|
|
Stranica: 2/7.
|
[ 158 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Segrt Hlapic
|
Naslov: Re: Autohtoni europski Bosanci - Bošnjaci Postano: 20 vel 2024, 12:33 |
|
Pridružen/a: 09 lis 2023, 12:05 Postovi: 736 Lokacija: Hercegovje
|
Vidi lica. Tipična turska lica. Ne znaš je li skup u Bosni ili Kurdistanu.
|
|
Vrh |
|
|
Segrt Hlapic
|
Naslov: Re: Autohtoni europski Bosanci - Bošnjaci Postano: 20 vel 2024, 12:48 |
|
|
Ovo je područje norijskog fenotipa. Gdje se recesivna i dominantna obilježja sudaraju, kao i nizine i planine, tmurno nebo i Sunce. Kao i svugdje tu nas je zapao mozaik. Primorska Hvatska je zbog povijesnih migracija iz Bosne neočekivano bijela. Nažalost, zbog toga je stopa melanoma jako visoka jer put nije sukladna Suncu.
Za svakog Hercegovca fenotipa sukladno njegovoj klimi, ja mogu izvući 100 Muslimana iz tmurne Bosne koji ne da su tamnije puti, nego su lica iz drugih civilizacija.
Ovo nije prepucavanje gdje možeš išta postići.
Ovo uopće nije tema za podforum Politike. Liječi komplekse na prikladnom podforumu, odi kod psihijatra ili se odrekni islama i oženi svjetloputu ženu da turski geni koje nosiš ne bi bili ispoljeni u sljedećem naraštaju.
|
|
Vrh |
|
|
Teuton
|
Naslov: Re: Autohtoni europski Bosanci - Bošnjaci Postano: 20 vel 2024, 13:02 |
|
|
Gladius je napisao/la: Segrt Hlapic je napisao/la: Ne možeš biti Hrvat kada nisi bijelac ni rasno ni kulturološki. Ti si iskompleksirana Pötŭrrïçä. Ništa više. Većina žitelja Dalmacije, Slavonije i Like je iz Bosne i Hercegovine. Ja sam plavi Dalmatinac, ni prvi ni zadnji, podrijetlom iz Bosne i Hercegovine. Naravno da je domicilno stanovništvo sunčanog podneblja uvijek bilo osunčano. Takav je fenotip pod određenom klimom. Zato ćeš u južnim krajevima Balkana naći osunčaniji ten, a u sjevernim svijetlije pute. To je čista logika. Jedina anomalija je Dalmacija gdje su ljudi abnormalno bijeli u odnosu na količinu Sunca, no migracije katolika iz BiH su učinile Dalmatine najbijelim Mediterancima. Nu garonja, još one turske face Ne možeš protiv genetike i znanosti. Uzalud ti, polutanu. Nemaš ti pojma ni o čemu. Ljudi poput mene su bogovi na zemlji za tebe i slične tebi. Kako da pričamo, kad ništa ne znaš? Islamisti se stoljećima miješaju sa turskim i arapskim životinjama, a ti bi da ti budu ko Šveđani. Razinu Islama u nečijoj obitelji najbolje raspoznaješ po rasi. Što je tamnputiji, to je veći utjecaj Islama. Svaka takva životinja traži bijelu ženu da uprlja druge ljude sa svojom duhovnom pogani. Islamska duhovna pogan se pokazuje na genetici, tolika je sila i zlo u pitanju. Nisu ni kršćani bolji, ljubitelji Židova Isusa- Ješue. A ko su ti "islamisti"? I tvoji su bili "islamisti", to je tvoj narod sa kojim djeliš imena, prezimena, religiju, običaje itd. Čitava nacija ti je izgrađena na islamu, nisu oni anomalija što su muslimani, nego si ti, jer nisi musliman i ovako pišeš o njima. Zašto se vi Vikinzi ne evakuirate iz takvog naroda, ako ste već očuvali genetiku i um?
_________________ Nad Bugojnom sviće Sudnja zora s Turcima se ratovati mora
|
|
Vrh |
|
|
potocnj
|
Naslov: Re: Autohtoni europski Bosanci - Bošnjaci Postano: 20 vel 2024, 13:09 |
|
|
Gladius je napisao/la: Slušamo na forumu razne deranžirane elemente kako negiraju bošnjačkom narodu europsku autohtonost pa kanim na temi postaviti video uratke i slike onog dijela bošnjačkog naroda koji još nije pobijen i protjeran, a ni zamiješan sa islamističkom obojenom bagrom i uprljan Turcima i Arapima.
Ne kužim ti temu uopće? Jel ti poanta rasna čistoća ili šta? Jer to je otvoren rasizam, nekad se mogu šaliti sa tim rasnim ovim onim, ali rasa nije prevladavajući faktor niti način da se netko "okalja". "Okaljanost", ili neautohtonost bošnjaka su kulturološki element, a tu su i arapi i turci ostavili svoje, ostavljaju i dalje. Nemože ti plava kosa supstituirati kulturu. Prihvatiš istočnjačke ideje i manire i ti nisi autohton Europi, isto kao što si autohton ako prihvatiš europske tekovine bez obzira koje si rase.
_________________ Zabraniti vehabizam. Zabraniti SDA. Napisati progresivni Kur'an.
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Autohtoni europski Bosanci - Bošnjaci Postano: 20 vel 2024, 13:21 |
|
|
autohtoni europljani
|
|
Vrh |
|
|
Segrt Hlapic
|
Naslov: Re: Autohtoni europski Bosanci - Bošnjaci Postano: 20 vel 2024, 13:24 |
|
|
Čovjek ima problem sa samim sobom. Njega je sram svog podrijetla i identiteta. Kroz razne načine, pristupe i narative pokušava sebe zaliječiti. Nikako da sam sebe prihvati. Radi se o osobi koja ima i previše godina. Takav će umrijeti.
|
|
Vrh |
|
|
Segrt Hlapic
|
Naslov: Re: Autohtoni europski Bosanci - Bošnjaci Postano: 20 vel 2024, 13:43 |
|
|
Bespredmetna prepucavanja. Očevi europske civilizacije su bili tamnije puti od moje. Europa je spektar bijele puti koje povezuje kršćanstvo, rimsko pravo i helenska kultura. To su stupovi europske civilizacije. Tako piše u knjigama.
Današnji muslimani Bosne koji su odabrali ime Bošnjak krajem 20. stoljeća po uzoru na Bošnjane (koji su s Dalmatincima tvorili kraljevstvo Bosne, Primorja..... (puno naziva)), su najjautohtoniji narod u Bosni, odmah nakon Hrvata. To je ono što muslimani Bosne ne mogu podnijeti. Što postoji netko tko je genetski najjautohtoniji primjer stanovnika Bosne, od tuda i forsiranje "bosanskog katolika" kako bi razinu autohtonosti koju ne posjeduju ubrojili sebi.
Hrvati su genetski čistiji od muslimana Bosne, najjautohtoniji, genetska istraživanja ne pitaju za želje i pozdrave. Uz to dodaj da su Hrvati očuvali kulturu predosmanske Bosne i njihove glavice ne mogu podnijeti činjenicu da žive pored ljudi koji su tu oduvijek, genetski i kulturološki očuvani.
Musliman koji želi vidjeti kako su Bošnjani po kojima su se nazvali živjeli, kako su se zvali, koje navike su imali, ne može nikako zaobići Hrvate. Hrvati su slika predosmanske Bosne, istinske Bosne. Sve drugo je povijest nanijela i većinu katolika istisnula zapadno i sjeverno u teritorij današnje Hrvatske. Proces koji dan danas traje.
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Autohtoni europski Bosanci - Bošnjaci Postano: 20 vel 2024, 13:49 |
|
|
Segrt Hlapic je napisao/la: Bespredmetna prepucavanja. Očevi europske civilizacije su bili tamnije puti od moje. Europa je spektar bijele puti koje povezuje kršćanstvo, rimsko pravo i helenska kultura. To su stupovi europske civilizacije. Tako piše u knjigama.
Današnji muslimani Bosne koji su odabrali ime Bošnjak krajem 20. stoljeća po uzoru na Bošnjane (koji su s Dalmatincima tvorili kraljevstvo Bosne, Primorja..... (puno naziva)), su najjautohtoniji narod u Bosni, odmah nakon Hrvata. To je ono što muslimani Bosne ne mogu podnijeti. Što postoji netko tko je genetski najjautohtoniji primjer stanovnika Bosne, od tuda i forsiranje "bosanskog katolika" kako bi razinu autohtonosti koju ne posjeduju ubrojili sebi.
Hrvati su genetski čistiji od muslimana Bosne, najjautohtoniji, genetska istraživanja ne pitaju za želje i pozdrave. Uz to dodaj da su Hrvati očuvali kulturu predosmanske Bosne i njihove glavice ne mogu podnijeti činjenicu da žive pored ljudi koji su tu oduvijek, genetski i kulturološki očuvani.
Musliman koji želi vidjeti kako su Bošnjani po kojima su se nazvali živjeli, kako su se zvali, koje navike su imali, ne može nikako zaobići Hrvate. Hrvati su slika predosmanske Bosne, istinske Bosne. Sve drugo je povijest nanijela i većinu katolika istisnula zapadno i sjeverno u teritorij današnje Hrvatske. Proces koji dan danas traje. Hmm
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
Segrt Hlapic
|
Naslov: Re: Autohtoni europski Bosanci - Bošnjaci Postano: 20 vel 2024, 13:54 |
|
|
Segrt Hlapic je napisao/la: Vidi lica. Tipična turska lica. Ne znaš je li skup u Bosni ili Kurdistanu. "Bošnjaci" ili imigranti? Hmm... Ako želite vidjeti autohtone europske Bošnjake, dođite u Hrvatsku
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Autohtoni europski Bosanci - Bošnjaci Postano: 20 vel 2024, 14:44 |
|
|
Vjerska skupina je 1890tih odbila ime Bošnjaci. Tražili da im se prizna isključivo vjerska autonomija, koju su dobili od AU 1909.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
Segrt Hlapic
|
Naslov: Re: Autohtoni europski Bosanci - Bošnjaci Postano: 20 vel 2024, 14:57 |
|
|
Na onim ludim white supremacy forumima bi se Hrvati i Srbi prepucavali tko je kumovao sa muslimanima na Balkanu i okaljao svoju rasu. Toliko o tome.
Svaki narod ima svoje garonje, pogotovo mi tu koji imamo prirodno nacionalne korpuse na sunčanoj klimi, a i dolaskom Turaka. No ono što se zove Bošnjacima imaju od skandinavsko bijelih muslimana (iako i oni znaju imat one osmanske face) sve do čistih Arapa i Turaka u svom timu.
Protiv znanosti ne možeš, bosanski Hrvat je najauthtonija "pasmina" u Bosni, sve ostalo dolazi iza njega.
Ja i cijela Europa nikad nećemo smatrati muslimane authotonim kontinentu. Jednostavno kulturološki nisu dio Europe i bijele kulture.
Maltežani koji su maltene poluArapi su za mene Europljani, musliman Bosne bio plavokos bio čađav kod kongres SDA - nije. Kultura. Vjera. Civilizacija.
|
|
Vrh |
|
|
Eminencija
|
Naslov: Re: Autohtoni europski Bosanci - Bošnjaci Postano: 20 vel 2024, 18:01 |
|
|
Gladius je napisao/la: Selma Jahić iz Srebrenice za vrijeme rata. Ota ti pita babu smijel izac izkuce I jebale vas te vase turske dimije!
|
|
Vrh |
|
|
Eminencija
|
Naslov: Re: Autohtoni europski Bosanci - Bošnjaci Postano: 20 vel 2024, 18:04 |
|
|
Segrt Hlapic je napisao/la: Postoje dobri utemeljeni razlozi zašto žarko želiš biti prihvaćen kao Hrvat. I ja bih na tvom mjestu. Pa ja nezelim bit hrvat i opet jesam
|
|
Vrh |
|
|
Eminencija
|
Naslov: Re: Autohtoni europski Bosanci - Bošnjaci Postano: 20 vel 2024, 18:09 |
|
|
Gladius je napisao/la: Segrt Hlapic je napisao/la: Ne možeš biti Hrvat kada nisi bijelac ni rasno ni kulturološki. Ti si iskompleksirana Pötŭrrïçä. Ništa više. Većina žitelja Dalmacije, Slavonije i Like je iz Bosne i Hercegovine. Ja sam plavi Dalmatinac, ni prvi ni zadnji, podrijetlom iz Bosne i Hercegovine. Naravno da je domicilno stanovništvo sunčanog podneblja uvijek bilo osunčano. Takav je fenotip pod određenom klimom. Zato ćeš u južnim krajevima Balkana naći osunčaniji ten, a u sjevernim svijetlije pute. To je čista logika. Jedina anomalija je Dalmacija gdje su ljudi abnormalno bijeli u odnosu na količinu Sunca, no migracije katolika iz BiH su učinile Dalmatine najbijelim Mediterancima. Nu garonja, još one turske face Ne možeš protiv genetike i znanosti. Uzalud ti, polutanu. Nemaš ti pojma ni o čemu. Ljudi poput mene su bogovi na zemlji za tebe i slične tebi. Kako da pričamo, kad ništa ne znaš? Islamisti se stoljećima miješaju sa turskim i arapskim životinjama, a ti bi da ti budu ko Šveđani. Razinu Islama u nečijoj obitelji najbolje raspoznaješ po rasi. Što je tamnputiji, to je veći utjecaj Islama. Svaka takva životinja traži bijelu ženu da uprlja druge ljude sa svojom duhovnom pogani. Islamska duhovna pogan se pokazuje na genetici, tolika je sila i zlo u pitanju. Nisu ni kršćani bolji, ljubitelji Židova Isusa- Ješue. To se neodgovar tako! Pusti ga ako su za njega hrvati crnci nek lobira da se tako predaje u sarajevu,nek svoju djecu uci da tako bubaju u skoli! Čudacima se netreba opirat nego ih jos vise pogurat,pogledaj debilne srbe di su dogurali sa svojim čudaklucima. Svi ih mrze,rade za 200 dinara dok u hrvatskoj nepalci rade za 1000 eura Dole na jugu se udaju za albance Neka bosnjo ja se slazem sa tobom,odi tamo u sarajevu to predaji ljudima.
|
|
Vrh |
|
|
Tomba17
|
Naslov: Re: Autohtoni europski Bosanci - Bošnjaci Postano: 20 vel 2024, 18:30 |
|
|
Ovaj potpredsjednik stranke Azijata Reufa & Emira je već “došao” kod svojih Germana, pa se nikako ne mogu načuditi što nije potpredsjednik, eto barem ÖFP, već potpredsjednik islamističke azijatske stranke.
Kada bolje pomislim, nije to čudno. Tek bi bilo čudno da nije kod svojih.
_________________ "Ne funkcionira BiH zato sto je podjeljena, vec je podjeljeljena zato sto ne funkcionira"
|
|
Vrh |
|
|
mijat_tomic_is_back
|
Naslov: Re: Autohtoni europski Bosanci - Bošnjaci Postano: 20 vel 2024, 19:34 |
|
|
Banirajte ovog retardiranig idiota. Uvijek hrpa nekih rasistickih komentara. Drazi mi je crnac iz kenije katolik nego el bake trezoras. Ako nisi u stanju skuzit zasto popij tablete larse, ocito si preskocio dozu jutros
_________________ Glup, gluplji, Made in holiday inn
|
|
Vrh |
|
|
horus
|
Naslov: Re: Autohtoni europski Bosanci - Bošnjaci Postano: 20 vel 2024, 20:15 |
|
|
Forumska luda opet ordinira. Šta si opet preskočio terapiju ili u čemu je problem?
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Autohtoni europski Bosanci - Bošnjaci Postano: 20 vel 2024, 21:09 |
|
|
Kakve veze imaju Bošnjaci s predislamskom Bosnom?
Izetbegovići su iz Beograda, Filipovići su potomci "crnog kanonika", purgera iz Sesveta. Oni su ex-yugići muslimanske vjere, koji su u Bosnu došli s Osmanskim carstvom, a još se više slili u nju kako se carstvo povlačilo. Male mlake, kvislinzi nekoć velike afroazijske države.
Središnja Bosna, svi gradići nekadašnje banovine i kraljevine su tu hrvatski. Iznad Bošnjana, od Srebrenice nadalje su bili Šokci, u Hercegovini su bili Bunjevci, a ovi iz Donjih Krajeva nisu imali neko svoje regionalno ime.
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Autohtoni europski Bosanci - Bošnjaci Postano: 20 vel 2024, 21:26 |
|
|
Oni su Došljaci, ne Bošnjaci. Staro ime Pöturice...
|
|
Vrh |
|
|
Eminencija
|
Naslov: Re: Autohtoni europski Bosanci - Bošnjaci Postano: 20 vel 2024, 21:39 |
|
|
nemoj zajebavat ceha! ja i ti bi bili sretni da smo bjelci ko bošnje,da je hrvatluk tak europski kak je bosnjakluk!
da bar nas pustaju u europu i prepozaju kao bosnje sto su poznati europljani i dobrodošli gosti :(
|
|
Vrh |
|
|
Salivator
|
Naslov: Re: Autohtoni europski Bosanci - Bošnjaci Postano: 20 vel 2024, 22:09 |
|
|
Stani, jel čudno nešto da su Hercegovci tamnijeg tena neg Bosanci?
Svi plavokosi vremenom potamne u Hercegovini.
Nijedan Žule nije žut u 40-tim. :)
_________________ ...and my ties are severed clean...
The less I have the more I gain Off the beaten path I reign
|
|
Vrh |
|
|
Sokolić
|
Naslov: Re: Autohtoni europski Bosanci - Bošnjaci Postano: 20 vel 2024, 23:22 |
|
|
Ceha je napisao/la: Kakve veze imaju Bošnjaci s predislamskom Bosnom?
Izetbegovići su iz Beograda, Filipovići su potomci "crnog kanonika", purgera iz Sesveta. Oni su ex-yugići muslimanske vjere, koji su u Bosnu došli s Osmanskim carstvom, a još se više slili u nju kako se carstvo povlačilo. Male mlake, kvislinzi nekoć velike afroazijske države.
Središnja Bosna, svi gradići nekadašnje banovine i kraljevine su tu hrvatski. Iznad Bošnjana, od Srebrenice nadalje su bili Šokci, u Hercegovini su bili Bunjevci, a ovi iz Donjih Krajeva nisu imali neko svoje regionalno ime. Oni na siveru se zovu po Solima, Soljani. Zadržalo se je u toponimu u Hrvatskoj.
|
|
Vrh |
|
|
Gladius
|
Naslov: Re: Autohtoni europski Bosanci - Bošnjaci Postano: 20 vel 2024, 23:28 |
|
|
Hrvatski katolički puk itekako ima svoje autohtone i autentične predstavnike poput Ante Gotovine koji je "gena kamenih", ali u isto vrijeme nema kapi tuđinske krvi i iz zrakoplova se vidi da je Hrvat. Kad Hrvati katolici u BiH budu imali ovakve predstavnike u politici i vojsci, kapa dolje.
|
|
Vrh |
|
|
Gladius
|
Naslov: Re: Autohtoni europski Bosanci - Bošnjaci Postano: 20 vel 2024, 23:36 |
|
|
potocnj je napisao/la: Gladius je napisao/la: Slušamo na forumu razne deranžirane elemente kako negiraju bošnjačkom narodu europsku autohtonost pa kanim na temi postaviti video uratke i slike onog dijela bošnjačkog naroda koji još nije pobijen i protjeran, a ni zamiješan sa islamističkom obojenom bagrom i uprljan Turcima i Arapima.
Ne kužim ti temu uopće? Jel ti poanta rasna čistoća ili šta? Jer to je otvoren rasizam, nekad se mogu šaliti sa tim rasnim ovim onim, ali rasa nije prevladavajući faktor niti način da se netko "okalja". "Okaljanost", ili neautohtonost bošnjaka su kulturološki element, a tu su i arapi i turci ostavili svoje, ostavljaju i dalje. Nemože ti plava kosa supstituirati kulturu. Prihvatiš istočnjačke ideje i manire i ti nisi autohton Europi, isto kao što si autohton ako prihvatiš europske tekovine bez obzira koje si rase. Tema je polu-zajebantska, u šali pa privali. Čitav život surađujem sa ljudima svih rasa i vrsta u poslu i nemam problema sa tim. Samo želim da se poštuje moje pravo da budem bijelac, kao što ja poštujem pravo drugih da budu nešto drugo. Naravno da je poželjno da se ljudi ne miješaju ako ne moraju, i da se svatko drži svoga, ali ako netko pošto-poto želi da se miješa sa svim rasama i ljudima svijeta, i na to ima pravo. Kao što i ja imam pravo da mislim drugačije. Voli svoje, ali ne mrzi tuđe. Ne bih se pravdao nikome zbog toga što sam to, što jesam. Mene i moje su povijesno svi relevatni priznali za bijelca i Europljanina, i nemam potrebu i da trčim po priznanje kod Hrvata i katolika. Ako hoćete, priznajte i poštujte, ako nećete, ne morate. Bijeli Hrvati katolici će vazda imati moje priznanje i poštovanje sve dok ne gaze moje pravo na moj identitet. Živi, i pusti druge da žive.
|
|
Vrh |
|
|
Gladius
|
Naslov: Re: Autohtoni europski Bosanci - Bošnjaci Postano: 20 vel 2024, 23:40 |
|
|
mijat_tomic_is_back je napisao/la: Banirajte ovog retardiranig idiota. Uvijek hrpa nekih rasistickih komentara. Drazi mi je crnac iz kenije katolik nego el bake trezoras. Ako nisi u stanju skuzit zasto popij tablete larse, ocito si preskocio dozu jutros Ubijalo se i progonilo zbog kretenskih religija, a smeta vam biološki realni identitet Europljana, i Hrvata među njima???
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|