|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 16 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Brane
|
Naslov: Najbolji nogometaši u Hrvatskoj po županijama Postano: 13 tra 2024, 18:44 |
|
|
Vaš odabir najboljeg nogometaša koji je obavezno rođen u navedenoj Županiji.Da bude zanimljivije proširit ćemo 21 RH Županiju na 24 Županije + Hercegovina + Bosna + Dijaspora Evo i karte da vam je lakše  Evo vam da možete copy-paste Grad Zagreb Zagrebačka Krapinsko-Zagorska Sisačka Karlovačka Varaždinska Koprivničko-Križevačka Bjelovarsko-Moslavačka Primorsko-Goranska Ličko-Senjska Virovitičko-Podravska Požeško-Slavonska Brodsko-Posavska Zadarsko-Kninska Osječko-Baranjska Šibenska Vukovarsko-Srijemska Splitsko-Dalmatinska Istarska Dubrovačko-Neretvanska Međimurska Dijaspora Hercegovina Bosna Ja ću krenut prvi... Grad Zagreb - MISLAV ORŠIĆ Zagrebačka - MARCELO BROZOVIĆ Krapinsko-Zagorska - DAMIR KRZNAR Sisačka - STJEPAN LAMZA Karlovačka - KRISTIJAN LOVRIĆ Varaždinska - MILJENKO MUMLEK Koprivničko-Križevačka - VEDRAN PURIĆ Bjelovarsko-Moslavačka - OGNJEN VUKOJEVIĆ Primorsko-Goranska - BOŠKO BALABAN Ličko-Senjska - HRVOJE SMOLČIĆ Virovitičko-Podravska - PETAR BOŠNJAK Požeško-Slavonska - FILIP UREMOVIĆ Brodsko-Posavska - MARIO MANDŽUKIĆ Zadarsko-Kninska - LUKA MODRIĆ Osječko-Baranjska - DAVOR ŠUKER Šibenska - JOŠKO POPOVIĆ Vukovarsko-Srijemska - IVAN BOŠNJAK Splitsko-Dalmatinska - ZVONIMIR BOBAN Istarska - IGOR PAMIĆ Dubrovačko-Neretvanska - BRUNO PETKOVIĆ Međimurska - ROBERT JARNI+ Diaspora - ROBERT PROSINEČKI Hercegovina - JOSIP ŠUTALO Bosna - MARIO STANIĆ
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
Vrh |
|
 |
Dalmaherc
|
Naslov: Re: Najbolji nogometaši u Hrvatskoj po županijama Postano: 13 tra 2024, 18:53 |
|
|
Boban je podrijetlom iz Hercegovine, samo se rodio u Imotskom, a živio život u Zagrebu.
Podijeli Hercegovinu i Bosnu na županije ili podijeli Hrvatsku na regije onda isto.
|
|
Vrh |
|
 |
MiB
|
Naslov: Re: Najbolji nogometaši u Hrvatskoj po županijama Postano: 13 tra 2024, 20:24 |
|
Pridružen/a: 14 ruj 2009, 17:26 Postovi: 18025 Lokacija: Drina je na granici!
|
Citat: Brodsko-Posavska - MARIO MANDŽUKIĆ Slobodno piši Bosanska Posavina (Prud) Je li pod najboljim podrazumijevaš one koji su igrali za Vatrene? U tom slučaju Boris Živković (Bosna, Živinice) https://hr.wikipedia.org/wiki/Boris_%C5%BDivkovi%C4%87Mladen Petrić (Bosna, Brčko - Dubrave)
_________________ Onu istu našu košulju pripremi, Na tavan je stavi, za mene je spremi, Bit će ona opet i sinu po mjeri Kao što je bila mom djedu i meni.
|
|
Vrh |
|
 |
Brane
|
Naslov: Re: Najbolji nogometaši u Hrvatskoj po županijama Postano: 13 tra 2024, 21:26 |
|
|
MiB je napisao/la: Je li pod najboljim podrazumijevaš one koji su igrali za Vatrene? Ne, samo po rođenju po županijama, može i stariji igrači, znači baš ono zemljopisno raspoređeni. Neke sam moro baš jbn. tražit kao za Ličku županiju  braća Smolčić iz NK Rijeke odnosno Frankfurta ubiti jako potentni igrači još na početku karijere. MiB je napisao/la: Slobodno piši Bosanska Posavina (Prud) Neću Mandžo je rođen u Brodu. Imaš Vedrana Ćorluku rođenog u Posavini. Vedran Ješe je isto rođen u Posavini. Pa biraj... Dalmaherc je napisao/la: Podijeli Hercegovinu i Bosnu na županije Mislim da bi to onda odvelo temu u drugom smjeru, iako niko nikom ne brani da stavi igrače iz HB županija. Dalmaherc je napisao/la: Boban je podrijetlom iz Hercegovine, samo se rodio u Imotskom, a živio život u Zagrebu. Mario Stanić je isto porijeklom iz Hercegovine. Poanta je di bi nas onda odvele te rasprave odkud je nekom igraču mater i ćaća.
|
|
Vrh |
|
 |
MiB
|
Naslov: Re: Najbolji nogometaši u Hrvatskoj po županijama Postano: 13 tra 2024, 21:32 |
|
Pridružen/a: 14 ruj 2009, 17:26 Postovi: 18025 Lokacija: Drina je na granici!
|
Brane je napisao/la: Neću Mandžo je rođen u Brodu. OK, nećemo cjepidlačiti  Inače madžinu i moju djedovinu dijeli put, a pra/djedovi i spomen ploču strijeljanim 1945.
_________________ Onu istu našu košulju pripremi, Na tavan je stavi, za mene je spremi, Bit će ona opet i sinu po mjeri Kao što je bila mom djedu i meni.
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Najbolji nogometaši u Hrvatskoj po županijama Postano: 13 tra 2024, 21:56 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60946 Lokacija: DAZP HQ
|
Mario Pašalić- HBŽ
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
estoyAqui
|
Naslov: Re: Najbolji nogometaši u Hrvatskoj po županijama Postano: 13 tra 2024, 22:04 |
|
|
dudu je napisao/la: Mario Pašalić- HBŽ Niko i Robert Kovač? Šuker, unatoč što je odrastao u Slavoniji? Ako se računa to da je netko rođen , a ne porijeklom odozdola, onda bi prvo mjesto zauzeo Zlatko Dalić
|
|
Vrh |
|
 |
estoyAqui
|
Naslov: Re: Najbolji nogometaši u Hrvatskoj po županijama Postano: 13 tra 2024, 22:05 |
|
|
Može se dijaspora raspodijelit po državama
Švicarska - Rakitić Austrija - Luka Sučić Njemačka - sad se ti sjeti
|
|
Vrh |
|
 |
estoyAqui
|
Naslov: Re: Najbolji nogometaši u Hrvatskoj po županijama Postano: 13 tra 2024, 22:47 |
|
|
Isto tako možemo gledat koji igrači predstavljaju koje gradove u Herceg-Bosni
Bosanski Brod: Edin Mujčin Derventa: Vedran Ćorluka Odžak: Mario Mandžukić Modriča: ? Gradačac: Mario Gavranović Orašje: Znam samo Matu Neretljaka otalen Brčko: Mladen Petrić
Soli: ?
Usora: ? Teslić: Drago Ćosić Žepče: Ivan Rakitić, Ante Budimir Zenica: ? Kraljeva Sutjeska-Kakanj: Lovren Vareš: ?
Kotor Varoš: Mateo Kovačić Prijedor: Josip Iličić Banja Luka: ?
Jajce: Mato Jajalo, Marin Leovac Pougarje: Ilija Sivonjić Travnik: Ćiro Vitez: Josip Drmić, msm da ima još netko tko je rođen u dijaspori Busovaća: Robert Ljubičić Kiseljak: ? Kreševo: ? Fojnica: Džo Šimunić Bugojno: Luka Sučić Uskoplje: Matej Delač
Sarajevo: Mario Stanić
Rama: ? Konjic: Davor Jozić Kupres: ? Livno: Braća Kovač, Dalić, Šuker, Kelava Duvno: Pašalić, Krstanović... Posušje: ? Grude: Zvone Boban?, Jerko Leko, Dario Šimić Široki Brig: ? Ljubuški: Kruno Jurčić Čitluk: ? Mostar: Baka Slišković, Goca Jurić Čapljina: Nikica Jelavić, Josip Šutalo Stolac: ? Neum: ? Ravno: ?
|
|
Vrh |
|
 |
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Najbolji nogometaši u Hrvatskoj po županijama Postano: 13 tra 2024, 23:00 |
|
|
Brane je napisao/la: Šibenska - JOŠKO POPOVIĆ
Joško Popović nije iz Šibenika, nego iz Opuzena. Došao je igrati u Šibenik kad je imao preko 30 godina Dražan Jerković ili Petar Nadoveza, ako mogu i igrači prije 1990. Ako ne, Arijan Ademi ili Ćaleta-Car 
|
|
Vrh |
|
 |
glx
|
Naslov: Re: Najbolji nogometaši u Hrvatskoj po županijama Postano: 13 tra 2024, 23:02 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
Noname01
|
Naslov: Re: Najbolji nogometaši u Hrvatskoj po županijama Postano: 13 tra 2024, 23:07 |
|
|
Mladen Bartolovic- Zavidovici Mirko Hrgovic-Sinj
|
|
Vrh |
|
 |
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Najbolji nogometaši u Hrvatskoj po županijama Postano: 13 tra 2024, 23:14 |
|
|
Brane je napisao/la: Dubrovačko-Neretvanska - BRUNO PETKOVIĆ Dario Srna, rezerva Igor Štimac
|
|
Vrh |
|
 |
Brane
|
Naslov: Re: Najbolji nogometaši u Hrvatskoj po županijama Postano: 13 tra 2024, 23:40 |
|
|
HBŽ - Niko Čeko ZHŽ - Dragan Blatnjak HNŽ - Josip Šutalo
|
|
Vrh |
|
 |
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Najbolji nogometaši u Hrvatskoj po županijama Postano: 13 tra 2024, 23:52 |
|
|
Brane je napisao/la: HNŽ - Josip Šutalo Blaž Slišković?
|
|
Vrh |
|
 |
|
Stranica: 1/1.
|
[ 16 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|