|
|
Stranica: 3/4.
|
[ 77 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Noname01
|
Naslov: Re: Schmidt: Može doći do raspada BiH, za sve krivi Dodik i RS Postano: 15 svi 2024, 14:47 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Tako je. I Dodo da pruzi ruku NATO-u i gotovo je za talibaniju.
Bojim se da je prosječnom Srbinu sve to teško objasnit. Nikakva BiH u EU ili Nato. Zašto bi to našima u BiH bilo u interesu?? Zacementirati ovakvu BiH? Samo daljnje raslojavanje i demografski padovi će podijeliti BiH na 3 dijela. Nema potrebe da se naši ostavljaju u još jednoj tamnici Hrvatskog naroda.
|
|
Vrh |
|
|
Patriota
|
Naslov: Re: Schmidt: Može doći do raspada BiH, za sve krivi Dodik i RS Postano: 15 svi 2024, 15:01 |
|
Pridružen/a: 11 vel 2024, 16:03 Postovi: 1327 Lokacija: Gora Romanija Upozorenja: 1
|
BiH je trajna kategorija,tu se nista nece promjeniti narednih 100 godina minimum.
_________________ K'o da čujem zveket sablje starih ratnika Opet ječi sa planine vrisak sokola Nikad ovo biti neće zemlja dušmanska Odgojila majka Bosna prsa junačka
Bog,Bosna,Bošnjaci.
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: Schmidt: Može doći do raspada BiH, za sve krivi Dodik i RS Postano: 15 svi 2024, 15:03 |
|
|
Patriota je napisao/la: BiH je trajna kategorija,tu se nista nece promjeniti narednih 100 godina minimum. Samo sto? I najtvrđe guzije su depresivne. Bih postoji dok velike sile imaju volje. Doslovno je jedan mig amerike u roku od 10 min gasi.
|
|
Vrh |
|
|
Patriota
|
Naslov: Re: Schmidt: Može doći do raspada BiH, za sve krivi Dodik i RS Postano: 15 svi 2024, 15:14 |
|
Pridružen/a: 11 vel 2024, 16:03 Postovi: 1327 Lokacija: Gora Romanija Upozorenja: 1
|
Imota je napisao/la: Patriota je napisao/la: BiH je trajna kategorija,tu se nista nece promjeniti narednih 100 godina minimum. Samo sto? I najtvrđe guzije su depresivne. Bih postoji dok velike sile imaju volje. Doslovno je jedan mig amerike u roku od 10 min gasi. Prvo je potreban Mig amerike,a zatim mig Bošnjaka i ostalih bh patriota,uz njih i blagi mig islamskog svijeta. Dakle malo vise migova. Ok,cekajte migove
_________________ K'o da čujem zveket sablje starih ratnika Opet ječi sa planine vrisak sokola Nikad ovo biti neće zemlja dušmanska Odgojila majka Bosna prsa junačka
Bog,Bosna,Bošnjaci.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Schmidt: Može doći do raspada BiH, za sve krivi Dodik i RS Postano: 15 svi 2024, 15:28 |
|
|
Patriota je napisao/la: BiH je trajna kategorija,tu se nista nece promjeniti narednih 100 godina minimum. 100% srpsko-hrvatska kategorija.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: Schmidt: Može doći do raspada BiH, za sve krivi Dodik i RS Postano: 15 svi 2024, 15:33 |
|
|
Patriota je napisao/la: Imota je napisao/la: Samo sto?
I najtvrđe guzije su depresivne.
Bih postoji dok velike sile imaju volje. Doslovno je jedan mig amerike u roku od 10 min gasi.
Prvo je potreban Mig amerike,a zatim mig Bošnjaka i ostalih bh patriota,uz njih i blagi mig islamskog svijeta. Dakle malo vise migova. Ok,cekajte migove Možda triba malo sporije, nije mujo poznat po inteligenciji. Bih postoji samo voljom zapadnih sila, bez njih tvoj maštoviti bošnjakistan završava na nekih cca 10 km zapadno od Sarajeva i 1 km istočno od Sarajeva. Tamo di dan danas s zastavom tzv. bih ne smiš ušetat, razumiš?
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Schmidt: Može doći do raspada BiH, za sve krivi Dodik i RS Postano: 15 svi 2024, 15:42 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 10478 Lokacija: Banja Luka
|
Robbie MO je napisao/la: Ako si vazal Amerike ili Britanije, barem ti neće oduzimati teritorij i dodijeliti ga sebi.
Rusija otme teritorij, i ako si Slaven još te natjera da si Rus.
U Rusiji imaju sve moguće manjine, ali niti jedna slavenska, kako to.
Ima par ljudi što se izjašnjavaju Ukrajincima, možda 1-2 generacije.
Amerika je samo nastavila britansku tradiciju sofistiricanog upravljanja iz daljine.
Rusija te vlastitim tijelom fizički napadne i izgurava te vlastitim tijelom, uzima ti teritorij i dodaje ga sebi. Volim pročitati tvoje postove , vispreni su (promućurni, pametni, pronicljivi, duhoviti )... i sviđa mi se kako rezonuješ o mnogo čemu . Ali mišljenja sam , ne zamjeri , da tu ''materiju'' ne kopčaš najbolje. Skoro da se čudim tome. PS. A možda to ''radiš'' namjerno ? Maherski uređujući ovaj mali ali prilično uticajni forum. PS.PS Evo recimo Graničara ... njega si koliko vidim , uspio ''urediti''
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Schmidt: Može doći do raspada BiH, za sve krivi Dodik i RS Postano: 15 svi 2024, 18:40 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 75727 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Svarog je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Ako si vazal Amerike ili Britanije, barem ti neće oduzimati teritorij i dodijeliti ga sebi.
Amerika je samo nastavila britansku tradiciju sofistiricanog upravljanja iz daljine.
Rusija te vlastitim tijelom fizički napadne i izgurava te vlastitim tijelom, uzima ti teritorij i dodaje ga sebi. Volim pročitati tvoje postove , vispreni su (promućurni, pametni, pronicljivi, duhoviti )... i sviđa mi se kako rezonuješ o mnogo čemu . Ali mišljenja sam , ne zamjeri , da tu ''materiju'' ne kopčaš najbolje. Skoro da se čudim tome. PS. A možda to ''radiš'' namjerno ? Maherski uređujući ovaj mali ali prilično uticajni forum. PS.PS Evo recimo Graničara ... njega si koliko vidim , uspio ''urediti'' Uredio sam ja i Hrvate, ne brini.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Schmidt: Može doći do raspada BiH, za sve krivi Dodik i RS Postano: 15 svi 2024, 18:48 |
|
|
Bošnjak..007 je napisao/la: Teška srca se djelimično slažem sa ovim pravoslavnim kjafirom Graničarom ali i drugom Robertom.
Puno bolji položaj bi Srbija i pravoslavni Turci imali da su full okrenuti ka EU i NATO. Sva sreća pa tamo velika većina mitomana želi ka Rusiji. Možda je i sudbina htjela da Zoran Đindić ne ostane dugo na vlasti i potpuno Srbiju okrene ka Zapadu. Jes' a na temi o Ukrajini, razmatraju (Hrvati) kako da predju na rusku stranu u odsudnom trenutku. Ali ovaj put nece da moze... Pricajte nam malo koliko ste se vi usrećili pametnim izborom strane...
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Schmidt: Može doći do raspada BiH, za sve krivi Dodik i RS Postano: 15 svi 2024, 18:48 |
|
|
Svarog je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Ako si vazal Amerike ili Britanije, barem ti neće oduzimati teritorij i dodijeliti ga sebi.
Rusija te vlastitim tijelom fizički napadne i izgurava te vlastitim tijelom, uzima ti teritorij i dodaje ga sebi. Volim pročitati tvoje postove , vispreni su (promućurni, pametni, pronicljivi, duhoviti )... i sviđa mi se kako rezonuješ o mnogo čemu . Ali mišljenja sam , ne zamjeri , da tu ''materiju'' ne kopčaš najbolje. Skoro da se čudim tome. PS. A možda to ''radiš'' namjerno ? Maherski uređujući ovaj mali ali prilično uticajni forum. PS.PS Evo recimo Graničara ... njega si koliko vidim , uspio ''urediti'' Robert pokusava da usisa Srbe u hrvatsku dimenziju...
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Schmidt: Može doći do raspada BiH, za sve krivi Dodik i RS Postano: 15 svi 2024, 18:49 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Bošnjak..007 je napisao/la: Teška srca se djelimično slažem sa ovim pravoslavnim kjafirom Graničarom ali i drugom Robertom.
Puno bolji položaj bi Srbija i pravoslavni Turci imali da su full okrenuti ka EU i NATO. Sva sreća pa tamo velika većina mitomana želi ka Rusiji. Možda je i sudbina htjela da Zoran Đindić ne ostane dugo na vlasti i potpuno Srbiju okrene ka Zapadu. Jes' a na temi o Ukrajini, razmatraju (Hrvati) kako da predju na rusku stranu u odsudnom trenutku. Ali ovaj put nece da moze... Pricajte nam malo koliko ste se vi usrećili pametnim izborom strane... Vi izvozite granate Ukrajini i nadate se da će Rusi razumjeti.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1017 of 2558 - 39.76%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Schmidt: Može doći do raspada BiH, za sve krivi Dodik i RS Postano: 15 svi 2024, 18:52 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 75727 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
aleksije radicevic je napisao/la: Svarog je napisao/la: Volim pročitati tvoje postove , vispreni su (promućurni, pametni, pronicljivi, duhoviti )... i sviđa mi se kako rezonuješ o mnogo čemu . Ali mišljenja sam , ne zamjeri , da tu ''materiju'' ne kopčaš najbolje. Skoro da se čudim tome. PS. A možda to ''radiš'' namjerno ? Maherski uređujući ovaj mali ali prilično uticajni forum. PS.PS Evo recimo Graničara ... njega si koliko vidim , uspio ''urediti'' Robert pokusava da usisa Srbe u hrvatsku dimenziju... Ja Hrvatima prvenstveno korigiram smjer i putanju. To što sam karizmatičan, pa i vas povuče, hebiga.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Schmidt: Može doći do raspada BiH, za sve krivi Dodik i RS Postano: 15 svi 2024, 19:03 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Jes' a na temi o Ukrajini, razmatraju (Hrvati) kako da predju na rusku stranu u odsudnom trenutku. Ali ovaj put nece da moze... Pricajte nam malo koliko ste se vi usrećili pametnim izborom strane... Vi izvozite granate Ukrajini i nadate se da će Rusi razumjeti. Jedan montenegrin se cudi, kako u novoj vladi Srbije, punoj ruskih agenata, a Srbija izvozi oruzje Ukrajincima... Kako vi omladina volite da kazete 4d sah.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Schmidt: Može doći do raspada BiH, za sve krivi Dodik i RS Postano: 15 svi 2024, 19:07 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37821 Lokacija: Gl. grad regije
|
To kad su zabrinuti za graDŽane, znamo o kome se radi.
Evo suza suzu goni.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
DŽorDŽ
|
Naslov: Re: Schmidt: Može doći do raspada BiH, za sve krivi Dodik i RS Postano: 15 svi 2024, 20:10 |
|
Pridružen/a: 18 ožu 2021, 16:54 Postovi: 1756 Lokacija: Ustrojbeno mjesto
|
Aleksije, ukoliko Srbija ponovno napadne Hrvatsku, zapadni dio RS-a ide u ropotarnicu povijesti. Znam da vam je teško trezveno rasuđivat kad vas šupi mitomanija, ali nemojte da zbog nje ponovno strada srpski narod. Kad ti dođe navala mitomanije, ti se samo opusti i polako mantraj: "Uzročno-posljedične veze, uzročno-posljedične veze, uzročno-posljedične veze,...".
_________________ RH i Protektorat BiH 1981: Hrvata 54,58% Prečana 24,00% Muslimana 21,42%
RH i Protektorat BiH 2022: Hrvata 62,23 % Muslimana 19,74 % Prečana 14,18 % Ostalih 3,85 %
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Schmidt: Može doći do raspada BiH, za sve krivi Dodik i RS Postano: 15 svi 2024, 21:01 |
|
|
Patriota je napisao/la: Imota je napisao/la: Samo sto?
I najtvrđe guzije su depresivne.
Bih postoji dok velike sile imaju volje. Doslovno je jedan mig amerike u roku od 10 min gasi.
Prvo je potreban Mig amerike,a zatim mig Bošnjaka i ostalih bh patriota,uz njih i blagi mig islamskog svijeta. Dakle malo vise migova. Ok,cekajte migove Potreban je samo jedan mig. Zna se čiji.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
Patriota
|
Naslov: Re: Schmidt: Može doći do raspada BiH, za sve krivi Dodik i RS Postano: 15 svi 2024, 21:14 |
|
|
Bošnjak..007 je napisao/la: Teška srca se djelimično slažem sa ovim pravoslavnim kjafirom Graničarom ali i drugom Robertom.
Puno bolji položaj bi Srbija i pravoslavni Turci imali da su full okrenuti ka EU i NATO. Sva sreća pa tamo velika većina mitomana želi ka Rusiji. Možda je i sudbina htjela da Zoran Đindić ne ostane dugo na vlasti i potpuno Srbiju okrene ka Zapadu. Pa da,srbija na zapadu je najveca opasnost za Bosnjake. Ali to se nece nikad desit jer su to vec razlicite civilizacije odavno
Bog,Bosna,Bošnjaci.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Schmidt: Može doći do raspada BiH, za sve krivi Dodik i RS Postano: 15 svi 2024, 21:50 |
|
|
Rusija te vlastitim tijelom fizički napadne i izgurava te vlastitim tijelom, uzima ti teritorij i dodaje ga sebi. Volim pročitati tvoje postove , vispreni su (promućurni, pametni, pronicljivi, duhoviti )... i sviđa mi se kako rezonuješ o mnogo čemu . Ali mišljenja sam , ne zamjeri , da tu ''materiju'' ne kopčaš najbolje. Skoro da se čudim tome. PS. A možda to ''radiš'' namjerno ? Maherski uređujući ovaj mali ali prilično uticajni forum. PS.PS Evo recimo Graničara ... njega si koliko vidim , uspio ''urediti'' Ti se samo smij i čekaj Ruse sljedećih hiljadu godina. https://youtu.be/cZ_p_OrpBck?si=5C-ccfFGOXt_UtF6
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Schmidt: Može doći do raspada BiH, za sve krivi Dodik i RS Postano: 15 svi 2024, 22:07 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Svarog je napisao/la: Volim pročitati tvoje postove , vispreni su (promućurni, pametni, pronicljivi, duhoviti )... i sviđa mi se kako rezonuješ o mnogo čemu . Ali mišljenja sam , ne zamjeri , da tu ''materiju'' ne kopčaš najbolje. Skoro da se čudim tome. PS. A možda to ''radiš'' namjerno ? Maherski uređujući ovaj mali ali prilično uticajni forum. PS.PS Evo recimo Graničara ... njega si koliko vidim , uspio ''urediti'' Ti se samo smij i čekaj Ruse sljedećih hiljadu godina. https://youtu.be/cZ_p_OrpBck?si=5C-ccfFGOXt_UtF6 Mjenjaj avatar , izdajniče
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Schmidt: Može doći do raspada BiH, za sve krivi Dodik i RS Postano: 15 svi 2024, 22:10 |
|
|
Kristijan skoro pa dramatican.
|
|
Vrh |
|
|
konzerva
|
Naslov: Re: Schmidt: Može doći do raspada BiH, za sve krivi Dodik i RS Postano: 15 svi 2024, 22:21 |
|
|
Puno bolji položaj bi Srbija i pravoslavni Turci imali da su full okrenuti ka EU i NATO. Sva sreća pa tamo velika većina mitomana želi ka Rusiji. Možda je i sudbina htjela da Zoran Đindić ne ostane dugo na vlasti i potpuno Srbiju okrene ka Zapadu. Nije to točno, to je zemjena teza, tj. uzroka i posljedica. Zapad je sam gurnuo Srbe u rusku orbitu, dajući prednost Muslimanima i Albancima. Zoran Đinđić je i sam toga bio svjestan i zato se mučio s punim prelaskom na Zapadnu stranu.
|
|
Vrh |
|
|
konzerva
|
Naslov: Re: Schmidt: Može doći do raspada BiH, za sve krivi Dodik i RS Postano: 15 svi 2024, 22:24 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Jes' a na temi o Ukrajini, razmatraju (Hrvati) kako da predju na rusku stranu u odsudnom trenutku. Ali ovaj put nece da moze...
Naravno da hoće, jer Hrvatska previše vrijedi kao saveznik. Srbija je pak bezvrijedni mutivoda koji sjedi na dvije stolice, koji je Rusima koristan kao nepouzdani saveznik samo dok drugoga nemaju.
|
|
Vrh |
|
|
saskia
|
Naslov: Re: Schmidt: Može doći do raspada BiH, za sve krivi Dodik i RS Postano: 15 svi 2024, 22:34 |
|
Pridružen/a: 07 lip 2019, 16:42 Postovi: 2447 Lokacija: Negdi na granici svitova
|
aleksije radicevic je napisao/la: Bošnjak..007 je napisao/la: Teška srca se djelimično slažem sa ovim pravoslavnim kjafirom Graničarom ali i drugom Robertom.
Puno bolji položaj bi Srbija i pravoslavni Turci imali da su full okrenuti ka EU i NATO. Sva sreća pa tamo velika većina mitomana želi ka Rusiji. Možda je i sudbina htjela da Zoran Đindić ne ostane dugo na vlasti i potpuno Srbiju okrene ka Zapadu. Jes' a na temi o Ukrajini, razmatraju (Hrvati) kako da predju na rusku stranu u odsudnom trenutku. Ali ovaj put nece da moze... Pricajte nam malo koliko ste se vi usrećili pametnim izborom strane... Tebi Rusi da dadnu 500 tenkova ja bi te stinam potra. Biži Aco kakva Rusija u Hrvatskoj
_________________ Čujem iz daljine glas domovine, čuvaj Tuta Mostar nikom ne daj me!
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Schmidt: Može doći do raspada BiH, za sve krivi Dodik i RS Postano: 15 svi 2024, 22:37 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Robert pokusava da usisa Srbe u hrvatsku dimenziju... Ja Hrvatima prvenstveno korigiram smjer i putanju. Primjetio sam to odavno . I dobro to radiš . Nemam nekih većih zamjerki . Kad kažem dobro , mislim , dobro za ''obojicu'' . I ja spadam u one koji vjeruju da je tako nešto moguće ,bez obzira na međusobnu istoriju . Evo npr, ova tema koju si otvorio , o uzimanju Bihaća , kao hrvatskom odgovoru na Srbiju na Uni , uopšte nije besmislena .
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 34 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|