HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 05 vel 2025, 01:51.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 4598 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131 ... 184  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine
PostPostano: 18 tra 2024, 21:46 

Robbie MO je napisao/la:
Dr. Van Nostrand je napisao/la:
Prkačin je bio vlasnik noćnog kluba u Slavonskom Brodu, u doba kad je Brod bio vjerojatno grad s najgorim kriminalom u RH.

Što misliš je li bio kriminalac ili se u tome našao slučajno?

Pa to su sve biznisi koji spadaju pod domenu mafije.

Iako ja nemam ništa ni protiv manje mafije, ako je domoljubna. :zubati

Nikad ne znaš kad će ti trebat.

Ja navijače smatram šljamom, ali bih ih itekako cijenio pred neki ratni sukob.
Mislim da je bio i predsjednik nekog boksačkog kluba u Brodu.

To su sve aktivnosti kojima mafijaš otvoreno pokazuje da je moćan i da ima puno sitnijih kriminalaca u svom klanu.

Vrh

PostPostano: 18 tra 2024, 21:47 

Onda je bio kriminalac i prije rata.

A Tuđmanu je donio "svoje dečke" i tako je posto general. :zubati

Mislim, da skupljam ekipu za obranu i ja bih ga primio. Bitni su rezultati.

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Vrh

PostPostano: 18 tra 2024, 21:48 

Ako su IDS i ovi mali dali podrsku Milanovicu, kako ce onda Plenki formirati vladu bez DP.

Nemoguce. Morace pregristi jezik, nema mu druge.

Vrh

PostPostano: 18 tra 2024, 21:51 

Robbie MO je napisao/la:

Pa to su sve biznisi koji spadaju pod domenu mafije.

Iako ja nemam ništa ni protiv manje mafije, ako je domoljubna. :zubati

Nikad ne znaš kad će ti trebat.

Ja navijače smatram šljamom, ali bih ih itekako cijenio pred neki ratni sukob.

To su sve aktivnosti kojima mafijaš otvoreno pokazuje da je moćan i da ima puno sitnijih kriminalaca u svom klanu.

Znači brodski capo.

Pa dobro.

Može bit koristan, i bio je koristan. :zubati

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Vrh

Robbie MO je napisao/la:

Mislim, da skupljam ekipu za obranu i ja bih ga primio.
Njemu je puno pomoglo to što u javnom nastupu nije tipični mutavi mafo u stilu onih likova koji su okruživali Keruma kad je bio na vrhuncu moći.

Teatralan je, tko ga ne zna misli da je to nekakav narodski pjesnik i emotivac.

Vrh

Grmoja: Nećemo podržati Milanovića za premijera

Vrh

PostPostano: 18 tra 2024, 21:52 

Robbie MO je napisao/la:

Znači brodski capo.

Pa dobro.

Može bit koristan, i bio je koristan. :zubati
Važno je da je uvijek zapravo slušao HDZ i Tuđmana, volio je galamiti, ali nikad nije imao ambicije suprotstavljati se.

Vrh

PostPostano: 18 tra 2024, 21:54 

crni_bombarder je napisao/la:
Dalmaherc je napisao/la:
Nama Bošnjaci u Hrvatskoj ne predstavljaju nikakvu prijetnju.

Niste u redu prema Hrvatima iz Hrvatske, HDZ apologetika vas je izjela.

Princip u BiH, relativiziranje u Hrvatskoj.

Hrvatskoj, tj. HDZ-u je jako bitno imati Bošnjake na svojoj strani u regiji pa taman to značilo napraviti trpni objekt od hrvatskog nacionalnog korpusa u BiH.

Nama u Hrvatskoj je ok kako god okreneš. Zašto bi se mi klali s Bošnjacima? Radi čega?

Ja tebi

slika

Ti meni

slika

Svatko gleda sebe i svoje sa svoje strane granice u tom slučaju

Zasto si onda na ovom forumu, odjebuckaj na forum hr, to je tvoje mjesto.

Izvrti malo razgovor.

I neću. Moji su naoružavali Hrvatsku i Herceg-Bosnu, mahom oružjem iz Rusije. A drugi članovi platili životom.

Đenerale.

Vrh

PostPostano: 18 tra 2024, 21:55 

Noname01 je napisao/la:
Prkačin je bio vlasnik noćnog kluba u Slavonskom Brodu, u doba kad je Brod bio vjerojatno grad s najgorim kriminalom u RH.

Što misliš je li bio kriminalac ili se u tome našao slučajno?

To je svima poznato.
Sukob 2 struje,sukob 2 generala i ekipe.

Kakvi generali.

Znam osobu koja je živjela u Brodu u doba Yu i dosta dobro zna Prkačina.
On je još 1980ih imao neke krimnogene radnje iznuđivanja i šverca, pa je bio netko njegov bježao u Italiju pred policijom (ništa politički). U početku rata je prisilom od nekih brodskih muslimanskih biznismena sumnjivoga tipa- kafići, kocka itd.- iznudio novce za financiranje HOSa i slično, a tijekom rata je bio lokalni intervencionist tipa lokalnih bilmeza, ništa politički kao npr. Glavaš.

Kasnije je bio i ostao u kalu tih kocki, droge, qrvi i sl., a politički je idiot, nešto kao Merčep. Merčep je bar vojno odradio neki dio posla, dok Prkačin baš ništa.

To je mutna pojava izrasla iz kriminalnog miljea, priučeni lik koji nije bio ni u kakvoj realnoj politici i koji nema ni minimalne naobrazbe za to. Nema ni talenta, jer Staljin koji je bio priučen sam se obrazovao i rastao kao političar- makar patološki- dok je Prkačin egomanijakalni krimo yebivjetar nižega ranga.

Vrh

PostPostano: 18 tra 2024, 21:59 

Robbie MO je napisao/la:

Mislim, da skupljam ekipu za obranu i ja bih ga primio.
Njemu je puno pomoglo to što u javnom nastupu nije tipični mutavi mafo u stilu onih likova koji su okruživali Keruma kad je bio na vrhuncu moći.

Teatralan je, tko ga ne zna misli da je to nekakav narodski pjesnik i emotivac.

Da, na TV filozof, a ovamo se bavi poker aparatima, kokainom preko Save, drži noćni klub.

Pa, kad si capo lider si sekte, moraš pokazivati malo karizme, stila, životne filozofije, spiritualnosti, a preko tih sportskih i noćnih klubova blizak si ljudima. :zubati

Vrh

PostPostano: 18 tra 2024, 22:00 

Robbie MO je napisao/la:
Dalmaherc je napisao/la:
Nama Bošnjaci u Hrvatskoj ne predstavljaju nikakvu prijetnju.

Niste u redu prema Hrvatima iz Hrvatske, HDZ apologetika vas je izjela.

Princip u BiH, relativiziranje u Hrvatskoj.

Hrvatskoj, tj. HDZ-u je jako bitno imati Bošnjake na svojoj strani u regiji pa taman to značilo napraviti trpni objekt od hrvatskog nacionalnog korpusa u BiH.

Nama u Hrvatskoj je ok kako god okreneš. Zašto bi se mi klali s Bošnjacima? Radi čega?

Ja tebi

slika

Ti meni

slika

Svatko gleda sebe i svoje sa svoje strane granice u tom slučaju

Znači ti bi da na forumu HB ne pričamo o aspektu stranaka u Hrvatskoj i njihovog odnosa prema BiH.

Da, to je fokus, jer je ovo forum o toj temi.

To si ti napisao, ne ja.
Dajem ti protistojku u tvojoj apologetici HDZ-a sa srpskim kulturnim centrima i financiranjem knjige Krajina 1991 - 1995.
Neš ti džamije u Neumu... U nekom selu na pola puta prema Stocu... Najbolje pustit to

Vrh

Bačić HDZ govori da je DP prvi pozvan na pregovore, dok Jurčević DP odgovara da je HDZ velikosrpska, korupcionaška, veleizdajnička stranka.
Znači hr desnica ponovo ima priliku dati svoj obol u vlasti i Hrvatsku u ovim bitnim vremenima povući u desno. Ali ne, hr desnica opet bira biti idiotska, ma stoji prepustit svoje mjesto liberalnim i lijevim žetončićima i tako će HR umjesto u desno gurnuti u lijevo.
Narod hoće desno, ali neda desnica. I aj ti vodi državu sa takvim idiotima. Eto kako ljevica iako u manjini uglavnom izgura na svoje
SDP I Možemo su zapravo jedni drugima najveća konkurencija, ali nikad nijedna ružna riječ jer im je ideologija bitnija, ali desnica umjesto da preuzme državu oni volju naroda proglašavaju veleizdajom.
Nema niko gluplji od hr desnice

Vrh

Dalmaherc je napisao/la:

Moji su naoružavali Hrvatsku i Herceg-Bosnu, mahom oružjem iz Rusije.

Offtopic. Iz Rusije se nismo naoružavali. Moja puška je bila iz S.Koreje (Albansko skladište), sve do jedan metak osim zarobljenih također.

Vrh

PostPostano: 18 tra 2024, 22:02 

Revizija je napisao/la:
Brane je napisao/la:
Zašto je Peđa Grbin kao srbin neprihvatljiv, a vojvoda Pupovac srbin koji je prihvatljiv.

Zašto je SDA Ermin Hoždić prihvatljiv musliman, a Ahmetovićka neprihvatljiva ??

Grbin stvarno Srbim?
Ma ne mogu da verujem u to.

Grbin kad malo popije, onda pjeva Thompsona, već ga snimilo u takvom nastupu. Ne znam je li on Srbin ili mu je netko iz obitelji Srbin, ali znam da se mnogi Srbi i Bošnjaci u Rijeci i Istri pohrvaćuju.

Vrh

PostPostano: 18 tra 2024, 22:02 

MiB je napisao/la:
Dalmaherc je napisao/la:

Offtopic. Iz Rusije se nismo naoružavali. Moja puška je bila iz S.Koreje (Albansko skladište), sve do jedan metak osim zarobljenih također.

Već sam ti napisao da se oružje nabavljalo preko tvrtki INA i Astra uz znanje ruskih vlasti. Ti si bio u rovu, ne na vrhu. Goran hr te isto demantirao s tim što si ti čitao šta je made in where. Ne sramoti se.

Vrh

PostPostano: 18 tra 2024, 22:03 

Znači Most ostaje u oporbi, ne želi ni sa SDP ni s HDZ.

Vrh

PostPostano: 18 tra 2024, 22:05 

Off topic:

goran2hr je napisao/la:
MiB je napisao/la:

Niko nama ništa nije slao. U rovu ja nisam ništa vidio made in russia, no zato je bilo mađarskog, kineskog, s.korejskog, rumunjskog oružja i opreme.

U proljeće 1992. PZO odjeljenje naše postrojbe dobilo je ruske "Igle". Zubak je u intervjuu rekao kako je nabavljao oružje iz Rusije, uz odobrenje ruskih vlasti ("Za vrijeme embarga na uvoz oružja, Hrvatska je tajno posredništvom Zvonka Zubaka uvezla velike količine oružja iz Rusije. Tadašnji ruski predsjednik Boris Jeljcin odobrio je 150 letova transportera punih naoružanja, koji su dovezli oružje u Hrvatsku.[19] Iz vojne baze dvjestotinjak kilometara istočno od Moskve redovno su polijetati veliki ruski transporteri. Od 1992. pa sve do 1997. iz Rusije je za Hrvatsku organizirano 150 do 160 letova, a u prosjeku je prevoženo stotinu tona oružja po letu.[20]"). A uz odobrenje Moskve stizalo je i rusko oružje (ono teže) i iz ostalih bivših sovjetskih republika. Stizalo je ruskim Iljušinima, a montirali su ga kod nas ruski stručnjaci (https://www.nacional.hr/protjerani-stru ... -u-morh-u/).
Naravno, prodavali su oružje Rusi i Srbima, ali u onim okolnostima, za nas su ipak bili pozitivci. Embargo nam je na Jadranu, sa više ili manje uspjeha držao NATO.

Dosta sad s pametovanjem odakle oružje kod Hrvata. Ne znaš, nemaš pojma.

Vrh

PostPostano: 18 tra 2024, 22:05 

zaba1111 je napisao/la:
Bačić HDZ govori da je DP prvi pozvan na pregovore, dok Jurčević DP odgovara da je HDZ velikosrpska, korupcionaška, veleizdajnička stranka.
Znači hr desnica ponovo ima priliku dati svoj obol u vlasti i Hrvatsku u ovim bitnim vremenima povući u desno. Ali ne, hr desnica opet bira biti idiotska, ma stoji prepustit svoje mjesto liberalnim i lijevim žetončićima i tako će HR umjesto u desno gurnuti u lijevo.
Narod hoće desno, ali neda desnica. I aj ti vodi državu sa takvim idiotima. Eto kako ljevica iako u manjini uglavnom izgura na svoje
SDP I Možemo su zapravo jedni drugima najveća konkurencija, ali nikad nijedna ružna riječ jer im je ideologija bitnija, ali desnica umjesto da preuzme državu oni volju naroda proglašavaju veleizdajom.
Nema niko gluplji od hr desnice

Nevjerojatno je koliko je ta tzv. desnica glupa.

Čak je Hebrang, koji je 50% prolupao, stalno govorio da bi najbolja bila kombinacija HDZ + DP, jer bi to spriječilo daljnje skretanje HDZa u multiglobalizam. Hebrang se dosta srozao u ocjenama i sl., no ipak je za 10 kopalja iznađ većine tih bolesnika.

Vrh

PostPostano: 18 tra 2024, 22:06 

Robbie MO je napisao/la:
Znači Most ostaje u oporbi, ne želi ni sa SDP ni s HDZ.

U tom slučaju, budale, kamen spoticaja za sve.

Vrh

PostPostano: 18 tra 2024, 22:07 

Dalmaherc je napisao/la:
MiB je napisao/la:

Već sam ti napisao da se oružje nabavljalo preko tvrtki INA i Astra uz znanje ruskih vlasti. Ti si bio u rovu, ne na vrhu. Goran hr te isto demantirao s tim što si ti čitao šta je made in where. Ne sramoti se.

Sve što je nabavljeno je 100% iz Ukrajine, od 91. do 95. Iz Rusije praktički ništa.

I dokazano i pokazano.

Vrh

PostPostano: 18 tra 2024, 22:09 

Hroboatos je napisao/la:
Dalmaherc je napisao/la:

Sve što je nabavljeno je 100% iz Ukrajine, od 91. do 95. Iz Rusije praktički ništa.

I dokazano i pokazano.

Ponovno netočno. Obitelj mi je upravo na tom poslu radila Propustio si post od gorana. Ja mislim da znam tko je goran, može li se ovdje poslati privatna poruka?

Vrh

PostPostano: 18 tra 2024, 22:10 

Hroboatos je napisao/la:
Dalmaherc je napisao/la:

I dokazano i pokazano.

S tim da treba zapamtiti kontekts da je Ukrajina tada bila ruska i proruska skoro koliko i Bjelorusija, i sve radila u sklopu ruske agende.

Vrh

PostPostano: 18 tra 2024, 22:15 

Citat:
"Za vrijeme embarga na uvoz oružja, Hrvatska je tajno posredništvom Zvonka Zubaka uvezla velike količine oružja iz Rusije. Tadašnji ruski predsjednik Boris Jeljcin odobrio je 150 letova transportera punih naoružanja, koji su dovezli oružje u Hrvatsku. Iz vojne baze dvjestotinjak kilometara istočno od Moskve redovno su polijetati veliki ruski transporteri. Od 1992. pa sve do 1997. iz Rusije je za Hrvatsku organizirano 150 do 160 letova, a u prosjeku je prevoženo stotinu tona oružja po letu.*. A uz odobrenje Moskve stizalo je i rusko oružje (ono teže) i iz ostalih bivših sovjetskih republika. Stizalo je ruskim Iljušinima, a montirali su ga kod nas ruski stručnjaci"

Toliko toga ne znam, ali nemojte mi o Rusima, oružju i Domovinskom ratu kad sam izašao iz jaja čovjeka u toj priči.

Edit: nije Zubak =))

Vrh

PostPostano: 18 tra 2024, 22:17 

Laku noć narode, birate između ljevica svih predznaka, naziva i plavkastih mimikrija i nesuradljivih malčice uskraćenih vlasti gladnih istinskih mini desnica.

Vrh

PostPostano: 18 tra 2024, 22:22 

MiB je napisao/la:
Dalmaherc je napisao/la:

Kako si ti u Tuzli dobio hrvatsko oružje?
Ne bi me čudilo da ste preko Srbi švercali naoružanje

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 4598 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131 ... 184  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: