|
|
Stranica: 4/7.
|
[ 160 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Gazda
|
Naslov: Re: Crnogorskom parlamentu upućen prijedlog rezolucije o genocidu u Jasenovcu Postano: 18 svi 2024, 20:38 |
|
Pridružen/a: 08 svi 2020, 16:23 Postovi: 3847 Lokacija: Stolni grad
|
Fire Dragon je napisao/la: Sve zbog privatnih tajkunskih interesa. Takija ti ne drži vodu kad znamo da je više Hrvata tajkuna u BIH, najbogatiji čovjek Balkana je Hrvat iz Ljubuškog. Teuton je napisao/la: . Bosanski muslimani ti ne mogu biti krivi kako to ne znaš
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Crnogorskom parlamentu upućen prijedlog rezolucije o genocidu u Jasenovcu Postano: 19 svi 2024, 09:45 |
|
|
Croato je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Kakve vi imate veze s CG ? Povijesne, kulturne, etničke (u Boki) sve do Bara. A vi to imate s drugim dijelovima Crne Gore. Pozdrav iz crvene Hrvatske. https://youtu.be/tR4wLQopsNs?si=qXgcrw2QO13Qxv5W
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
Eminencija
|
Naslov: Re: Crnogorskom parlamentu upućen prijedlog rezolucije o genocidu u Jasenovcu Postano: 19 svi 2024, 10:01 |
|
|
Hroboatos je napisao/la: Solidno muški raspravili, no ove babe kao da su ispale iz AFŽa i jugo kom'teta...
Tako je u filozofskim i tako je i u ulicnim raspravama kod obicnih ljudi. Zene neznaju zadrzat suvislu misao i nastavit jednu suvislu logicnu recenicu na drugu. Sigurno znas iti punmo primjera hahahah. Verbalni mitraljesci su to.
_________________ Jedino oružje im je pero, ali su nepismeni.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Crnogorskom parlamentu upućen prijedlog rezolucije o genocidu u Jasenovcu Postano: 19 svi 2024, 10:23 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60177 Lokacija: DAZP HQ
|
aleksije radicevic je napisao/la: Battlefield je napisao/la: Aleksije što misliš zašto ova rezolucija dolazi danas?
Rezolucija o Jasenovcu gadja Nemce, Bosnjake i Hrvate. Nemci su pokrenuli rezoluciju o Srebrenici, Bosnjaci planiraju da budu najveci korisnici njenog usvajanja. Hrvati su zapravo kolateralna steta, nisu glavna meta... Nemci su pogodjeni kao organizatori sistema Holokausta i politike istrebljenja naroda sirom Evrope. Bosnjaci su pogodjeni kao drugi najvazniji faktor NDH koja je napravila Jasenovac. mi postajemo glavna meta, a onda ćete vidjeti svog boga kao i svaki put.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
konzerva
|
Naslov: Re: Crnogorskom parlamentu upućen prijedlog rezolucije o genocidu u Jasenovcu Postano: 19 svi 2024, 10:32 |
|
|
dudu je napisao/la: mi postajemo glavna meta, a onda ćete vidjeti svog boga kao i svaki put.
Srbi su nevjerojatno netalentirani u izbjegavanju otvaranja frontova koji im ne trebaju.
|
|
Vrh |
|
|
konzerva
|
Naslov: Re: Crnogorskom parlamentu upućen prijedlog rezolucije o genocidu u Jasenovcu Postano: 19 svi 2024, 10:34 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Oni ne prihvataju da je Srebrenica genocid vec da je rec o devalvaciji tog pojma, za Jesenovac prihvataju. Mislim da je nakon Gaze, "židovski kapital" po tom pitanju posve potrošen. Moguće je da im je zato i dopušteno da ga unovče.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Crnogorskom parlamentu upućen prijedlog rezolucije o genocidu u Jasenovcu Postano: 19 svi 2024, 14:32 |
|
|
konzerva je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Oni ne prihvataju da je Srebrenica genocid vec da je rec o devalvaciji tog pojma, za Jesenovac prihvataju. Mislim da je nakon Gaze, "židovski kapital" po tom pitanju posve potrošen. Moguće je da im je zato i dopušteno da ga unovče. Baš zato bi sad bilo vrijeme da se taj Jasenovac prekopa istraži i da se stavi točka na i kako bi skinuli razne babe narikače s vrata. Dosta je više da nam seru 0/24 radi neistražene mitomanije
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Crnogorskom parlamentu upućen prijedlog rezolucije o genocidu u Jasenovcu Postano: 19 svi 2024, 16:29 |
|
|
weasel je napisao/la: konzerva je napisao/la: Mislim da je nakon Gaze, "židovski kapital" po tom pitanju posve potrošen. Moguće je da im je zato i dopušteno da ga unovče.
Baš zato bi sad bilo vrijeme da se taj Jasenovac prekopa istraži i da se stavi točka na i kako bi skinuli razne babe narikače s vrata. Dosta je više da nam seru 0/24 radi neistražene mitomanije Evo, ovaj slovacki projekat, na koji naleteh juce, posvetio je malo paznje istoriji Jasenovca. https://www.worldhistoryvideos.com/about-project/Tako da ne vidim smisao, da vi pozivajuci se na "prekopavanje" napravite teoriju da Jasenovac i nije nesto strasno. Tom politikom samo podsticete da neko po svetu vadi dokumentaciju o tome, da se opominje rasnih zakona NDH, da Klasic pravi emisije o Genocidu u NDH, da Jevreji podsecaju na ucesce u Holokaosuti NDH... Ako ste izracunali da vam je to najpametnije, bujrum...
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
Noname01
|
Naslov: Re: Crnogorskom parlamentu upućen prijedlog rezolucije o genocidu u Jasenovcu Postano: 19 svi 2024, 16:49 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: weasel je napisao/la: Baš zato bi sad bilo vrijeme da se taj Jasenovac prekopa istraži i da se stavi točka na i kako bi skinuli razne babe narikače s vrata.
Dosta je više da nam seru 0/24 radi neistražene mitomanije Evo, ovaj slovacki projekat, na koji naleteh juce, posvetio je malo paznje istoriji Jasenovca. https://www.worldhistoryvideos.com/about-project/Tako da ne vidim smisao, da vi pozivajuci se na "prekopavanje" napravite teoriju da Jasenovac i nije nesto strasno. Tom politikom samo podsticete da neko po svetu vadi dokumentaciju o tome, da se opominje rasnih zakona NDH, da Klasic pravi emisije o Genocidu u NDH, da Jevreji podsecaju na ucesce u Holokaosuti NDH... Ako ste izracunali da vam je to najpametnije, bujrum... Pa strašna je jedino mitomanija koju su komunisti, a kasnije vi stvorili od tog Jasenovca. Red je da se vidi koliko, tko, šta i kada. Ionako nam se to predbacuje još malo će i 100 godina, s tim da smo kažnjeni kao nijedan drugi narod zbog "tog". Križni put, Bleiburgu, zatvori, likvidacije, iseljavanje, a onda I stradanja u Domovinskom ratu koji je rezultat te priče o stradanjima Srba.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Crnogorskom parlamentu upućen prijedlog rezolucije o genocidu u Jasenovcu Postano: 19 svi 2024, 17:09 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Jasenovac još samo Srbi spominju. Nikom drugom nije važan više.
Mi i Židovi skoro braća. Tu priča završava.
To ignoriraš i vozdra.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Crnogorskom parlamentu upućen prijedlog rezolucije o genocidu u Jasenovcu Postano: 19 svi 2024, 17:13 |
|
|
Noname01 je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Evo, ovaj slovacki projekat, na koji naleteh juce, posvetio je malo paznje istoriji Jasenovca. https://www.worldhistoryvideos.com/about-project/Tako da ne vidim smisao, da vi pozivajuci se na "prekopavanje" napravite teoriju da Jasenovac i nije nesto strasno. Tom politikom samo podsticete da neko po svetu vadi dokumentaciju o tome, da se opominje rasnih zakona NDH, da Klasic pravi emisije o Genocidu u NDH, da Jevreji podsecaju na ucesce u Holokaosuti NDH... Ako ste izracunali da vam je to najpametnije, bujrum... Pa strašna je jedino mitomanija koju su komunisti, a kasnije vi stvorili od tog Jasenovca. Red je da se vidi koliko, tko, šta i kada. Ionako nam se to predbacuje još malo će i 100 godina, s tim da smo kažnjeni kao nijedan drugi narod zbog "tog". Križni put, Bleiburgu, zatvori, likvidacije, iseljavanje, a onda I stradanja u Domovinskom ratu koji je rezultat te priče o stradanjima Srba. Da li uloga Japana izgleda nesto bolje zbog Hirosime, ili uloga Nemacke zbog Drezdena... Nema logike i zapravo ne izgledate bolje zbog Blajburga, Kriznog puta i ostalog. Zapravo ti pokusaji dela vase javnosti da NDH predstavite boljom, cini vas gorim. Nekad mislim da su svi ti vasi desnicari srpski agenti koji vam ne daju da skinete okove neslavne proslosti.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Crnogorskom parlamentu upućen prijedlog rezolucije o genocidu u Jasenovcu Postano: 19 svi 2024, 17:16 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Jasenovac još samo Srbi spominju. Nikom drugom nije važan više.
Mi i Židovi skoro braća. Tu priča završava.
To ignoriraš i vozdra. Jesu li i ova dvojica Srbi?
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Crnogorskom parlamentu upućen prijedlog rezolucije o genocidu u Jasenovcu Postano: 19 svi 2024, 17:26 |
|
|
U Hrvatskoj, otkako je komunizam pao su na vlasti potomci partizana. I premijer i predsjednik su iz takvih obitelji.
Smiješno je njima ali i Hrvatima općenito pripisivat kolektivnu krivnju jednog režima.
Nitko Hrvatima ne pripisuje kolektivnu krivnju za Bleiburg. Ista stvar.
Ako je židovima to jasno, zašto dosadnim Srbima nije. Mitomani.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Crnogorskom parlamentu upućen prijedlog rezolucije o genocidu u Jasenovcu Postano: 19 svi 2024, 17:29 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: U Hrvatskoj, otkako je komunizam pao su na vlasti potomci partizana. I premijer i predsjednik su iz takvih obitelji.
Smiješno je njima ali i Hrvatima općenito pripisivat kolektivnu krivnju jednog režima.
Nitko Hrvatima ne pripisuje kolektivnu krivnju za Bleiburg. Ista stvar.
Ako je židovima to jasno, zašto dosadnim Srbima nije. Mitomani. Niko ne pripisuje kolekticnu krivicu. Nego i ti vasi potpomci partizana, i Srbi, i Jevreji, jednostavno primecuju pojave u danasnje vreme koje velicaju taj rezim, tu tvorevinu... i s pravom su zabrinuti. Hrvatska je zabrinuta, ne samo Srbi, pa donosi zakone kojim sprecava isticanje znakovlja iz tog rezima i te drzave.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Crnogorskom parlamentu upućen prijedlog rezolucije o genocidu u Jasenovcu Postano: 19 svi 2024, 17:34 |
|
|
Ja živim u Zagrebu > 30 g. nikad nisam vidio nikoga u ustaškoj uniformi niti da bilo tko veliča NDH. Nema čak niti jednog meni poznatog spomenika na kojem su navedena imena i prezimena poginulih NDH vojnika.
Hrvatska je i danas partizanskija od bilo koje druge ex Yu zemlje.
Može bit da ima pojava koje tuknu na fašizam ali to su baš to, pojave.
|
|
Vrh |
|
|
Gazda
|
Naslov: Re: Crnogorskom parlamentu upućen prijedlog rezolucije o genocidu u Jasenovcu Postano: 19 svi 2024, 18:30 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Tako da ne vidim smisao, da vi pozivajuci se na "prekopavanje" napravite teoriju da Jasenovac i nije nesto strasno. Tom politikom samo podsticete da neko po svetu vadi dokumentaciju o tome, da se opominje rasnih zakona NDH, da Klasic pravi emisije o Genocidu u NDH, da Jevreji podsecaju na ucesce u Holokaosuti NDH...
Da, inače se ne bi pravili dokumentarci i bilo bi općeprihvaćeno da je ubijeno 700tisuća Srba, kao što je tako bilo u Jugoslaviji prihvaćeno. Nakon svakog dokumentarca ste se više vi lomili da pokažete da je više Srba ubijeno nego što smo se mi lomili da dokažemo da su to bili radni logori.
|
|
Vrh |
|
|
MiB
|
Naslov: Re: Crnogorskom parlamentu upućen prijedlog rezolucije o genocidu u Jasenovcu Postano: 19 svi 2024, 18:31 |
|
Pridružen/a: 14 vel 2020, 17:12 Postovi: 4370 Lokacija: Granica je na Drini!
|
Junuz ne zajebaji, Ustaše smo za njih i nikako drugačije ne može biti.
_________________ Malo nas je, al nas ima. Nije važno, srušiti ćemo snove svima.
|
|
Vrh |
|
|
Gazda
|
Naslov: Re: Crnogorskom parlamentu upućen prijedlog rezolucije o genocidu u Jasenovcu Postano: 19 svi 2024, 18:33 |
|
|
MiB je napisao/la: Junuz ne zajebaji, Ustaše smo za njih i nikako drugačije ne može biti. Ustaše smo vrele krvi, uvijek ludi, uvijek priv.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Crnogorskom parlamentu upućen prijedlog rezolucije o genocidu u Jasenovcu Postano: 19 svi 2024, 18:47 |
|
|
Bome neki dan u Žrnovnici sam naletio na ustašku mladu ekipu, jedan doslovno na majici nosi natpis ustaša. Imali smo neku feštu, vodio sam kolege, kad su puštali muziku strogo sam zabranio cajke da nas ustaše slučajno ne napadnu.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Crnogorskom parlamentu upućen prijedlog rezolucije o genocidu u Jasenovcu Postano: 19 svi 2024, 18:49 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
A Žrnovnica je oduvik glasila za crveno misto.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
Noname01
|
Naslov: Re: Crnogorskom parlamentu upućen prijedlog rezolucije o genocidu u Jasenovcu Postano: 19 svi 2024, 19:02 |
|
|
HHerceg je napisao/la: A Žrnovnica je oduvik glasila za crveno misto. Pa mora se netko iskupiti za grijehe i promašene politike svojih predaka.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Crnogorskom parlamentu upućen prijedlog rezolucije o genocidu u Jasenovcu Postano: 19 svi 2024, 19:06 |
|
|
HHerceg je napisao/la: A Žrnovnica je oduvik glasila za crveno misto. Stvarno? Klinci 20tak godina, drže nas na oku, došli smo sa ZG regama, ima nas iz cijele Hrvatske, doslovno miješano društvo, Rijeka, Osijek, Varaždin, Split i Zagreb, svi u majicama ZDS, jedan nosi ustaša, drugi nosi majicu gdje piše ustaša kad spojiš majicu, uokolo su napisali ustaške znakove, srećom frend mi bio taj dan u Splitu, pozvao ga da dođe pa njega zadužio za dj-a, samo domaće i domoljubno.
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: Crnogorskom parlamentu upućen prijedlog rezolucije o genocidu u Jasenovcu Postano: 19 svi 2024, 19:12 |
|
|
To je igrokaz, diplomatski odgovorit, al te rezolucije za nas ništa ne znače, nismo mi bih.
|
|
Vrh |
|
|
konzerva
|
Naslov: Re: Crnogorskom parlamentu upućen prijedlog rezolucije o genocidu u Jasenovcu Postano: 19 svi 2024, 19:46 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Jesu li i ova dvojica Srbi?
Jel to retoričko pitanje?
|
|
Vrh |
|
|
konzerva
|
Naslov: Re: Crnogorskom parlamentu upućen prijedlog rezolucije o genocidu u Jasenovcu Postano: 19 svi 2024, 19:48 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Ja živim u Zagrebu > 30 g. nikad nisam vidio nikoga u ustaškoj uniformi niti da bilo tko veliča NDH.. Ja stvarno ne znam gdje ti gledaš. Nema jače utakmice iza koje prepune birtije ne zapjevaju ustaške, a dok nije zabranjeno ZDS se deralo i na prepunim tribinama. Hrvatska je pod kožom ustaška, a se drugo je mimikrija za prilagodbu globalnim okolnostima.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: Ceha i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|