...drugačije se izjašnjava al da i je kakve veze to ima s pjesmom ako tako gledaš onda si isti ko i oni koji su davali bodove švicarcu...
A, čuj, triba sve gledati i sagledati. Nije samo zini i pivaj, obuci se mimo naroda i skaci po bini. Boduje se i zemlja porijekla, pouka iz pisme, križ oko vrata...ma sve. Pisma je samo jedan poen. Polovi, tu treba dobro razmosliti, pa i smisliti novi.
...drugačije se izjašnjava al da i je kakve veze to ima s pjesmom ako tako gledaš onda si isti ko i oni koji su davali bodove švicarcu...
A, čuj, triba sve gledati i sagledati. Nije samo zini i pivaj, obuci se mimo naroda i skaci po bini. Boduje se i zemlja porijekla, pouka iz pisme, križ oko vrata...ma sve. Pisma je samo jedan poen. Polovi, tu treba dobro razmosliti, pa i smisliti novi.
...govorimo o dojmu pisma na stranu...ne znam odakle ti podatak da je ateist kad je dečko snimio prekrasnu duhovnu pismu...proguglaj..
Marko je vjernik i to praktični. Evo ovdje link od prije tri dana gdje piše: ateist sam i crkva mi ništa ne znači ali poštujem Baby Lasagnu. (to nisu Markove riječi već tog nekog ateiste) Valjda je ovaj OPA tu nešto krivo pročitao ili samo trola.
Hrvati pate od sindroma drugog mesta i silazenja sa postolja
Zbroj hrvatskih medalja i mista u sportu i glazbi je bolji, pogotovo uzevši u obzir da je Srbija po stanovništvu skoro duplo veća što vi često naglašavate.
Auuu, što se palite?! Ima ovdje i klecavaca koliko vidim. U suštini briga me za malog. Niti mi on ima auru, niti me se pjesma dotakla. Kao reklama za čokoladice s kokosom. Njih par udara ritam, jedan iscijepane odjeće od branja kokosa skače i pjeva Rit mi tam'.
Pridružen/a: 14 ruj 2009, 16:26 Postovi: 17678 Lokacija: Drina je na granici!
Najbolji rezultat za Hrvatsku + najveća gledanost i TV udio od 2006 godine.
_________________ Onu istu našu košulju pripremi, Na tavan je stavi, za mene je spremi, Bit će ona opet i sinu po mjeri Kao što je bila mom djedu i meni.
Marko je vjernik i to praktični. Evo ovdje link od prije tri dana gdje piše: ateist sam i crkva mi ništa ne znači ali poštujem Baby Lasagnu. (to nisu Markove riječi već tog nekog ateiste) Valjda je ovaj OPA tu nešto krivo pročitao ili samo trola.
Ontopic: Da mi je netko rekao da će se 90% foruma uživiti u taj kič ko da je finale SP-a, rekao bih mu da je lud ili da se feminizacija Hrvatske odvija brže nego projiciranom putanjom.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
30 milijuna
_________________ Onu istu našu košulju pripremi, Na tavan je stavi, za mene je spremi, Bit će ona opet i sinu po mjeri Kao što je bila mom djedu i meni.
U četri dana 647tisuća pregleda.
Beograd sinoć.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.