|
|
Stranica: 7/9.
|
[ 220 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Graničar18
|
Naslov: Re: VAMOS CROACIA! Plan HDZ-DP vlade: velika imigracija Latino Hrvata Postano: 18 svi 2024, 10:59 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Kad se odseliš iz Zagreba u Zenicu.Ovo tvoje kad se poželim pa skoknem do Zenice nije povratak. Eto i ja kad se poželim skoknem.  Ali nije to samo skoknuti. Ja sam kao Tito na Brijunima. Formalno u Beogradu, neformalno na Brijunima. Tesla i udri. Potroši tamo i nazad 14 € 'goriva'. Ne znam što bih više trebao. Preselit mirovinsko i zdravstveno u BiH može samo idiot. Najbolja varijanta oduvijek je bila zarađivat na zapadu a trošit u BiH. Moji starci su govorili: E da je živjet u Bosni a imat njemačku plaću. Eto ja to sad imam.  Svaki dan mogu u restoranu jest. Kako budu moje obveze manje prema djeci, bit ću više u Bosni. A sve su manje. Još 3 g. I skoro ih neće bit. Ne možeš bit i Hrvat i Bosanac istovremeno.Pravi Bosanci i Hercegovci žive u BiH. 
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar18
|
Naslov: Re: VAMOS CROACIA! Plan HDZ-DP vlade: velika imigracija Latino Hrvata Postano: 18 svi 2024, 10:59 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Kad se odseliš iz Zagreba u Zenicu.Ovo tvoje kad se poželim pa skoknem do Zenice nije povratak. Eto i ja kad se poželim skoknem.  Ali nije to samo skoknuti. Ja sam kao Tito na Brijunima. Formalno u Beogradu, neformalno na Brijunima. Tesla i udri. Potroši tamo i nazad 14 € 'goriva'. Ne znam što bih više trebao. Preselit mirovinsko i zdravstveno u BiH može samo idiot. Najbolja varijanta oduvijek je bila zarađivat na zapadu a trošit u BiH. Moji starci su govorili: E da je živjet u Bosni a imat njemačku plaću. Eto ja to sad imam.  Svaki dan mogu u restoranu jest. Kako budu moje obveze manje prema djeci, bit ću više u Bosni. A sve su manje. Još 3 g. I skoro ih neće bit. Ne možeš bit i Hrvat i Bosanac istovremeno.Pravi Bosanci i Hercegovci žive u BiH. 
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
 |
neretvanin
|
Naslov: Re: VAMOS CROACIA! Plan HDZ-DP vlade: velika imigracija Latino Hrvata Postano: 18 svi 2024, 11:06 |
|
|
Junus je etnički Hrvat a mentalni Bosanac ili ti ga Bosanđeros 
|
|
Vrh |
|
 |
weasel
|
Naslov: Re: VAMOS CROACIA! Plan HDZ-DP vlade: velika imigracija Latino Hrvata Postano: 18 svi 2024, 11:23 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Definitivno. Evo nadam se da će HDZ iskoristit DP i napokon nametnut porez na nekretnine. Ljudi imaju po 10 stanova, rentaju na crno i nitko od toga koristi nema a puno ih drži prazne. Što je najgore imamo i puno stranaca koji to rade. Oni sklanjaju pare i čuvaju od inflacije a naša djeca se vješaju sa kreditinama na 30 g. koji gutaju jednu plaću i onda se čudimo zašto nema djece. Veoma teško Junuze, svi u vrhu vlasti su teške apartmanđije i nekretninski lobij. Čak ni DP nije čvrsto stao po pitanju poreza na nekretnine. Dok je HDZ-a na vlasti taj zakon neće proći nikada zato što njima nije u interesu, taj zakon može izglasati samo lijeva vlast. Treba lupit opaki porez na svaku nekretninu u kojoj ne živi obitelj, i na kratkoroćni najam da 4 mjeseca rentaju a 8 mjeseci zjapi prazno. Znači ako samac živi u trosobnom stanu, opet ide porez, tako bi se spriječila situacija da se prepisuje na babe tekte strićeve djecu itd. Samo obitelj ne plaća porez Dok se to ne napravi, ode demografija niz vodu.
|
|
Vrh |
|
 |
weasel
|
Naslov: Re: VAMOS CROACIA! Plan HDZ-DP vlade: velika imigracija Latino Hrvata Postano: 18 svi 2024, 11:27 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: weasel je napisao/la: Jesi teatralan Treba napraviti politiku da svi dođu u Hrvatsku, što će nam folklorna skupina preko Dunava, bolje neka žive, rade i grade Hrvatsku državu. Crna Gora je već recimo druga stvar, tamo ima prostora za cirkusiranje i djelovanje  Nemoj mislit da ja imam nešto protiv tvoje ideje,samo me iznenadilo da je od tebe došla.  A ti bi Hrvatske Srbe ostavio u RH da se asimiliraju? Ili se možda nadaš nećem drugome, a to drugo nećete dočekat jednako kako niste ni 90-ih.
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar18
|
Naslov: Re: VAMOS CROACIA! Plan HDZ-DP vlade: velika imigracija Latino Hrvata Postano: 18 svi 2024, 11:46 |
|
|
neretvanin je napisao/la: Junus je etnički Hrvat a mentalni Bosanac ili ti ga Bosanđeros  Junuz i ja imamo jednu zajedničku tačku.Ni jedan ni drugi nismo Hrvati. 
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar18
|
Naslov: Re: VAMOS CROACIA! Plan HDZ-DP vlade: velika imigracija Latino Hrvata Postano: 18 svi 2024, 11:48 |
|
|
weasel je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Nemoj mislit da ja imam nešto protiv tvoje ideje,samo me iznenadilo da je od tebe došla.  A ti bi Hrvatske Srbe ostavio u RH da se asimiliraju? Ili se možda nadaš nećem drugome, a to drugo nećete dočekat jednako kako niste ni 90-ih. Ti "Srbi" iz Hrvatske su već dobrim dijelom asimilirani,a ovi stariji u izumiranju.
|
|
Vrh |
|
 |
weasel
|
Naslov: Re: VAMOS CROACIA! Plan HDZ-DP vlade: velika imigracija Latino Hrvata Postano: 18 svi 2024, 12:28 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: weasel je napisao/la: A ti bi Hrvatske Srbe ostavio u RH da se asimiliraju? Ili se možda nadaš nećem drugome, a to drugo nećete dočekat jednako kako niste ni 90-ih. Ti "Srbi" iz Hrvatske su već dobrim dijelom asimilirani,a ovi stariji u izumiranju. Zar nije onda bolje povući ljude svako sa svoje strane granice i rješili smo hrpu problema?
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar18
|
Naslov: Re: VAMOS CROACIA! Plan HDZ-DP vlade: velika imigracija Latino Hrvata Postano: 18 svi 2024, 12:44 |
|
|
weasel je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Ti "Srbi" iz Hrvatske su već dobrim dijelom asimilirani,a ovi stariji u izumiranju. Zar nije onda bolje povući ljude svako sa svoje strane granice i rješili smo hrpu problema? Slažem se,ali bi direktno i bili saučesnici u etničkom čišćenju preostalih zemljaka. 
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: VAMOS CROACIA! Plan HDZ-DP vlade: velika imigracija Latino Hrvata Postano: 18 svi 2024, 13:41 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Graničar18 je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Ali nije to samo skoknuti. Ja sam kao Tito na Brijunima. Formalno u Beogradu, neformalno na Brijunima. Tesla i udri. Potroši tamo i nazad 14 € 'goriva'. Ne znam što bih više trebao. Preselit mirovinsko i zdravstveno u BiH može samo idiot. Najbolja varijanta oduvijek je bila zarađivat na zapadu a trošit u BiH. Moji starci su govorili: E da je živjet u Bosni a imat njemačku plaću. Eto ja to sad imam.  Svaki dan mogu u restoranu jest. Kako budu moje obveze manje prema djeci, bit ću više u Bosni. A sve su manje. Još 3 g. I skoro ih neće bit. Ne možeš bit i Hrvat i Bosanac istovremeno.Pravi Bosanci i Hercegovci žive u BiH.  Previše si na Klixu.  Ne znam niti jednog Hrvata iz BiH koji će skrivat da je Bosanac ili Hercegovac. Doduše, pokušavaju nam talibani ogadit Bosnu ali kao što vidiš, u mom slučaju ne ide im baš. 
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: VAMOS CROACIA! Plan HDZ-DP vlade: velika imigracija Latino Hrvata Postano: 18 svi 2024, 13:43 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: neretvanin je napisao/la: Junus je etnički Hrvat a mentalni Bosanac ili ti ga Bosanđeros  Junuz i ja imamo jednu zajedničku tačku.Ni jedan ni drugi nismo Hrvati.  Ima u Hrvata mjesta i za mene i za tebe. Ta nismo Srbi. 
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
 |
zet
|
Naslov: Re: VAMOS CROACIA! Plan HDZ-DP vlade: velika imigracija Latino Hrvata Postano: 18 svi 2024, 13:47 |
|
|
Neko je spomenuo Marka Viduku, odmah se sjetim 1997. i potopa beogradskog Partizana https://www.youtube.com/watch?v=DGErzi3YWAI
_________________ SIPA pokušala privesti Dodika u Istočnom Sarajevu, MUP RS-a se usprotivio ----> 364 komentara na klix.ba
U malom bh. mjestu iscrtana ogromna šahovnica ----> 372 komentara na klix.ba
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar18
|
Naslov: Re: VAMOS CROACIA! Plan HDZ-DP vlade: velika imigracija Latino Hrvata Postano: 18 svi 2024, 15:36 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Junuz i ja imamo jednu zajedničku tačku.Ni jedan ni drugi nismo Hrvati.  Ima u Hrvata mjesta i za mene i za tebe. Ta nismo Srbi.  Ja znam da nisam Bosanac,a za tebe nisam siguran da si Hrvat,i nisam jedini. 
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: VAMOS CROACIA! Plan HDZ-DP vlade: velika imigracija Latino Hrvata Postano: 18 svi 2024, 18:17 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Ima u Hrvata mjesta i za mene i za tebe. Ta nismo Srbi.  Ja znam da nisam Bosanac,a za tebe nisam siguran da si Hrvat,i nisam jedini.  Kako nisi ako si se udao u BL. Ako sam dobro skont'o imaš i nekretninu tamo i pod stare dane ćeš vjerojatno u Bosni završit i bit u njoj pokopan.  Zovi na pivu kad se vratiš, često prolazim blizu.  . Ima da se ispričamo, na hrvatskom. 
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar18
|
Naslov: Re: VAMOS CROACIA! Plan HDZ-DP vlade: velika imigracija Latino Hrvata Postano: 18 svi 2024, 18:21 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Ja znam da nisam Bosanac,a za tebe nisam siguran da si Hrvat,i nisam jedini.  Kako nisi ako si se udao u BL. Ako sam dobro skont'o imaš i nekretninu tamo i pod stare dane ćeš vjerojatno u Bosni završit i bit u njoj pokopan.  Zovi na pivu kad se vratiš, često prolazim blizu.  . Ima da se ispričamo, na hrvatskom.  To ne mijenja činjenicu da ja nisam rođen i odrasto tamo. Zvao bi te na pivu,al kad je tebe strah srbeka i danas. Nisam siguran da bi se ispričali na hrvatskom,i danas previše bosanski zvučiš. 
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: VAMOS CROACIA! Plan HDZ-DP vlade: velika imigracija Latino Hrvata Postano: 18 svi 2024, 18:30 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Kako nisi ako si se udao u BL. Ako sam dobro skont'o imaš i nekretninu tamo i pod stare dane ćeš vjerojatno u Bosni završit i bit u njoj pokopan.  Zovi na pivu kad se vratiš, često prolazim blizu.  . Ima da se ispričamo, na hrvatskom.  To ne mijenja činjenicu da ja nisam rođen i odrasto tamo. Zvao bi te na pivu,al kad je tebe strah srbeka i danas. Nisam siguran da bi se ispričali na hrvatskom,i danas previše bosanski zvučiš.  Hr štokavica i jest iz BiH, nije iz Hrvatske.  Ali ja tebe ne razumijem, Hrvat si, zvučiš kao Hrvat, a pokušavaš bit Bosanac.u boljem slučaju, ili neki univerzalni nedefinirani Srbin kojeg pravi Srbi gledaju kao ustašu.  Dođeš brate k'o čovjek i kupaš se od Savudrije do Prevlake, i zajebavaš s fotkama ove prave Srbe koje te ne priznaju i kojima nikad nećeš bit dovoljno dobar.  A i u Bosnu, BL nisi baš prispio. Više je to i danas moje nego tvoje. 
|
|
Vrh |
|
 |
Sokolić
|
Naslov: Re: VAMOS CROACIA! Plan HDZ-DP vlade: velika imigracija Latino Hrvata Postano: 19 svi 2024, 02:15 |
|
|
weasel je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Ti se zalažeš za etničko čišćenje Hrvata iz Srbije ? Jesi teatralan Treba napraviti politiku da svi dođu u Hrvatsku, što će nam folklorna skupina preko Dunava, bolje neka žive, rade i grade Hrvatsku državu. Crna Gora je već recimo druga stvar, tamo ima prostora za cirkusiranje i djelovanje  Ista stvar ka' u Srbiji. I ondi je puno asimilanata još iz doba Jugoslavije. U CG je doduše sigurnije za Hrvate nego u Srbiji, ali je CG puna četaka i njihove ideologije (evo friško https://vijesti.hrt.hr/svijet/crnogorskom-parlamentu-upucen-prijedlog-rezolucije-o-jasenovcu-11546991) ( Stranke vladajuće koalicije u Crnoj Gori su u službenu parlamentarnu proceduru uputile prijedlog rezolucije o genocidu u Jasenovcu, nakon što je Hrvatska upozorila da bi njezino usvajanje moglo ugroziti put Crne Gore u Europsku uniju. Prijedlog je potpisalo 43 zastupnika parlamentarne većine, osim zastupnika albanskih stranaka koje također sudjeluju u vlasti....Predsjednik parlamenta i lider crnogorskih Srba Andrija Mandić najavio je da će inicirati usvajanje rezolucije o Jasenovcu...U prijedlogu rezolucije se navodi da su u logoru u Jasenovcu od 1941. do 1945. mučeni i ubijani Srbi, Židovi, Romi, Hrvati i drugi narodi. Predlaže se da 22. travanj, kada je logor bio rasformiran, postane Dan sjećanja na genocid u Jasenovcu koji bi se obilježavao u Crnoj Gori svake godine.) . Drugi je problem Hrvata u CG malobrojnost i pogađa ih isti problem ka' naše otoke i mala priobalna mista. Demografske naravi: odumiranje, iseljavanje nakon kojeg zaboravidu tko su šta su i odakle su. Da Hrvatska daje za Hrvate u Crnoj Gori ka' šta daje za Pupijeve Srbe u Hrvatskoj, cg. Hrvati bidu bili brojnosno i ekonomski stabilna zajednica, moćni ka' "mali Židovi". Bili bidu funkcionalni. Bili bidu jezičac na vagi koji bi jamčia stabilnost i funkcionalnost cg. države. Bili bidu ekskluzivni klub koji bi članoviman jamčia dobar život, i brojni bidu se ne-Hrvati sitili da imadu nikega u 5. kolinu nazad da je Hrvat, za se prikačit na hrvatsku zajednicu.
|
|
Vrh |
|
 |
Sokolić
|
Naslov: Re: VAMOS CROACIA! Plan HDZ-DP vlade: velika imigracija Latino Hrvata Postano: 19 svi 2024, 02:25 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Definitivno. Evo nadam se da će HDZ iskoristit DP i napokon nametnut porez na nekretnine. Ljudi imaju po 10 stanova, rentaju na crno i nitko od toga koristi nema a puno ih drži prazne. Što je najgore imamo i puno stranaca koji to rade. Oni sklanjaju pare i čuvaju od inflacije a naša djeca se vješaju sa kreditinama na 30 g. koji gutaju jednu plaću i onda se čudimo zašto nema djece. E to! Stanove i poslovne prostore! Oti feudalci deredu stanovništvo i poduzetnike. Novi feudalci su pošast hrvatskeg društva. Da su cine najma normalne, sve bidu butige po gradu radile. Ovako se pusto poduzetnika povuklo iz posla ili propalo. Sad su Split dovele do tega da je zimi i u kasnu jesen čak i vikendon navečer gradska jezgra prazna! Prazna! Pri si se mora tuć za nać kafić di ćeš sist. Radnje danas ne radidu, osnovne potrepšćine ne moreš kupit, pusto je prostora neiznajmljeno, a oni sezonski prostori zimi su zatvoreni. I to je situacija u gradu koji je drugi po veličini u državi i popularna sridina za naseljavanje. Tribalo bi ote feudalce zadavit po američkon modelu. Zna se koliko imadu prostora i koliki je očekivani prihod. Lako je vidit po potrošnji struje, RTV pritplati, računiman za telekomunikacijske usluge, bankovnin transakcijaman je li tko živi/radi u stanu/poslovnomen prostoru.
|
|
Vrh |
|
 |
Fire Dragon
|
Naslov: Re: VAMOS CROACIA! Plan HDZ-DP vlade: velika imigracija Latino Hrvata Postano: 19 svi 2024, 03:46 |
|
|
1. Hrvati katolici imaju globalističku religiju koja im omogućava da se relativno brzo asimiliraju u svim katoličkim, općenito kršćanskim sredinama. Tako da u realnosti ne postoji niti približan potencijal za povratak u Hrvatsku o kome se govori. To je sada drugi narod u većini. 2. Pošto kozmopolitsko i globalističko katoličko kršćanstvo ne njeguje rasni osjećaj kod Hrvata katolika, oni ga i nemaju u velikoj većini, što znači da se super-lako miješaju sa drugim rasama i narodima, pa i biološki brzo nestanu u tim sredinama, poput južnoameričke. To je druga rasa sada u većini. 3. Hrvatska je jedna jako neprivlačna država sa malim plaćama, velikim porezima i ogromnom birokracijom uhljeba. Od plaće se živjet ne može ko čovjek, a kamoli kupovati nekretnine. Dolazak u Hrvatsku je karta za relativno siromaštvo, ako nisi došao sa kapitalom. Stranački kriminal se tolerira, a pravni sustav je neučinkovit. Lako možeš završiti kao sluga lokalnih tajkuna i kapitalista čitav život. 4. Jedine skupine koje bi mogle postati ozbiljni Hrvati su Slovenci, europski sekularni Bosanci, i rjeđe ostali susjedi. Tu i tamo Mađari, i super-rijetko Srbi, Italijani i Crnogorci. Kakvu politiku hrvatska država vodi prema ovim grupama je jasno. Zato se rado fantazira o nekim virtualnim inozemnim "Hrvatima". 5. Jasno je da bi najbolji bili iseljenici u EU iz zadnjih 20 godina, ali ti su ljudi osjetili život u Rvatskoj, pobjegli od njega, i teško će se vratit jer su djeca već polu-asimilirana. Previše je zadrtih, primitivnih, pohlepnih i radikalnih ljudi u Hrvatskoj, da bi to bila normalna zemlja sa perspektivom. Tiha većina je nemoćna i marginalizirana.
|
|
Vrh |
|
 |
Fire Dragon
|
Naslov: Re: VAMOS CROACIA! Plan HDZ-DP vlade: velika imigracija Latino Hrvata Postano: 19 svi 2024, 06:27 |
|
|
Sokolić je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Definitivno. Evo nadam se da će HDZ iskoristit DP i napokon nametnut porez na nekretnine. Ljudi imaju po 10 stanova, rentaju na crno i nitko od toga koristi nema a puno ih drži prazne. Što je najgore imamo i puno stranaca koji to rade. Oni sklanjaju pare i čuvaju od inflacije a naša djeca se vješaju sa kreditinama na 30 g. koji gutaju jednu plaću i onda se čudimo zašto nema djece. E to! Stanove i poslovne prostore! Oti feudalci deredu stanovništvo i poduzetnike. Novi feudalci su pošast hrvatskeg društva. Da su cine najma normalne, sve bidu butige po gradu radile. Ovako se pusto poduzetnika povuklo iz posla ili propalo. Sad su Split dovele do tega da je zimi i u kasnu jesen čak i vikendon navečer gradska jezgra prazna! Prazna! Pri si se mora tuć za nać kafić di ćeš sist. Radnje danas ne radidu, osnovne potrepšćine ne moreš kupit, pusto je prostora neiznajmljeno, a oni sezonski prostori zimi su zatvoreni. I to je situacija u gradu koji je drugi po veličini u državi i popularna sridina za naseljavanje. Tribalo bi ote feudalce zadavit po američkon modelu. Zna se koliko imadu prostora i koliki je očekivani prihod. Lako je vidit po potrošnji struje, RTV pritplati, računiman za telekomunikacijske usluge, bankovnin transakcijaman je li tko živi/radi u stanu/poslovnomen prostoru. Ja ove ljude uopće ne razumijem. Hoće da bude oštar katolik kvazi posljedično Veliki Hrvat, a htjelo bi da ima socijalističko-komunističke zakone. "Crni komunizam". Komunizam sa reverendom. Uzimalo bi iz svih ideologija kao švedski stol što mu paše. Ni principa ni kralježnice. E, otkad je Hrvatska u EU to neće ići, a nije ni prije, jer je privatno vlasništvo sveta stvar, i ako ljudi hoće da imaju 20 stanova ili kuća i drže ih praznim imaju pravo na to. I da ih izdaju kao apartmane ako žele. To je kapitalizam, pa kako vam to Sveti Franjo nije objasnio kada ste mahali zastavicama i bili u nacionalno-vjerskom zanosu 90-tih. U kapitalizmu nema mjestu kolektivizmu. Moja lisnica je moja lisnica, a tvoja lisnica je tvoja lisnica. Mi smo Hrvati braća, ali nam lisnice nisu sestre. Privario vas je i namagarčio kao što je Alija Mošnjake, ali na drugi način. Čovjek bi razumio, odbacili SFRJ, bila je srpska, i jest bila, ali vi ste usput odbacili i socijalnu državu, i nikad je niste više uveli, niti ćete je uvest više. Stvarao je naciju i državu za bogate, a ne za vas obične ljude. Možda ni sam nije bio svjestan toga. Sad fino kusajte što ste zakuhali. Bravo. Možete si čestitat.
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: VAMOS CROACIA! Plan HDZ-DP vlade: velika imigracija Latino Hrvata Postano: 19 svi 2024, 07:22 |
|
|
Ja nisam vidio zabrinutijeg talibana za Hrvate od tebe.  pun ti je post sranja, predrasuda i lupanja. Prije svega o nekom silnom katolicizmu. Nismo mi muslimanija pa da nam sve počinje i završava u religiji. Mi znamo što radimo. Usisavamo i Bošnjake i Srbe. Ovu bih vam najradije vratio ali me iznenadilo otkud je uopće tamo. https://medjimurski.hr/lijecnica-me-uvr ... oja-vjera/Anyway, na Srbe se trebamo puno više bacit. Prikladniji su nam od svih drugih a ima ih bar 6x više od Bošnjaka. To uostalom govorim godinama tu.
|
|
Vrh |
|
 |
Salivator
|
Naslov: Re: VAMOS CROACIA! Plan HDZ-DP vlade: velika imigracija Latino Hrvata Postano: 19 svi 2024, 07:39 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Ja nisam vidio zabrinutijeg talibana za Hrvate od tebe.  pun ti je post sranja, predrasuda i lupanja. Prije svega o nekom silnom katolicizmu. Nismo mi muslimanija pa da nam sve počinje i završava u religiji. Mi znamo što radimo. Usisavamo i Bošnjake i Srbe. Ovu bih vam najradije vratio ali me iznenadilo otkud je uopće tamo. https://medjimurski.hr/lijecnica-me-uvr ... oja-vjera/Anyway, na Srbe se trebamo puno više bacit. Prikladniji su nam od svih drugih a ima ih bar 6x više od Bošnjaka. To uostalom govorim godinama tu. Šteta, očigledno je pametan momak. Mogao je biti Hrvat i pol, al mu crkva diktira politku i što da misli.
_________________ -Poljska-Češka-Slovačka-Mađarska-Slovenija-Hrvatska-HercegBosna-
|
|
Vrh |
|
 |
MiB
|
Naslov: Re: VAMOS CROACIA! Plan HDZ-DP vlade: velika imigracija Latino Hrvata Postano: 19 svi 2024, 11:14 |
|
Pridružen/a: 14 ruj 2009, 17:26 Postovi: 18050 Lokacija: Drina je na granici!
|
I ove iz sjeverne amerike treba vratiti u HR i HB, očito je kako se nisu asimilirali.
_________________ Znam Da nekima Smeta
|
|
Vrh |
|
 |
Teuton
|
Naslov: Re: VAMOS CROACIA! Plan HDZ-DP vlade: velika imigracija Latino Hrvata Postano: 19 svi 2024, 11:56 |
|
|
Jest Mujo, mi smo zatucani katolibani bez rasne svijesti. Ne znam zašto gubiš vrijeme sa nama, idi se učlani u Blood&Honor, čuo sam da vole bijele muslimane, pogotovo ove plave krvi poput tebe..
_________________ Nad Bugojnom sviće Sudnja zora s Turcima se ratovati mora
|
|
Vrh |
|
 |
weasel
|
Naslov: Re: VAMOS CROACIA! Plan HDZ-DP vlade: velika imigracija Latino Hrvata Postano: 19 svi 2024, 12:54 |
|
|
Sokolić je napisao/la: weasel je napisao/la: Jesi teatralan Treba napraviti politiku da svi dođu u Hrvatsku, što će nam folklorna skupina preko Dunava, bolje neka žive, rade i grade Hrvatsku državu. Crna Gora je već recimo druga stvar, tamo ima prostora za cirkusiranje i djelovanje  Ista stvar ka' u Srbiji. I ondi je puno asimilanata još iz doba Jugoslavije. U CG je doduše sigurnije za Hrvate nego u Srbiji, ali je CG puna četaka i njihove ideologije (evo friško https://vijesti.hrt.hr/svijet/crnogorskom-parlamentu-upucen-prijedlog-rezolucije-o-jasenovcu-11546991) ( Stranke vladajuće koalicije u Crnoj Gori su u službenu parlamentarnu proceduru uputile prijedlog rezolucije o genocidu u Jasenovcu, nakon što je Hrvatska upozorila da bi njezino usvajanje moglo ugroziti put Crne Gore u Europsku uniju. Prijedlog je potpisalo 43 zastupnika parlamentarne većine, osim zastupnika albanskih stranaka koje također sudjeluju u vlasti....Predsjednik parlamenta i lider crnogorskih Srba Andrija Mandić najavio je da će inicirati usvajanje rezolucije o Jasenovcu...U prijedlogu rezolucije se navodi da su u logoru u Jasenovcu od 1941. do 1945. mučeni i ubijani Srbi, Židovi, Romi, Hrvati i drugi narodi. Predlaže se da 22. travanj, kada je logor bio rasformiran, postane Dan sjećanja na genocid u Jasenovcu koji bi se obilježavao u Crnoj Gori svake godine.) . Drugi je problem Hrvata u CG malobrojnost i pogađa ih isti problem ka' naše otoke i mala priobalna mista. Demografske naravi: odumiranje, iseljavanje nakon kojeg zaboravidu tko su šta su i odakle su. Da Hrvatska daje za Hrvate u Crnoj Gori ka' šta daje za Pupijeve Srbe u Hrvatskoj, cg. Hrvati bidu bili brojnosno i ekonomski stabilna zajednica, moćni ka' "mali Židovi". Bili bidu funkcionalni. Bili bidu jezičac na vagi koji bi jamčia stabilnost i funkcionalnost cg. države. Bili bidu ekskluzivni klub koji bi članoviman jamčia dobar život, i brojni bidu se ne-Hrvati sitili da imadu nikega u 5. kolinu nazad da je Hrvat, za se prikačit na hrvatsku zajednicu. U Crnoj Gori postoji kakva takva šansa za normalan život Hrvata, isto tako Hrvatska je puno močnija od Crne Gore i možemo ih natjerati na pokornost. Srbija je puno veća zemlja i tamo nemamo niti blizu takav utjecaj kakav bi mogli imati u CG.
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|