|
|
Stranica: 208/233.
|
[ 5804 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
JNA
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 26 pro 2022, 22:59 |
|
|
Vučić je i prošli put šunjao vojsku blizu granice pa je kasnije povukao. Ne kažem ja ništa.
Samo sad je ozbiljna situacija. Vojska i policija su nakrcane nedeljama na Kopaoniku i blizu prelaza.
A N1 takodje masno laže. Njima dakle ne verujemo i njihovi reporteri nisu argument za kontraargument.
_________________ Srbijanski ukruh
|
|
Vrh |
|
|
NSOS
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 26 pro 2022, 22:59 |
|
|
|
Vrh |
|
|
JNA
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 26 pro 2022, 23:01 |
|
|
Ma sve pet, samo nigde ne vidim dokaz vraćanja.
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 26 pro 2022, 23:08 |
|
|
Pitanje. Gdje će Vučić prvo, tamo gdje su haubice ili gdje smrdi na jaja?
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
NSOS
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 26 pro 2022, 23:09 |
|
|
JNA je napisao/la: Vučić je i prošli put šunjao vojsku blizu granice pa je kasnije povukao. Ne kažem ja ništa.
Samo sad je ozbiljna situacija. Vojska i policija su nakrcane nedeljama na Kopaoniku i blizu prelaza.
A N1 takodje masno laže. Njima dakle ne verujemo i njihovi reporteri nisu argument za kontraargument. Ja povracam od N1 ali ni Vucicevi mediji nisu bolji. Ovo je sve on i zakuvao. Prvo je na severu ukinuo srpsku naoruzanu TO, predao njeno oruzje KFOR-u, a srpsku policiju prebacio pod Pristinu. Posle je naredio toj istoj policiji da da otkaz. I sad tera goloruke ljude na barikade. Par likova sa kalasnikovima koje njegovi mediji nazivaju "srpskim odbrambenim jedinicama" nista ne znace. Pre deset godina smo imali dve hiljade naoruzanih ljudi dole, a Siptari preko Ibra nisu mogli zivi da predju. Ovo setkanje nekoliko km od administrativne linije je iskljucivo za domacu upotrebu.
|
|
Vrh |
|
|
JNA
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 26 pro 2022, 23:09 |
|
|
novem je napisao/la: Pitanje. Gdje će Vučić prvo, tamo gdje su haubice ili gdje smrdi na jaja? Imamo mi službe i za jedno i za drugo.
|
|
Vrh |
|
|
JNA
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 26 pro 2022, 23:12 |
|
|
NSOS je napisao/la: JNA je napisao/la: Vučić je i prošli put šunjao vojsku blizu granice pa je kasnije povukao. Ne kažem ja ništa.
A N1 takodje masno laže. Njima dakle ne verujemo i njihovi reporteri nisu argument za kontraargument. Ja povracam od N1 ali ni Vucicevi mediji nisu bolji. Ovo je sve on i zakuvao. Prvo je na severu ukinuo srpsku naoruzanu TO, predao njeno oruzje KFOR-u, a srpsku policiju prebacio pod Pristinu. Posle je naredio toj istoj policiji da da otkaz. I sad tera goloruke ljude na barikade. Par likova sa kalasnikovima koje njegovi mediji nazivaju "srpskim odbrambenim jedinicama" nista ne znace. Pre deset godina smo imali dve hiljade naoruzanih ljudi dole, a Siptari preko Ibra nisu mogli zivi da predju. Ovo setkanje nekoliko km od administrativne linije je iskljucivo za domacu upotrebu. Briselski sporazum je bio kupovina vremena, dok ne vaskrsnemo vojsku i ekonomiju. To vama izgleda nikad neće biti jasno. Vi ne shvatate da je Srbija pre 10 godina bila na vratima bankrota. Vojska nam čizme nije imala, avioni akumulatore. .
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 26 pro 2022, 23:20 |
|
|
NSOS je napisao/la: Ja povracam od N1 ali ni Vucicevi mediji nisu bolji.
Da su bar zovnuli Hrvaticu Hrkalović, možda bi dalo i gledati.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
NSOS
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 26 pro 2022, 23:26 |
|
|
JNA je napisao/la: Briselski sporazum je bio kupovina vremena, dok ne vaskrsnemo vojsku i ekonomiju. To vama izgleda nikad neće biti jasno. Vi ne shvatate da je Srbija pre 10 godina bila na vratima bankrota. Vojska nam čizme nije imala, avioni akumulatore.
. Kupovina vremena a sve predato? Sto se vojske i ekonomije tice, al smo ih vaskrsli svaka nam cast.
|
|
Vrh |
|
|
JNA
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 26 pro 2022, 23:27 |
|
|
To za ekonomiju i vojsku smo već raspravljali.
|
|
Vrh |
|
|
NSOS
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 26 pro 2022, 23:35 |
|
|
JNA je napisao/la: To za ekonomiju i vojsku smo već raspravljali. Jesmo. Ekonomija nam je tako sjajna da se hvalimo aranzmanom sa MMF. Sto je kao da se pacijent hvali da ce dobiti jos jednu dozu hemoterapije. https://www.rts.rs/page/stories/ci/stor ... n-mmf.htmlA sama cinjenica da nam MMF tj. SAD nesto odredjuju dovoljno govori ko upravlja Srbijom. Sto se vojske tice sve su to kozmeticke promene. Bolje nego kod Tadica jeste, ali nista narocito nije uradjeno. Sve je ovo predstava za lakoverne. Sto pre to shvatite to bolje. Sledi jos ustupaka ali "izbegli smo rat". I tako po ko zna koji put.
|
|
Vrh |
|
|
JNA
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 26 pro 2022, 23:39 |
|
|
BDP nam je samo duplo veći nego pre deset godina. I sa time završavam ovo tvoje trolovanje.
Da li je predstava ili nije to ćemo da vidimo. Medjutim, vučićevi botovi po emisijama nikada više nego sada, nisu sapunjali dasku da "se mora ratovati i da smo na to naterani"
Ako Kurti krene na Srbe, ja mislim da mi sada definitivno upadamo sa vojskom.
|
|
Vrh |
|
|
NSOS
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 27 pro 2022, 00:01 |
|
|
JNA je napisao/la: BDP nam je samo duplo veći nego pre deset godina. I sa time završavam ovo tvoje trolovanje.
Da li je predstava ili nije to ćemo da vidimo. Medjutim, vučićevi botovi po emisijama nikada više nego sada, nisu sapunjali dasku da "se mora ratovati i da smo na to naterani"
Ako Kurti krene na Srbe, ja mislim da mi sada definitivno upadamo sa vojskom. Ne znam koliko si star ali izgleda nisi mnogo pa ne znas kako izgleda jedna zemlja koja je u (pred)ratnom stanju. A za ekonomiju i vojsku veruj u bajke ako hoces. Sto se ovoga oko barikada tice videcemo uskoro. Predvidjam neko "mirno resenje u zadnji cas" koje ce ici na nasu stetu, a ovi Vucicevi ga prikazati kao pobedu 7:0. Ako Siptari krenu na barikade bice par razbijenih glava, a nasa vojska ce ostati tu gde je sada. Videcemo uskoro...
|
|
Vrh |
|
|
JNA
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 27 pro 2022, 00:04 |
|
|
Ne verujem ja u bajke nego u brojke. Ako baš hoćeš možemo i to da raspravljamo opet. Ekonomija i vojska se ne mogu porediti u odnosu na pre deset godina.
Svako naše predratno stanje pamtim jako dobro. Isto je ovako i Milošević sapunjao dasku, a da imaš bilo koga u policiji i vojsci znao bi da je sada kritično. Isto je bilo i tada.
|
|
Vrh |
|
|
NSOS
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 27 pro 2022, 00:30 |
|
|
JNA je napisao/la: . Svako naše predratno stanje pamtim jako dobro. Isto je ovako i Milošević sapunjao dasku, a da imaš bilo koga u policiji i vojsci znao bi da je sada kritično. Isto je bilo i tada. Imam ih dosta. Ne znaju jel gori Bata Santos, Mirin mali Cegevara ili ovaj novosadski cobanin. Tada nije bilo isto ni u pismu. Ako stvarno imas nekog ko je tada bio u vojsci ili policiji priupitaj ih kako stvarno izgleda pravo predratno stanje.
|
|
Vrh |
|
|
JNA
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 27 pro 2022, 00:32 |
|
|
Imam i sada, a i tada mi je ujak poginuo na Kosovu. A ti?
|
|
Vrh |
|
|
Megatron
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 27 pro 2022, 00:48 |
|
|
NSOS je napisao/la: Sve je ovo predstava za lakoverne. Sto pre to shvatite to bolje. Sledi jos ustupaka ali "izbegli smo rat". I tako po ko zna koji put. Klasična predstava, izbegli smo rat, nije tako strašno da više ne izdajemo srpske table nego da Srbi dole prihvate šiptarske. Nije tako strašno da se skinu srpske zastave sa Zvečana i Mitrovice. Nije tako strašno da Srbima trebaju pasoši da pređu "granicu". Nije tako strašno što smo predali Gazivode. Nastaviti niz...
_________________ ex Skeletor
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 27 pro 2022, 05:14 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8643 Lokacija: Tu negde
|
Megatron je napisao/la: NSOS je napisao/la: Sve je ovo predstava za lakoverne. Sto pre to shvatite to bolje. Sledi jos ustupaka ali "izbegli smo rat". I tako po ko zna koji put. Klasična predstava, izbegli smo rat, nije tako strašno da više ne izdajemo srpske table nego da Srbi dole prihvate šiptarske. Nije tako strašno da se skinu srpske zastave sa Zvečana i Mitrovice. Nije tako strašno da Srbima trebaju pasoši da pređu "granicu". Nije tako strašno što smo predali Gazivode. Nastaviti niz... Od 2019 te pravi barem po 2 igrokaza godišnje.
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 27 pro 2022, 05:19 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8643 Lokacija: Tu negde
|
Neće se vojska sjuriti na Kosovo ,sve dok po strukturi bude natofilska ,a ne srpska . Jer natofilima puca *** za Kosovom.
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 27 pro 2022, 12:16 |
|
|
JNA je napisao/la: BDP nam je samo duplo veći nego pre deset godina. I sa time završavam ovo tvoje trolovanje.
Ako Kurti krene na Srbe, ja mislim da mi sada definitivno upadamo sa vojskom. Time bi Srbiji zakucali zadnji ekser u kovčeg. I Srbima općenito na Balkanu. Čisto sumnjam da ćete to uraditi.
|
|
Vrh |
|
|
JNA
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 27 pro 2022, 12:48 |
|
|
Bošnjaci su u kovčegu, mi smo Grobari.. :)
|
|
Vrh |
|
|
NSOS
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 01 sij 2023, 16:57 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Ajduk
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 04 sij 2023, 22:38 |
|
Pridružen/a: 14 ožu 2021, 22:23 Postovi: 501 Lokacija: Via Militaris
|
NSOS je napisao/la: Srigli i Mistrali najverovatnije.. Stigle i prve isporuke oružja iz jedne zapadne zemljehttps://www.novosti.rs/vesti/politika/1 ... dne-zemljeCitat: Dobili smo prve isporuke oružja iz jedne zapadne zemlje, lansera i raketa, koje smo platili - kazao je on.
.
_________________ Grobar F4.1 standard
|
|
Vrh |
|
|
NSOS
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 05 sij 2023, 02:36 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 05 sij 2023, 13:35 |
|
|
Kakve vam koristi, vidjeli smo da ni ta silna vojska smrdije ne smije prnuti. Traže amin od KFOR-a za Kosovo
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 8 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|