|
|
Stranica: 1/5.
|
[ 119 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Robbie MO
|
Naslov: SDF islamisti na aparatima, osjećaju se nepozvani u Sarajevu Postano: 23 sij 2024, 00:01 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76085 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Uzp se razmilio, udomaćio, raz-rahatio, raširio po Sarajevu.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: SDF islamisti na aparatima, osjećaju se nepozvani u Sarajevu Postano: 23 sij 2024, 00:48 |
|
|
"Herceg-Bosnu ostavite..."
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
Brane
|
Naslov: Re: SDF islamisti na aparatima, osjećaju se nepozvani u Sarajevu Postano: 23 sij 2024, 00:54 |
|
|
Ko bi reko čuda da se dese pa da Miljacka mostove odnese...
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: SDF islamisti na aparatima, osjećaju se nepozvani u Sarajevu Postano: 23 sij 2024, 08:32 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60928 Lokacija: DAZP HQ
|
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
potocnj
|
Naslov: Re: SDF islamisti na aparatima, osjećaju se nepozvani u Sarajevu Postano: 23 sij 2024, 10:27 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: SDF islamisti na aparatima, osjećaju se nepozvani u Sarajevu Postano: 23 sij 2024, 10:30 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: SDF islamisti na aparatima, osjećaju se nepozvani u Sarajevu Postano: 23 sij 2024, 10:31 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37872 Lokacija: Gl. grad regije
|
Ja nisam večerao s njima ali mi je tak oukusna njihova večera, k'o da sam bio tamo. Odoh zraknut klix forum, tamo je sad dan žalosti.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: SDF islamisti na aparatima, osjećaju se nepozvani u Sarajevu Postano: 23 sij 2024, 10:37 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: potocnj je napisao/la: Tko nam to pozira ispred hrvatske zastave? Namagarčio ga Plenki samo tako https://www.klix.ba/vijesti/bih/diploma ... /240123032Auu. Jes ti vidio Plenkija Skup je taj Ž. Komšić. Preskup.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
potocnj
|
Naslov: Re: SDF islamisti na aparatima, osjećaju se nepozvani u Sarajevu Postano: 23 sij 2024, 10:51 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Auu. Jes ti vidio Plenkija Skup je taj Ž. Komšić. Preskup. Klix mi briše komentare u kojima sam naglašavao da je Komšić hrvat, pa da zastava stoji tu zbog njega Baš su se uložili u stvaranje narativa, kad imaju vremena listati stotine komentara i brisati one koji im ne pašu. Boli ih ovo, ali ih se prelama preko koljena ovih dana
_________________ Zabraniti vehabizam. Zabraniti SDA. Napisati progresivni Kur'an.
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: SDF islamisti na aparatima, osjećaju se nepozvani u Sarajevu Postano: 23 sij 2024, 10:56 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24090 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Robbie MO je napisao/la: Uzp se razmilio, udomaćio, raz-rahatio, raširio po Sarajevu. Problem kad Plenki dodje u Sarajevo, problem kada izbjegne Sarajevo i dodje izravno u Mostar. Ti odredjeni (nazalost vecina) sarajevski krugovi samo konstantno mrznju bljuju - sta god se uradi.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: SDF islamisti na aparatima, osjećaju se nepozvani u Sarajevu Postano: 23 sij 2024, 11:05 |
|
|
Kažem ja, ne treba se u Sarajevu i Zenici više osjećat k'o krme u Teheranu. Sve je to naše. Bar se ja tako ponašam. Proeuropilo se zadnjih godina, naše je da ih još malo prozapadnimo.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: SDF islamisti na aparatima, osjećaju se nepozvani u Sarajevu Postano: 23 sij 2024, 11:07 |
|
|
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Diablo
|
Naslov: Re: SDF islamisti na aparatima, osjećaju se nepozvani u Sarajevu Postano: 23 sij 2024, 11:10 |
|
|
potocnj je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Skup je taj Ž. Komšić. Preskup. Klix mi briše komentare u kojima sam naglašavao da je Komšić hrvat, pa da zastava stoji tu zbog njega Baš su se uložili u stvaranje narativa, kad imaju vremena listati stotine komentara i brisati one koji im ne pašu. Boli ih ovo, ali ih se prelama preko koljena ovih dana Sad ti isti listaju ovaj forum te gledaju naše naslađivanje. Ovim putem ih pozdravljam iz srca dragog im Širokog Brijega uz poruku da je tek pocelo.
_________________ "Sretni robovi su najljuci neprijatelji slobode" !!!
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: SDF islamisti na aparatima, osjećaju se nepozvani u Sarajevu Postano: 23 sij 2024, 11:38 |
|
|
Vrijeme je i da Bjelašnicu uzmemo nazad. https://planinarenje.ba/planinarski-ime ... snica-1923Rebrendiranje kao domaćeg i hrvatskog skijališta bi čudo napravilo od ovog skijališta. Nažalost, Hrvati se bolje osjećaju na Jahorini nego na Bjelašnici, što je paradoks. Nešto je Ivica pokušao prošle g. ali glumataju okupatori Bjelašnice nnekog vraga.
|
|
Vrh |
|
|
Croato
|
Naslov: Re: SDF islamisti na aparatima, osjećaju se nepozvani u Sarajevu Postano: 23 sij 2024, 11:40 |
|
|
Ajme, Junuze, opet ti sa svojim nerealnim štorijama...
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: SDF islamisti na aparatima, osjećaju se nepozvani u Sarajevu Postano: 23 sij 2024, 11:41 |
|
|
Croato je napisao/la: Ajme, Junuze, opet ti sa svojim nerealnim štorijama... Ma ima naziv za to, zove se junuzarije. No, kad-tad se ostvare.
|
|
Vrh |
|
|
krstjanin
|
Naslov: Re: SDF islamisti na aparatima, osjećaju se nepozvani u Sarajevu Postano: 23 sij 2024, 11:43 |
|
|
Plenkovićev kabinet nakon nepoštivanja institucija BiH: Nema sastajanja niti kontakata s Komšićem https://www.klix.ba/vijesti/bih/plenkov ... /240123060
_________________ “Doći će vrijeme kad će ljudi poludjeti, i kad budu vidjeli jednoga koji nije luda kao oni, vikat će na njega “lud si” samo zato što nije lud kao što su oni.”
|
|
Vrh |
|
|
krstjanin
|
Naslov: Re: SDF islamisti na aparatima, osjećaju se nepozvani u Sarajevu Postano: 23 sij 2024, 11:49 |
|
|
Jedino ne kontam zasto mungosi misle da je ovo los potez Plenkija. Ili su stvarno toliko glupi da ne kontaju da je lik taj koji je ovo dvoje levata doveo u sarajevo. Dakle ovo ni u kom slucaju ne moze biti los potez Plenkija
_________________ “Doći će vrijeme kad će ljudi poludjeti, i kad budu vidjeli jednoga koji nije luda kao oni, vikat će na njega “lud si” samo zato što nije lud kao što su oni.”
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: SDF islamisti na aparatima, osjećaju se nepozvani u Sarajevu Postano: 23 sij 2024, 11:53 |
|
|
Loše je kažu za dobrosusjedske odnose. Stalno zaboravljaju da je to dvosmjerni proces. Doduše, njihova komunikacija sa Hrvatima se svodi na: UZP, UZP... i valjda bi onda oni trebali moći raditi što hoće, pa i nametat člana predsjedništva.
Nitko im nije rekao da to ne pali više, nego da doista treba bit partnerski odnos. U kojem će opet oni imat više koristi nego Hrvati. Vrijeme im je da napuste Alijine politike ekvidistance prema Srbiji i Hrvatskoj.
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: SDF islamisti na aparatima, osjećaju se nepozvani u Sarajevu Postano: 23 sij 2024, 12:02 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7371 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
I to ne jedna, nego dvije crven-bijel-plavi trobojke iza Komšića.
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
Segrt Hlapic
|
Naslov: Re: SDF islamisti na aparatima, osjećaju se nepozvani u Sarajevu Postano: 23 sij 2024, 12:15 |
|
Pridružen/a: 09 lis 2023, 12:05 Postovi: 736 Lokacija: Hercegovje
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Loše je kažu za dobrosusjedske odnose. Stalno zaboravljaju da je to dvosmjerni proces. Doduše, njihova komunikacija sa Hrvatima se svodi na: UZP, UZP... i valjda bi onda oni trebali moći raditi što hoće, pa i nametat člana predsjedništva.
Nitko im nije rekao da to ne pali više, nego da doista treba bit partnerski odnos. U kojem će opet oni imat više koristi nego Hrvati. Vrijeme im je da napuste Alijine politike ekvidistance prema Srbiji i Hrvatskoj. Ja tebi cijelo vrijeme pokušavam približiti što su muslimani u Bosni u 21. stoljeću, al te ponese Zenica Blues. Oni su fiksirani na Bosnu od rijeke do mora, unitarnu, bošnjačku, tj. muslimansku. Nema tu diskusije velike. Promatraju sve u fazama. Faza 1 - poklopiti Hrvate i tako dalje... Eno, klixlam.ba briše komentare koji im ne odgovaraju, ali ostavljaju i kače za prvi komentar "Ustašo!" Velikim slovima upućeno Plenkoviću. Džamija radi kao nikada dosad od 2.10.22.
|
|
Vrh |
|
|
estoyAqui
|
Naslov: Re: SDF islamisti na aparatima, osjećaju se nepozvani u Sarajevu Postano: 23 sij 2024, 12:23 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Vrijeme je i da Bjelašnicu uzmemo nazad. https://planinarenje.ba/planinarski-ime ... snica-1923Rebrendiranje kao domaćeg i hrvatskog skijališta bi čudo napravilo od ovog skijališta. Nažalost, Hrvati se bolje osjećaju na Jahorini nego na Bjelašnici, što je paradoks. Nešto je Ivica pokušao prošle g. ali glumataju okupatori Bjelašnice nnekog vraga. Prvo Kupres, Blidinje i Raduša Onda može Busovaćka Planina, Brusnica i Ranča Maksimalno još Vlašić, Pridolci, Rostovo i Rujište Dalje od toga nemamo što pričat
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: SDF islamisti na aparatima, osjećaju se nepozvani u Sarajevu Postano: 23 sij 2024, 12:25 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Croato je napisao/la: Ajme, Junuze, opet ti sa svojim nerealnim štorijama... Ma ima naziv za to, zove se junuzarije. No, kad-tad se ostvare.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1020 of 2558 - 39.87%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: SDF islamisti na aparatima, osjećaju se nepozvani u Sarajevu Postano: 23 sij 2024, 12:31 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25892 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Ajme koja kmečidba na klixu...
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Segrt Hlapic
|
Naslov: Re: SDF islamisti na aparatima, osjećaju se nepozvani u Sarajevu Postano: 23 sij 2024, 12:44 |
|
Pridružen/a: 09 lis 2023, 12:05 Postovi: 736 Lokacija: Hercegovje
|
Klix.ba je mainstream džamijaško glasilo loše sakriveno u "građanstvu". Inače, ovo im je baš udarac i nagovještaj kad Plenković, premijer Republike Hrvatske, članice EU i NATO pakta od*ebe predsjedništvo Bosne i Hercegovine, dok su tu Nizozemac i Ursula iz jezgre EU, to znači da euroatlantska priča za BiH ide preko Hrvatske i ničega drugog. Sad im je to postalo jasno. Kao nikad prije. Zbunjeni Komšić ispred hrvatske zastave s Ursulom
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|