I Sabor nikad nije odobrio davanje tih sela. https://www.skyscrapercity.com/threads/ ... i.1801767/BiH nije jednostrano promijenila granicu radi zračne luke, nego zato što je Bihaću falilo šuma, a ovdje je komad Plješivice. I svatko tko kaže selo gore-dole, ne voli previše RH. …selo gore dolii je u kontekstu bih granica sam reka uz opasku da su se granice bih najmanje minjale u posljedni trista godina puno manje nego Srbije i Hrvatske npr…to su fakti i nije to slučajno …
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Milanović: “RS želi ono što je Hrvatska željela 1991” Postano: 13 sij 2024, 10:03 |
|
|
weasel je napisao/la: Predugo smo imali kastrirane kaktuse na pozicijama vlasti red je da dođe netko s mudima.
Treba im na svakom NATO summitu postavljat takva pitanja. mislim da je ovo jako pogrešno pitanje, iz perspektive hrvatskih interesa
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Milanović: “RS želi ono što je Hrvatska željela 1991” Postano: 13 sij 2024, 10:06 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Utopiš je u Srbiju i kao da ne postoji.
RH je svejedno. . RH je sve samo ne svejedno, a bogme ni zapadu
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
Tomba17
|
Naslov: Re: Milanović: “RS želi ono što je Hrvatska željela 1991” Postano: 13 sij 2024, 11:36 |
|
|
laganini je napisao/la: Ceha je napisao/la: I s tih sedam sela u BiH 2/3 Željave (2,5 od 4 piste) su ostale u RH. I Sabor nikad nije odobrio davanje tih sela. https://www.skyscrapercity.com/threads/ ... i.1801767/BiH nije jednostrano promijenila granicu radi zračne luke, nego zato što je Bihaću falilo šuma, a ovdje je komad Plješivice. I svatko tko kaže selo gore-dole, ne voli previše RH. …selo gore dolii je u kontekstu bih granica sam reka uz opasku da su se granice bih najmanje minjale u posljedni trista godina puno manje nego Srbije i Hrvatske npr…to su fakti i nije to slučajno … Eto možda, i nek je po običaju, zajeba se on ali samo malo oko osnovnih činjenica ALI ALI nije on ništa zgrišija - odnos mu je sa dragim Bogom odličan ako sam ocjenjuje odnos pa je tako bez nekih gria - neovisno što su se granice mjenjale sa svih strana, i to posebno istočne sa sjevera.na jug u losljednjih 200, ne trista, godina. ALI Kao da slušaš isili fundamentalistu da priča. Ne srdi se, nemaš neku osnovu za to
|
|
Vrh |
|
|
Salivator
|
Naslov: Re: Milanović: “RS želi ono što je Hrvatska željela 1991” Postano: 13 sij 2024, 12:38 |
|
|
Tomba17 je napisao/la: laganini je napisao/la: …selo gore dolii je u kontekstu bih granica sam reka uz opasku da su se granice bih najmanje minjale u posljedni trista godina puno manje nego Srbije i Hrvatske npr…to su fakti i nije to slučajno … Eto možda, i nek je po običaju, zajeba se on ali samo malo oko osnovnih činjenica ALI ALI nije on ništa zgrišija - odnos mu je sa dragim Bogom odličan ako sam ocjenjuje odnos pa je tako bez nekih gria - neovisno što su se granice mjenjale sa svih strana, i to posebno istočne sa sjevera.na jug u losljednjih 200, ne trista, godina. ALI Kao da slušaš isili fundamentalistu da priča. Ne srdi se, nemaš neku osnovu za to Pusti čoeka da ohane malo..Ne vadiš :)
_________________ Inati se Slavonijo, ljepota nek tvoja boli! Nema onog 'ko te ne zna
'Ko te ne zna, a ne voli !
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Milanović: “RS želi ono što je Hrvatska željela 1991” Postano: 13 sij 2024, 12:42 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
divizija je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Utopiš je u Srbiju i kao da ne postoji.
RH je svejedno. . RH je sve samo ne svejedno, a bogme ni zapadu Pa, mogla bi depeša doći iz Brisela i Vašingtona baš takva. Mene samo zanima prostor sadašnje BiH, ili bar HB, u EU, najbrži i najjednostavniji način. Mislim da je to i za zapad bolje.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: Milanović: “RS želi ono što je Hrvatska željela 1991” Postano: 13 sij 2024, 13:09 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: divizija je napisao/la: RH je sve samo ne svejedno, a bogme ni zapadu
Pa, mogla bi depeša doći iz Brisela i Vašingtona baš takva. Mene samo zanima prostor sadašnje BiH, ili bar HB, u EU, najbrži i najjednostavniji način. Mislim da je to i za zapad bolje. BiH u EU je game over za Hrvatsku stvar i muslimanski trijumf. Naš je nacionalni interes da bih ostane šupak europe ni na nebu ni na zemlji. Sve ostalo je krah i nestanak Hrvata u bih.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Milanović: “RS želi ono što je Hrvatska željela 1991” Postano: 13 sij 2024, 13:52 |
|
|
Tomba17 je napisao/la: laganini je napisao/la: …selo gore dolii je u kontekstu bih granica sam reka uz opasku da su se granice bih najmanje minjale u posljedni trista godina puno manje nego Srbije i Hrvatske npr…to su fakti i nije to slučajno … Eto možda, i nek je po običaju, zajeba se on ali samo malo oko osnovnih činjenica ALI ALI nije on ništa zgrišija - odnos mu je sa dragim Bogom odličan ako sam ocjenjuje odnos pa je tako bez nekih gria - neovisno što su se granice mjenjale sa svih strana, i to posebno istočne sa sjevera.na jug u losljednjih 200, ne trista, godina. ALI Kao da slušaš isili fundamentalistu da priča. Ne srdi se, nemaš neku osnovu za to …lupetaš jer nemas argumente uzmi karte zemalja zadnji tristo godina pa ćeš vidit čije su granice najstabilnije..to sto se unutar njih dešavala najveća sranja druga tema al bih je najstabilniji s granicama svidjelo se to meni il nekome al je istina…tako bih Hrvati imaju veću povjest drzavnosti nego ja ko Hrvat u Hrvatskoj a o Srbiji da i ne govorim..
|
|
Vrh |
|
|
Tomba17
|
Naslov: Re: Milanović: “RS želi ono što je Hrvatska željela 1991” Postano: 13 sij 2024, 14:15 |
|
|
Srdiš.
Malo laganini, za tvoje zdravlje.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Milanović: “RS želi ono što je Hrvatska željela 1991” Postano: 13 sij 2024, 14:21 |
|
|
Tomba17 je napisao/la: Srdiš.
Malo laganini, za tvoje zdravlje. …eto imas protuargument..
|
|
Vrh |
|
|
Jiv
|
Naslov: Re: Milanović: “RS želi ono što je Hrvatska željela 1991” Postano: 13 sij 2024, 14:32 |
|
Pridružen/a: 20 svi 2021, 01:54 Postovi: 2103 Lokacija: Južna Bosna
|
Tomba17 je napisao/la: Znači čitavi aerodrom Željava je u Hrvatskoj? Okupirat, ogradit i napravit zračnu luku Plitvice.
_________________ Volim sve Hrvatice, bez obzira na zavičaj, podrijetlo i rasu. _________________ Romska i dalmatinska glazba liječe dušu.
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Milanović: “RS želi ono što je Hrvatska željela 1991” Postano: 13 sij 2024, 14:41 |
|
|
Jiv je napisao/la: Tomba17 je napisao/la: Znači čitavi aerodrom Željava je u Hrvatskoj? Okupirat, ogradit i napravit zračnu luku Plitvice. Po RH saboru, još uvijek je. Po privremenim granicama, nije, samo 2/3.
|
|
Vrh |
|
|
Tomba17
|
Naslov: Re: Milanović: “RS želi ono što je Hrvatska željela 1991” Postano: 13 sij 2024, 14:42 |
|
|
laganini je napisao/la: Tomba17 je napisao/la: Srdiš.
Malo laganini, za tvoje zdravlje. …eto imas protuargument.. Argumenti nemaju učinka na tebe. Zadojen i ohol začinjeno sa nedostatnom patriotizmu. Nego, nepromjenjene granice i državnost miliuniljetnje, ajde jopet druže alte kamerad.
|
|
Vrh |
|
|
Jiv
|
Naslov: Re: Milanović: “RS želi ono što je Hrvatska željela 1991” Postano: 13 sij 2024, 14:42 |
|
Pridružen/a: 20 svi 2021, 01:54 Postovi: 2103 Lokacija: Južna Bosna
|
Pa da, to treba jednostrano ogradit žicom i napravit zračnu luku Plitvice.
_________________ Volim sve Hrvatice, bez obzira na zavičaj, podrijetlo i rasu. _________________ Romska i dalmatinska glazba liječe dušu.
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|