|
|
Stranica: 125/184.
|
[ 4598 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
dudu
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 18 tra 2024, 20:09 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60229 Lokacija: DAZP HQ
|
Naša Kvačica je napisao/la: goran2hr je napisao/la: Problem je i ideološki i materijalni. Što se materijalne strane tiče, ideologija usmjerava novac u krivom smjeru, koji demografiji ne pomaže nego odmaže. Ideologija je i kada HDZ izabere upravu HRT-a, glavnog ravnatelja, oni pak urednike... a u konačnici TV pokupi ljudima pretplatu i za uzvrat im puni glave ljevičarskim sranjima, antihrvatstvom i kulturom smrti. Ono sa "kulturnim" centrima, samo je jedan primjer gdje uzeti i što ukinuti. A niz je poduži - društvene znanosti, pravobranitelji, MVP, projekti LGBT-a, "kultura", NATO misije..... Jer novca nema za sve, istovremeno idiotarije i demografiju.
Razlikujemo se po tome što ja mislim kako je problem naše demografije rješiv (ne lako). Promjenama i na ideološkom i na materijalnom planu Vi pak mislite kako nam nema spasa, eventualno da nas "obogate" Azija i Afrika, po receptu HDZ Šujice.
Ja mislim da nam svakako ima spasa i optimist sam. Liberalizam trenutno izgleda jak, ali je truo iznutra kao što je bio komunizam. Sve se to vrlo lako može jednog dana odjednom srušiti, koliko god trenutno izgledao izvana čvrst. Što bih ja osobno predložio... pa prije svega napuštanje zlih pojmova kao što su tolerancija i multikultura. woke su već rasturile sise od Sydney Sweeney.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 18 tra 2024, 20:09 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 77210 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
weasel je napisao/la: Uostalom poptuno je nebitno sto ostali misle, niti je nas HDZ pitao kako ce vladati kad im se moglo tako ni sada desnica nece pitati sta ostali misle kad se nama moze postavljati uvjete.
200.000 Hrvata žulja koalicija sa SDSS, ignorirajte taj broj na vlastitu odgovornost Pa jasno je da SDSS i DF neće biti u istoj kombinaciji.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
D. Zvonimir
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 18 tra 2024, 20:14 |
|
Pridružen/a: 06 stu 2021, 20:25 Postovi: 251 Lokacija: Hrvatsko Kraljevstvo
|
dane-croatia je napisao/la: estoyAqui je napisao/la: Sve razumijem Sigurno nije lako tamo živit, znam dosta ljudi u Podunavlju i suosjećam
Ali nema li tamo nekih većih problema? Dobro zaposlenje tipa? Dobro zaposlenje će ti dati privatni investitor, a ne politički činovnik iz bilo koje stranke. Možeš naći za puno stranaka koje vladaju u različitim obćinama da u nekima obćine napreduju, a u drugima opet nazaduju. Također, ne treba zanemarivat i mentalitet samog naroda, koji ako je imao nedavne traume (ratne), imat će i lošiju sposobnost fokusiranja na gospodarstvo. U svakom slučaju, glupost je očekivat neku veliku razliku u gospodarstvu samo zato što će biti ovaj ili onaj politički činovnik na nekom mjestu. Glavno je samo to da neki činovnik iz neke zlobe ne koči nekog privatnika. Tu ne treba niti prevelike sposobnosti ni znanja. Istina je to za privatnika. Medjutim dobra politika upravo tome služi da običan narod ne treba strepiti od trauma i ponavljanja istih, već da to politika odrađuje, sprema i popravlja teren za budućnost i čistu prošlost, tako da se običan puk može koncentrirat na svakodnevnicu, osjećati sigurnost i raditi na napretku.
_________________ "Generacije junaka i pobjednička vojska jaka, još se brine i gine. Zbog Domovine!" HR-HB
|
|
Vrh |
|
|
estoyAqui
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 18 tra 2024, 20:18 |
|
|
D. Zvonimir je napisao/la: Istina je to za privatnika. Medjutim dobra politika upravo tome služi da običan narod ne treba strepiti od trauma i ponavljanja istih, već da to politika odrađuje, sprema i popravlja teren za budućnost i čistu prošlost, tako da se običan puk može koncentrirat na svakodnevnicu, osjećati sigurnost i raditi na napretku.
Veliki je tamo problem što ti nemaš normalnog zaposlenja kao obična osoba, ili ti je teško pronać normalno zaposlenje Recimo ti sa srednjom stručnom spremom ćeš teško nać normalan posao tamo I ako ga nađeš, robovat ćeš nekom poslodavcu za minimalac Zato svi tamo žele radit u državnoj službi Recimo tamo ćeš teško nać posao kao šalteruša ili policajac, konkurencija je velika
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 18 tra 2024, 20:19 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: weasel je napisao/la: Most odlucuje danas o tome hoce li podrzati vladu nacionalnog spasa. Ako most bude za sdp ima 68 potpisa za Milanovica… Koalicija da anemija ne vlada Ne može Most sa Možemo. To je neizvodivo. Sve je kod hrvata izvodivo, ako moze Hdz s kim hoce sto ne bi mogli mi? Rušit ih s vlasti pa cemo dalje lakse disat
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Dalmaherc
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 18 tra 2024, 20:19 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: dane-croatia je napisao/la: Ali zašto Pupovca stavit u ulogu da može sabotirat rafale i fregate ili makar odavat državne tajne Vučiću. Nije to neki povučeni Srbin koji je sretan da je uspio sačuvat neko poštovanje, već se radi o liku koji bi diktirao državnu politiku i određivao što i kako treba biti, a HDZ to tolerira i onda ne žele skupa s DPom jerbo zločesti i netolerantni DP ne želi raditi naklone Pupovcu...
Ajde brate Pupovac je zagrebački profesor čitav život, prije bih s njim sjeo na kavu nego li nekim zagriženim desničarskim incelom. Taj koji 30 godina poslije ne može organski podnijeti ni individualne pripadnike susjednog naroda, njemu će svaka dlaka smetati i na raznim drugim pitanjima, s takvim ljudima se ne može raditi. Možeš samo trošiti vrijeme i živce na njihovo durenje, inat, svađu i dramu. Na kraju se to svodi na činjenicu da se radi o odraslim bebama, zaostalim u razvoju (neki su zaostali u razvoju u pojedinim elementima, zbog hiperfokusa na 1 element, pa se nisu razvili u punu sofisticiranu osobu), a ja nemam vremena za babysitting. HSPovi su se raspadali jer je to hrpa asocijanih incela, koji ne znaju ni komunicirati ni funkcionirati. Da bi grupa, narod, organizacija funkcionirala, mora biti širine, otvorenosti, tolerancije i kompromisa, uz naravno karmu, pobjedničke rezultate i dominaciju, fokus samo na vrlo mali broj bitnih pitanja oko kojih nema kompromisa a sve ostalo je podložno inženjeringu da se bitne stvari uklope. Evo kako ja na forumu totalno hladno puštam ljude koji me vrijeđaju ad hominem i s kojima sam ideološki na suprotnom kraju, iako imam ovlast da ih pritiskom gumba odstranim za 2 sekunde. A razni purizatori uvijek završe tako da baniraju sve oko sebe. Kao što dudu reče, ljudi ne znaju kakva je inženjerska ljepota upravljati konfliktima. Zašto ti onda smetaju Bošnjaci, islamski centri (u Hrvatskoj )? Zašto se onda ljude u Hrvatskoj naziva Perecima? Nama Bošnjaci ne mogu ništa u Hrvatskoj, čak i da nema jednog Hrvata u BiH, lako se mi dogovorimo s RS-om kojima je potrebna dobronaklonost Hrvatske. Gdje je problem s islamskim centrom u Mostaru? Pa tamo Hrvati dominiraju, još imaju majku Hrvatsku iza leđa. Tom logikom,
|
|
Vrh |
|
|
Brane
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 18 tra 2024, 20:20 |
|
|
Boriso je napisao/la: Utjecajan novinar unutar DP-a Dujmović je HDZ-ovac vječni... Kako ga je divizija ili lisac dobro opisao to je sorta ljudi koja bi uvijek spašavala HDZ. DP treba gledat svoj interes, HDZ će ih izbacit na prvoj krivini (čim skupe žetone) SDP-MOST-MOŽEMO ih ne može izbacit kad im fali mandata.
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 18 tra 2024, 20:21 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 77210 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
tetejac je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: U redu, prihvaćam, ali ne vidim Srbe u Slavoniji osim par tisuća u Vukovaru. Ne shvaćam, ali prihvaćam jer sam fleksibilan pregovarač. Rekao sam ti. Srbi drže mup u Slavoniji 100%. Mi se ništa ne pitamo. A i po čitavoj Hrvatskoj se u mupu pitaju više nego mi. Ovo mi zvuči kao paranoja i kafanska priča. Nekonkretan si, stavi podatke ako hoćeš da ti se vjeruje. To što postoji 1 kafić negdje u Borovu gdje se krišom puste 2 pjesme Baje Malog Knindže da bi konobar dobio 10 kuna više napojnice od lokalnoj pijanca = "Srbi drže policiju Slavonije 100%" Za mene, kad kažeš "Srbi drže policiju Slavonije 100%", to znači da srpski panduri u Virovitici i Osijeku batinaju navijače hrvatske reprezentacije
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 18 tra 2024, 20:23 |
|
|
Bila bi lepa koalicijica HDZ + Mozemo + manjinci. Mozemo mozda ceka da prodju zagrabcki izbori, pa onda...
HDZ I DP bi trajali dok DP ne pocne da zakera. Onda bi im Plenki na sednici Vlade svima dao otkaze, a u medjuvremenu bi namakao iz drugih partija odredjen broj otpadnika koji bi zamenili DP.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
Brane
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 18 tra 2024, 20:24 |
|
|
Zašto je Peđa Grbin kao srbin neprihvatljiv, a vojvoda Pupovac srbin koji je prihvatljiv.
Zašto je SDA Ermin Hoždić prihvatljiv musliman, a Ahmetovićka neprihvatljiva ??
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
|
|
Boriso je napisao/la: Utjecajan novinar unutar DP-a Zauzdati Plenkovića = "biti blizu Plenkovića, što bliže, da ga se tako kontrolira"
|
|
Vrh |
|
|
Boriso
|
|
|
Brane je napisao/la: Boriso je napisao/la: Utjecajan novinar unutar DP-a Dujmović je HDZ-ovac vječni... Kako ga je divizija ili lisac dobro opisao to je sorta ljudi koja bi uvijek spašavala HDZ. DP treba gledat svoj interes, HDZ će ih izbacit na prvoj krivini (čim skupe žetone) SDP-MOST-MOŽEMO ih ne može izbacit kad im fali mandata. Ne treba HDZ nitko spašavati. Mi ne kmečimo i ne molimo nikoga! Ako DP želi uživati u mrvicama s još desetak Milanovićevih satelita, te spašavati retarda Grbina i izumirući SDP, samo naprijed do nestanka na idućim izborima.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 18 tra 2024, 20:25 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: tetejac je napisao/la: Rekao sam ti. Srbi drže mup u Slavoniji 100%. Mi se ništa ne pitamo. A i po čitavoj Hrvatskoj se u mupu pitaju više nego mi. Ovo mi zvuči kao paranoja i kafanska priča. Nekonkretan si, stavi podatke ako hoćeš da ti se vjeruje. To što postoji 1 kafić negdje u Borovu gdje se krišom puste 2 pjesme Baje Malog Knindže da bi konobar dobio 10 kuna više napojnice od lokalnoj pijanca = "Srbi drže policiju Slavonije 100%" Za mene, kad kažeš "Srbi drže policiju Slavonije 100%", to znači da srpski panduri u Virovitici i Osijeku batinaju navijače hrvatske reprezentacije Hebemu pleme sto puta je bilo na forumu i nikad nam ne vjerujete. Evo ti hdz/ pupovac kadra u policiji… https://sib.net.hr/vijesti/ostalo-vijes ... policajac/
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 18 tra 2024, 20:26 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: goran2hr je napisao/la: Problem je i ideološki i materijalni. Što se materijalne strane tiče, ideologija usmjerava novac u krivom smjeru, koji demografiji ne pomaže nego odmaže. Ideologija je i kada HDZ izabere upravu HRT-a, glavnog ravnatelja, oni pak urednike... a u konačnici TV pokupi ljudima pretplatu i za uzvrat im puni glave ljevičarskim sranjima, antihrvatstvom i kulturom smrti. Ono sa "kulturnim" centrima, samo je jedan primjer gdje uzeti i što ukinuti. A niz je poduži - društvene znanosti, pravobranitelji, MVP, projekti LGBT-a, "kultura", NATO misije..... Jer novca nema za sve, istovremeno idiotarije i demografiju.
Razlikujemo se po tome što ja mislim kako je problem naše demografije rješiv (ne lako). Promjenama i na ideološkom i na materijalnom planu Vi pak mislite kako nam nema spasa, eventualno da nas "obogate" Azija i Afrika, po receptu HDZ Šujice.
Ja mislim da nam svakako ima spasa i optimist sam. Liberalizam trenutno izgleda jak, ali je truo iznutra kao što je bio komunizam. Sve se to vrlo lako može jednog dana odjednom srušiti, koliko god trenutno izgledao izvana čvrst. Što bih ja osobno predložio... pa prije svega napuštanje zlih pojmova kao što su tolerancija i multikultura. Liberalizam znači da ne možeš ti meni nametati neke svoje pizdarije, ali neću ni ja tebi. Možeš pokušati, ali onda moraš ili napraviti plinske komore za sve koji nisu "čisti", ili otvaraš prostor za jednu veliku raznoliku koaliciju protiv sebe, svih koji ne odgovaraju bar 1 stavci sa tvoje liste, koja opisuje TVOJ savršeni svijet.
|
|
Vrh |
|
|
Revizija
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 18 tra 2024, 20:27 |
|
|
weasel je napisao/la: daramo je napisao/la: Jao ti usporedbe, čak niti u Vukovaru nema 45% Srba. Da u Vukovarsko-srijemskoj županiji ima 45% Srba, da prvociraju s petkokrakama i marširaju u četničkim odoroma kroz Borovo onda bi mogao usporediti.
Kad napravite turcima đamiju u mostaru sa ljiljanom ispred onda nam mozete pametovat. Zapalili su slavoniju 91. godine , necemo pupovca kulturne centre i ostala sranja Kod vas te rane nećezaceliti , i kad više bude bilo Srba .
|
|
Vrh |
|
|
Navodni Poslanik
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 18 tra 2024, 20:28 |
|
|
Gaugamela93 je napisao/la: dudu je napisao/la: Grčki model je sjajan, tko osvoji relativnu većinu automatski dobije ekstra mandate koji garantiraju lakše stvaranje apsolutne većine. Baš predivan sustav. Ovo je bit i ključ svega. Smatram kako bi i hrvatska ovome trebala težiti. Pogotovo nakon onog slučaja s MOST-om iz 2015...Grčkim modelom jednostavno sprečavaš kojekakve opsjenare i trgovce da ucjenjuju čitavu državu. Ključ je napraviti sustav gdje se u izbornoj noći zna pobjednik izbora i tko sastavlja novu vladu. Bolesno. Kakva bre ucena? HDZ u vas (ili bilo koja prva partija) ima nekoliko hipotetskih partnera pa neka bira i nudi, zašto bi samo jedna mala partija bila odgovorna za vlast i državu? Baš glupo razmišljanje. Najveća partija ima 35% na izborima pa im izborni sistem pretvori to u 42.5% poslanika, a onda bi im ti dao još i bonus kao ludi Grci da imaju 50% poslanika? Ako su tako "mainstream" lako će da nađu partnera...koliko je partija u parlamentu? Puno? Ako niko neće sa njima, onda i nisu mejnstrim.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 18 tra 2024, 20:29 |
|
|
Brane je napisao/la: Zašto je Peđa Grbin kao srbin neprihvatljiv, a vojvoda Pupovac srbin koji je prihvatljiv.
Zašto je SDA Ermin Hoždić prihvatljiv musliman, a Ahmetovićka neprihvatljiva ?? …jebote nisam zna da je grbin Srbin ..ozbiljno..
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 18 tra 2024, 20:30 |
|
|
weasel je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Ne može Most sa Možemo. To je neizvodivo.
Sve je kod hrvata izvodivo, ako moze Hdz s kim hoce sto ne bi mogli mi? Rušit ih s vlasti pa cemo dalje lakse disat ..a ko ste mi.:..nabaci tekući obeća si ići..
|
|
Vrh |
|
|
Dalmaherc
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 18 tra 2024, 20:30 |
|
|
Dalmaherc je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Ajde brate Pupovac je zagrebački profesor čitav život, prije bih s njim sjeo na kavu nego li nekim zagriženim desničarskim incelom. Taj koji 30 godina poslije ne može organski podnijeti ni individualne pripadnike susjednog naroda, njemu će svaka dlaka smetati i na raznim drugim pitanjima, s takvim ljudima se ne može raditi. Možeš samo trošiti vrijeme i živce na njihovo durenje, inat, svađu i dramu. Na kraju se to svodi na činjenicu da se radi o odraslim bebama, zaostalim u razvoju (neki su zaostali u razvoju u pojedinim elementima, zbog hiperfokusa na 1 element, pa se nisu razvili u punu sofisticiranu osobu), a ja nemam vremena za babysitting.
HSPovi su se raspadali jer je to hrpa asocijanih incela, koji ne znaju ni komunicirati ni funkcionirati.
Da bi grupa, narod, organizacija funkcionirala, mora biti širine, otvorenosti, tolerancije i kompromisa, uz naravno karmu, pobjedničke rezultate i dominaciju, fokus samo na vrlo mali broj bitnih pitanja oko kojih nema kompromisa a sve ostalo je podložno inženjeringu da se bitne stvari uklope.
Evo kako ja na forumu totalno hladno puštam ljude koji me vrijeđaju ad hominem i s kojima sam ideološki na suprotnom kraju, iako imam ovlast da ih pritiskom gumba odstranim za 2 sekunde. A razni purizatori uvijek završe tako da baniraju sve oko sebe.
Kao što dudu reče, ljudi ne znaju kakva je inženjerska ljepota upravljati konfliktima. Zašto ti onda smetaju Bošnjaci, islamski centri (u Hrvatskoj )? Zašto se onda ljude u Hrvatskoj naziva Perecima? Nama Bošnjaci ne mogu ništa u Hrvatskoj, čak i da nema jednog Hrvata u BiH, lako se mi dogovorimo s RS-om kojima je potrebna dobronaklonost Hrvatske. Gdje je problem s islamskim centrom u Mostaru? Pa tamo Hrvati dominiraju, još imaju majku Hrvatsku iza leđa.
Tom logikom, Rojsa je HDZ izbacio iz Generalskog zbora i onda iz HDZ-a, jer se borio za vašu stvar. Poltroni ste dostojni Pereca.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 18 tra 2024, 20:33 |
|
|
weasel je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Ne može Most sa Možemo. To je neizvodivo.
Sve je kod hrvata izvodivo, ako moze Hdz s kim hoce sto ne bi mogli mi? Rušit ih s vlasti pa cemo dalje lakse disat Nije Most ti, ja sam Most. Ti si DP.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1098 of 2558 - 42.92%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Dalmaherc
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 18 tra 2024, 20:33 |
|
|
Nitko Hrvate u BiH ne takija kao HDZ s obje strane granice. Tu i tamo neka mrvica pod pritiskom Milanovića. Dugoročno, planovi za Hrvate u BiH, zna se
Moglo vam je sve biti jasno 90ih.
|
|
Vrh |
|
|
Revizija
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 18 tra 2024, 20:34 |
|
|
Gazda je napisao/la: weasel je napisao/la: Nije ih briga dok nije njihovo dupe u pitanju. Da hdz krene trgovati s interesima BIH hrvata za vlast vidio bi kako bi se neki okrenuli. Dule/Robi bi postao veci DP-ovac od Penave Sit gladnom ne vjeruje DP je zadnja stranka koja bi radila u interesu Hrvats u HB. Doslovno bi dali mujama plinovod samo ako će zbog toga Srbi u BIH biti barem za 1% slabiji. Više mrze Srbe ne go što vole HB Hrvate .
|
|
Vrh |
|
|
Jean Luc Picard
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 18 tra 2024, 20:36 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Bila bi lepa koalicijica HDZ + Mozemo + manjinci. Mozemo mozda ceka da prodju zagrabcki izbori, pa onda...
HDZ I DP bi trajali dok DP ne pocne da zakera. Onda bi im Plenki na sednici Vlade svima dao otkaze, a u medjuvremenu bi namakao iz drugih partija odredjen broj otpadnika koji bi zamenili DP. To više izgleda kao neko Frankensteinovo čudovište, jer su te stranke ideološki potpuno nekompatibilne.
|
|
Vrh |
|
|
Revizija
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 18 tra 2024, 20:36 |
|
|
tetejac je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: U redu, prihvaćam, ali ne vidim Srbe u Slavoniji osim par tisuća u Vukovaru. Ne shvaćam, ali prihvaćam jer sam fleksibilan pregovarač. Rekao sam ti. Srbi drže mup u Slavoniji 100%. Mi se ništa ne pitamo. A i po čitavoj Hrvatskoj se u mupu pitaju više nego mi. Rekao Kajkić , isto kao što je tvrdio da Dodik ima vaše državljanstvo ,
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 18 tra 2024, 20:39 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39736 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Naša Kvačica je napisao/la: weasel je napisao/la: Sve je kod hrvata izvodivo, ako moze Hdz s kim hoce sto ne bi mogli mi?
Rušit ih s vlasti pa cemo dalje lakse disat Nije Most ti, ja sam Most. Ti si DP. Kad mu DP za koji dan formira vlast s HDZ bit će i on onda Most
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|