|
|
Stranica: 124/184.
|
[ 4598 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
weasel
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 18 tra 2024, 19:47 |
|
|
Uostalom poptuno je nebitno sto ostali misle, niti je nas HDZ pitao kako ce vladati kad im se moglo tako ni sada desnica nece pitati sta ostali misle kad se nama moze postavljati uvjete.
200.000 Hrvata žulja koalicija sa SDSS, ignorirajte taj broj na vlastitu odgovornost
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Robbie MO
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 18 tra 2024, 19:47 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 77433 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Boriso je napisao/la: Jedan od čelnih ljudi Suverenista ![slika](https://scontent-sof1-2.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/436373192_974216937694096_2019977562873845408_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=1-7&_nc_sid=5f2048&_nc_ohc=-ZXUbPLngJUAb7FMtHI&_nc_ht=scontent-sof1-2.xx&oh=00_AfD8KysREedvlGczEXmHKFg0uAOWfUee_m_SbHTCxk2ayA&oe=66272DF3) Forumaš ![Rolling on the floor =))](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/lol.gif)
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Aquinas_
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 18 tra 2024, 19:48 |
|
|
tetejac je napisao/la: Jebote srbi nam doslovno preuzeli mup, u podunavlju tatamate, vedre i oblače a ovi pričaju o rafalima, babama i par milja eura. Ti rafali jednog dana kad se ne dignu možda se probudite. Srbi nam rovare na sve strane samo vi to ne znate a neke stvari nisu za internet. ![slika](https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSZ00cxJUbpMzw71iExwktl-xF2cKAJ75dz4oUr9rS73w&s)
_________________ "Pobijedili smo, naime, Murata, onoga oholog sina i slugu Sotone..."
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Robbie MO
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 18 tra 2024, 19:49 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 77433 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Boriso je napisao/la: Jedan od čelnih ljudi Suverenista ![slika](https://scontent-sof1-2.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/436373192_974216937694096_2019977562873845408_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=1-7&_nc_sid=5f2048&_nc_ohc=-ZXUbPLngJUAb7FMtHI&_nc_ht=scontent-sof1-2.xx&oh=00_AfD8KysREedvlGczEXmHKFg0uAOWfUee_m_SbHTCxk2ayA&oe=66272DF3) Eto, ja čak ni njega nisam banirao (više od par puta ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif) ), iako me sočno vrijeđao ad hominem baš ovako kao u priloženom screen shotu, i iako smo ideološki dosta suprostavljeni.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
daramo
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 18 tra 2024, 19:50 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39801 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
dudu je napisao/la: weasel je napisao/la: 2 od 14 DP-ovaca, kolakusic i sincic ti nece s hdz-om nikad.
Znaci plenkiju treba 8 od 12 ruku DP-a da mu to uspije, nije nemoguce ali tesko Sinčić nije prošao, samo ta luda Kolakušić. To je već sinoć puklo, Sinčić i ekipa nisu niti čekali rezultate u dvorani, Kolakušić javno prijetio da on neće s HDZ.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
weasel
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 18 tra 2024, 19:51 |
|
|
tetejac je napisao/la: Jebote srbi nam doslovno preuzeli mup, u podunavlju tatamate, vedre i oblače a ovi pričaju o rafalima, babama i par milja eura. Ti rafali jednog dana kad se ne dignu možda se probudite. Srbi nam rovare na sve strane samo vi to ne znate a neke stvari nisu za internet. Nije ih briga dok nije njihovo dupe u pitanju. Da hdz krene trgovati s interesima BIH hrvata za vlast vidio bi kako bi se neki okrenuli. Dule/Robi bi postao veci DP-ovac od Penave Sit gladnom ne vjeruje ![neznam :neznam](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/c045.gif)
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Gazda
|
|
Pridružen/a: 08 svi 2020, 16:23 Postovi: 3859 Lokacija: Stolni grad
|
Karačić je karikatura, daleko je on od ičega relevantnog.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
dane-croatia
|
|
|
Robbie MO je napisao/la: dane-croatia je napisao/la: Ali zašto Pupovca stavit u ulogu da može sabotirat rafale i fregate ili makar odavat državne tajne Vučiću. Nije to neki povučeni Srbin koji je sretan da je uspio sačuvat neko poštovanje, već se radi o liku koji bi diktirao državnu politiku i određivao što i kako treba biti, a HDZ to tolerira i onda ne žele skupa s DPom jerbo zločesti i netolerantni DP ne želi raditi naklone Pupovcu...
Ajde brate Pupovac je zagrebački profesor čitav život, prije bih s njim sjeo na kavu nego li nekim zagriženim desničarskim incelom. Taj koji 30 godina poslije ne može organski podnijeti ni individualne pripadnike susjednog naroda, njemu će svaka dlaka smetati i na raznim drugim pitanjima, s takvim ljudima se ne može raditi. Možeš samo trošiti vrijeme i živce na njihovo durenje, inat, svađu i dramu. Na kraju se to svodi na činjenicu da se radi o odraslim bebama, zaostalim u razvoju (neki su zaostali u razvoju u pojedinim elementima, zbog hiperfokusa na 1 element, pa se nisu razvili u punu sofisticiranu osobu), a ja nemam vremena za babysitting. HSPovi su se raspadali jer je to hrpa asocijanih incela, koji ne znaju ni komunicirati ni funkcionirati. Da bi grupa, narod, organizacija funkcionirala, mora biti širine, otvorenosti, tolerancije i kompromisa, fokus samo na vrlo mali broj pitanja oko kojih nema kompromisa. Evo kako ja na forumu totalno hladno puštam ljude koji me vrijeđaju ad hominem i s kojima sam ideološki na suprotnom kraju, iako imam ovlast da ih pritiskom gumba odstranim za 2 sekunde. A razni purizatori uvijek završe tako da baniraju sve oko sebe. Kao što dudu reče, ljudi ne znaju kakva je inženjerska ljepota upravljati konfliktima. Slažem se da treba biti tolerantan i prema Srbima, što ja i jesam (nikad ne bih za neki stručan posao nekog odbio zato što je Srbin, niti bi sa Srbinom odbio popit kavu), ali ne treba biti mazohist i davat prednost onima koji neskriveno mrze Hrvatsku spram onih koji ju makar i deklarativno vole. Podupiranje Pupovca i davanje mu na važnosti jest čisti mazohizam spram hrvatske države. Zašto Srbe tetošit više nego druge? Čime su to zaslužili? Je li to neki naš kompleks? Jesmo li mi iztrebljivali Srbe kroz poviest pak ih moramo tetošiti kano što danas bjelci tetoše crnce ili indijance?
_________________ RH-BiH-Sandžak-Sriem-Boka Kotorska-Trst KREPAT MA NE MOLAT http://hrvatska-bosna.eu5.org/znanost/zamjena_zarulje-prednje_kratko_svietlo-reno_clio_3.pdf
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Robbie MO
|
|
|
weasel je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Zašto je problem Slavoncima i Ličanima da se ugledaju na Istrane.
Istrani pobacaju pola Talijana u Fojbe, ljudi pobijedili u ratu, dobili sve što su tražili, i onda danas totalni relax, fokus na ekonomiju.
Jedno od najgorih znakova gluposti i tvrdoglavosti je sporo reagiranje na probleme koji su zaista aktualni. Opsesija riješenim problemima je patološki znak.
Ja mislim da treba u zapadnom mostaru jedna đamija s minaretom od 100 metara i islamski kulturni centar. Zasto imas opsesiju nad rjesenim problemim? Ako slavonci kazu da nam ne solite rane onda nam ne solite jebene rane U redu, prihvaćam, ali ne vidim Srbe u Slavoniji osim par tisuća u Vukovaru. Ne shvaćam, ali prihvaćam jer sam fleksibilan pregovarač. ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
dudu
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 18 tra 2024, 19:52 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60288 Lokacija: DAZP HQ
|
Robbie MO je napisao/la: Boriso je napisao/la: Jedan od čelnih ljudi Suverenista ![slika](https://scontent-sof1-2.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/436373192_974216937694096_2019977562873845408_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=1-7&_nc_sid=5f2048&_nc_ohc=-ZXUbPLngJUAb7FMtHI&_nc_ht=scontent-sof1-2.xx&oh=00_AfD8KysREedvlGczEXmHKFg0uAOWfUee_m_SbHTCxk2ayA&oe=66272DF3) Eto, ja čak ni njega nisam banirao (više od par puta ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif) ), iako me sočno vrijeđao ad hominem baš ovako kao u priloženom screen shotu, i iako smo ideološki dosta suprostavljeni. upoznao sam ga na prvom i meni jedinom druženju forumaša, davno je to bilo, nije mi ostao u nekom sjećanju, bario sam forumašice. ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif)
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
laganini
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 18 tra 2024, 19:54 |
|
|
weasel je napisao/la: Uostalom poptuno je nebitno sto ostali misle, niti je nas HDZ pitao kako ce vladati kad im se moglo tako ni sada desnica nece pitati sta ostali misle kad se nama moze postavljati uvjete.
200.000 Hrvata žulja koalicija sa SDSS, ignorirajte taj broj na vlastitu odgovornost ..smeta te SDSS a ne smeta svaki drugi Srbin u SDP smiri se za sto god navijaš to propadne gori si od milanovica.:: ![sega :sega](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/c040.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
estoyAqui
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 18 tra 2024, 19:54 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Rika sv Vida je napisao/la: Upravo tako. Nabavi Rafale i dronove. Mislim razumim ja i njih. Ja sam iz Rijeke koja nije vidila rata te sam imao 5 god za vrijeme rata. Naravno da ovi kojima su sela spaljena kao i ljudi koji su ratovali su i emotivniji i dan danas ali treba pozivat na razum uvijek.
Zašto je problem Slavoncima i Ličanima da se ugledaju na Istrane. Istrani pobacaju pola Talijana u Fojbe, ljudi pobijedili u ratu, dobili sve što su tražili, i onda danas totalni relax, fokus na ekonomiju. Jedno od najgorih znakova gluposti i tvrdoglavosti je sporo reagiranje na probleme koji su zaista aktualni i koji dinamički dolaze u live vremenu. Ako ih ne vidiš, onda si budala koju valovi nose, dok si ti patološki zamađijan opsesijom s riješenim problemima. Da ne kažem da je to kod nekih znak starenja, ali i egoizma i tvrdoglavosti raznih incela. Problem nije političke, već ekonomske prirode Slavonac je kroz stoljeća bio bogat samo zato što je u vrtu kopao kukuruz I sve je to išlo fino i krasno kad ono krene rat Sve izgori, šta ćemo sad? I naravno Šokac se sjetio onoga što zna: Idem obnovit kuću i okopavat pa će kuća puna dukata bit I prođe vrijeme i prolazi kad nema dukata I Šokac stade, a šta ću sad kad okopavam i nema dukata Šokac stade i krene kukat Šokac vidi da mu Mata iz šora se krene žalit kako isto nema ništa, kako je sve katastrofa, kako je sve propalo Mata onda ode u Irsku nakon kirbaja, Ljubica mu voljena pobježe s Đukom u Njemačku, a Šokac se samo sjeća lipih konja djetinjstva njegova, polja punih suncokreta, familije na okupu i misli se kako je do toga došlo da sad ničega od toga više nema. I logično mu je za to optužit Srbe koji su u isto vrijeme kad to sve nestalo pucali po selu, silovali žene, klali komšije… Slavonac je jednostavan čovjek, najjednostavniji zapravo
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Gazda
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 18 tra 2024, 19:55 |
|
Pridružen/a: 08 svi 2020, 16:23 Postovi: 3859 Lokacija: Stolni grad
|
weasel je napisao/la: tetejac je napisao/la: Jebote srbi nam doslovno preuzeli mup, u podunavlju tatamate, vedre i oblače a ovi pričaju o rafalima, babama i par milja eura. Ti rafali jednog dana kad se ne dignu možda se probudite. Srbi nam rovare na sve strane samo vi to ne znate a neke stvari nisu za internet. Nije ih briga dok nije njihovo dupe u pitanju. Da hdz krene trgovati s interesima BIH hrvata za vlast vidio bi kako bi se neki okrenuli. Dule/Robi bi postao veci DP-ovac od Penave Sit gladnom ne vjeruje ![neznam :neznam](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/c045.gif) DP je zadnja stranka koja bi radila u interesu Hrvats u HB. Doslovno bi dali mujama plinovod samo ako će zbog toga Srbi u BIH biti barem za 1% slabiji.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Hroboatos
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 18 tra 2024, 19:55 |
|
|
estoyAqui je napisao/la: DP- nastao na praznom prostoru hrvatske desnice 2020.-e godine od ljudi ogorčenih politikom HDZ-a i njegovim skretanjem u lijevo. Sastoji se od šire desnice(HDZ, bivši HSP…) te je došao do izražaja s kandidaturom Škore za predsjednika gdje je uspio dobit dobar dio kolača ujedinjene anti-HDZ desnice. Škoro je izabran zato što je on tradicionalna figura hrvatske desnice sa sjećanjem na devedesete. Ovo se prenijelo u parlamentarne izbore gdje su kristalizirali svoje izborno tijelo. Glavna trauma glasača DP je najbolje sadržana u rečenici: “Nismo se borili za takvu Hrvatsku”. Kao kritika vlasti ovdje ulaze: Koaliranje s Pupovcem(Srbi, rat), ljevičaranje(LGBT, anti religija), nedovoljno domoljublje. Veliki je problem njihove stranke u tome što se ove spomenute traume samo mogu aktivirat na temelju onih iz devedesetih ili socijalizma što ujedno samo privlači ljude rođene prije 1970. Također, vrlo lako mogu nestat tako da HDZ promijeni kurs i skrene u desno gdje DP neće imat manevarskog prostora. Osim toga, drugi način na koji mogu nestat jest tako da nestanu u magli u koaliciji s HDZ-om(ovo ne mora značit da se neće stvorit jedna takva slična izborna stranka, jer će uvijek imat glasača dok su živi postojeći) Istina je da baš nisu neki kapacitet, no niz stvari oko srbadije nije zanemariv. Možda 70% njih kod nas su OK, no dio jezagriženo velikosrpski iradi protv egzistencije RH i samog hrvatstva. Oni podupiru patološku opsjednutost svim hrvatskim, i to na suludi dijabolizirano način. Nije svejedno i nije riješeno: * pitanje nestalih i zatočenih u Srbiji * pitanje granice * suluda antihrvatska politika u kulturi (jezik, Dubrovnk i dr.) * medijska prodaja niza medija srpskim likovima koji nameću teme iz komšiluka koje nas uopće ne zanimaju * srpske provokacije, tu i tamo, i po Hrvatskoj i u svijetu, razno cinkanje za nepostojeće stvari * njihova suluda ideja oko Jasenovca i sl. * arhiva NDH * ... Ima toga još, no bar dio ovog što tvrdi DP nije samo dekoracija.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
dane-croatia
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 18 tra 2024, 19:57 |
|
|
laganini je napisao/la: weasel je napisao/la: Uostalom poptuno je nebitno sto ostali misle, niti je nas HDZ pitao kako ce vladati kad im se moglo tako ni sada desnica nece pitati sta ostali misle kad se nama moze postavljati uvjete.
200.000 Hrvata žulja koalicija sa SDSS, ignorirajte taj broj na vlastitu odgovornost ..smeta te SDSS a ne smeta svaki drugi Srbin u SDP smiri se za sto god navijaš to propadne gori si od milanovica.:: ![sega :sega](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/c040.gif) Srbi u SDPu su pošteno zaslužili svoj kruh (mandat). Ovi u SDSSu su uhljebi koji su dobili posao preko veze bez muke i truda.
_________________ RH-BiH-Sandžak-Sriem-Boka Kotorska-Trst KREPAT MA NE MOLAT http://hrvatska-bosna.eu5.org/znanost/zamjena_zarulje-prednje_kratko_svietlo-reno_clio_3.pdf
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
tetejac
|
|
|
Robbie MO je napisao/la: weasel je napisao/la: Ja mislim da treba u zapadnom mostaru jedna đamija s minaretom od 100 metara i islamski kulturni centar. Zasto imas opsesiju nad rjesenim problemim?
Ako slavonci kazu da nam ne solite rane onda nam ne solite jebene rane U redu, prihvaćam, ali ne vidim Srbe u Slavoniji osim par tisuća u Vukovaru. Ne shvaćam, ali prihvaćam jer sam fleksibilan pregovarač. ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif) Rekao sam ti. Srbi drže mup u Slavoniji 100%. Mi se ništa ne pitamo. A i po čitavoj Hrvatskoj se u mupu pitaju više nego mi.
_________________ Idi kući maži supe
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Robbie MO
|
|
|
dudu je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: DP se počeo raspadat 1 dan poslije izbora. ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif) Nehomogena stranka u raspadu ne može sa 13 ruku doći pred Plenkovića sa nikakvim tvrdoglavim stavovima. Oni bi ispred mene vrlo brzo bili pudlica kojoj curi slina niz jezik poslije mojih ponuda. zaplesale bi im trbušne plesačice ministarstva, državnih tajnika i nadzornih odbora. Čović bi ih presvukao u dvorske lude. ![slika](https://wagwins.co.uk/wp-content/uploads/2020/05/love-walkies-3.png)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 18 tra 2024, 19:58 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Rika sv Vida je napisao/la: Upravo tako. Nabavi Rafale i dronove. Mislim razumim ja i njih. Ja sam iz Rijeke koja nije vidila rata te sam imao 5 god za vrijeme rata. Naravno da ovi kojima su sela spaljena kao i ljudi koji su ratovali su i emotivniji i dan danas ali treba pozivat na razum uvijek.
Zašto je problem Slavoncima i Ličanima da se ugledaju na Istrane. Istrani pobacaju pola Talijana u Fojbe, ljudi pobijedili u ratu, dobili sve što su tražili, i onda danas totalni relax, fokus na ekonomiju. Jedno od najgorih znakova gluposti i tvrdoglavosti je sporo reagiranje na probleme koji su zaista aktualni i koji dinamički dolaze u live vremenu. Ako ih ne vidiš, onda si budala koju valovi nose, dok si ti patološki zamađijan opsesijom s riješenim problemima. Da ne kažem da je to kod nekih znak starenja, ali i egoizma i tvrdoglavosti raznih incela. Još je svježe, bude i to vremenom.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1099 of 2558 - 42.96%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
estoyAqui
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 18 tra 2024, 20:00 |
|
|
tetejac je napisao/la: Jebote srbi nam doslovno preuzeli mup, u podunavlju tatamate, vedre i oblače a ovi pričaju o rafalima, babama i par milja eura. Ti rafali jednog dana kad se ne dignu možda se probudite. Srbi nam rovare na sve strane samo vi to ne znate a neke stvari nisu za internet. Sve razumijem Sigurno nije lako tamo živit, znam dosta ljudi u Podunavlju i suosjećam Ali nema li tamo nekih većih problema? Dobro zaposlenje tipa?
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 18 tra 2024, 20:03 |
|
|
goran2hr je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Problem je ideološki a ne materijalni. Ljudi se razmnožavaju čim ima dovoljno hrane i kakav takav krov nad glavom.
Ali oni vodaju čivave umjesto djece. To je ispran mozak a ne nedostatak hrane i kreveta.
Mislim, što se mene tiče ukinite potpuno Srbe iz izbornog zakona, samo osobno ne vjerujem da će fertilitet porasti nakon toga. Imigranti nadiru u stotinama tisuća a vi gubite energiju na Srbe. Srbi u HR su prošlo svršeno vrijeme.
Problem je i ideološki i materijalni. Što se materijalne strane tiče, ideologija usmjerava novac u krivom smjeru, koji demografiji ne pomaže nego odmaže. Ideologija je i kada HDZ izabere upravu HRT-a, glavnog ravnatelja, oni pak urednike... a u konačnici TV pokupi ljudima pretplatu i za uzvrat im puni glave ljevičarskim sranjima, antihrvatstvom i kulturom smrti. Ono sa "kulturnim" centrima, samo je jedan primjer gdje uzeti i što ukinuti. A niz je poduži - društvene znanosti, pravobranitelji, MVP, projekti LGBT-a, "kultura", NATO misije..... Jer novca nema za sve, istovremeno idiotarije i demografiju. Razlikujemo se po tome što ja mislim kako je problem naše demografije rješiv (ne lako). Promjenama i na ideološkom i na materijalnom planu Vi pak mislite kako nam nema spasa, eventualno da nas "obogate" Azija i Afrika, po receptu HDZ Šujice. Ja mislim da nam svakako ima spasa i optimist sam. Liberalizam trenutno izgleda jak, ali je truo iznutra kao što je bio komunizam. Sve se to vrlo lako može jednog dana odjednom srušiti, koliko god trenutno izgledao izvana čvrst. Što bih ja osobno predložio... pa prije svega napuštanje zlih pojmova kao što su tolerancija i multikultura.
1099 of 2558 - 42.96%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
estoyAqui
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 18 tra 2024, 20:04 |
|
|
U Istri je bila stvar malo drugačija Jesu oni imali animozitet prema Talijanima Ali je on brzo spao ulaskom u Jugoslaviju Tamo su ljudi osjećali ostatak Hrvatske kao Balkan, a kamoli ostatak Jugoslavije Tako su onda počeli naglašavat svoje veze s Italijom, neki su kod kuće ostali pričat talijanski, studirali u Italiji… Isto tako su se dosta obogatili s turizmom i industrijalizacijom
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 18 tra 2024, 20:05 |
|
|
weasel je napisao/la: Most odlucuje danas o tome hoce li podrzati vladu nacionalnog spasa. Ako most bude za sdp ima 68 potpisa za Milanovica… Koalicija da anemija ne vlada ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif) Ne može Most sa Možemo. To je neizvodivo.
1099 of 2558 - 42.96%
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Boriso
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 18 tra 2024, 20:05 |
|
|
Utjecajan novinar unutar DP-a ![slika](https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/436311606_974229784359478_6437884520742868656_n.jpg?_nc_cat=100&ccb=1-7&_nc_sid=5f2048&_nc_ohc=pRFjNP10cpIAb4EByRJ&_nc_ht=scontent-sof1-1.xx&oh=00_AfBU63zPvwU9Yo7htGiqxgHQkz03KZpAAobxluDWnshQ9A&oe=6627223A)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
dane-croatia
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 18 tra 2024, 20:06 |
|
|
estoyAqui je napisao/la: tetejac je napisao/la: Jebote srbi nam doslovno preuzeli mup, u podunavlju tatamate, vedre i oblače a ovi pričaju o rafalima, babama i par milja eura. Ti rafali jednog dana kad se ne dignu možda se probudite. Srbi nam rovare na sve strane samo vi to ne znate a neke stvari nisu za internet. Sve razumijem Sigurno nije lako tamo živit, znam dosta ljudi u Podunavlju i suosjećam Ali nema li tamo nekih većih problema? Dobro zaposlenje tipa? Dobro zaposlenje će ti dati privatni investitor, a ne politički činovnik iz bilo koje stranke. Možeš naći za puno stranaka koje vladaju u različitim obćinama da u nekima obćine napreduju, a u drugima opet nazaduju. Također, ne treba zanemarivat i mentalitet samog naroda, koji ako je imao nedavne traume (ratne), imat će i lošiju sposobnost fokusiranja na gospodarstvo. U svakom slučaju, glupost je očekivat neku veliku razliku u gospodarstvu samo zato što će biti ovaj ili onaj politički činovnik na nekom mjestu. Glavno je samo to da neki činovnik iz neke zlobe ne koči nekog privatnika. Tu ne treba niti prevelike sposobnosti ni znanja.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
estoyAqui
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 18 tra 2024, 20:07 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Ja mislim da nam svakako ima spasa i optimist sam. Liberalizam trenutno izgleda jak, ali je truo iznutra kao što je bio komunizam. Sve se to vrlo lako može jednog dana odjednom srušiti, koliko god trenutno izgledao izvana čvrst. Što bih ja osobno predložio... pa prije svega napuštanje zlih pojmova kao što su tolerancija i multikultura. Baš sad gledam susret G7 Ma to je užas živi, osjećaj je kao da gledam neko predsjedništvo SFRJ s kraja osamdesetih Neki stariji ljudi bez ikakvih postignuća pričaju o istim mantrama koje se ponavljaju zadnjih 30 godina. Isto kao 80.-ih u YU kad su pričali o Titu i antifašizmu
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|