|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 10 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Konobar-koreograf iz Pančeva - kako se Vučićevi agenti naslikavaju po hrvatskim medijima Postano: 24 tra 2024, 11:09 |
|
|
Ne znam koliko ste upoznati s pričom, Novi list je donio priču o mladom Srbijancu koji vodi srpsko folklorno društvo u Rijeci: https://www.novilist.hr/rijeka-regija/mladi-koreograf-iz-panceva-zivotni-san-ostvario-u-rijeci-dosao-konobariti-a-sada-rijecane-uci-folklor/Priča je toliko naivna da me hvata susramlje: Aleksa iz Pančeva dolazi konobariti u Rijeku, slučajno na rivu. Tu slučajno upoznaje "Spasu Mutavskog, dugogodišnjeg rukovoditelja Folklornog ansambla, kao i predstavnike srpske zajednice u Rijeci", Spaso je neki deda od 85 godina koji je do sada vodio taj folklor "jer ga nije imao kome ostaviti". I još veća slučajnost, Aleksa se bavi folklorom od 6. godine i završio je baletnu školu, odsjek za narodne plesove. I tako vučić-jugend Aleksa preuzima to društvo i stavlja manjinske institucije pod dodatnu kontrolu Beograda. Bezobraština ide tako daleko da se naslikava i daje intervju za novine. Oće centrala da pogreši jednom, ali ne sto puta...
|
|
Vrh |
|
 |
Dalmaherc
|
Naslov: Re: Konobar-koreograf iz Pančeva - kako se Vučićevi agenti naslikavaju po hrvatskim medijima Postano: 24 tra 2024, 11:16 |
|
|
Šta nije mogao dobit radnu dozvolu da vodi srpski folklor u Rijeci? Zamisli bit urbani Srbin u Rijeci, glasat za ljevicu, bit kul i svjetski, a onda obuć opanke i zaigrat užičko nasred progresivne Rijeke
|
|
Vrh |
|
 |
Kaftanzoglio
|
Naslov: Re: Konobar-koreograf iz Pančeva - kako se Vučićevi agenti naslikavaju po hrvatskim medijima Postano: 24 tra 2024, 11:59 |
|
|
Dr. Van Nostrand je napisao/la: Ne znam koliko ste upoznati s pričom, Novi list je donio priču o mladom Srbijancu koji vodi srpsko folklorno društvo u Rijeci: https://www.novilist.hr/rijeka-regija/mladi-koreograf-iz-panceva-zivotni-san-ostvario-u-rijeci-dosao-konobariti-a-sada-rijecane-uci-folklor/Priča je toliko naivna da me hvata susramlje: Aleksa iz Pančeva dolazi konobariti u Rijeku, slučajno na rivu. Tu slučajno upoznaje "Spasu Mutavskog, dugogodišnjeg rukovoditelja Folklornog ansambla, kao i predstavnike srpske zajednice u Rijeci", Spaso je neki deda od 85 godina koji je do sada vodio taj folklor "jer ga nije imao kome ostaviti". I još veća slučajnost, Aleksa se bavi folklorom od 6. godine i završio je baletnu školu, odsjek za narodne plesove. I tako vučić-jugend Aleksa preuzima to društvo i stavlja manjinske institucije pod dodatnu kontrolu Beograda. Bezobraština ide tako daleko da se naslikava i daje intervju za novine. Oće centrala da pogreši jednom, ali ne sto puta...Zašto je neki baletan voditelj srpskog folklora, može li baletan npr. biti vođa Delija? Očito s tim žele promijeniti karakter folklora i privući mlađe Srbe i Srpkinje koje ne zanima kolo i gusle. Da li je agent ili nije , ne znam, ali sigurno nisu mogli naći baletana Srbina iz Like, Dalmacije ili Korduna.
|
|
Vrh |
|
 |
Dalmaherc
|
Naslov: Re: Konobar-koreograf iz Pančeva - kako se Vučićevi agenti naslikavaju po hrvatskim medijima Postano: 24 tra 2024, 12:02 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
Croato
|
Naslov: Re: Konobar-koreograf iz Pančeva - kako se Vučićevi agenti naslikavaju po hrvatskim medijima Postano: 24 tra 2024, 12:04 |
|
|
Kakva tema... 
|
|
Vrh |
|
 |
Hroboatos
|
Naslov: Re: Konobar-koreograf iz Pančeva - kako se Vučićevi agenti naslikavaju po hrvatskim medijima Postano: 24 tra 2024, 13:45 |
|
|
Srpski svet ima strategiju da preko folklora ožive srbovanje. Treba im spriječiti svinjarije, iako realno ta strategija je bizarna. Zapravo ne znam koja bi stategija za bilo kog tko nije pravi stranac, kao musliman ili hindus, realno išla.
|
|
Vrh |
|
 |
zet
|
Naslov: Re: Konobar-koreograf iz Pančeva - kako se Vučićevi agenti naslikavaju po hrvatskim medijima Postano: 24 tra 2024, 15:14 |
|
|
Mah, bezveze. Ne znam zasto pisete o tome, nisu nam Srbi u Hrvatskoj nikakva prijetnja. Nasi su gradjani. Nek placaju porez, rade, dopridonose boljitku Hrvatske i sve ce biti ok.
|
|
Vrh |
|
 |
Brane
|
Naslov: Re: Konobar-koreograf iz Pančeva - kako se Vučićevi agenti naslikavaju po hrvatskim medijima Postano: 24 tra 2024, 17:49 |
|
|
zet je napisao/la: Mah, bezveze. Ne znam zasto pisete o tome, nisu nam Srbi u Hrvatskoj nikakva prijetnja. Nasi su gradjani. Nek placaju porez, rade, dopridonose boljitku Hrvatske i sve ce biti ok. Mislim da nisi razumio temu, dopusti da ti objasnim... Frajera je (navodno) poslala BIA-Bezbednosno Informativna Agencija Republike Srbije. Njegov posao kao direktora Folklornog Asambla za srbe nije njegov pravi posao nego pandan s kojim prikriva svoj pravi posao. Njegov pravi posao je da stvori i proširi bazu lojalnih srba (ne Hrvatskoj) Republici Srbiji iz koje bi onda crpili nove agente ovisno o sektorima u kojima rade. Posao tih agenata bi bio širokog spektra (dat ću par primjera) - skupljanja informacija o INA-i koja ima rafineriju u Rijeci - također o obližnjem LNG terminalu - Novoj Hrvatskoj brodskoj Luci i kontenjerskom terminalu Rijeka ITD. Jel se sjećaš ovoga u Rijeci, to se dogodilo u zoru.  10-ak sati prije su Bradley stigli u Rijeku i transportirani u Brod -6576d31a85bad.webp&f=1&nofb=1&ipt=c072ccbc08d946b728216807fa0f78fae554e369c26a531704d5606227deebc6&ipo=images) Dal možeš ti 100% tvrdit da je ova nesreća slučajnost.
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
Vrh |
|
 |
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Konobar-koreograf iz Pančeva - kako se Vučićevi agenti naslikavaju po hrvatskim medijima Postano: 24 tra 2024, 18:03 |
|
|
Brane je napisao/la: zet je napisao/la: Mah, bezveze. Ne znam zasto pisete o tome, nisu nam Srbi u Hrvatskoj nikakva prijetnja. Nasi su gradjani. Nek placaju porez, rade, dopridonose boljitku Hrvatske i sve ce biti ok. Mislim da nisi razumio temu, dopusti da ti objasnim... Frajera je (navodno) poslala BIA-Bezbednosno Informativna Agencija Republike Srbije. Njegov posao kao direktora Folklornog Asambla za srbe nije njegov pravi posao nego pandan s kojim prikriva svoj pravi posao. Njegov pravi posao je da stvori i proširi bazu lojalnih srba (ne Hrvatskoj) Republici Srbiji iz koje bi onda crpili nove agente ovisno o sektorima u kojima rade. Posao tih agenata bi bio širokog spektra (dat ću par primjera) - skupljanja informacija o INA-i koja ima rafineriju u Rijeci - također o obližnjem LNG terminalu - Novoj Hrvatskoj brodskoj Luci i kontenjerskom terminalu Rijeka ITD. Još: u Lencu se rade remonti brodova američke mornarice, uključujući i Mount Whitney, zapovjedni brod šeste flote.
|
|
Vrh |
|
 |
Kaftanzoglio
|
Naslov: Re: Konobar-koreograf iz Pančeva - kako se Vučićevi agenti naslikavaju po hrvatskim medijima Postano: 25 tra 2024, 11:39 |
|
|
Brane je napisao/la: Mislim da nisi razumio temu, dopusti da ti objasnim... Frajera je (navodno) poslala BIA-Bezbednosno Informativna Agencija Republike Srbije. Njegov posao kao direktora Folklornog Asambla za srbe nije njegov pravi posao nego pandan s kojim prikriva svoj pravi posao. Njegov pravi posao je da stvori i proširi bazu lojalnih srba (ne Hrvatskoj) Republici Srbiji iz koje bi onda crpili nove agente ovisno o sektorima u kojima rade. Posao tih agenata bi bio širokog spektra (dat ću par primjera) - skupljanja informacija o INA-i koja ima rafineriju u Rijeci - također o obližnjem LNG terminalu - Novoj Hrvatskoj brodskoj Luci i kontenjerskom terminalu Rijeka ITD. Jel se sjećaš ovoga u Rijeci, to se dogodilo u zoru.  10-ak sati prije su Bradley stigli u Rijeku i transportirani u Brod -6576d31a85bad.webp&f=1&nofb=1&ipt=c072ccbc08d946b728216807fa0f78fae554e369c26a531704d5606227deebc6&ipo=images) Dal možeš ti 100% tvrdit da je ova nesreća slučajnost. Nesreća sigurno nije bila slučajnost jer javašluk nije slučajnost. Nesreća je kad pogineš u razornom potresu ili te pogodi munja, sve ostale nesreće su nečiji javašluk. Ako impliciraš da su srpske tajne službe uzrokovale izlijetanje vlaka, riječkoj luci su firme iz Srbije glavni klijenti i obratno, riječka luka je glavna luka za srpsku robu. Tako da je i njihova roba bila blokirana nekoliko tjedana.
|
|
Vrh |
|
 |
|
Stranica: 1/1.
|
[ 10 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 36 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|