|
|
Stranica: 200/221.
|
[ 5517 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Haram
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 29 tra 2024, 15:54 |
|
|
krstjanin je napisao/la: Haram je napisao/la: Uglavnom, ne bih nikome preporucio. Sto pitas? Aha Ma nako Uzimas li ti kakvi droga osim biblijskih opijata?
_________________ GAYPRIDE - SLAVA UKRAINI - SUPPORT IZRAILJ
|
|
Vrh |
|
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 29 tra 2024, 15:56 |
|
|
Haram je napisao/la: krstjanin je napisao/la: Aha Ma nako Uzimas li ti kakvi droga osim biblijskih opijata? Ne. Samo alkohol i biblijski opijati
_________________ “Doći će vrijeme kad će ljudi poludjeti, i kad budu vidjeli jednoga koji nije luda kao oni, vikat će na njega “lud si” samo zato što nije lud kao što su oni.”
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 29 tra 2024, 15:57 |
|
|
krstjanin je napisao/la: Haram je napisao/la: Uzimas li ti kakvi droga osim biblijskih opijata?
Ne. Samo alkohol i biblijski opijati Mashallah!
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 29 tra 2024, 19:22 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39381 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
VBA2024 je napisao/la: Evo imali su i nekakve građanske prosvjede za uspostavu kalifata u Njemačkoj. Podrška građanima Njemačke u njihovoj težnji da buduća demokratska većina uredi državu na načelima šerijata i mijenja Ustav kako to želi. Sve ono što Njemačka želi za muslimane u BiH to mora osigurati i muslimanima u Njemačkoj, dakle poptpunu vlast političkog islama.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 29 tra 2024, 22:37 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39381 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Nekakvi građanski prosvjedi u Hamburgu. Citat: Više od tisuću ljudi sudjelovalo je u subotu u demonstracijama u gradu na sjeveru Njemačke, držeći plakate sa sloganima poput “kalifat je rješenje” i pozivajući na uvođenje šerijatskog zakona. Gomila je uzvikivala “Allahu Akbar” i “Nema Boga osim Allaha”.
Vlasti tvrde da su prosvjed organizirali ljudi bliski organizaciji pod nazivom “Muslim Interaktiv”,
Nek nam Njemačka vlastitim primjerom pokaže da se zalaže za vrijednosti koje promiče u BiH i nek nam dokaže da je takvo uređenje dobro.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 29 tra 2024, 22:56 |
|
|
I onda kažu pametan je švabo haha.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1020 of 2558 - 39.87%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 30 tra 2024, 09:05 |
|
|
Svabe na aparatima, nista im nije jasno
_________________ “Doći će vrijeme kad će ljudi poludjeti, i kad budu vidjeli jednoga koji nije luda kao oni, vikat će na njega “lud si” samo zato što nije lud kao što su oni.”
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 30 tra 2024, 09:16 |
|
|
Odvratni BRD, nista se ne desava sem kalifata. Ne znam kako kristijan more izdurat tamo. Ja bi odma za Austriju selio, ovde u nas mali katolibanski rezervat u srcu islamizirane ojrope. OVde ti jos zvona jebu mater po citavu noc svaki petnes minuta. Milina.
|
|
Vrh |
|
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 30 tra 2024, 09:20 |
|
|
Mene hrani ovo gledanje Svaba kako se samounistavaju, osjecam se jos svetije medjunjima
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 30 tra 2024, 09:30 |
|
|
krstjanin je napisao/la: Mene hrani ovo gledanje Svaba kako se samounistavaju, osjecam se jos svetije medjunjima Meni vidis vise ni cinizam ni sarkazam ne pomazu. Zatvaram se u svoj mali mikrokosmos. :) Ali ne brini ti za njih, brini vise za nas. Zar ne vidis da se germanski militarizam opet budi? Pa covjece, nije proslo ni 10 desetljeca otkako su ono najgore njesra u vlastitoj historiji napravili, oni vec poceli i o atomskim bombama razmisljati. Moglo bi to ojropi jopet presjesti.
|
|
Vrh |
|
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 30 tra 2024, 09:38 |
|
|
Haram je napisao/la: krstjanin je napisao/la: Mene hrani ovo gledanje Svaba kako se samounistavaju, osjecam se jos svetije medjunjima Meni vidis vise ni cinizam ni sarkazam ne pomazu. Zatvaram se u svoj mali mikrokosmos. :) Ali ne brini ti za njih, brini vise za nas. Zar ne vidis da se germanski militarizam opet budi? Pa covjece, nije proslo ni 10 desetljeca otkako su ono najgore njesra u vlastitoj historiji napravili, oni vec poceli i o atomskim bombama razmisljati. Moglo bi to ojropi jopet presjesti. Ja znam tko nece ratovati nizasta i nizakoga, a tko hoce i ako hoce bujrum ne brine me to nimalo iskreno Samo je u Kristu mir duso moja
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 30 tra 2024, 09:48 |
|
|
krstjanin je napisao/la: Haram je napisao/la: Meni vidis vise ni cinizam ni sarkazam ne pomazu. Zatvaram se u svoj mali mikrokosmos. :)
Ali ne brini ti za njih, brini vise za nas. Zar ne vidis da se germanski militarizam opet budi? Pa covjece, nije proslo ni 10 desetljeca otkako su ono najgore njesra u vlastitoj historiji napravili, oni vec poceli i o atomskim bombama razmisljati.
Moglo bi to ojropi jopet presjesti.
Ja znam tko nece ratovati nizasta i nizakoga, a tko hoce i ako hoce bujrum ne brine me to nimalo iskreno Samo je u Kristu mir duso moja Cuj, ne potcijenjujem ja vas vjernike, niposto. Kad vas se navije, svasta ste u stanju. Ali mir...pa..tu bi vec moro u neki budisticki hram, izolirati se na nekom brdu, ili sta vec.
|
|
Vrh |
|
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 30 tra 2024, 09:53 |
|
|
Haram je napisao/la: krstjanin je napisao/la: Ja znam tko nece ratovati nizasta i nizakoga, a tko hoce i ako hoce bujrum ne brine me to nimalo iskreno Samo je u Kristu mir duso moja Cuj, ne potcijenjujem ja vas vjernike, niposto. Kad vas se navije, svasta ste u stanju. Ali mir...pa..tu bi vec moro u neki budisticki hram, izolirati se na nekom brdu, ili sta vec. Pogresno si razumio. Ne pricam o miru kao stanju odsustva rata vec o Kristovom miru, tj. dusevnom miru. Zato kazem da me rat ne zabrinjava puno, jedan sam prezivio i drugi cu samo puno pametnije Nitko za Njemacku nece ginuti uvjervam te, ako dodje do rata brzo ce se zavrsiti
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 30 tra 2024, 10:20 |
|
|
krstjanin je napisao/la: Haram je napisao/la: Cuj, ne potcijenjujem ja vas vjernike, niposto. Kad vas se navije, svasta ste u stanju. Ali mir...pa..tu bi vec moro u neki budisticki hram, izolirati se na nekom brdu, ili sta vec. Pogresno si razumio. Ne pricam o miru kao stanju odsustva rata vec o Kristovom miru, tj. dusevnom miru. Zato kazem da me rat ne zabrinjava puno, jedan sam prezivio i drugi cu samo puno pametnije Nitko za Njemacku nece ginuti uvjervam te, ako dodje do rata brzo ce se zavrsiti Nisam te pogresno razumio. Shvatio sam to kao dusevni mir. Ne potcjenjuj germane. Dovoljno je da imaju mali procenat nafuranih a pare su tu, tehnika je tu, industrija je tu. Njih ima deset puta vise nego Austrijanaca. Pa samo mali dio sto je dosao iz Saksonije i Thüringena u moju pokrajinu od 400 hiljada stanovnika, je od njih vec napravio najvecu migrantsku grupu. 26.000. Dakle bukvalno ne mores u prodavnicu otici a da ne cujes PiefkeDeutsch. Sad su im oni gastarbajteri. Rade "nize poslove" s Rumunjima, Slovacima i slicno. I nesto Jugosa novopridoslica. Turci sad imaju radnje i restorane a Jugosi su cinovnici i kancelarijasi.
|
|
Vrh |
|
|
estoyAqui
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 30 tra 2024, 10:26 |
|
|
Haram je napisao/la: Odvratni BRD, nista se ne desava sem kalifata. Ne znam kako kristijan more izdurat tamo. Ja bi odma za Austriju selio, ovde u nas mali katolibanski rezervat u srcu islamizirane ojrope. OVde ti jos zvona jebu mater po citavu noc svaki petnes minuta. Milina. Čuj Esterajh katotalibanski rezervat? Pola prvašića u Beču i Linzu su muslimani U Grazu trećina https://www.krone.at/3013773Citat: Was in Wien schon seit Jahren völlig normal ist, ist nun auch bei uns Realität geworden: In den Linzer Pflichtschulen sind muslimische Schüler seit dem heurigen Schuljahr in der Mehrheit. Die Katholiken sind nur noch auf Platz zwei - siehe Grafik. Die drittgrößte Gruppe sind konfessionslose Kinder.
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 30 tra 2024, 10:30 |
|
|
estoyAqui je napisao/la: Haram je napisao/la: Odvratni BRD, nista se ne desava sem kalifata. Ne znam kako kristijan more izdurat tamo. Ja bi odma za Austriju selio, ovde u nas mali katolibanski rezervat u srcu islamizirane ojrope. OVde ti jos zvona jebu mater po citavu noc svaki petnes minuta. Milina. Čuj Esterajh katotalibanski rezervat? Pola prvašića u Beču i Linzu su muslimani U Grazu trećina https://www.krone.at/3013773Citat: Was in Wien schon seit Jahren völlig normal ist, ist nun auch bei uns Realität geworden: In den Linzer Pflichtschulen sind muslimische Schüler seit dem heurigen Schuljahr in der Mehrheit. Die Katholiken sind nur noch auf Platz zwei - siehe Grafik. Die drittgrößte Gruppe sind konfessionslose Kinder. Da, ali Bec vise nije Austrija, vec Balkan. Bec uopste i ne brojim.
|
|
Vrh |
|
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 30 tra 2024, 11:34 |
|
|
Haram je napisao/la: krstjanin je napisao/la: Pogresno si razumio. Ne pricam o miru kao stanju odsustva rata vec o Kristovom miru, tj. dusevnom miru. Zato kazem da me rat ne zabrinjava puno, jedan sam prezivio i drugi cu samo puno pametnije Nitko za Njemacku nece ginuti uvjervam te, ako dodje do rata brzo ce se zavrsiti
Nisam te pogresno razumio. Shvatio sam to kao dusevni mir. Ne potcjenjuj germane. Dovoljno je da imaju mali procenat nafuranih a pare su tu, tehnika je tu, industrija je tu. Njih ima deset puta vise nego Austrijanaca. Pa samo mali dio sto je dosao iz Saksonije i Thüringena u moju pokrajinu od 400 hiljada stanovnika, je od njih vec napravio najvecu migrantsku grupu. 26.000. Dakle bukvalno ne mores u prodavnicu otici a da ne cujes PiefkeDeutsch. Sad su im oni gastarbajteri. Rade "nize poslove" s Rumunjima, Slovacima i slicno. I nesto Jugosa novopridoslica. Turci sad imaju radnje i restorane a Jugosi su cinovnici i kancelarijasi. Njemacki Bundeswehr ti jer u zalosnom stanju prosle godine je bio skandal da im je cak i obuca u losem stanju doslvono, ne treba zanemariti da jedan dio vojske cine i muslimani koji nikad nece u rat protiv muslimana. Dakle kad bi bilo stani pani bilo bi ti ko i BH vojska, svak na svoju stranu samo sto svabe za razliku od nas toga nisu svjesni Druga cinjenica je da su Njemci aposolutno antiratno nastrojeni i ne samo nastrojeni vec odgajani tako da nemaju osjecaja za domovinu vec iskljucivo vlastiti prosperitet odnosno opci prosperitet i tu je ideja rata nesto sasvim strano vecini danasnjih Njemaca. Da imaju nebi nikad pustili toliko migranata u vlastitu zemlju Za jedan ozbiljan rat Njemci nikad nebi skupili vojsku Dovoljno je vidjeti ministre obrane da vidis da se sprdaju sami sasobom Tek su sad cini mi se stavili nekog lika koji bar ima nekog pojma o vojsci i ratu
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 30 tra 2024, 11:53 |
|
|
krstjanin je napisao/la: Haram je napisao/la: Nisam te pogresno razumio. Shvatio sam to kao dusevni mir. Ne potcjenjuj germane. Dovoljno je da imaju mali procenat nafuranih a pare su tu, tehnika je tu, industrija je tu. Njih ima deset puta vise nego Austrijanaca. Pa samo mali dio sto je dosao iz Saksonije i Thüringena u moju pokrajinu od 400 hiljada stanovnika, je od njih vec napravio najvecu migrantsku grupu. 26.000. Dakle bukvalno ne mores u prodavnicu otici a da ne cujes PiefkeDeutsch. Sad su im oni gastarbajteri. Rade "nize poslove" s Rumunjima, Slovacima i slicno. I nesto Jugosa novopridoslica. Turci sad imaju radnje i restorane a Jugosi su cinovnici i kancelarijasi. Njemacki Bundeswehr ti jer u zalosnom stanju prosle godine je bio skandal da im je cak i obuca u losem stanju doslvono, ne treba zanemariti da jedan dio vojske cine i muslimani koji nikad nece u rat protiv muslimana. Dakle kad bi bilo stani pani bilo bi ti ko i BH vojska, svak na svoju stranu samo sto svabe za razliku od nas toga nisu svjesni Druga cinjenica je da su Njemci aposolutno antiratno nastrojeni i ne samo nastrojeni vec odgajani tako da nemaju osjecaja za domovinu vec iskljucivo vlastiti prosperitet odnosno opci prosperitet i tu je ideja rata nesto sasvim strano vecini danasnjih Njemaca. Da imaju nebi nikad pustili toliko migranata u vlastitu zemlju Za jedan ozbiljan rat Njemci nikad nebi skupili vojsku Dovoljno je vidjeti ministre obrane da vidis da se sprdaju sami sasobom Tek su sad cini mi se stavili nekog lika koji bar ima nekog pojma o vojsci i ratu Gutash upravo tu foru koju podastiru njemacki mainstream-mediji u nadi da ce "probuditi" ljude. Foluska: Vidi nam Bundeswehra kakav je jadan, treba mu jos vise para. A u medjuvremenu digli budzet na preko 100 mrd. eura plus dodatna sprica jednorocna od 100 mrd. Pa ti vidi... A to sto kazes muslimani vaki naki. Pa kruh te nejebo, radni kolega mi, Turcin, ovde rodjen, crn ko Arap al u dushi veci svabo od svih svaba koje sam ikad u zivotu vidio. Bio na Golanu kao placenik austrijske vojske..podrzava genocidnu tvorevinu na Bliskom istoku..najradje bi ga shakom spuco. Njemu je tacnost kad kazes u sedam a dodjes petnaest do sedam!!! Evo ovaj nam je chef tajne sluzbe: OMAR, a mentalitet i karakter ko da se zove FRANC JOZEF KURT ADOLF. Drugo, kao sto rekoh, kad imas 80 mio stanovnika, koliko ti ratobornijih treba, dobrovoljaca, placenika, pa da imas solidnu vojsku? I koliki je to onda procenat medju Nijemcima kojih je 80 miliona? Kuzis... Zato, jos jednom, ne podcijenjujte germane, moglo bi nam to jos svima na nos PO KO ZNA KOJI PUT u historiji skociti. Rade ubrzano na militarizaciji drustva..uvode kojekakve "odbrane i zastite" u skole, retorika politicara je bila nezamisliva prije samo 10 godina!!! Ko dobar dan se govori da Njemacka mora biti "kriegstüchtig"!! Jel znas sta to znaci? To znaci: SPREMNA ZA RAT! A tek je pocelo... Te gadove je trebalo podijeliti na 4 zone i vjecno tako ostaviti. Ili makar tri.
|
|
Vrh |
|
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 30 tra 2024, 11:55 |
|
|
Mozda je i tako ne znam, ostaje za vidjeti
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 30 tra 2024, 12:00 |
|
|
krstjanin je napisao/la: Mozda je i tako ne znam, ostaje za vidjeti Pratim ponekad te njihove medije i nacin npr. na koji se u humor-politickim emisijama izjasnjavaju u vezi Bundeswehra. Sve ono..haha..vid im glave...a vamo milijarde i milijarde upumpavaju. Pa dionice Rheinmetala su skocile ko nikad do sad, prave nove fabrike za namjensku, itd..
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 30 tra 2024, 12:42 |
|
|
krstjanin je napisao/la: Svabe na aparatima, nista im nije jasno Milina za gledati a ovo je tek zagrijavanje sad kad ih je 7% u Njemačkoj. Pravi vatromet tek ide kad ih bude 25-30%
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 30 tra 2024, 12:57 |
|
|
daramo je napisao/la: krstjanin je napisao/la: Svabe na aparatima, nista im nije jasno Milina za gledati a ovo je tek zagrijavanje sad kad ih je 7% u Njemačkoj. Pravi vatromet tek ide kad ih bude 25-30% I ti si misljenja da su 7 % muslimana u BRD-u na strani ovih drekana? Mlad covjek, a tako zatupljen. Ne kuzim, fakat.
|
|
Vrh |
|
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 30 tra 2024, 12:57 |
|
|
daramo je napisao/la: krstjanin je napisao/la: Svabe na aparatima, nista im nije jasno Milina za gledati a ovo je tek zagrijavanje sad kad ih je 7% u Njemačkoj. Pravi vatromet tek ide kad ih bude 25-30% Jos govore o osnivanju neke erdoganove stranke u Njemackoj, pa kad jos shvate da Turke nece vjecno za SPD i Grüne glasat, to ce bit raspasoj zesci Vrijedi gledati nastavke
|
|
Vrh |
|
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 30 tra 2024, 12:59 |
|
|
Haram je napisao/la: daramo je napisao/la: Milina za gledati a ovo je tek zagrijavanje sad kad ih je 7% u Njemačkoj. Pravi vatromet tek ide kad ih bude 25-30%
I ti si misljenja da su 7 % muslimana u BRD-u na strani ovih drekana? Mlad covjek, a tako zatupljen. Ne kuzim, fakat. Ako 80% njemackih turaka (koji su u Njemackoj jos najnormalniji) glasa na izborima u Turskoj za Erdogana, onda ne treba puno znanja da zbrojis da su arapi i ostali muslimani jos gori Osim toga procitaj istrazivanja. Njemacka muslimanska omladina je radikalnija od roditelja A ako uzmes da se 1000 mladih iz jednog jedinog grada usudi ovako izici na ulicu nositi transparente o kalifatu, e onda brale moj bi se u Njemackoj trebale upaliti sve moguce lampice Pa to se ne usude ni neonacisti u vlastitoj zemlji, a ovi se usudjuju
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 30 tra 2024, 13:00 |
|
|
Nisam za deportacije nikoga, ali ovim majmunima - ukoliko nisu drzavljani, treba svima uzeti boravisne vize pa nek prave kalifat u pizdi materini iz koje su izisli.
Naravno, isti stav imam i prema fundamentalistima drugih religija.
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|