|
|
Stranica: 127/184.
|
[ 4598 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Robbie MO
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 18 tra 2024, 21:04 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 77210 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Rika sv Vida je napisao/la: Prkačin je kriminalac. Svi ti koji drže neke zaštitarske firme u Hrvatskoj su kriminalci i lopovi neviđeni Nisam znao. Onda vjerojatno i on plaća kurve kokainom. Za što mu ne zamjeram, ali to pokazuje licemjerstvo i prevrtljivost. Meni je Prkačin doslovce musliman u mentalitetskom smislu, suncokret sa glupavim osmijehom.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Brane
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 18 tra 2024, 21:08 |
|
|
HDZ potencijalni žetoni
DP Željko Lacković - riječ je o ciganu iz Đurđevca. Stjepo Bartulica - pro-američki orjentiran ušao u Sabor u 2. izbornoj.
MOST Vesna Vučemilović iz Suverenista na listi MOST-a u Osijeku ušla u Sabor.
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
Vrh |
|
|
Dalmaherc
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 18 tra 2024, 21:08 |
|
|
Dalmaherc je napisao/la: Dalmaherc je napisao/la: Zašto ti onda smetaju Bošnjaci, islamski centri (u Hrvatskoj )? Zašto se onda ljude u Hrvatskoj naziva Perecima? Nama Bošnjaci ne mogu ništa u Hrvatskoj, čak i da nema jednog Hrvata u BiH, lako se mi dogovorimo s RS-om kojima je potrebna dobronaklonost Hrvatske. Gdje je problem s islamskim centrom u Mostaru? Pa tamo Hrvati dominiraju, još imaju majku Hrvatsku iza leđa.
Tom logikom, Nisi mi na ovo odgovorio. U Zagrebu će prije ili poslije osvanuti Trg ahmićkih žrtava. Odgovor će biti: Da bi grupa, narod, organizacija funkcionirala, mora biti širine, otvorenosti, tolerancije i kompromisa, uz naravno karmu, pobjedničke rezultate i dominaciju, fokus samo na vrlo mali broj bitnih pitanja oko kojih nema kompromisa a sve ostalo je podložno inženjeringu da se bitne stvari uklope.Evo kako ja na forumu totalno hladno puštam ljude koji me vrijeđaju ad hominem i s kojima sam ideološki na suprotnom kraju, iako imam ovlast da ih pritiskom gumba odstranim za 2 sekunde. A razni purizatori uvijek završe tako da baniraju sve oko sebe.Kao što dudu reče, ljudi ne znaju kakva je inženjerska ljepota upravljati konfliktima.
|
|
Vrh |
|
|
Dalmaherc
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 18 tra 2024, 21:09 |
|
|
Ovo je sve uz blagoslov zna se.
|
|
Vrh |
|
|
MiB
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 18 tra 2024, 21:13 |
|
Pridružen/a: 14 vel 2020, 17:12 Postovi: 4392 Lokacija: Granica je na Drini!
|
Postaje napeto kao penali za finale.
_________________ Malo nas je, al nas ima. Nije važno, srušiti ćemo snove svima.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 18 tra 2024, 21:13 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 77210 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Brane je napisao/la: HDZ potencijalni žetoni
DP Željko Lacković - riječ je o ciganu iz Đurđevca. Stjepo Bartulica - pro-američki orjentiran ušao u Sabor u 2. izbornoj.
MOST Vesna Vučemilović iz Suverenista na listi MOST-a u Osijeku ušla u Sabor. Iz DPa se neće izvlačiti žetoni, nego izbacivati tvrdoglavi i čudni likovi.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 18 tra 2024, 21:16 |
|
|
Dalmaherc je napisao/la: Ovo je sve uz blagoslov zna se. To je sve minimalno. Od ministrice vanjskih poslova Vesne Pusić, koja smatra da je Hrvatska izvršila agresiju na BiH, došli smo do 4 ženske iz YIHR koji zalijepe 2 plakata godišnje, čijim simboličnim financiranjem Plenković kupi poene tolerancije, slično kao sa Srbima. Totalno iskontrolirani i minimizirani.
|
|
Vrh |
|
|
MiB
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 18 tra 2024, 21:22 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Rika sv Vida je napisao/la: Prkačin je kriminalac. Svi ti koji drže neke zaštitarske firme u Hrvatskoj su kriminalci i lopovi neviđeni Nisam znao. Onda vjerojatno i on plaća kurve kokainom. Za što mu ne zamjeram, ali to pokazuje licemjerstvo i prevrtljivost. Meni je Prkačin doslovce musliman u mentalitetskom smislu, suncokret sa glupavim osmijehom. Prkačin je (bio) na forumu, provjereno 100%.
_________________ Malo nas je, al nas ima. Nije važno, srušiti ćemo snove svima.
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 18 tra 2024, 21:25 |
|
|
A kako je "zna se" odgovoran za plakate u Zagrebu kojim gospodari Mozemo.
To su vasi pozeljni koalicijski partneri, "desnicari".
|
|
Vrh |
|
|
Pejtonac sa juga
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 18 tra 2024, 21:27 |
|
|
Može li meni neko objasniti zašto bh. Hrvati ovdje agitiraju za HDZ-DP? Zar to ne bi bilo protiv vaših interesa?
Ovako, iz izjava se da zaključiti da je DP-u najvažnije pitanje Srba, a HDZ-u bi odlično došlo da onda puste njih da pričaju a da se oni više i ne bave tim pitanjima. Većina njihovog članstva nema nekih dodirnih tačaka sa Bošnjacima ili BiH općenito mislim.
Zar za vas ne bi bilo bolja koalicija HDZ-Most?
_________________ Dobro bi nam došlo svima razmišljanje hladnom glavom.
|
|
Vrh |
|
|
Hroboatos
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 18 tra 2024, 21:30 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Nemam ja ništa protiv tvojih pizdarija. Samo mislim da jesu pizdarije i ne želim ih ja poštovati. Drugim riječima, čisti računi. Može se reći da sam neka vrsta liberala po tom pitanju slobode.
Možda bi najbliže bilo usporediti sa nekom sektom. Npr. Mormoni, ne prave plinske komore, nisu u ratu sa ne-Mormonima, ali imaju vlastite jasne stavove kojih se drže.
Poanta je da ono što se danas naziva liberalizmom je diktatura. Ljudi dobivaju otkaze zbog izjave ili posta na Facebooku. Sloboda govora se proganja i proglasi govorom mržnje. Cancel kultura više sliči na fašizam. Ostalo samo ime. Nije to nikakva dikatura, a kamoli fašizam. Fašizam realno ne postoji, no najbliža mu je među višestranačkim državama Rusija, s ubojstvima ljudi (ne samo naovinara), nestancima i tajnim likvidacijama, potpunom brnjicom za bilo što i sl. Taj ekstremni liberalizam anglosfere je loš i dijagnoza da su ta društva u nečem trula, no nitko nije zbog nepoćudnih izjava ubijen i osuđen na neke teške robije. Toga nema napose nigdje drugdje u Europi, a ljudi se sprdaju iz rodne ideologije i ostaloga i nikom ništa. Vi stalno miješate ridikulozne negativne stvari u SAD, koje su primjer ideologiziranoga ludila koje nema veze s fažozmom, i ostalu zapadnu civilizaciju gdje toga nema. Ova woke ludnica je najsličnija makartizamu 1950ih, i čini se da je američko društvo sklono lovu na vještice i masovnim histerijama. No to stavljati u isti koš s režimima koji su otvoreno kriminogeni, ubijaju pojedince pa i mase, stvaraju takve mjere represije da je to upravo nezamislivo normalnomu umu- to je besmisleno.
|
|
Vrh |
|
|
Dalmaherc
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 18 tra 2024, 21:30 |
|
|
Nama Bošnjaci u Hrvatskoj ne predstavljaju nikakvu prijetnju. Niste u redu prema Hrvatima iz Hrvatske, HDZ apologetika vas je izjela. Princip u BiH, relativiziranje u Hrvatskoj. Hrvatskoj, tj. HDZ-u je jako bitno imati Bošnjake na svojoj strani u regiji pa taman to značilo napraviti trpni objekt od hrvatskog nacionalnog korpusa u BiH. Nama u Hrvatskoj je ok kako god okreneš. Zašto bi se mi klali s Bošnjacima? Radi čega? Ja tebi Ti meni Svatko gleda sebe i svoje sa svoje strane granice u tom slučaju
|
|
Vrh |
|
|
Brane
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 18 tra 2024, 21:31 |
|
|
Citat: Hajdaš Dončić: 'Čuo sam se s Milanovićem, predat ćemo mu mandate'
|
|
Vrh |
|
|
MiB
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 18 tra 2024, 21:32 |
|
|
Pejtonac sa juga je napisao/la: Može li meni neko objasniti zašto bh. Hrvati ovdje agitiraju za HDZ-DP? Zar to ne bi bilo protiv vaših interesa?
Ovako, iz izjava se da zaključiti da je DP-u najvažnije pitanje Srba, a HDZ-u bi odlično došlo da onda puste njih da pričaju a da se oni više i ne bave tim pitanjima. Većina njihovog članstva nema nekih dodirnih tačaka sa Bošnjacima ili BiH općenito mislim.
Zar za vas ne bi bilo bolja koalicija HDZ-Most? 1. Zato što će jedni druge držati na lancu željni fotelja po ministarstvu. 2. Gdje je puno baba, tu su kilava djeca. Vlada koju skupi SDP je osuđena na brzu propast i nove izbore. Jedini program anti-HDZ koalcije je uništenje HDZ-a.
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 18 tra 2024, 21:33 |
|
|
Pejtonac sa juga je napisao/la: Može li meni neko objasniti zašto bh. Hrvati ovdje agitiraju za HDZ-DP? Zar to ne bi bilo protiv vaših interesa?
Zar za vas ne bi bilo bolja koalicija HDZ-Most? Agitiramo mi koji mislimo hrvatski, nadamo se sto hrvatskijoj vladi, bez Srba, osobna stvar. Mozda utopija, vjerojatno utopija. Za HB Hrvate bitno je da HDZ ostane na vlasti jer svi ovi ostali, nama ne odgovaraju. Makar HDZ isao i sa Pupovcem opet, nama je svejedno, a tako ce i dati samarcinu ovim "desnicarima" koji bi koalirali na jugoslovenskim strankama.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 18 tra 2024, 21:33 |
|
|
MiB je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Nisam znao.
Onda vjerojatno i on plaća kurve kokainom. Za što mu ne zamjeram, ali to pokazuje licemjerstvo i prevrtljivost.
Meni je Prkačin doslovce musliman u mentalitetskom smislu, suncokret sa glupavim osmijehom.
Prkačin je (bio) na forumu, provjereno 100%. Nitko mu ne brani. Možda je nešto i naučio.
|
|
Vrh |
|
|
Hroboatos
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 18 tra 2024, 21:34 |
|
|
Zar za vas ne bi bilo bolja koalicija HDZ-Most? DP nije nikakva stranka koja bi bila promuslimanska na bilo koji način i tu i tamo izjava nekog pojedinca ne znači ništa. Most je otvoreno korumpirana luđačka proruska stranka, i možda bi to idiotskom dijelu BH Hrvata to i odgovaralo u njihovim cincarskim pogađanjima, no to nije ni u kakvom relnom interesu BH Hrvata. Konačno, sve što se tiče BH Hrvata odrđuje HDZ, a ne ni DP ni Most.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 18 tra 2024, 21:35 |
|
|
Zar za vas ne bi bilo bolja koalicija HDZ-Most? Bi, ali Most ne želi s HDZ. I po meni, dobro je imati zastupljenost i u oporbi, da ne bi ispalo da je odnos prema BiH neki stranački interes.
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 18 tra 2024, 21:35 |
|
|
Dalmaherc je napisao/la: Nama Bošnjaci u Hrvatskoj ne predstavljaju nikakvu prijetnju. Niste u redu prema Hrvatima iz Hrvatske, HDZ apologetika vas je izjela. Princip u BiH, relativiziranje u Hrvatskoj. Hrvatskoj, tj. HDZ-u je jako bitno imati Bošnjake na svojoj strani u regiji pa taman to značilo napraviti trpni objekt od hrvatskog nacionalnog korpusa u BiH. Nama u Hrvatskoj je ok kako god okreneš. Zašto bi se mi klali s Bošnjacima? Radi čega? Ja tebi Ti meni Svatko gleda sebe i svoje sa svoje strane granice u tom slučaju Zasto si onda na ovom forumu, odjebuckaj na forum hr, to je tvoje mjesto.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 18 tra 2024, 21:39 |
|
|
Dalmaherc je napisao/la: Nama Bošnjaci u Hrvatskoj ne predstavljaju nikakvu prijetnju. Niste u redu prema Hrvatima iz Hrvatske, HDZ apologetika vas je izjela. Princip u BiH, relativiziranje u Hrvatskoj. Hrvatskoj, tj. HDZ-u je jako bitno imati Bošnjake na svojoj strani u regiji pa taman to značilo napraviti trpni objekt od hrvatskog nacionalnog korpusa u BiH. Nama u Hrvatskoj je ok kako god okreneš. Zašto bi se mi klali s Bošnjacima? Radi čega? Ja tebi Ti meni Svatko gleda sebe i svoje sa svoje strane granice u tom slučaju Znači ti bi da na forumu HB ne pričamo o aspektu stranaka u Hrvatskoj i njihovog odnosa prema BiH. Da, to je fokus, jer je ovo forum o toj temi.
|
|
Vrh |
|
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 18 tra 2024, 21:41 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Rika sv Vida je napisao/la: Prkačin je kriminalac. Svi ti koji drže neke zaštitarske firme u Hrvatskoj su kriminalci i lopovi neviđeni Nisam znao. Onda vjerojatno i on plaća kurve kokainom. Za što mu ne zamjeram, ali to pokazuje licemjerstvo i prevrtljivost. Meni je Prkačin doslovce musliman u mentalitetskom smislu, suncokret sa glupavim osmijehom. Prkačin je bio vlasnik noćnog kluba u Slavonskom Brodu, u doba kad je Brod bio vjerojatno grad s najgorim kriminalom u RH. Što misliš je li bio kriminalac ili se u tome našao slučajno?
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 18 tra 2024, 21:42 |
|
|
Dr. Van Nostrand je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Nisam znao.
Onda vjerojatno i on plaća kurve kokainom. Za što mu ne zamjeram, ali to pokazuje licemjerstvo i prevrtljivost.
Meni je Prkačin doslovce musliman u mentalitetskom smislu, suncokret sa glupavim osmijehom.
Prkačin je bio vlasnik noćnog kluba u Slavonskom Brodu, u doba kad je Brod bio vjerojatno grad s najgorim kriminalom u RH. Što misliš je li bio kriminalac ili se u tome našao slučajno? Pa to su sve biznisi koji spadaju pod domenu mafije. Iako ja nemam ništa ni protiv manje mafije, ako je domoljubna. Nikad ne znaš kad će ti trebat. A i neki oblik mafije često postoji samo zato što je ustvari toleriran. Ja navijače smatram šljamom, ali bih ih itekako cijenio pred neki ratni sukob.
|
|
Vrh |
|
|
Noname01
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 18 tra 2024, 21:42 |
|
|
Dr. Van Nostrand je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Nisam znao.
Prkačin je bio vlasnik noćnog kluba u Slavonskom Brodu, u doba kad je Brod bio vjerojatno grad s najgorim kriminalom u RH. Što misliš je li bio kriminalac ili se u tome našao slučajno? To je svima poznato. Sukob 2 struje,sukob 2 generala i ekipe.
|
|
Vrh |
|
|
Brane
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 18 tra 2024, 21:45 |
|
|
Citat: Milanoviću se već obećalo 57 zastupnika, čeka se odluka Mosta? Citat: Osim SDP-a i koalicijskih partnera te stranke, svoju podršku su dali zastupnici Možemo!, IDS-a, Nezavisne liste Matije Posavca i zastupnik Fokusa.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 18 tra 2024, 21:46 |
|
|
Brane je napisao/la: Citat: Milanoviću se već obećalo 57 zastupnika, čeka se odluka Mosta? Citat: Osim SDP-a i koalicijskih partnera te stranke, svoju podršku su dali zastupnici Možemo!, IDS-a, Nezavisne liste Matije Posavca i zastupnik Fokusa. Za sada svi očekivani.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1098 of 2558 - 42.92%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|