HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 05 vel 2025, 03:59.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 4598 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129 ... 184  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine
PostPostano: 18 tra 2024, 20:39 

Robbie MO je napisao/la:
Naša Kvačica je napisao/la:

Ja mislim da nam svakako ima spasa i optimist sam. :palacgore1

Liberalizam trenutno izgleda jak, ali je truo iznutra kao što je bio komunizam. Sve se to vrlo lako može jednog dana odjednom srušiti, koliko god trenutno izgledao izvana čvrst.

Što bih ja osobno predložio... pa prije svega napuštanje zlih pojmova kao što su tolerancija i multikultura.

Liberalizam znači da ne možeš ti meni nametati neke svoje pizdarije, ali neću ni ja tebi.

Možeš pokušati, ali onda moraš ili napraviti plinske komore za sve koji nisu "čisti", ili otvaraš prostor za jednu veliku raznoliku koaliciju protiv sebe, svih koji ne odgovaraju bar 1 stavci sa tvoje liste, koja opisuje TVOJ savršeni svijet.

Nemam ja ništa protiv tvojih pizdarija. Samo mislim da jesu pizdarije i ne želim ih ja poštovati. Drugim riječima, čisti računi. Može se reći da sam neka vrsta liberala po tom pitanju slobode.

Možda bi najbliže bilo usporediti sa nekom sektom. Npr. Mormoni, ne prave plinske komore, nisu u ratu sa ne-Mormonima, ali imaju vlastite jasne stavove kojih se drže.

1098 of 2558 - 42.92%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 18 tra 2024, 20:40 

Dalmaherc je napisao/la:
Nitko Hrvate u BiH ne takija kao HDZ s obje strane granice.
Tu i tamo neka mrvica pod pritiskom Milanovića.
Dugoročno, planovi za Hrvate u BiH, zna se

Moglo vam je sve biti jasno 90ih.

Pa bez Hrvata iz BiH je tek ugrožen teritorij Hrvatske.
Bez dubine i Herceg Bosne je Hrvatska ugrožena.
Jedno mora uz drugo.Ne može se gledati odvojeno.

Vrh

PostPostano: 18 tra 2024, 20:42 

Brane je napisao/la:
Zašto je Peđa Grbin kao srbin neprihvatljiv, a vojvoda Pupovac srbin koji je prihvatljiv.

Zašto je SDA Ermin Hoždić prihvatljiv musliman, a Ahmetovićka neprihvatljiva ??

Grbin stvarno Srbim?
Ma ne mogu da verujem u to.

Vrh

PostPostano: 18 tra 2024, 20:42 

Šta sam vam reko...

Plenković pod svaku cijenu želi izbjeći DP, ovo je najnoviji plan za slaganje većine, sve ovisi o jednoj stranci!

Citat:
Tijekom četvrtka telefoni su poprilično užarili, a posljednje informacije govore da će Andrej Plenković, govore nam izvori, prvo pokušati izbjeći Domovinski pokret i probati na svoju stranu privući liberale.

U toj bi kombinaciji sa svojim 61 mandatom i osam zastupnika manjina HDZ imao 69 i ako bi IDS, Fokus i Nezavisna platforma Sjever međimurskog župana Matije Posavca pristali na bilo koji način podržati novu Plenkovićevu Vladu, pa možda i tek iz Sabora, uz poruku biračima da time sprečavaju radikalnu desnicu da uđe u Banske dvore, HDZ-u bi nedostajale samo dvije ruke koje bi mogli dobiti među pojedincima u Domovinskom pokretu ili možda i Suverenistima koji su nastupali na listi Mosta i osvojili svoje

Vrh

PostPostano: 18 tra 2024, 20:44 

weasel je napisao/la:
Robbie MO je napisao/la:

Ovo mi zvuči kao paranoja i kafanska priča.

Nekonkretan si, stavi podatke ako hoćeš da ti se vjeruje.

To što postoji 1 kafić negdje u Borovu gdje se krišom puste 2 pjesme Baje Malog Knindže da bi konobar dobio 10 kuna više napojnice od lokalnoj pijanca = "Srbi drže policiju Slavonije 100%"

Za mene, kad kažeš "Srbi drže policiju Slavonije 100%", to znači da srpski panduri u Virovitici i Osijeku batinaju navijače hrvatske reprezentacije

Hebemu pleme sto puta je bilo na forumu i nikad nam ne vjerujete.
Evo ti hdz/ pupovac kadra u policiji…

https://sib.net.hr/vijesti/ostalo-vijes ... policajac/

Jesil realan ?
Jesan jedin slučaj držamiš kao da sesvaki dan dešavaju takve stvari .
Niko kmečavca neće uzimati za ozbiljno .

Vrh

PostPostano: 18 tra 2024, 20:44 

Citat:
U toj bi kombinaciji sa svojim 61 mandatom i osam zastupnika manjina HDZ imao 69 i ako bi IDS, Fokus i Nezavisna platforma Sjever međimurskog župana Matije Posavca pristali na bilo koji način podržati novu Plenkovićevu Vladu, pa možda i tek iz Sabora, uz poruku biračima da time sprečavaju radikalnu desnicu da uđe u Banske dvore, HDZ-u bi nedostajale samo dvije ruke koje bi mogli dobiti među pojedincima u Domovinskom pokretu.

To je to otprilike.

Vrh

PostPostano: 18 tra 2024, 20:46 

A i taj DP očito nije neka far right stranka, ako kažu da će razgovarati sa SDP, te su i SDPu prihvatljiv partner.

Nego su više right.

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Vrh

PostPostano: 18 tra 2024, 20:46 

Noname01 je napisao/la:
Dalmaherc je napisao/la:

…da samo vidite na raznim platformama kako se pljuje po glasovima iz hb i to od onih koji podržavaju opcije kontra hdz .::

Vrh

PostPostano: 18 tra 2024, 20:47 

Robbie MO je napisao/la:

Liberalizam znači da ne možeš ti meni nametati neke svoje pizdarije, ali neću ni ja tebi.

Možeš pokušati, ali onda moraš ili napraviti plinske komore za sve koji nisu "čisti", ili otvaraš prostor za jednu veliku raznoliku koaliciju protiv sebe, svih koji ne odgovaraju bar 1 stavci sa tvoje liste, koja opisuje TVOJ savršeni svijet.

Nemam ja ništa protiv tvojih pizdarija. Samo mislim da jesu pizdarije i ne želim ih ja poštovati. Drugim riječima, čisti računi. Može se reći da sam neka vrsta liberala po tom pitanju slobode.

Možda bi najbliže bilo usporediti sa nekom sektom. Npr. Mormoni, ne prave plinske komore, nisu u ratu sa ne-Mormonima, ali imaju vlastite jasne stavove kojih se drže.

Poanta je da ono što se danas naziva liberalizmom je diktatura. Ljudi dobivaju otkaze zbog izjave ili posta na Facebooku. Sloboda govora se proganja i proglasi govorom mržnje. Cancel kultura više sliči na fašizam.

Ostalo samo ime.

1098 of 2558 - 42.92%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 18 tra 2024, 20:47 

Do sada nikada manjine nisu podržale nekoga da dohvati 76 nego onoga tko skupi.
Ovo bi desnicu i ljevicu ujedinilo da se maknu manjinske liste ako bi manjine dovele HDZ na vlast.

Vrh

PostPostano: 18 tra 2024, 20:48 

Brane je napisao/la:
Šta sam vam reko...

Plenković pod svaku cijenu želi izbjeći DP, ovo je najnoviji plan za slaganje većine, sve ovisi o jednoj stranci!

Citat:
Tijekom četvrtka telefoni su poprilično užarili, a posljednje informacije govore da će Andrej Plenković, govore nam izvori, prvo pokušati izbjeći Domovinski pokret i probati na svoju stranu privući liberale.

U toj bi kombinaciji sa svojim 61 mandatom i osam zastupnika manjina HDZ imao 69 i ako bi IDS, Fokus i Nezavisna platforma Sjever međimurskog župana Matije Posavca pristali na bilo koji način podržati novu Plenkovićevu Vladu, pa možda i tek iz Sabora, uz poruku biračima da time sprečavaju radikalnu desnicu da uđe u Banske dvore, HDZ-u bi nedostajale samo dvije ruke koje bi mogli dobiti među pojedincima u Domovinskom pokretu ili možda i Suverenistima koji su nastupali na listi Mosta i osvojili svoje

Plenković zove IDS i predlaže im narativ, kako da objasne da podržavaju desnu vladu, da ne bi došla još desnija. :zubati

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Vrh

Brane je napisao/la:
Šta sam vam reko...

Citat:

…ja sam prvi koji bi to htio al fale mi ona cetri mandata koja nismo dobili..

Vrh

Noname01 je napisao/la:
Dalmaherc je napisao/la:

Mi smo u NATO, BiH razoružana, RS ovisi ekonomski i prometno o vezama s Hrvatskom.

U ratu je glavni sukob bio između Srba i Bošnjaka. Bilo kakve potencijalne projekcije i hipoteze što bi bilo bez Hrvata u BiH 90ih je diskutabilno i može se opovrgnuti daljnim hipotezama.

Imamo Perece. Imamo Bureke.

Hrvatski neprijatelj broj 1 je velikosrpstvo, no čak se i slažem da je SDA džamijaštvo opasno, ne toliko za nas u Hrvatskoj, nego za Hrvate u BiH.

Ali svatko svoju gu*icu gleda izgleda.

Hajde, HDZ vam je izbacio jedinog generala koji je javno negodovao za islamofilstvo i zanemarivanje zločina aBIH u HDZ-u pa je izbačen i iz generalskog zbora i iz HDZ-a.

To je taj dobri stari HDZ koji proda BiH Hrvate kako mu dođe. Da nema Milanovića i dreke oko bh. Hrvata i dalje bi bili netema u Hrvatskoj.

Status Hrvata u BiH je postao tema tek s Milanovićem.

Vrh

PostPostano: 18 tra 2024, 20:49 

Robbie MO je napisao/la:
A i taj DP očito nije neka far right stranka, ako kažu da će razgovarati sa SDP, te su i SDPu prihvatljiv partner.

Nego su više right.

Nisu onda niti desno nego desni centar.

Vrh

Imaju alergijsku reakicju na Srbe .
Čovek koji priča hrvatskim im smeta

Vrh

Robbie MO je napisao/la:

Ja mislim da nam svakako ima spasa i optimist sam. :palacgore1

Liberalizam trenutno izgleda jak, ali je truo iznutra kao što je bio komunizam. Sve se to vrlo lako može jednog dana odjednom srušiti, koliko god trenutno izgledao izvana čvrst.

Što bih ja osobno predložio... pa prije svega napuštanje zlih pojmova kao što su tolerancija i multikultura.

Pretjerujete. Ako bi stavio točku na mogućnost, da netko od države naplaćuje to što je manjinac ili upražnjava nastranosti - kakve to veze ima sa "plinskom komorom"? Ili od države naplati svoju "kulturu" (knjige i umjetnine koje nitko ne želi kupiti, karte za filmove, kazalište i performanse koje se ne prodaju)? Ili od države očekuje da joj financira pobačaj? Ili nakon što ga je Hrvatska skupo školovala - kani iseliti bez odštete? I tsl. A ako bi zbog toga protiv sebe okupio veliku raznoliku koaliciju - značilo bi da sam na dobrom putu. Rješenje gotovo svih naših problema, nije u "plinskoj komori", nego u rashodovnoj strani budžeta.

Vrh

Poanta je da ono što se danas naziva liberalizmom je diktatura. Ljudi dobivaju otkaze zbog izjave ili posta na Facebooku. Sloboda govora se proganja i proglasi govorom mržnje. Cancel kultura više sliči na fašizam.

Ostalo samo ime.

Pa, slažem se s time.

Ali upravo zato se sada stvara raznolika (i međusobno tolerantna, mislim na istinsku toleranciju u smislu ne smetaj mi, ne smetam ti) koalicija s druge strane, svih kojih ne žele da im se egzistencija preko noći može ubiti radi neke sektaške pizdarije.

To je jednostavno klatno, javlja se otpor ako odmak pretjera na bilo koju stranu.

Vrh

PostPostano: 18 tra 2024, 20:50 

Dalmaherc je napisao/la:
Dalmaherc je napisao/la:

Zašto ti onda smetaju Bošnjaci, islamski centri (u Hrvatskoj )? Zašto se onda ljude u Hrvatskoj naziva Perecima? Nama Bošnjaci ne mogu ništa u Hrvatskoj, čak i da nema jednog Hrvata u BiH, lako se mi dogovorimo s RS-om kojima je potrebna dobronaklonost Hrvatske.
Gdje je problem s islamskim centrom u Mostaru? Pa tamo Hrvati dominiraju, još imaju majku Hrvatsku iza leđa.

Tom logikom,

slika

Rojsa je HDZ izbacio iz Generalskog zbora i onda iz HDZ-a, jer se borio za vašu stvar.
Poltroni ste dostojni Pereca.

slika

slika

slika

Robbie?

Vrh

PostPostano: 18 tra 2024, 20:51 

Dalmaherc je napisao/la:
Noname01 je napisao/la:

Mi smo u NATO, BiH razoružana, RS ovisi ekonomski i prometno o vezama s Hrvatskom.

U ratu je glavni sukob bio između Srba i Bošnjaka. Bilo kakve potencijalne projekcije i hipoteze što bi bilo bez Hrvata u BiH 90ih je diskutabilno i može se opovrgnuti daljnim hipotezama.

Imamo Perece. Imamo Bureke.

Hrvatski neprijatelj broj 1 je velikosrpstvo, no čak se i slažem da je SDA džamijaštvo opasno, ne toliko za nas u Hrvatskoj, nego za Hrvate u BiH.

Ali svatko svoju gu*icu gleda izgleda.

Hajde, HDZ vam je izbacio jedinog generala koji je javno negodovao za islamofilstvo i zanemarivanje zločina aBIH u HDZ-u pa je izbačen i iz generalskog zbora i iz HDZ-a.

To je taj dobri stari HDZ koji proda BiH Hrvate kako mu dođe. Da nema Milanovića i dreke oko bh. Hrvata i dalje bi bili netema u Hrvatskoj.

Status Hrvata u BiH je postao tema tek s Milanovićem.

Ja sam iz Hrvatske.
Ali priča da nas Srbi toliko ugrožavaju je pretjerana.
Iskreno dobrano smo ih pocistili,ali prijetnja ratom u BiH I raspadom je više nego izvjesna.
Babe s Korduna,Like,Banovine po meni ne predstavljaju problem.40 centara ne treba,ali Srbi nisu prijetnja Hrvatskoj trenutno,a niti će ikad biti više.
Svaka prijetnja njihova će stati na Dunavu i u RS-u,ako bude potrebe da ulazimo.

Vrh

PostPostano: 18 tra 2024, 20:51 

Revizija je napisao/la:
Imaju alergijsku reakicju na Srbe .
Čovek koji priča hrvatskim im smeta

Ma ne smeta nikome njegov Hrvatski. Eto, neka lijepo na Hrvatskom kaže gdje je dr Šreter?

Vrh

PostPostano: 18 tra 2024, 20:57 

Dalmaherc je napisao/la:
Dalmaherc je napisao/la:

Rojsa je HDZ izbacio iz Generalskog zbora i onda iz HDZ-a, jer se borio za vašu stvar.
Poltroni ste dostojni Pereca.

slika

slika

slika

Robbie?

Roj je nepismen i nema kapacitet, Prkačin je oriđinal, koji svakih 20 godina mijenja stavove. I Prkačin ni za šta nije, neozbiljan lik koji samo radi performanse, plus nepredvidljiv i nepouzdan.

Vrh

PostPostano: 18 tra 2024, 20:59 

Robbie MO je napisao/la:

Nego su više right.

Pa naravno da nije, samo je medijska halabuka nastala kao da se ne znam sto dogodilo.

Ukoliko sdp ponudi sočan deal nema razloga da ih dp odbije

Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata

Vrh

DP i MOST su prepasivni, ja bi već danas popodne dao potpise Predsjedniku.
Oni tek pregovaraju tko će bit u pregovaračkom timu, pa to si već trebao imat prije izbora opciju A, B, C, D

Jednostavno moraš riskirat i sazvat konferenciju i reć DP ide sa SDP-MOST-MOŽEMO
Odvija se točno ono što sam očekivao daju vremena HDZ-u da skupi žetone.

Vrh

Robbie MO je napisao/la:
Dalmaherc je napisao/la:

Robbie?

Roj je nepismen i nema kapacitet, Prkačin je oriđinal, koji svakih 20 godina mijenja stavove. I Prkačin ni za šta nije, neozbiljan lik koji samo radi performanse.

Ali je upravu u vezi izdajničkog susreta

Vrh

Prkačin je kriminalac. Svi ti koji drže neke zaštitarske firme u Hrvatskoj su kriminalci i lopovi neviđeni

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 4598 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129 ... 184  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: