|
|
Stranica: 21/27.
|
[ 664 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Šansa za raspad/rat u BiH do 2030 Postano: 07 svi 2024, 11:24 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Nisam još čuo bošnjačkog političara da razmišlja na taj način. Npr. 40 % ali mi da biramo. Samo vrte 100 % već 34 g. sa sve manjom perspektivom za ostvarenje iste.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Vlasic
|
Naslov: Re: Šansa za raspad/rat u BiH do 2030 Postano: 07 svi 2024, 11:26 |
|
|
VBA2024 je napisao/la: Vlasic je napisao/la: Ne treba 51 - eto neka bude i 40 i Sandzak.
Samo ono gdje smo bili vecina 1991 - ni m2 tudjeg ne zelimo. U to ni sam ne vjeruješ. Najrealnije je da se prestanete igrat i naroda i nacije, Bakir vas je iznutra ugasio kao narod. A vjerskoj skupini nitko neće dat oformiti kalifat. I sta da radimo po tebi? Da napravimo neku veliku raketu i ispalimo se u najblizu crnu rupu u svemiru, da samo nestanemo, je li?
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Šansa za raspad/rat u BiH do 2030 Postano: 07 svi 2024, 11:27 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Vlasic je napisao/la: VBA2024 je napisao/la: U to ni sam ne vjeruješ.
Najrealnije je da se prestanete igrat i naroda i nacije, Bakir vas je iznutra ugasio kao narod.
A vjerskoj skupini nitko neće dat oformiti kalifat.
I sta da radimo po tebi? Da napravimo neku veliku raketu i ispalimo se u najblizu crnu rupu u svemiru, da samo nestanemo, je li? Ne, na dorbom si putu, rekao si jasno što želiš pa onda idemo dalje. Tvojim putem trebaju i političari. Doista ne vidim zašto se ne bi dogovorili.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Vlasic
|
Naslov: Re: Šansa za raspad/rat u BiH do 2030 Postano: 07 svi 2024, 11:28 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Nisam još čuo bošnjačkog političara da razmišlja na taj način. Npr. 40 % ali mi da biramo. Samo vrte 100 % već 34 g. sa sve manjom perspektivom za ostvarenje iste. Ja nisam radikal. Druzim se i sa Srbima i Hrvatima. Problem je sto Bosnjaci iskreno ne znaju artikulisati neki razuman stav. Bosnje ili kazu "100% - Inshallah" ili "Ma necu ja o tome da pricam, o tim nacionalnim temama". I jbg ti onda kod Bosnjaka bukvalno imas samo jednu amorfnu masu sa kojom upravlja par Begova koji imaju svoj neki aristokratski nacin razmisljanja koji uopste ne rezonuje sa realnim svijetom.
|
|
Vrh |
|
|
VBA2024
|
Naslov: Re: Šansa za raspad/rat u BiH do 2030 Postano: 07 svi 2024, 11:41 |
|
|
Vlasic je napisao/la: I sta da radimo po tebi?
Da napravimo neku veliku raketu i ispalimo se u najblizu crnu rupu u svemiru, da samo nestanemo, je li? Deislamizacija ? Prestaješ bit Bošnjak ako postaneš budist ?
_________________ Iuste ambulans coram Deo pretium non habet Tko pronađe sarkazam nek si ga zadrži.
|
|
Vrh |
|
|
Tomba17
|
Naslov: Re: Šansa za raspad/rat u BiH do 2030 Postano: 07 svi 2024, 11:41 |
|
|
Vlasic je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Nisam još čuo bošnjačkog političara da razmišlja na taj način. Npr. 40 % ali mi da biramo. Samo vrte 100 % već 34 g. sa sve manjom perspektivom za ostvarenje iste. Ja nisam radikal. Druzim se i sa Srbima i Hrvatima. Problem je sto Bosnjaci iskreno ne znaju artikulisati neki razuman stav. Bosnje ili kazu "100% - Inshallah" ili "Ma necu ja o tome da pricam, o tim nacionalnim temama". I jbg ti onda kod Bosnjaka bukvalno imas samo jednu amorfnu masu sa kojom upravlja par Begova koji imaju svoj neki aristokratski nacin razmisljanja koji uopste ne rezonuje sa realnim svijetom. Vi imate jasno artikuliran stav. - Sve potpisati nista sprovesti - Kmeeeeeeeeeeee - Sadaka - Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj. Netko drugi naravno. Asilimiraj se ili iseli.
_________________ "Ne funkcionira BiH zato sto je podjeljena, vec je podjeljeljena zato sto ne funkcionira"
|
|
Vrh |
|
|
Vlasic
|
Naslov: Re: Šansa za raspad/rat u BiH do 2030 Postano: 07 svi 2024, 12:02 |
|
|
Tomba17 je napisao/la: Vlasic je napisao/la:
Ja nisam radikal.
Druzim se i sa Srbima i Hrvatima.
Problem je sto Bosnjaci iskreno ne znaju artikulisati neki razuman stav.
Bosnje ili kazu "100% - Inshallah" ili "Ma necu ja o tome da pricam, o tim nacionalnim temama".
I jbg ti onda kod Bosnjaka bukvalno imas samo jednu amorfnu masu sa kojom upravlja par Begova koji imaju svoj neki aristokratski nacin razmisljanja koji uopste ne rezonuje sa realnim svijetom.
Vi imate jasno artikuliran stav. - Sve potpisati nista sprovesti - Kmeeeeeeeeeeee - Sadaka - Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj. Netko drugi naravno. Asilimiraj se ili iseli. Nisi ti moj sagovornik. Tvoj sagovornik je neki bradonja koji ce ti na to odgovoriti: "Da se asimiliram ili selim? Ne, ja cu tebi dati cast biranja: Sehadet ili narandzasta konfekcija."
|
|
Vrh |
|
|
VBA2024
|
Naslov: Re: Šansa za raspad/rat u BiH do 2030 Postano: 07 svi 2024, 12:06 |
|
|
Vlasic je napisao/la: Nisi ti moj sagovornik.
Tvoj sagovornik je neki bradonja koji ce ti na to odgovoriti:
"Da se asimiliram ili selim? Ne, ja cu tebi dati cast biranja:
Sehadet ili narandzasta konfekcija." Tebi je jasno da bi ta tvoja iranska i ISIL braća prvo od tebe napravili oranginu ?
_________________ Iuste ambulans coram Deo pretium non habet Tko pronađe sarkazam nek si ga zadrži.
|
|
Vrh |
|
|
Tomba17
|
Naslov: Re: Šansa za raspad/rat u BiH do 2030 Postano: 07 svi 2024, 12:12 |
|
|
@vlasic
Nije niciji sugovornik taj koji:
- Sve potpisati nista sprovesti - Kmeeeeeeeeeeee - Sadaka - Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj. Netko drugi naravno.
Druga je stvar sto ti ne kuzis
Asimiliraj se u zapadnu civilizaciju ili iseli.
Primjer uspjesnog takvog? Premijer UK, Sunak.
_________________ "Ne funkcionira BiH zato sto je podjeljena, vec je podjeljeljena zato sto ne funkcionira"
|
|
Vrh |
|
|
Vlasic
|
Naslov: Re: Šansa za raspad/rat u BiH do 2030 Postano: 07 svi 2024, 12:12 |
|
|
VBA2024 je napisao/la: Vlasic je napisao/la: Nisi ti moj sagovornik.
Sehadet ili narandzasta konfekcija." Tebi je jasno da bi ta tvoja iranska i ISIL braća prvo od tebe napravili oranginu ? Pa ja to objasnjavam od prvog posta. Prvo ce se rijesiti nas umjerenih Bosnjaka - jer po njihovom tumacenju mi "i jesmo krivi za sve sto nam se zbiva, jer ne pratimo Bozju rijec kako treba". Eh, kad se rijese nas, onda se ti zamisli sta ce biti dalje. I to ne dan ili dva, deceniju ili vije - nego zauvijek. I nece im pomoc doci sa Istoka, prvi koji ce se latiti oruzja su upravo sve one druge i trece generacije po Europi. I je li par livada vam vrijedno toga? Nemate dovoljno neobradjenih livada - od Sloavonije do Like?
|
|
Vrh |
|
|
VBA2024
|
Naslov: Re: Šansa za raspad/rat u BiH do 2030 Postano: 07 svi 2024, 12:15 |
|
|
Vlasic je napisao/la: Pa ja to objasnjavam od prvog posta.
Prvo ce se rijesiti nas umjerenih Bosnjaka - jer po njihovom tumacenju mi "i jesmo krivi za sve sto nam se zbiva, jer ne pratimo Bozju rijec kako treba".
Pa vi ih prizivate Turkish Airlines-om, samim sebi. Još jedna epizoda muslimani i logika.
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Šansa za raspad/rat u BiH do 2030 Postano: 07 svi 2024, 12:15 |
|
|
Vlasic je napisao/la: Bosnjaci su u rat usli sa 40% - izasli sa upola manje.
Nisu. Prva ponuda je bila 44%, ali tu je postotak ubrzo smanjen na pregovorima. Uvijek su imali oko 20%. Imaš općinu u kojoj si naseljen samo u grad kojeg su podignuli ex-kolonizatori, nijedno selo nije tvoje. Vlasic je napisao/la: To morate vidjeti sa Srbima u tim preslagivanjima tko je zagrabio previse.
Ti se ne brini oko toga. Hrvatski interesi su jasni. 2024. zapadno od Drine ima po milijun Srba i Muslimana. 1991. ih je bilo duplo više. Vlasic je napisao/la: Grahovo, Drvar npr. nisu vase, niti je Srebrenica i Zepa srpska.
Po čemu Grahovo i Drvar nisu naši? Nalaze se u hrvatskoj saveznoj državi? Srebrenica i Žepa se nalaze pod srpskom upravom i Srbi tamo imaju većinu. Vlasic je napisao/la: Visegrad, Focu, Bijeljinu i ostalo uopste necu spominjati - nemoguce je vratiti sve kako je bilo 1991.
Propuštaš uočiti trend... Vlasic je napisao/la: Ali sjedite ijepo za stol, pogledajte kartu, imate tih par nenaseljenih opstina i Srbi isto, napravite fer ponudu i stvar je rijesena.
Ali to nitko ne želi. Ne shvaćaš. Niste narod. Tito vam je htio dati cijelu BiH. Dao vam je novac i sredstva. Broj vam je narastao tri puta. A postotak s 30 na 45%. Ali Hrvati i Srbi to ne žele. Zašto bi mi htjeli neku islamističku državu? Pa i da nisu brda i potpuna besperpektivnost, što će nam neki islamski kalifat tu? Pogledaj Sandžak. Tamo ex-Muslimani postaju Albanci. Jer su oni ozbiljna nacija, vi niste. Vlasic je napisao/la: To su prakticno opstine koje su potpuno nenaseljene i koje i ako se odstupe - ni Hrvatima ni Srbima nece znaciti mnogo.
Nema nebitnog djela zemlje. Zašto bi to vama bilo bitno? Zašto vam je bitan pusti Bihać, koji je nekoć bio glavni grad Hrvatske? Ili Novi Pazar gdje je nekoć bio glavni grad Srbije? Ne gledaš baš jasnu sliku. Vlasic je napisao/la: A sa druge strane ce te dosanjati svoj san o Velikoj Hrvatskoj i Srbii - znaci ovo je po meni jedino rjesenje koje bi bilo dobro za sve.
Kako izgleda, prvo će se iseliti Bošnjaci. Onda će se država mirno podijeliti na dva dijela. Vi da dobite i cijelu BiH, malo bi vam bilo. Tražili biste koridore, kurce-palce. More, Savu, Dunav... Tko je idiot da vama radi državu? Tito je mrtav već odavno. Vlasic je napisao/la: A naravno- tesko je nekoga ubjediti da nesto preda, kada ne mora.
Drugi scenario je Palestina 2.0. a to nije ni srecno ni stabilno rjesenje ni za koga - i prvi vi bi shvatili da to nije najbolje rjesenje.
I to se isto neće dogoditi. U Njemačkoj su dobre plaće. Vlasic je napisao/la: Neces ti nikad biit rahat, ako cinis nepravdu svom komsiji.
To vi radite sada. Kako možeš tražiti zemlju do Bihaća, starog hrvatskog glavnog grada? Ili tražiti zemlju oko Novog Pazara, starog srpskog glavnog grada? Islamizirano pučanstvo je ostatak turskih osvajanja. I sada se ubrzano seli na zapad, u europu (onu istu za koju kažeš da je islamizirana), svojima. Tko će ostati po pustim šumama? Vlasic je napisao/la: Mozda neces osjetiti danas, sutra, ali mozda hoce tvoje unuce ili praunuce. Misliš kao vi kada ste uzeli nešto što vam ne pripada?
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Šansa za raspad/rat u BiH do 2030 Postano: 07 svi 2024, 12:16 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Nisam još čuo bošnjačkog političara da razmišlja na taj način. Npr. 40 % ali mi da biramo. Samo vrte 100 % već 34 g. sa sve manjom perspektivom za ostvarenje iste. Kako je krenulo, dobit će 0,40% Porajnja
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Šansa za raspad/rat u BiH do 2030 Postano: 07 svi 2024, 12:17 |
|
|
Vlasic je napisao/la: I sta da radimo po tebi?
Da napravimo neku veliku raketu i ispalimo se u najblizu crnu rupu u svemiru, da samo nestanemo, je li? Ovo što radite i sada. Selite u Njemačku i slične zemlje. Ovdje ste sa svima posvađani, ulovila vas je ta nepravda vaših predaka o kojoj si pričao.
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Šansa za raspad/rat u BiH do 2030 Postano: 07 svi 2024, 12:18 |
|
|
VBA2024 je napisao/la: Vlasic je napisao/la: Nisi ti moj sagovornik.
Sehadet ili narandzasta konfekcija." Tebi je jasno da bi ta tvoja iranska i ISIL braća prvo od tebe napravili oranginu ? Spominje Irance i njihovu intervenciju u Siriji, gdje su "orančirali" njegove sunitske istomišljenike. I to baš zato jer su "krivi" muslimani.
|
|
Vrh |
|
|
VBA2024
|
Naslov: Re: Šansa za raspad/rat u BiH do 2030 Postano: 07 svi 2024, 12:20 |
|
|
Ceha je napisao/la: Spominje Irance i njihovu intervenciju u Siriji, gdje su "orančirali" njegove sunitske istomišljenike. I to baš zato jer su "krivi" muslimani. On doslovce prijeti samoubojstvom iz zasjede.
|
|
Vrh |
|
|
Vlasic
|
|
|
Tomba17 je napisao/la: @vlasic
Nije niciji sugovornik taj koji:
- Sve potpisati nista sprovesti - Kmeeeeeeeeeeee - Sadaka - Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj. Netko drugi naravno.
Druga je stvar sto ti ne kuzis
Asimiliraj se u zapadnu civilizaciju ili iseli.
Primjer uspjesnog takvog?
Premijer UK, Sunak. Pa Bozji covjece - Bosnjaci su pet puta "asimiliraniji" medju Balkanske narode nego je to Sunak u Britaniji. Dodji u Bihac, Tuzlu, Zenicu, Sarajevo - otidji na koncert, u diskoteku, restoran.... Cak sta vise mi smo toliko "asimilirani" da nas drugi "pravovjerniji" Muslimani preziru zbog toga. Mi smo najliberalnija verzija Islama vjerovatno na planeti. Pogledaj npr. istrazivanja Austrijske vlade o asimiliranosti dosljaka u Austriju - od svih migranata Islamskog porijekla, samo Bosnjaci su se uklopili. Mi smo ti koji to odrzavaju - mi umjereni Bosnjaci, ima nas oko 70-80%, mozda i vise. Ali kao sto ste i sami u ovim postovima korektno primjetili - mi cemo se prvi iseliti ako se desi stvaranje Palestine 2.0. Jer to ce -ne odmah- ali za 20-ak godina najdalje, postati sasvim druga Bosna. Zar nije bolje ovako kako jeste? Hrvati i Srbi imaju sasvim komfornu poziciju - samo treba rijesiti izborni zakon. Bosna je u biti Srpsko-Hrvatski Kondominijum - jer nijedna odluka se nemoze donijeti bez njih.
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
|
|
Vlasic je napisao/la: Pa ja to objasnjavam od prvog posta.
Prvo ce se rijesiti nas umjerenih Bosnjaka - jer po njihovom tumacenju mi "i jesmo krivi za sve sto nam se zbiva, jer ne pratimo Bozju rijec kako treba".
Eh, kad se rijese nas, onda se ti zamisli sta ce biti dalje.
I to ne dan ili dva, deceniju ili vije - nego zauvijek.
I nece im pomoc doci sa Istoka, prvi koji ce se latiti oruzja su upravo sve one druge i trece generacije po Europi.
I je li par livada vam vrijedno toga? Nemate dovoljno neobradjenih livada - od Sloavonije do Like? Irak ti je dobar primjer. Imao si Arape Sunite na kojih 20ak posto zemlje. Ovi se radikalizirali, vlast preuzeo ISIL... Pogledaj čiji je danas Bagdad i koliko kontroliraju. Možeš vidjeti i što je komunist Assad napravio "svojim" sunitima u Siriji.
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Šansa za raspad/rat u BiH do 2030 Postano: 07 svi 2024, 12:21 |
|
|
VBA2024 je napisao/la: Ceha je napisao/la: Spominje Irance i njihovu intervenciju u Siriji, gdje su "orančirali" njegove sunitske istomišljenike. I to baš zato jer su "krivi" muslimani. On doslovce prijeti samoubojstvom iz zasjede. Pa da Zbilja nam ih je žao
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Šansa za raspad/rat u BiH do 2030 Postano: 07 svi 2024, 12:22 |
|
|
Vlasic je napisao/la: Pa Bozji covjece - Bosnjaci su pet puta "asimiliraniji" medju Balkanske narode nego je to Sunak u Britaniji.
Dodji u Bihac, Tuzlu, Zenicu, Sarajevo - otidji na koncert, u diskoteku, restoran....
Cak sta vise mi smo toliko "asimilirani" da nas drugi "pravovjerniji" Muslimani preziru zbog toga.
Mi smo najliberalnija verzija Islama vjerovatno na planeti. Pogledaj npr. istrazivanja Austrijske vlade o asimiliranosti dosljaka u Austriju - od svih migranata Islamskog porijekla, samo Bosnjaci su se uklopili.
Mi smo ti koji to odrzavaju - mi umjereni Bosnjaci, ima nas oko 70-80%, mozda i vise.
Ali kao sto ste i sami u ovim postovima korektno primjetili - mi cemo se prvi iseliti ako se desi stvaranje Palestine 2.0.
Jer to ce -ne odmah- ali za 20-ak godina najdalje, postati sasvim druga Bosna.
Zar nije bolje ovako kako jeste?
Hrvati i Srbi imaju sasvim komfornu poziciju - samo treba rijesiti izborni zakon.
Bosna je u biti Srpsko-Hrvatski Kondominijum - jer nijedna odluka se nemoze donijeti bez njih. Bili ste. Više niste. Za 20ak godina vas neće biti tu, fino će se država razdjeliti, pa razlaz. Bošnjaka još malo i nestalo...
|
|
Vrh |
|
|
Vlasic
|
Naslov: Re: Šansa za raspad/rat u BiH do 2030 Postano: 07 svi 2024, 12:26 |
|
|
Ceha je napisao/la: VBA2024 je napisao/la: Tebi je jasno da bi ta tvoja iranska i ISIL braća prvo od tebe napravili oranginu ?
Spominje Irance i njihovu intervenciju u Siriji, gdje su "orančirali" njegove sunitske istomišljenike. I to baš zato jer su "krivi" muslimani. Hocu dati kazem - da ovdje vi necete imati neki Iran, Njemacku - bilo koga tko ce vam poslati 100 000 vojnika samo da drzite front. Jedino ako vi ne mislite da cete 2040 ili 2050 imati toliku vojscetinu? Necete za 10 godina imati koga da vam zamijeni cijevi u vodovodu - sta je vama? Ajde nadjite zidara u Karlovcu, Vinkovcima, keramicara? Ajde nadjite sofera, konobara. Pretresite 10 svojih sela i vidite koliko ima ljudi sposobnih nositi pusku i to sada 2024? A sta ce tek biti za 10-20 godina? I bas Muslimani u samoj Evropi samo gledati kako se spremate klati Bosnjake? Ma ja, samo ce sa CNN-a prebaciti da gledaju Spanske serije. Pa eto - pokusajte.... Kao sto rekoh - tek kada uradite eksperiment ce te vidjeti da li funkcionise.
|
|
Vrh |
|
|
VBA2024
|
Naslov: Re: Šansa za raspad/rat u BiH do 2030 Postano: 07 svi 2024, 12:33 |
|
|
@Vlasic Previše si negativan, samo ti ratovi u glavi. Nema ratovanja po Europi. Jedino će bit policijskog suzbijanja uličnih islamističkih prosvjeda koje financira Katar. BiH će bit europski Aspen, samo prodajte nekretnine i ajte u mornare s vrećama novca https://domuturskoj.com/prodazha
|
|
Vrh |
|
|
Vlasic
|
Naslov: Re: Šansa za raspad/rat u BiH do 2030 Postano: 07 svi 2024, 12:33 |
|
|
Ceha je napisao/la: Vlasic je napisao/la: Pa Bozji covjece - Bosnjaci su pet puta "asimiliraniji" medju Balkanske narode nego je to Sunak u Britaniji.
Dodji u Bihac, Tuzlu, Zenicu, Sarajevo - otidji na koncert, u diskoteku, restoran....
Cak sta vise mi smo toliko "asimilirani" da nas drugi "pravovjerniji" Muslimani preziru zbog toga.
Mi smo najliberalnija verzija Islama vjerovatno na planeti. Pogledaj npr. istrazivanja Austrijske vlade o asimiliranosti dosljaka u Austriju - od svih migranata Islamskog porijekla, samo Bosnjaci su se uklopili.
Mi smo ti koji to odrzavaju - mi umjereni Bosnjaci, ima nas oko 70-80%, mozda i vise.
Ali kao sto ste i sami u ovim postovima korektno primjetili - mi cemo se prvi iseliti ako se desi stvaranje Palestine 2.0.
Jer to ce -ne odmah- ali za 20-ak godina najdalje, postati sasvim druga Bosna.
Zar nije bolje ovako kako jeste?
Hrvati i Srbi imaju sasvim komfornu poziciju - samo treba rijesiti izborni zakon.
Bosna je u biti Srpsko-Hrvatski Kondominijum - jer nijedna odluka se nemoze donijeti bez njih. Bili ste. Više niste. Za 20ak godina vas neće biti tu, fino će se država razdjeliti, pa razlaz. Bošnjaka još malo i nestalo... Eh pa, kada Bosnjaci "nestanu" - Hrvati ce u Bosni imati samo "zakonske zastupnike" i to vec 10 godina - tako da necete docekati da vidite da nestajemo. :) A kao sto rekoh - ali vi ne mozete to shvatiti - kao sto prije 10 godina niste mogli ni zamisliti da ce te imati Indijske gradjevinske radnike i molere - vidjecete da ce i Bosni trebati "radne snage". A posto izumiremo svi - ne treba te "radne snage" mnogo da zauvijek promjeni demografsku strukturu i stvori sasvim novu realnost. Sa svim mogucim argumentima se mozes gadjati - sem demografijom. Jeste da smo mi svi "kanta do kante" sto se kaze u fudbalskom zargonu - ali ja imam sa kime pojacati prvi tim - ti nemas. Jedino kao sto rekoh - ako neces ukinuti vizni rezim sa Nigerijom.
|
|
Vrh |
|
|
Vlasic
|
Naslov: Re: Šansa za raspad/rat u BiH do 2030 Postano: 07 svi 2024, 12:39 |
|
|
VBA2024 je napisao/la: @Vlasic Previše si negativan, samo ti ratovi u glavi. Nema ratovanja po Europi. Jedino će bit policijskog suzbijanja uličnih islamističkih prosvjeda koje financira Katar. BiH će bit europski Aspen, samo prodajte nekretnine i ajte u mornare s vrećama novca https://domuturskoj.com/prodazhaKoja policija ce to suzbiti? 2040 Filipinci sa Sahovnicom na ramenu? Ajde, gradio bi Aspen, a bez Filipinaca i Indijaca neces imati vodovod u kuci za 20 godina. Mi Bosnjaci cemo odlucivati o svojoj sudbini - i zelimo dobro i sebi i drugima oko nas. A ako nam jedina opcija preostane "polagana smrt" u vidu Palestine 2.0. - eh onda cemo povuci i vas za sobom. Pa neka vas Njemacka 2040 i Francuska cupaju, svih 2,5 Miliona od kojih ce biti milion penzionera.
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Šansa za raspad/rat u BiH do 2030 Postano: 07 svi 2024, 12:43 |
|
|
Ovaj dvojac na jednoj slici. Odgađa se raspad. Do daljnjeg. https://www.klix.ba/vijesti/bih/dodik-n ... /240507062
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: Salivator i 42 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|