|
|
Stranica: 1418/1426.
|
[ 35642 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Graničar18
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 07 pro 2023, 10:41 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 12 pro 2023, 19:44 |
|
|
Srbija je pukla ko država. U udarnoj političkoj emisiji uz bok s predsjednikom države sidi samoprozvani historičar iz Hrvatske goran shizofrenija šarić i uredno sudjeluje Lik u Hrvatskoj nema angažman samo zato šta nema pokojnog Malnara i njegove Noćne More koja je bila dom svakojakim redikulima. Da jedan takav tip legitimno sudjeluje u istoj emisiji s predsjednikom države Tip je studira teologiju i ne zna se jel je ikad završio, taj podatak nije dostupan, a povijesničar je isto ko što je neko ko je pogleda Oppenheimera atomski fizičar.
|
|
Vrh |
|
|
Hroboatos
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 15 pro 2023, 22:51 |
|
|
Srbija, to je stvarno druga civilizacija. Čovjek ne može vjerovati ako naleti na parolašenje tipa 50ih godina u FNRJ, i to najozbiljnije, oko izbora u Srbiji koji su kroz koji dan. Evo, kliknuo sam na beogradsku "Politiku" i trljam oči, ne vjerujem da odrasli ljudi mogu tako pisati a da se ne izruguju...
Heli
Ovo su vesti koje inspirišu nadu i pozitivan razvoj u budućnosti Srbije.
Dragan J
Mira: Ova vlast vodi računa da se Srbija razvija u svim oblastima.
Mira
Divne vesti. Srbija napreduje,a budućnost svih nas je svetla.
Ivana
Srbija se razvija i napreduje zahvaljujuči jedinstvenom i neponovljivom Aleksandru Vučiću. Ovo su zaista divne vesti za sve nas.
Hana
Povećavanje plata, penzija, modernizacija i razvoj zemlje, gradnja bolnica, puteva, renoviranje postojećih kulturnih centara i pozorišta... Ovo je samo deo onoga što je urađeno i što se radi...
Ivana
Srbija se kulturno uzdiže, što je odličan preduslov za obrazovanu omladinu.
Sara
Država se zalaže da plate i penzije budu veće kako bi životni standard građana bio bolji.
|
|
Vrh |
|
|
Revizija
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 16 pro 2023, 14:18 |
|
|
Imota je napisao/la: Srbija je pukla ko država. U udarnoj političkoj emisiji uz bok s predsjednikom države sidi samoprozvani historičar iz Hrvatske goran shizofrenija šarić i uredno sudjeluje Lik u Hrvatskoj nema angažman samo zato šta nema pokojnog Malnara i njegove Noćne More koja je bila dom svakojakim redikulima. Da jedan takav tip legitimno sudjeluje u istoj emisiji s predsjednikom države Tip je studira teologiju i ne zna se jel je ikad završio, taj podatak nije dostupan, a povijesničar je isto ko što je neko ko je pogleda Oppenheimera atomski fizičar. Završio je istoriju na priordnjačkom uinverzitetu.
|
|
Vrh |
|
|
Revizija
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 16 pro 2023, 14:41 |
|
|
Izlaznost 60% SNS 40% SPN 25% SPS 9% NO 6,4% Nada 5.5% Radule 3,3% NS 3% SRS 2 %
Beograd SNS 35% SPN 30 % SPS 5 % NADA 8 % Dveri 5% NS 4% Radule 3% Izlasznost 60%
|
|
Vrh |
|
|
Posljednji mohikanac
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 16 pro 2023, 20:59 |
|
|
_________________ Schwarzenegger u Predatoru.
|
|
Vrh |
|
|
Hroboatos
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 18 pro 2023, 01:58 |
|
|
Ahahaha, zvijezda izbora šarlatan Nestorović.
To je kao kreten Tomašević u Zagrebu.
|
|
Vrh |
|
|
espresso
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 18 pro 2023, 02:03 |
|
|
Zar nije ovaj Nestorović u stranci Dveri?!
Ili je i on htio one man show
|
|
Vrh |
|
|
NSOS
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 18 pro 2023, 03:22 |
|
|
espresso je napisao/la: Zar nije ovaj Nestorović u stranci Dveri?!
Ili je i on htio one man show Nije. Samo ih je podrzao na proslim izborima.
|
|
Vrh |
|
|
NSOS
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 18 pro 2023, 03:31 |
|
|
Revizija je napisao/la: Izlaznost 60% SNS 40% SPN 25% SPS 9% NO 6,4% Nada 5.5% Radule 3,3% NS 3% SRS 2 %
Beograd SNS 35% SPN 30 % SPS 5 % NADA 8 % Dveri 5% NS 4% Radule 3% Izlasznost 60% Gde si ovo nasao? Sve je netacno. Srbija SNS 46,9 SPN 23,1 SPS 6,7 DSS/POKS 5,0 Mi 4,6 Dveri/Zavetnici 2,9 (ako ne predju cenzus sad preci ce na ponovljenim). Beograd SNS 38,7 SPN 34,5 DSS/POKS 6,0 Mi 5,3 SPS 4,8
|
|
Vrh |
|
|
NSOS
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 18 pro 2023, 03:38 |
|
|
Vlast u Bg zavisi od Nestoroviceve liste. On kaze da nece ni sa jednom stranom. Ako je tako krenuce trka za kupovinu njihovih odbornika. Oni nisu stranka i nemaju hijerarhiju pa tesko da ce bilo ko slusati sta mu Nestorovic kaze.
U Novom Pazaru pobedio Ljajic, u Vojvodini cankovci ostali ispod cenzusa.
|
|
Vrh |
|
|
Hroboatos
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 18 pro 2023, 04:08 |
|
|
Ne znam većinu tih ljudi, osim starih lica.
No dobra mi je fora ova Marinka Tepić. Žena Rumunjka- i diplomirala kao jedan od dva jezika rumunjski. Al' se namučila, samo malo baciš pogled na gramatiku i svašta nešto i eto diplome.
Inače Dača patak je tu stalno, drži se, taj se neće otjerati još godinama i pjevat će arije valjda po cijelom svijetu, no zabrinut sam za Vuline, kamo se smjestio.
Dobro, ne znam od te zbrke slova ništa, samo sam zapamtio Zavetnike zbog retorike i šefice, a za ostale slabo znam. No Vučić izgledno novi -stari.
|
|
Vrh |
|
|
Gaugamela93
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 18 pro 2023, 08:53 |
|
|
Najsmješnije je izbore u Srbiji i Rusiji doživljavati ozbiljno, kad se tu rezultati unaprijed znaju. U takvoj jednoj situaciji potpunog nadzora vladajuće stranke nad svim institucijama i medijima izbori su jedan apsurdan ritual, gdje se rezultati unaprijed znaju. Dokle god Zapad (prije svih Njemačka) bude normalno poslovao i ulagao u Srbiju i dozvoljavao Putinizaciju Srbije, a s druge strane zanemarivao unutarnje odnose u Srbiji, rezultati će biti ovakvi.
_________________ Ne može biti trijumfa bez gubitaka, pobjede bez patnje, slobode bez žrtve.
|
|
Vrh |
|
|
DOS
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 18 pro 2023, 10:44 |
|
|
Kad su krenuli prosvjedi u Srbiji prvu put malo zavirim preko grane i krenem pratiti zbivanja. Ne mogu sebi prispodobiti tko je ta opozicija u SRB? Dobro, znam imena nego ne znam im stvarnu moć i mišljenje srpske javnosti? Je li njihova opozicija zaista bezidejna i bezkarizmatična kao naša u RH?
S druge strane medijska scena im je unikat na ex prostoru. U Hrvatskoj se prije desetak i više godina po emisijama znalo miksati neočekivane goste i teme. Pa kad se sjetim Rojsovih dvoboja s ljevicom pa militantni ateisti npr. Barković protiv Šole... Toga više nema (srećom) ali se zato cirkus premjestio u sabor. Kad već spominjem Šolu njegova istraživanja srpske političke sprege s pravoslavnom crkvom su genijalna te daju dobre obrise tih pokušaja vangaraničnih utjecaja. Sad, koliko to forsira Vučićeva vlast, koliko bi isto guslili ostali?
Hrvati i Srbi su relativno lako mogli relaksirati odnose nakon rata, ali ne, ne bi to priznalo svoju grešku, daj nam Informera i Šešelja i ode u krasni qurac još nekoliko generacija.
Još jedna zanimljivost. Gledam ta gostovanja AV po Pinku i sličnim, gledam emisije koje se s tim zezaju i kako je nezgodna stvar milozvučna propaganda. Ja, Hrvat, koji to gledam iz zabave i smijem se čak podsvjesno nasjednem dok Vučko miješa čvarke, otvara dušu u Ćirilici, jede parizer. Znači užas.
Političke odnose s njima držati na distanci koliko je moguće, poslove birati. Otvorenih očiju.
Želim da mi padnu u zaborav kao Slovenci :)
Hvala i sretno svima
|
|
Vrh |
|
|
Revizija
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 18 pro 2023, 12:41 |
|
|
Katastrofa epskih razmera . Desnica spla s 43 na 26, ako računamo Nestroa .
|
|
Vrh |
|
|
Revizija
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 18 pro 2023, 12:44 |
|
|
Gaugamela93 je napisao/la: Najsmješnije je izbore u Srbiji i Rusiji doživljavati ozbiljno, kad se tu rezultati unaprijed znaju. U takvoj jednoj situaciji potpunog nadzora vladajuće stranke nad svim institucijama i medijima izbori su jedan apsurdan ritual, gdje se rezultati unaprijed znaju. Dokle god Zapad (prije svih Njemačka) bude normalno poslovao i ulagao u Srbiju i dozvoljavao Putinizaciju Srbije, a s druge strane zanemarivao unutarnje odnose u Srbiji, rezultati će biti ovakvi. Pa Vučić je još pre 20 dana znao da će imati apstoludnu većinu . Moguće je da je u dogovoru s Hilom ovako naptelovao rezultate . Jil njemu izvore i 4 godine mira , a ovaj njemu FN paln . Za te 4 godine narod ima da zavoravi na prdaju Kosova .
|
|
Vrh |
|
|
Hroboatos
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 18 pro 2023, 12:45 |
|
|
DOS je napisao/la: Kad su krenuli prosvjedi u Srbiji prvu put malo zavirim preko grane i krenem pratiti zbivanja. Ne mogu sebi prispodobiti tko je ta opozicija u SRB? Dobro, znam imena nego ne znam im stvarnu moć i mišljenje srpske javnosti? Je li njihova opozicija zaista bezidejna i bezkarizmatična kao naša u RH?
S druge strane medijska scena im je unikat na ex prostoru. U Hrvatskoj se prije desetak i više godina po emisijama znalo miksati neočekivane goste i teme. Pa kad se sjetim Rojsovih dvoboja s ljevicom pa militantni ateisti npr. Barković protiv Šole... Toga više nema (srećom) ali se zato cirkus premjestio u sabor. Kad već spominjem Šolu njegova istraživanja srpske političke sprege s pravoslavnom crkvom su genijalna te daju dobre obrise tih pokušaja vangaraničnih utjecaja. Sad, koliko to forsira Vučićeva vlast, koliko bi isto guslili ostali?
Hrvati i Srbi su relativno lako mogli relaksirati odnose nakon rata, ali ne, ne bi to priznalo svoju grešku, daj nam Informera i Šešelja i ode u krasni qurac još nekoliko generacija.
Još jedna zanimljivost. Gledam ta gostovanja AV po Pinku i sličnim, gledam emisije koje se s tim zezaju i kako je nezgodna stvar milozvučna propaganda. Ja, Hrvat, koji to gledam iz zabave i smijem se čak podsvjesno nasjednem dok Vučko miješa čvarke, otvara dušu u Ćirilici, jede parizer. Znači užas.
Političke odnose s njima držati na distanci koliko je moguće, poslove birati. Otvorenih očiju.
Želim da mi padnu u zaborav kao Slovenci :)
Hvala i sretno svima Druga je to kultura.
|
|
Vrh |
|
|
Revizija
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 18 pro 2023, 13:42 |
|
|
Suverenitičke opcije u EU dobijaju na zamahu , (neke su čak i na vlasti) a kod nas takve stranke nj cenzus ne mogu preći . Jako porazno je ovo . Što znači da smo mi u gorem stanju od Šveđana ,Holanđana i Italijana .,i takvi kakvi su bolji su od nas. Onda znamo kolika smo katastrofa.
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 18 pro 2023, 14:00 |
|
|
Čekaj lik ima apsolutnu vlast i opet svakih godinu-dvi saziva izbore da bi opet dobio apsolutne vlast? Koji je to cirkus
|
|
Vrh |
|
|
NSOS
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 18 pro 2023, 15:36 |
|
|
Revizija je napisao/la: Suverenitičke opcije u EU dobijaju na zamahu , (neke su čak i na vlasti) a kod nas takve stranke nj cenzus ne mogu preći . Jako porazno je ovo . Što znači da smo mi u gorem stanju od Šveđana ,Holanđana i Italijana .,i takvi kakvi su bolji su od nas. Onda znamo kolika smo katastrofa. Tamo su desne stranke protiv EU i imigracija. Srbija je jos daleko od tih problema. Stvar je sasvim jednostavna. U Srbiji od 1990. postoje dva centra moci i njihove stranacke ekspoziture. Udbasi/kvazipatriote (SPS, SRS, SNS) i Cijasi/kvazidemokrate (SPO, DS i stranke koje su iz nje nastale, G17). Do 2008. su bili u stalnom sukobu a onda su shvatili da je najpametnije da rade zajedno i stvorili su Vucica. Slicne stvari se desavaju i u drugim zemljama samo je to u Srbiji ociglednije nego u vecini drugih. Napravis nekog ko je sve i nista i u kome vecina od medija (svih ukljucujuci i N1) sludjenih glasaca vide ono sto zele da vide. I Kosmet i EU, i Amerika i Rusija i Kina, i kapitalizam i socijalizam, i patriotizam i demokratija. Naravno to se poklopilo sa stranim interesima pa ga zapad tolerise zbog predaje Kosmeta, kontrolisanja Dodika i inflitracije libtardizma u sve pore drustva, Rusi jer nije za ulazak u NATO, Kinezi jer im daje sve poslove, Arapi jer im poklanja drzavnu imovinu itd. Covek za sve poslove i opstu upotrebu. Strada samo Srbija ali koga briga za nju. Jedini bitniji izuzetak od pravila Udbasi/Cijasi je donekle bio Kostunica (ne DSS nego on licno). Zbog toga je samo on mogao da ujedini glasace sa obe strane i tako srusi Milosevica. Posle su ga zajednickim snagama unistili cim je poceo mnogo da prkosi.
|
|
Vrh |
|
|
Revizija
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 18 pro 2023, 19:24 |
|
|
NSOS je napisao/la: Revizija je napisao/la: Suverenitičke opcije u EU dobijaju na zamahu , (neke su čak i na vlasti) a kod nas takve stranke nj cenzus ne mogu preći . Jako porazno je ovo . Što znači da smo mi u gorem stanju od Šveđana ,Holanđana i Italijana .,i takvi kakvi su bolji su od nas. Onda znamo kolika smo katastrofa. Tamo su desne stranke protiv EU i imigracija. Srbija je jos daleko od tih problema. Stvar je sasvim jednostavna. U Srbiji od 1990. postoje dva centra moci i njihove stranacke ekspoziture. Udbasi/kvazipatriote (SPS, SRS, SNS) i Cijasi/kvazidemokrate (SPO, DS i stranke koje su iz nje nastale, G17). Do 2008. su bili u stalnom sukobu a onda su shvatili da je najpametnije da rade zajedno i stvorili su Vucica. Slicne stvari se desavaju i u drugim zemljama samo je to u Srbiji ociglednije nego u vecini drugih. Napravis nekog ko je sve i nista i u kome vecina od medija (svih ukljucujuci i N1) sludjenih glasaca vide ono sto zele da vide. I Kosmet i EU, i Amerika i Rusija i Kina, i kapitalizam i socijalizam, i patriotizam i demokratija. Naravno to se poklopilo sa stranim interesima pa ga zapad tolerise zbog predaje Kosmeta, kontrolisanja Dodika i inflitracije libtardizma u sve pore drustva, Rusi jer nije za ulazak u NATO, Kinezi jer im daje sve poslove, Arapi jer im poklanja drzavnu imovinu itd. Covek za sve poslove i opstu upotrebu. Strada samo Srbija ali koga briga za nju. Jedini bitniji izuzetak od pravila Udbasi/Cijasi je donekle bio Kostunica (ne DSS nego on licno). Zbog toga je samo on mogao da ujedini glasace sa obe strane i tako srusi Milosevica. Posle su ga zajednickim snagama unistili cim je poceo mnogo da prkosi. Po srpske nacionalne intrese je štetnija prva Srbija nego mondijalisti. Zato što "patriote" u patriotskom oblikom i formi proture najgoru moguću izdaju . Anesteziraju javnost . Dok Marinika ni 1o deo ovoga ne bi mohla da radi , jer bi se digla masa . On je spoj 2 Srbije . Prva je Krcun -Rankovićeva Srbija m, a druga Latinkina .
|
|
Vrh |
|
|
NSOS
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 18 pro 2023, 22:08 |
|
|
Izmedju njih danas nema nikakve razlike. Sve je to predstava za javnost.
|
|
Vrh |
|
|
tucepi
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 19 pro 2023, 09:21 |
|
|
https://www.amss.org.rs/na-putu/na-putu ... ene-gorivahttps://www.index.hr/vijesti/clanak/od- ... i_ostalo_dU Srbiji cijena Eurodizela 213 RSD 1.82 EUR-a U Hrvatskoj 1.39 EUR-a ( razlika 0.43 EURA) U Srbiji dizel skuplji 31% ( vjerovatno i više, ima na redditu threadova da sa srpskim dizelom ljudi prelaze 5-10% manje kilometara nego sa onim po EU standardima) Više cetana u EU dizelima Sve što je Vučić izpoklanjao naplatit će :) sa 3x kamatama Interesantno, kako ekonomija/transport koja je zasnovana na dizelu može tako jefino proizvoditi. Nekako sumljam da će u Srbiji biti značajnijih pojeftinjenja goriva
|
|
Vrh |
|
|
NSOS
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 19 pro 2023, 15:47 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Segrt Hlapic
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 19 pro 2023, 16:18 |
|
Pridružen/a: 09 lis 2023, 12:05 Postovi: 736 Lokacija: Hercegovje
|
Imota je napisao/la: Čekaj lik ima apsolutnu vlast i opet svakih godinu-dvi saziva izbore da bi opet dobio apsolutne vlast? Koji je to cirkus Ni ja baš ne poimam ovo. Stvarno mi bude žao normalnog naroda.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 11 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|