|
|
Stranica: 2/2.
|
[ 48 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
MiB
|
Naslov: Re: Srbija u šoku: Aleksandar Vučić je Albanac? Postano: 28 vel 2024, 20:43 |
|
Pridružen/a: 14 vel 2020, 17:12 Postovi: 4361 Lokacija: Granica je na Drini!
|
Graničar18 je napisao/la: MiB je napisao/la: Apsurd što većina njih kruh ne zaradi u RS nego u toj Gračanici.
Apsurd je i da Hrvati zarađuju kru po Irskoj i Njemačkoj. Puno apsurda po svijetu. Hrvati se za otvoreno tržište rada borili i izborili. Neusporediv put od "nikad više sa njima, do treženja posla kod njih"
_________________ Malo nas je, al nas ima. Nije važno, srušiti ćemo snove svima.
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Srbija u šoku: Aleksandar Vučić je Albanac? Postano: 28 vel 2024, 20:48 |
|
|
MiB je napisao/la: Hrvati se za otvoreno tržište rada borili i izborili. Neusporediv put od "nikad više sa njima, do treženja posla kod njih" Nemojte se opustit previše. Sve ćemo vam oduzet i podijelit gladnim, izrabljenim i napaćenim hrvatskim proleterima
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
MiB
|
Naslov: Re: Srbija u šoku: Aleksandar Vučić je Albanac? Postano: 28 vel 2024, 20:54 |
|
|
Naravno lopovi znaju samo oduzimati od onih koji svojim radom steknu. Kad si takva dobričina, prvo siromašnim podijeli svoje.
_________________ Malo nas je, al nas ima. Nije važno, srušiti ćemo snove svima.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Srbija u šoku: Aleksandar Vučić je Albanac? Postano: 28 vel 2024, 20:55 |
|
|
MiB je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Apsurd je i da Hrvati zarađuju kru po Irskoj i Njemačkoj. Puno apsurda po svijetu. Hrvati se za otvoreno tržište rada borili i izborili. Neusporediv put od "nikad više sa njima, do treženja posla kod njih" Misliš nikad više s Austougarima,pa onda opet kod njih ?
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
MiB
|
Naslov: Re: Srbija u šoku: Aleksandar Vučić je Albanac? Postano: 28 vel 2024, 20:56 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: MiB je napisao/la: Hrvati se za otvoreno tržište rada borili i izborili. Neusporediv put od "nikad više sa njima, do treženja posla kod njih" Misliš nikad.više s Austougarima,pa onda opet kod njih ? Mislim na neovisnu RS i obećanja iz hotela HH.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Srbija u šoku: Aleksandar Vučić je Albanac? Postano: 28 vel 2024, 21:00 |
|
|
MiB je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Misliš nikad.više s Austougarima,pa onda opet kod njih ? Mislim na neovisnu RS i obećanja iz hotela HH. Polako,sve u svoje vrijeme.Nema potrebe za žurbom. Ni vi Hrvati niste stvorili državu preko noći.Dug je proces.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Srbija u šoku: Aleksandar Vučić je Albanac? Postano: 28 vel 2024, 21:02 |
|
|
MiB je napisao/la: Naravno lopovi znaju samo oduzimati od onih koji svojim radom steknu. Kad si takva dobričina, prvo siromašnim podijeli svoje. Nemam šta dat Živim u stanu koji sam besplatno dobio od socijalizma odnosno koji mi je did besplatno dobio i koji sam nasljedio a na računu sam u minusu . Crnčim od 18e god i na tom "slobodnom tržištu" nebi nikad si mogao stan priuštit ni da ga cijeli život otplaćujem.
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
MiB
|
Naslov: Re: Srbija u šoku: Aleksandar Vučić je Albanac? Postano: 28 vel 2024, 21:13 |
|
|
Razumijem. Kada bi uložio 50% energije koju ovdje trošiš, recimo na lijepljenje pločica, mogao bi svoj račun podebljati.
|
|
Vrh |
|
|
MiB
|
Naslov: Re: Srbija u šoku: Aleksandar Vučić je Albanac? Postano: 28 vel 2024, 21:13 |
|
|
-- dupli
|
|
Vrh |
|
|
dane-croatia
|
Naslov: Re: Srbija u šoku: Aleksandar Vučić je Albanac? Postano: 29 vel 2024, 06:20 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: MiB je napisao/la: Naravno lopovi znaju samo oduzimati od onih koji svojim radom steknu. Kad si takva dobričina, prvo siromašnim podijeli svoje. Nemam šta dat Živim u stanu koji sam besplatno dobio od socijalizma odnosno koji mi je did besplatno dobio i koji sam nasljedio a na računu sam u minusu . Crnčim od 18e god i na tom "slobodnom tržištu" nebi nikad si mogao stan priuštit ni da ga cijeli život otplaćujem. U mojoj obitelji obrnuto. Moji roditelji u Jugi nisu ništa imali, danas mi djeca imamo svaki svoj stan ili kuću na račun vlastitog rada i to bez potrebe za dokazivanje političke podobnosti.
_________________ RH-BiH-Sandžak-Sriem-Boka Kotorska-Trst KREPAT MA NE MOLAT http://hrvatska-bosna.eu5.org/znanost/zamjena_zarulje-prednje_kratko_svietlo-reno_clio_3.pdf
|
|
Vrh |
|
|
Novdan
|
Naslov: Re: Srbija u šoku: Aleksandar Vučić je Albanac? Postano: 29 vel 2024, 08:46 |
|
|
dane-croatia je napisao/la: U mojoj obitelji obrnuto. Moji roditelji u Jugi nisu ništa imali, danas mi djeca imamo svaki svoj stan ili kuću na račun vlastitog rada i to bez potrebe za dokazivanje političke podobnosti. Čime se bavite?
|
|
Vrh |
|
|
Segrt Hlapic
|
Naslov: Re: Srbija u šoku: Aleksandar Vučić je Albanac? Postano: 29 vel 2024, 09:39 |
|
Pridružen/a: 09 lis 2023, 12:05 Postovi: 721 Lokacija: Hercegovje
|
Novdan je napisao/la: dane-croatia je napisao/la: U mojoj obitelji obrnuto. Moji roditelji u Jugi nisu ništa imali, danas mi djeca imamo svaki svoj stan ili kuću na račun vlastitog rada i to bez potrebe za dokazivanje političke podobnosti. Čime se bavite? Domoljubljem.
|
|
Vrh |
|
|
Segrt Hlapic
|
Naslov: Re: Srbija u šoku: Aleksandar Vučić je Albanac? Postano: 29 vel 2024, 09:43 |
|
Pridružen/a: 09 lis 2023, 12:05 Postovi: 721 Lokacija: Hercegovje
|
Graničar18 je napisao/la: MiB je napisao/la: Hrvati se za otvoreno tržište rada borili i izborili. Neusporediv put od "nikad više sa njima, do treženja posla kod njih" Misliš nikad više s Austougarima,pa onda opet kod njih ? Zamijenio si Srbe s Hrvatima u toj rečenici. Nama nikada nije bilo toliko mrska. Kao fuj Austrija, a ono svi kelneri i pola grada Srbi u Beču. Al pošto su se brojni Srbi već nastanili u Hrvatskoj zbog posla, Austrija me ne bi trebala čuditi. Točno vidiš na njima da će krstiti svoju djecu u RKC. Mislim da tek sad kreće pokatoličavanje Srba u Hrvatskoj.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Srbija u šoku: Aleksandar Vučić je Albanac? Postano: 29 vel 2024, 10:21 |
|
|
Segrt Hlapic je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Misliš nikad više s Austougarima,pa onda opet kod njih ? Zamijenio si Srbe s Hrvatima u toj rečenici. Nama nikada nije bilo toliko mrska. Reci da se šališ.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Srbija u šoku: Aleksandar Vučić je Albanac? Postano: 29 vel 2024, 10:23 |
|
|
Novdan je napisao/la: dane-croatia je napisao/la: U mojoj obitelji obrnuto. Moji roditelji u Jugi nisu ništa imali, danas mi djeca imamo svaki svoj stan ili kuću na račun vlastitog rada i to bez potrebe za dokazivanje političke podobnosti. Čime se bavite? Prodavanjem majica s Antinim likom.
|
|
Vrh |
|
|
dane-croatia
|
Naslov: Re: Srbija u šoku: Aleksandar Vučić je Albanac? Postano: 29 vel 2024, 21:38 |
|
|
Novdan je napisao/la: dane-croatia je napisao/la: U mojoj obitelji obrnuto. Moji roditelji u Jugi nisu ništa imali, danas mi djeca imamo svaki svoj stan ili kuću na račun vlastitog rada i to bez potrebe za dokazivanje političke podobnosti. Čime se bavite? Svi smo s fakultetom bilo tehničke struke ili prirodne znanosti (PMF). Jedan dio radi na fakultetu, makar poslije doktorata misli u privatni sektor, dok mi drugi smo zaposleni kod privatnih firmi (nitko nema svoju firmu).
_________________ RH-BiH-Sandžak-Sriem-Boka Kotorska-Trst KREPAT MA NE MOLAT http://hrvatska-bosna.eu5.org/znanost/zamjena_zarulje-prednje_kratko_svietlo-reno_clio_3.pdf
|
|
Vrh |
|
|
dane-croatia
|
Naslov: Re: Srbija u šoku: Aleksandar Vučić je Albanac? Postano: 29 vel 2024, 21:39 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Novdan je napisao/la: Čime se bavite?
Prodavanjem majica s Antinim likom. Takve stvari dielim bezplatno
|
|
Vrh |
|
|
dane-croatia
|
Naslov: Re: Srbija u šoku: Aleksandar Vučić je Albanac? Postano: 29 vel 2024, 21:40 |
|
|
Segrt Hlapic je napisao/la: Novdan je napisao/la: Čime se bavite?
Domoljubljem. Tada bih bio jako siromašan. Od toga se u Hrvatskoj loše živi...
|
|
Vrh |
|
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Srbija u šoku: Aleksandar Vučić je Albanac? Postano: 29 vel 2024, 22:42 |
|
|
dane-croatia je napisao/la: Novdan je napisao/la: Čime se bavite?
Svi smo s fakultetom bilo tehničke struke ili prirodne znanosti (PMF). Jedan dio radi na fakultetu, makar poslije doktorata misli u privatni sektor, dok mi drugi smo zaposleni kod privatnih firmi (nitko nema svoju firmu). Radite kod hrvatskih poslodavaca ili kod tuđinaca?
|
|
Vrh |
|
|
Gospon_Bobo
|
Naslov: Re: Srbija u šoku: Aleksandar Vučić je Albanac? Postano: 01 ožu 2024, 00:26 |
|
|
dudu je napisao/la: Vučić ima 2 metra, glavni dokaz da nema veze s Albancima. Ima Edi Rama 2 metra i cenat.
|
|
Vrh |
|
|
dane-croatia
|
Naslov: Re: Srbija u šoku: Aleksandar Vučić je Albanac? Postano: 01 ožu 2024, 05:28 |
|
|
Dr. Van Nostrand je napisao/la: dane-croatia je napisao/la: Svi smo s fakultetom bilo tehničke struke ili prirodne znanosti (PMF). Jedan dio radi na fakultetu, makar poslije doktorata misli u privatni sektor, dok mi drugi smo zaposleni kod privatnih firmi (nitko nema svoju firmu).
Radite kod hrvatskih poslodavaca ili kod tuđinaca? Dio kod hrvatskih, dio kod stranih. Ja sam u 100% hrvatskoj tvrdki.
|
|
Vrh |
|
|
Gospon_Bobo
|
Naslov: Re: Srbija u šoku: Aleksandar Vučić je Albanac? Postano: 01 ožu 2024, 10:30 |
|
|
dane-croatia je napisao/la: Rika sv Vida je napisao/la: Nemam šta dat Živim u stanu koji sam besplatno dobio od socijalizma odnosno koji mi je did besplatno dobio i koji sam nasljedio a na računu sam u minusu . Crnčim od 18e god i na tom "slobodnom tržištu" nebi nikad si mogao stan priuštit ni da ga cijeli život otplaćujem. U mojoj obitelji obrnuto. Moji roditelji u Jugi nisu ništa imali, danas mi djeca imamo svaki svoj stan ili kuću na račun vlastitog rada i to bez potrebe za dokazivanje političke podobnosti.Meni je ovaj dio najvažniji. Ako je istina i ako niste politički uhljebljeni, član SDP/HDZ dvoglave zvjeri, onda svaka čast. Nastavite tako dalje, i nadam se daljnjem uspjehu i vama i vašoj djeci. Pa da nas manje odlazi van.
|
|
Vrh |
|
|
dane-croatia
|
Naslov: Re: Srbija u šoku: Aleksandar Vučić je Albanac? Postano: 01 ožu 2024, 20:28 |
|
|
Gospon_Bobo je napisao/la: dane-croatia je napisao/la: U mojoj obitelji obrnuto. Moji roditelji u Jugi nisu ništa imali, danas mi djeca imamo svaki svoj stan ili kuću na račun vlastitog rada i to bez potrebe za dokazivanje političke podobnosti.
Meni je ovaj dio najvažniji. Ako je istina i ako niste politički uhljebljeni, član SDP/HDZ dvoglave zvjeri, onda svaka čast. Nastavite tako dalje, i nadam se daljnjem uspjehu i vama i vašoj djeci. Pa da nas manje odlazi van. Hvala na razumievanju. Po mom izkustvu, jedna od važnijih stvari jest diete poticati na to da se što više posveti obrazovanju i da se mora naučiti pomučit za postizanje nekog uspjeha. Na taj način se stvara čovjek koji od nule može nešto napraviti. Ako netko ide diete osiguravat da mu da stan, auto i preko veze nađe posao, a da ga prije toga preko veze ugura na neki bezvezan fakultet samo reda radi, tada je od svog djeteta stvorio nesposobnog invalida koji će se u životu probijat samo na račun podobnosti i one loše strane snalažljivosti.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 33 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|