|
|
Stranica: 5/6.
|
[ 150 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
VBA2024
|
Naslov: Re: Prostitucija - Svrha, tabu i razlozi zabrane Postano: 09 tra 2024, 18:49 |
|
|
dane-croatia je napisao/la: VBA2024 je napisao/la: Aktivnoj prostitutki koja donosi 6000 EUR/mj. u zajednički proračun dajem prednost nad nevinom domačicom.
No, obično su pametne pa traže da se upare s još daleko višim iznosom. Jedino ne znam kad bi imala vremena s tobom konzumirat brak... Ali tebi to možda ne bi bilo niti važno, jerbo biš platio njezinoj kolegici. Ne znam kako biš se ti zbilja nosio s time, ali meni je ovo put u jednu prijevremenu eutanaziju. Mislim da čovjek može potisnut savjest, ali kad tad ipak ona izpliva na površinu jače nego na početku... A kako konzumiraju brak ljudi gdje je muškarac mjesecima odsutan zbog terenskog rada ? Ne znam kako bi se nosio, jer sam u konačnici odbio i živjeti u takvom društvu, no činjenica je da se muškarci u (nekim) svojim društvima na Zapadu nose s tim. Pa konzumiraju i kolegice, idu na swinger zabave, itd. Njima je to normalno. Brak, ljubav i seks su striktno razdvojeni.
_________________ Iuste ambulans coram Deo pretium non habet Tko pronađe sarkazam nek si ga zadrži.
|
|
Vrh |
|
|
VBA2024
|
Naslov: Re: Prostitucija - Svrha, tabu i razlozi zabrane Postano: 09 tra 2024, 18:52 |
|
|
tetejac je napisao/la: VBA2024 je napisao/la: Prestao bi se ti smijat da radeći dva posla financiraš migrante koji imaju čitav dan vremena da ti se vrte oko žene. Ali poštena kurava im nebi dala pičke tako da sam siguran i spokojan Kurava će im naplatit i vratit ti dio tvog novca i još povrh toga
_________________ Iuste ambulans coram Deo pretium non habet Tko pronađe sarkazam nek si ga zadrži.
|
|
Vrh |
|
|
dane-croatia
|
Naslov: Re: Prostitucija - Svrha, tabu i razlozi zabrane Postano: 09 tra 2024, 18:53 |
|
|
Koliko sam shvatio VBA2024, za njega su sve žene skolone bludničtvu, a prostitutke samo to naplaćuju. Za njega očito ne postoji žena koja bi bila vjerna svomu mužu.
_________________ RH-BiH-Sandžak-Sriem-Boka Kotorska-Trst KREPAT MA NE MOLAT http://hrvatska-bosna.eu5.org/znanost/zamjena_zarulje-prednje_kratko_svietlo-reno_clio_3.pdf
|
|
Vrh |
|
|
VBA2024
|
Naslov: Re: Prostitucija - Svrha, tabu i razlozi zabrane Postano: 09 tra 2024, 18:57 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: VBA2024 je napisao/la: Ovdje nije pošten nitko, pa ni kurave Pričam pak o Zapadu gdje su i swinger klubovi postali normalna pojava. Zapad je nenormalan, tako da normalno na zapadu je sasvim sigurno nakaradno. Svi su jedni drugima nenormalni. I to je normalno. https://en.wikipedia.org/wiki/File:Prostitution_in_Europe.svg
|
|
Vrh |
|
|
dane-croatia
|
Naslov: Re: Prostitucija - Svrha, tabu i razlozi zabrane Postano: 09 tra 2024, 18:58 |
|
|
VBA2024 je napisao/la: dane-croatia je napisao/la: Jedino ne znam kad bi imala vremena s tobom konzumirat brak... Ali tebi to možda ne bi bilo niti važno, jerbo biš platio njezinoj kolegici. Ne znam kako biš se ti zbilja nosio s time, ali meni je ovo put u jednu prijevremenu eutanaziju. Mislim da čovjek može potisnut savjest, ali kad tad ipak ona izpliva na površinu jače nego na početku...
A kako konzumiraju brak ljudi gdje je muškarac mjesecima odsutan zbog terenskog rada ? Ne znam kako bi se nosio, jer sam u konačnici odbio i živjeti u takvom društvu, no činjenica je da se muškarci u (nekim) svojim društvima na Zapadu nose s tim. Pa konzumiraju i kolegice, idu na swinger zabave, itd. Njima je to normalno. Brak, ljubav i seks su striktno razdvojeni. Nakon tih mjeseci i nakupljanja želje, mislim da konzumacija braka bude prava eksplozija. Naravno, ako prilikom tih mjeseci nisu varali ili se samozadovoljavali. Svašta ljudi rade, jerbo umjesto savjesti i razuma slušaju samo svoje nagone, ali čisto sumnjam da u njihovu žuvotu postoje pojmovi sreća i ljubav.
_________________ RH-BiH-Sandžak-Sriem-Boka Kotorska-Trst KREPAT MA NE MOLAT http://hrvatska-bosna.eu5.org/znanost/zamjena_zarulje-prednje_kratko_svietlo-reno_clio_3.pdf
|
|
Vrh |
|
|
tetejac
|
Naslov: Re: Prostitucija - Svrha, tabu i razlozi zabrane Postano: 09 tra 2024, 19:00 |
|
|
VBA2024 je napisao/la: tetejac je napisao/la: Ali poštena kurava im nebi dala pičke tako da sam siguran i spokojan Kurava će im naplatit i vratit ti dio tvog novca i još povrh toga Koji dio mog novca? Kod mene stari moj nema moj tvoj… Neka tebi vraća meni ne treba. Čuj da mi ženu prče pa da mi ona da dio ‘mog’ novca. Kao zaradila Ti si bola puko.
_________________ Idi kući maži supe
|
|
Vrh |
|
|
VBA2024
|
Naslov: Re: Prostitucija - Svrha, tabu i razlozi zabrane Postano: 09 tra 2024, 19:01 |
|
|
dane-croatia je napisao/la: Koliko sam shvatio VBA2024, za njega su sve žene skolone bludničtvu, a prostitutke samo to naplaćuju. Za njega očito ne postoji žena koja bi bila vjerna svomu mužu. Tjelesno vjerna ? Duhovno vjerna ? Ili oboje ? Za oboje na liberalnom dijelu Zapada držim da je procent jako jako nizak.
|
|
Vrh |
|
|
VBA2024
|
Naslov: Re: Prostitucija - Svrha, tabu i razlozi zabrane Postano: 09 tra 2024, 19:10 |
|
|
tetejac je napisao/la: VBA2024 je napisao/la: Kurava će im naplatit i vratit ti dio tvog novca i još povrh toga Koji dio mog novca? Kod mene stari moj nema moj tvoj… Neka tebi vraća meni ne treba. Čuj da mi ženu prče pa da mi ona da dio ‘mog’ novca. Kao zaradila Ti si bola puko. Nema tu ljubavi, to je samo aerobik Postoje društva gdje ljudi nisu tjelesno posesivni.
|
|
Vrh |
|
|
dane-croatia
|
Naslov: Re: Prostitucija - Svrha, tabu i razlozi zabrane Postano: 09 tra 2024, 19:12 |
|
|
VBA2024 je napisao/la: dane-croatia je napisao/la: Koliko sam shvatio VBA2024, za njega su sve žene skolone bludničtvu, a prostitutke samo to naplaćuju. Za njega očito ne postoji žena koja bi bila vjerna svomu mužu. Tjelesno vjerna ? Duhovno vjerna ? Ili oboje ? Za oboje na liberalnom dijelu Zapada držim da je procent jako jako nizak. Ne znam što podrazumievaš pod duhovno vjerna. Da li si duhovno nevjeran ako te se netko na trenutak dojmi bilo sa slike ili uživo, ali ti ipak uspiješ skrenut prljave misli i pokaješ se za to. Za mene je to i dalje duhovna vjernost. Druga stvar je ako se netko prepusti prljavim mislima, ali je kakti vjeran svom bračnom drugu. Bit je da se znaš suprotstaviti prljavim mislima i izbjegavati izvore izkušenja. Ako uspiješ, muke su kratkotrajne a dugoročna nagrada i na ovom svietu je velika, a ako se ne odupreš, tada počinje propast sustava i sve se ruši kano kula od karata.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Prostitucija - Svrha, tabu i razlozi zabrane Postano: 09 tra 2024, 19:18 |
|
|
tetejac je napisao/la: VBA2024 je napisao/la: Kurava će im naplatit i vratit ti dio tvog novca i još povrh toga Koji dio mog novca? Kod mene stari moj nema moj tvoj… Neka tebi vraća meni ne treba. Čuj da mi ženu prče pa da mi ona da dio ‘mog’ novca. Kao zaradila Ti si bola puko. Ja se nadam da je ovo trolanje.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1062 of 2558 - 41.52%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
dane-croatia
|
Naslov: Re: Prostitucija - Svrha, tabu i razlozi zabrane Postano: 09 tra 2024, 19:21 |
|
|
VBA2024 je napisao/la: tetejac je napisao/la: Koji dio mog novca? Kod mene stari moj nema moj tvoj… Neka tebi vraća meni ne treba. Čuj da mi ženu prče pa da mi ona da dio ‘mog’ novca. Kao zaradila Ti si bola puko. Nema tu ljubavi, to je samo aerobik Postoje društva gdje ljudi nisu tjelesno posesivni. Čak i među životinjskim vrstama postoji vjernost mužjaka i ženke.
|
|
Vrh |
|
|
VBA2024
|
Naslov: Re: Prostitucija - Svrha, tabu i razlozi zabrane Postano: 09 tra 2024, 19:25 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: tetejac je napisao/la: Koji dio mog novca? Kod mene stari moj nema moj tvoj… Neka tebi vraća meni ne treba. Čuj da mi ženu prče pa da mi ona da dio ‘mog’ novca. Kao zaradila Ti si bola puko. Ja se nadam da je ovo trolanje. Vi se ljubite s vašim ženama ?
|
|
Vrh |
|
|
VBA2024
|
Naslov: Re: Prostitucija - Svrha, tabu i razlozi zabrane Postano: 09 tra 2024, 19:45 |
|
|
|
Vrh |
|
|
VBA2024
|
Naslov: Re: Prostitucija - Svrha, tabu i razlozi zabrane Postano: 09 tra 2024, 19:48 |
|
|
dane-croatia je napisao/la: VBA2024 je napisao/la: Tjelesno vjerna ? Duhovno vjerna ? Ili oboje ?
Za oboje na liberalnom dijelu Zapada držim da je procent jako jako nizak.
Ne znam što podrazumievaš pod duhovno vjerna. Da li si duhovno nevjeran ako te se netko na trenutak dojmi bilo sa slike ili uživo, ali ti ipak uspiješ skrenut prljave misli i pokaješ se za to. Za mene je to i dalje duhovna vjernost. Druga stvar je ako se netko prepusti prljavim mislima, ali je kakti vjeran svom bračnom drugu. Bit je da se znaš suprotstaviti prljavim mislima i izbjegavati izvore izkušenja. Ako uspiješ, muke su kratkotrajne a dugoročna nagrada i na ovom svietu je velika, a ako se ne odupreš, tada počinje propast sustava i sve se ruši kano kula od karata. Pitaj drugu stranu je li to još uvijek duhovna vjernost, s njom se dogovaraš.
|
|
Vrh |
|
|
VBA2024
|
Naslov: Re: Prostitucija - Svrha, tabu i razlozi zabrane Postano: 09 tra 2024, 20:07 |
|
|
dane-croatia je napisao/la: Nakon tih mjeseci i nakupljanja želje, mislim da konzumacija braka bude prava eksplozija. Naravno, ako prilikom tih mjeseci nisu varali ili se samozadovoljavali. Svašta ljudi rade, jerbo umjesto savjesti i razuma slušaju samo svoje nagone, ali čisto sumnjam da u njihovu žuvotu postoje pojmovi sreća i ljubav. Ovisi od odgoja i društvenih pravila. Nizozemci važe za jednu od sretnijih nacija a jako su liberalni u ljubavi.
|
|
Vrh |
|
|
dane-croatia
|
Naslov: Re: Prostitucija - Svrha, tabu i razlozi zabrane Postano: 09 tra 2024, 20:47 |
|
|
VBA2024 je napisao/la: dane-croatia je napisao/la: Čak i među životinjskim vrstama postoji vjernost mužjaka i ženke.
Isto tako ima i drugih modela .. po ovome samo 25% u SAD vjeruje u budućnost obiteljskog modela https://www.pewresearch.org/social-trends/2023/09/14/public-has-mixed-views-on-the-modern-american-family/Dok ih je bilo preko 50%, SAD je bolje stajala i politički i gospodarski nego sada.
|
|
Vrh |
|
|
dane-croatia
|
Naslov: Re: Prostitucija - Svrha, tabu i razlozi zabrane Postano: 09 tra 2024, 20:49 |
|
|
VBA2024 je napisao/la: dane-croatia je napisao/la: Nakon tih mjeseci i nakupljanja želje, mislim da konzumacija braka bude prava eksplozija. Naravno, ako prilikom tih mjeseci nisu varali ili se samozadovoljavali. Svašta ljudi rade, jerbo umjesto savjesti i razuma slušaju samo svoje nagone, ali čisto sumnjam da u njihovu žuvotu postoje pojmovi sreća i ljubav. Ovisi od odgoja i društvenih pravila. Nizozemci važe za jednu od sretnijih nacija a jako su liberalni u ljubavi. Ja mislim da nema sretnijeg od onog Palestinca koji je uspio preživjeti još jedan dan bombardiranja. Nizozemac mu ne može biti niti do koljena po razini sreće...
|
|
Vrh |
|
|
VBA2024
|
Naslov: Re: Prostitucija - Svrha, tabu i razlozi zabrane Postano: 09 tra 2024, 21:08 |
|
|
dane-croatia je napisao/la: VBA2024 je napisao/la: Dok ih je bilo preko 50%, SAD je bolje stajala i politički i gospodarski nego sada. Nisam siguran za to gospodarski. https://www.cnbc.com/2024/03/22/the-us-is-the-top-country-for-millionaires-and-billionaires.htmlRadoholičarstvo je rasturilo obitelj, no moralo se na drugoj strani nešto i dobit. Ono što se može primjetit je kultura velikih brojeva i sveopće zanemarivanje duhovnosti.
|
|
Vrh |
|
|
VBA2024
|
Naslov: Re: Prostitucija - Svrha, tabu i razlozi zabrane Postano: 09 tra 2024, 21:12 |
|
|
dane-croatia je napisao/la: VBA2024 je napisao/la: Ovisi od odgoja i društvenih pravila. Nizozemci važe za jednu od sretnijih nacija a jako su liberalni u ljubavi.
Ja mislim da nema sretnijeg od onog Palestinca koji je uspio preživjeti još jedan dan bombardiranja. Nizozemac mu ne može biti niti do koljena po razini sreće... Nisam siguran ni za Palestince, možda je i tužan što nije još s djevicama. Ovima je svaki korak možda posljednji
|
|
Vrh |
|
|
tetejac
|
Naslov: Re: Prostitucija - Svrha, tabu i razlozi zabrane Postano: 10 tra 2024, 03:50 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: tetejac je napisao/la: Koji dio mog novca? Kod mene stari moj nema moj tvoj… Neka tebi vraća meni ne treba. Čuj da mi ženu prče pa da mi ona da dio ‘mog’ novca. Kao zaradila Ti si bola puko. Ja se nadam da je ovo trolanje. Šta je god, krvav je
_________________ Idi kući maži supe
|
|
Vrh |
|
|
dane-croatia
|
Naslov: Re: Prostitucija - Svrha, tabu i razlozi zabrane Postano: 10 tra 2024, 05:06 |
|
|
VBA2024 je napisao/la: dane-croatia je napisao/la: Dok ih je bilo preko 50%, SAD je bolje stajala i politički i gospodarski nego sada.
Nisam siguran za to gospodarski. https://www.cnbc.com/2024/03/22/the-us-is-the-top-country-for-millionaires-and-billionaires.htmlRadoholičarstvo je rasturilo obitelj, no moralo se na drugoj strani nešto i dobit. Ono što se može primjetit je kultura velikih brojeva i sveopće zanemarivanje duhovnosti. Ljudi se odgajaju da imati novce znači biti sretan. T.j. da je sreća razmjerna količini novaca. Prvo osiguraj puno novaca, a onda će ti se kano sve drugo posložiti samo od sebe. Ali, život prođe, ter čovjek prekasno shvati koliko je toga propustio i onda padne u depresiju. I što je najgore, uviek ćeš sumnjat u prijatelje i u ženu da su s tobom samo radi novca, jerbo novac će biti tvoja jedina logika.
|
|
Vrh |
|
|
VBA2024
|
Naslov: Re: Prostitucija - Svrha, tabu i razlozi zabrane Postano: 10 tra 2024, 07:56 |
|
|
dane-croatia je napisao/la: VBA2024 je napisao/la: Nisam siguran za to gospodarski. https://www.cnbc.com/2024/03/22/the-us-is-the-top-country-for-millionaires-and-billionaires.htmlRadoholičarstvo je rasturilo obitelj, no moralo se na drugoj strani nešto i dobit. Ono što se može primjetit je kultura velikih brojeva i sveopće zanemarivanje duhovnosti. Ljudi se odgajaju da imati novce znači biti sretan. T.j. da je sreća razmjerna količini novaca. Prvo osiguraj puno novaca, a onda će ti se kano sve drugo posložiti samo od sebe. Ali, život prođe, ter čovjek prekasno shvati koliko je toga propustio i onda padne u depresiju. I što je najgore, uviek ćeš sumnjat u prijatelje i u ženu da su s tobom samo radi novca, jerbo novac će biti tvoja jedina logika. Odgajaju se da je novac vrijeme. Ako ga nemaš moraš uložiti vrijeme da ga zaradiš. Ako ga imaš viška, možeš ga pustiti raditi za tebe. Trampa vrijeme za novac se ne može vratit unatrag, ne može se novcem kupiti to isto vrijeme. Oni što ulažu vrijeme da ga zarade su sretni ako na kraju mjeseca nisu u minusu. I tako može čitav život da prođe. Oni što ulažu vrijeme da ga zarade si prave i rezerve za crne dane, što viši iznos u rezervi to su sretniji, barem dok im inflacija ne pokvari tu sreću. Neki se odluče tu rezervu uložiti kako bi izbjegli negativne efekte inflacije, pa si umanje ili uvećaju istu. Što više uvećavaju to više novac radi za njih i nemaju potrebu više ulagati svoje vrijeme kako bi zaradili novac. Novac sad radi za njih. To je velika sreća. Kad imaš vrijeme i novac možeš reći da si slobodan čovjek. Jedna prostitutka to radi jer tako najlakše zaradi za život, živi s psom Druga to radi da bi kćerci priuštila bolji život nego što je ona imala Treća jer skuplja novac majci za operaciju Četvrta je udata majka dvoje djece iz obitelji koja je tek doselila i radi taj posao dok čeka neki drugi posao, muž zna Peta otplaćuje kockarske dugove svog dečka, dečko zna Šesta radi samo vikendom i iz manjeg grada dolazi, laže muža da čisti po kućama Sedma si pravi rezervu jer želi u svojoj zemlji pokrenut biznis Osma voli taj posao i poslije posla ide u swinger klub sa prijateljicom Devetu zanima status u podzemlju, droga, taj način života ... motivi su različiti i sudbine su pojedinačne
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Prostitucija - Svrha, tabu i razlozi zabrane Postano: 10 tra 2024, 09:00 |
|
|
Što nije razlog da ne kažemo kako je neki motiv loš.
1062 of 2558 - 41.52%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
VBA2024
|
Naslov: Re: Prostitucija - Svrha, tabu i razlozi zabrane Postano: 10 tra 2024, 09:53 |
|
|
Bi li isti motivi bili loši i da se izmjeni profesija, umjesto prostitucije stavi recimo IT ?
Jedna IT inženjerka to radi jer tako najlakše zaradi za život, živi s psom Druga to radi da bi kćerci priuštila bolji život nego što je ona imala Treća jer skuplja novac majci za operaciju Četvrta je udata majka dvoje djece iz obitelji koja je tek doselila i radi taj posao dok čeka neki drugi posao, muž zna Peta otplaćuje kockarske dugove svog dečka, dečko zna Šesta radi samo vikendom i iz manjeg grada dolazi, laže muža da čisti po kućama (ovaj otpada) Sedma si pravi rezervu jer želi u svojoj zemlji pokrenut biznis Osma voli taj posao i poslije posla ide u swinger klub sa prijateljicom Devetu zanima status u podzemlju, droga, taj način života (ovaj otpada)
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Prostitucija - Svrha, tabu i razlozi zabrane Postano: 10 tra 2024, 09:55 |
|
|
Onda je drugačije.
1062 of 2558 - 41.52%
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 14 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|