|
|
Stranica: 1/2.
|
[ 37 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Robbie MO
|
Naslov: Hezbollah zaprijetio Cipru Postano: 20 lip 2024, 06:30 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76035 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
VBA2024
|
Naslov: Re: Hezbollah zaprijetio Cipru Postano: 20 lip 2024, 08:10 |
|
|
Otvorena prijetnja EU.
Zanimljivo.
_________________ Iuste ambulans coram Deo pretium non habet Tko pronađe sarkazam nek si ga zadrži.
|
|
Vrh |
|
|
horus
|
Naslov: Re: Hezbollah zaprijetio Cipru Postano: 20 lip 2024, 09:00 |
|
|
VBA2024 je napisao/la: Otvorena prijetnja EU.
Zanimljivo. Trebaju tunelskom štakoru usrallahu poslatiti odgovor u obliku avio bombe.
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Hezbollah zaprijetio Cipru Postano: 20 lip 2024, 09:04 |
|
|
PU oca ti nejebem. Nisam znao da su ovi produzena ruka nacionisticka..a vec bukiro heftu dana u avgustu.
Nema cojek fakat vise rahat nidje ni otici.
_________________ GAYPRIDE - SLAVA UKRAINI - SUPPORT IZRAILJ
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Hezbollah zaprijetio Cipru Postano: 20 lip 2024, 09:05 |
|
|
Sad si mi se i ti i klix ali onoa BASH posro u cejf. Eto, ko nikad do sad sve ove godine.
|
|
Vrh |
|
|
potocnj
|
Naslov: Re: Hezbollah zaprijetio Cipru Postano: 20 lip 2024, 09:30 |
|
|
VBA2024 je napisao/la: Otvorena prijetnja EU.
Zanimljivo. Takva gamad ne zna što znači savez, vojni ili puno tjesniji u ovom slučaju, kao što je EU. Oni ne shvaćaju posljedicu da su napali i Njemačku i Francusku napadom na EU teritorij. Naravno, kada bude ravnanje bit će i kmeke. I moralista ovdje da nam kažu kako to nevalja.
_________________ Zabraniti vehabizam. Zabraniti SDA. Napisati progresivni Kur'an.
|
|
Vrh |
|
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Hezbollah zaprijetio Cipru Postano: 20 lip 2024, 09:48 |
|
|
Haram je napisao/la: PU oca ti nejebem. Nisam znao da su ovi produzena ruka nacionisticka..a vec bukiro heftu dana u avgustu.
Nema cojek fakat vise rahat nidje ni otici. Sta Hezbollah reko nacisti su i odmah su nacisti? A Hezbollah nije nacisticki sto tudju drzavu drzi pod okupacijom?
_________________ “Doći će vrijeme kad će ljudi poludjeti, i kad budu vidjeli jednoga koji nije luda kao oni, vikat će na njega “lud si” samo zato što nije lud kao što su oni.”
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Hezbollah zaprijetio Cipru Postano: 20 lip 2024, 10:11 |
|
|
krstjanin je napisao/la: Haram je napisao/la: PU oca ti nejebem. Nisam znao da su ovi produzena ruka nacionisticka..a vec bukiro heftu dana u avgustu.
Nema cojek fakat vise rahat nidje ni otici. Sta Hezbollah reko nacisti su i odmah su nacisti? A Hezbollah nije nacisticki sto tudju drzavu drzi pod okupacijom? Kaku tudju drzavu sta sanjas ti bolan? Jesil dobar? (Radi se o tome da ocigledno saradjuju sa Izraelom - a ne o tome da li ih je ovaj nazvao nacistima ili kako vec - a ja inace bojkotujem sve sto je u vezi s tim. Da, cak mi ni PC nije pentium. Da ova moja nije bila kategoricno protiv, odmor bih ove godine proveo u Irskoj.)
|
|
Vrh |
|
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Hezbollah zaprijetio Cipru Postano: 20 lip 2024, 10:31 |
|
|
Haram je napisao/la: krstjanin je napisao/la:
Sta Hezbollah reko nacisti su i odmah su nacisti? A Hezbollah nije nacisticki sto tudju drzavu drzi pod okupacijom?
Kaku tudju drzavu sta sanjas ti bolan? Jesil dobar? (Radi se o tome da ocigledno saradjuju sa Izraelom - a ne o tome da li ih je ovaj nazvao nacistima ili kako vec - a ja inace bojkotujem sve sto je u vezi s tim. Da, cak mi ni PC nije pentium. Da ova moja nije bila kategoricno protiv, odmor bih ove godine proveo u Irskoj.) Palestinci koji su vecinom u Hezbolahu su okupirali Libanon i Libanon je danas u stanju kojeme jest upravo zbog tih Palestinaca koji su ga okupirali A onda je svizac zamotao cokoladu. Zar nije pola Cipra Tursko? Zar Cipar nije taj koji pravi koridor za pomoc Palestini. Ali dobro rekao je HEZBOLAH
_________________ “Doći će vrijeme kad će ljudi poludjeti, i kad budu vidjeli jednoga koji nije luda kao oni, vikat će na njega “lud si” samo zato što nije lud kao što su oni.”
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Hezbollah zaprijetio Cipru Postano: 20 lip 2024, 11:10 |
|
|
krstjanin je napisao/la: Haram je napisao/la:
Kaku tudju drzavu sta sanjas ti bolan? Jesil dobar?
(Radi se o tome da ocigledno saradjuju sa Izraelom - a ne o tome da li ih je ovaj nazvao nacistima ili kako vec - a ja inace bojkotujem sve sto je u vezi s tim. Da, cak mi ni PC nije pentium. Da ova moja nije bila kategoricno protiv, odmor bih ove godine proveo u Irskoj.)
Palestinci koji su vecinom u Hezbolahu su okupirali Libanon i Libanon je danas u stanju kojeme jest upravo zbog tih Palestinaca koji su ga okupirali A onda je svizac zamotao cokoladu. Zar nije pola Cipra Tursko? Zar Cipar nije taj koji pravi koridor za pomoc Palestini. Ali dobro rekao je HEZBOLAH Nisu bolan Palestinci u Hezbolahu, vec su to Libanci, shiiti. Palestinci su suniti. Otici cu naravno i skok preko grane jedan dan da vidim i tu historijski demarkacionu liniju, ali ne, u grckom sam dijelu bukirao. Grci mi se svidjaju zbog jake ljevice i zbog toga sto su marginalci koje handre i ekonomski svapski imperijalisti i turski imperijalisti. ..al et, sad saznah da ovi na Kipru guraju Izrael. (Da se razumijemo, NADAM se i boga molim da si upravu i da Nasrallah sere, ali zasto bi? Sta od toga ima? Sta ce mu Kipar? Tako da, cisto sumnjam...da laze)
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Hezbollah zaprijetio Cipru Postano: 20 lip 2024, 11:11 |
|
|
Moja Kvacice, ovo nije bilo psovanje vec vulgarna uzrecica, i jos sam namjerno ubacio negaciju (ne-jebem) da nebi SLUCAJNO ko shvatio pogresno.
Svasta...
|
|
Vrh |
|
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Hezbollah zaprijetio Cipru Postano: 20 lip 2024, 11:29 |
|
|
Nisam ja rekao da je Hezbolah Palestinski vec da Palestinci iz izbjeglickih kampova u Libanonu danas cine veliki dio Hezbolaha
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Hezbollah zaprijetio Cipru Postano: 20 lip 2024, 11:52 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76035 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Bilo bi šerijatski zanimljivo da Hezbollah izvrši na tebe jedan halal teroristički napad dok se sunčaš na plaži.
Jesi li onda šehid?
Krivo ti što ne možeš sad navijat za napad na Cipar.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Hezbollah zaprijetio Cipru Postano: 20 lip 2024, 11:54 |
|
|
Jednostavno treba reći muslimani zaprijetili svim nemuslimanima
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Hezbollah zaprijetio Cipru Postano: 20 lip 2024, 11:55 |
|
|
I naravno da će Cipar bit pun Izraelaca.
Pa pola Izraela se ide ženit tamo.
20 000 izraelskih ženidbi na Cipru svake godine.
Pa se malo porazgovaraj s mladencima o uništenju Izraela i tako.
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Hezbollah zaprijetio Cipru Postano: 20 lip 2024, 12:00 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Bilo bi šerijatski zanimljivo da Hezbollah izvrši na tebe jedan halal teroristički napad dok se sunčaš na plaži.
Jesi li onda šehid?
Krivo ti što ne možeš sad navijat za napad na Cipar. Prosto ne mogu da vjerujem koliki manjak znanja o temi o kojoj bi htio shatro pricati. Hezbollah nije teroristicka organizacija, jadan. A i djeluju iskljucivo na teritoriji Palestine i Libana. Ne znam da li sam shehid. Ti si strucnjak za islamsku teologiju. Zajedno s Kvacicom mozete otvoriti mejtef pa poducavati male muslimane, kolki ste strucnjaci.
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Hezbollah zaprijetio Cipru Postano: 20 lip 2024, 12:02 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: I naravno da će Cipar bit pun Izraelaca.
Pa se malo porazgovaraj s njima o uništenju Izraela i tako. Rekoh vec, posrao si mi se u cejf, zar ti nije dosta? :( Ispao sam kreten, i meni to nije bed priznati. A sto se unistenja IZraela tice, u tom pravcu gura ponajvise izraelska desnica koja je tu zemlju povela na autostradu stradanja i pakla, radikalizacije, vjerskog fanatizma, iz koje tesko da ce se izvuci.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Hezbollah zaprijetio Cipru Postano: 20 lip 2024, 12:04 |
|
|
Uz malo sreće, imat ćeš čast gledati američki nosač aviona, ili sa plaže gledati kako Izrael dijeli Bosnu Levanta na sunitsko-šiitsku Federaciju i Republiku Maronitsku.
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Hezbollah zaprijetio Cipru Postano: 20 lip 2024, 12:05 |
|
|
krstjanin je napisao/la: Nisam ja rekao da je Hezbolah Palestinski vec da Palestinci iz izbjeglickih kampova u Libanonu danas cine veliki dio Hezbolaha Nije tacno, bolan. Oni da bi bili Hezbollah, bi morali preci na shiitsku konfesiju, ili kako se to vec gleda. A Hezbollah jos uvijek vazi za organizaciju izrazito shiitskog karaktera. Palestinski clanovi otpora, tj. borci protiv okupacije, su za vrijeme PLO operirali iz Libana u kojem su imali baze. Pa je IZrael 1982. godine napao Liban. Znamo kako neslavno se to okoncalo... Hezbollah i Hamas saradjuju logicno, ali ne znaci da nisu ideoloski jasno odvojeni jedni od drugih. To je kao sto su tokom 2. SR saradjivali komunisti i kapitalisti da bi se unistilo vece zlo, naime ono nacisticko.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Hezbollah zaprijetio Cipru Postano: 20 lip 2024, 12:06 |
|
|
Haram je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: I naravno da će Cipar bit pun Izraelaca.
Pa se malo porazgovaraj s njima o uništenju Izraela i tako. Rekoh vec, posrao si mi se u cejf, zar ti nije dosta? :( Ispao sam kreten, i meni to nije bed priznati. A sto se unistenja IZraela tice, u tom pravcu gura ponajvise izraelska desnica koja je tu zemlju povela na autostradu stradanja i pakla, radikalizacije, vjerskog fanatizma, iz koje tesko da ce se izvuci. Kažem, porazgovarat ćeš o tome s jednom parom od 20 000 mladenaca taman izašlih iz IDF: https://en.m.wikipedia.org/wiki/Marriag ... n%20Israel.
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Hezbollah zaprijetio Cipru Postano: 20 lip 2024, 12:08 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Haram je napisao/la: Rekoh vec, posrao si mi se u cejf, zar ti nije dosta? :(
Ispao sam kreten, i meni to nije bed priznati.
A sto se unistenja IZraela tice, u tom pravcu gura ponajvise izraelska desnica koja je tu zemlju povela na autostradu stradanja i pakla, radikalizacije, vjerskog fanatizma, iz koje tesko da ce se izvuci.
Kažem, porazgovarat ćeš o tome s jednom parom od 20 000 mladenaca taman izašlih iz IDF: https://en.m.wikipedia.org/wiki/Marriag ... n%20Israel. Pa ja i ovde imam zhidova za porazgovarati, a odmor sigurno necu sjebati raspravama s budalama. Pogotovo sto sam sad skuzio da se tamo skupljaju ovi nacisti zhidovski i da ove normalne progone.
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Hezbollah zaprijetio Cipru Postano: 20 lip 2024, 12:10 |
|
|
Ali cu zato mahsuz kupiti kapu s palestinskom zastavom. :) Pa da vidimo da li ce se usuditi napasti gradjanina Unije koji itekako zna shakama, a pogotovo nogama.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Hezbollah zaprijetio Cipru Postano: 20 lip 2024, 13:16 |
|
|
Haram je napisao/la: Ali cu zato mahsuz kupiti kapu s palestinskom zastavom. :) Pa da vidimo da li ce se usuditi napasti gradjanina Unije koji itekako zna shakama, a pogotovo nogama. Neće te nitko nahpasti, ali ćeš imati puno divnih rasprava s braniteljima koji su se taman vratili iz Gaze ili su na rotaciji. Ne sumnjam da ćeš pružit adekvatan "palestinski" otpor. Pazi se morskih pasa dok plivaš.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Hezbollah zaprijetio Cipru Postano: 20 lip 2024, 13:21 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: I naravno da će Cipar bit pun Izraelaca.
Pa se malo porazgovaraj s mladencima o uništenju Izraela i tako. Vole destinaciju ili lokalne cure Doduše ima smisla s obzirom da je blizu a sigurno
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Hezbollah zaprijetio Cipru Postano: 20 lip 2024, 13:25 |
|
|
weasel je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: I naravno da će Cipar bit pun Izraelaca.
Pa se malo porazgovaraj s mladencima o uništenju Izraela i tako. Vole destinaciju ili lokalne cure Doduše ima smisla s obzirom da je blizu a sigurno Većinom Rusi i Ukrajinci se žene (oko 15% Izraela), koje država priznaje kao Židove po pravilu 1/4 ali glavni ortodoksni rabinat ne, a koji ima monopol na ženidbu još uvijek. Izrael priznaje sve brakove zaključene u inozemstvu.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 9 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|