|
|
Stranica: 869/925.
|
[ 23110 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Haram
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 20 srp 2024, 14:56 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Treba Jemen izbrisat sa karte. Napadaju djecu u Izraelu, napadaju teretne brodove trećih zemlji. Potpuni divljaci. Barbarska država. Treba treba treba.. Trebo sam se i ja malo bolje izasrati maloprije zbog ove crne kafe sto mi je preporucio Bobovac, al me prekide telefonski poziv. Insan fakat nikad mira nema.
_________________ GAYPRIDE - SLAVA UKRAINI - SUPPORT IZRAILJ
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 20 srp 2024, 14:57 |
|
|
Haram je napisao/la: Vise puta su i oni a i Hezbollah naglasili upravo to. Prestanite ubijati Gazu i mi iste sekunde stajemo s ratnim dejstvima.
S teroristima se ne pregovara. Teroriste se razara.
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 20 srp 2024, 15:04 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39079 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Haram je napisao/la: Rika sv Vida je napisao/la: Treba Jemen izbrisat sa karte. Napadaju djecu u Izraelu, napadaju teretne brodove trećih zemlji. Potpuni divljaci. Barbarska država. Treba treba treba.. Trebo sam se i ja malo bolje izasrati maloprije zbog ove crne kafe sto mi je preporucio Bobovac, al me prekide telefonski poziv. Insan fakat nikad mira nema. Budi ti bez brige, SAD ne govori treba nego ravna onog tko smeta njegovim globalnim interesima. Uskoro ćeš ti govoriti da treba primirje čim ti nagaze Hutei jer je sravnjeno 80% Sane.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 20 srp 2024, 18:10 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Treba Jemen izbrisat sa karte. Napadaju djecu u Izraelu, napadaju teretne brodove trećih zemlji. Potpuni divljaci. Barbarska država.
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 20 srp 2024, 18:19 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10919 Lokacija: No Country for White Men Upozorenja: 1
|
Rika sv Vida je napisao/la: Treba Jemen izbrisat sa karte. Napadaju djecu u Izraelu, napadaju teretne brodove trećih zemlji. Potpuni divljaci. Barbarska država. Liče na Izrael.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
bezimeni12
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 20 srp 2024, 18:24 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 20 srp 2024, 18:40 |
|
|
Jako zanimljiv pristup. Razmažena libtardka lupeta o jadnim palestincima i zlim židovima koje treba bojkotirat. A na židovskom iphonu i židovskom facebooku to objavljuje
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
tetejac
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 20 srp 2024, 19:35 |
|
|
Haram je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: A on ti replicira sa videom hamasovog klanja i ubijanja. I tako ukrug. Ali za razliku od nj se ja zalazem da rat stane a ne da se "daju odrijesene ruke". Oho, ovo je napredak. Nisi tako govorio 7.10. Ide to pomalo. Samo rokat terorističku stoku dok se ne opamete.
_________________ Idi kući maži supe
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 20 srp 2024, 19:54 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10919 Lokacija: No Country for White Men Upozorenja: 1
|
Rika sv Vida je napisao/la: Jako zanimljiv pristup. Razmažena libtardka lupeta o jadnim palestincima i zlim židovima koje treba bojkotirat. A na židovskom iphonu i židovskom facebooku to objavljuje Citat: Candace Amber Owens Farmer (née Owens; born April 29, 1989) is an American conservative political commentator.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 20 srp 2024, 20:07 |
|
|
Izrael bombardirao skladište nafte u Jemenu. Zrakoplovi doletjeli preko Saudijske Arabije.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1010 of 2558 - 39.48%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 20 srp 2024, 20:41 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 75324 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Saudijska pustila izraelsku vojnu avijaciju (istu onu koja radi krugove bombardiranja Gaze) u svoj zračni prostor, to ni Hrvatska Srbiji ne bi dala.
Test za Iran, pogotovo kad dođe Trump.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 20 srp 2024, 20:43 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 75324 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Haram kad ovo pročita para šiklja kroz uši ko iz Pretis lonca.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 20 srp 2024, 20:55 |
|
|
invisible je napisao/la: https://www.youtube.com/watch?v=ViqoAK5xRtY Popriličan odgovor na mali dronić kojeg su poslali Huti da simbolično zaprovociraju.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 20 srp 2024, 21:11 |
|
|
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1010 of 2558 - 39.48%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
tetejac
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 20 srp 2024, 21:18 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Haram kad ovo pročita para šiklja kroz uši ko iz Pretis lonca. Nek uglavi viljušku na hepek od poklopca. Vazduh trepti kao da nebo gori
_________________ Idi kući maži supe
|
|
Vrh |
|
|
anadol
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 20 srp 2024, 22:36 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: invisible je napisao/la: https://www.youtube.com/watch?v=ViqoAK5xRtY Popriličan odgovor na mali dronić kojeg su poslali Huti da simbolično zaprovociraju. Priča se na zidiću marketa u mom selu, dok cugaju Zaječarac. da je neka dr strana dala "mrtve uglove" Izr PVO. Preko Sredozemlja, sa neke brodice poleteo dron. I osramotili Iron Dome. Sve su traljaviji Izraelci. voze se na ler, stare slave.
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 20 srp 2024, 23:02 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24061 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
anadol
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 20 srp 2024, 23:10 |
|
|
Priča mi Radiša što je VIP potrošač Zaječarskog, da dr. strana huška na sveobuhvatni rat. Oni su pomogli 7.okt. Hamasu...sada i Hezbolah pune, Hute. Bitno je da i Iran uvaljaju, da bi lakše u stepama osvajali gredice luka, krompira, po koji svinjac i kokošinjac. Kaže mi da lože glavatog Dodika u avanturu. Pitam ga kako zna, on mi se samo zagonetno nasmeši i kaže, ajde naruči novu turu Zaječarca, ali ladno ko zmijče. Možda da i neku exkluzivu.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 20 srp 2024, 23:13 |
|
|
anadol je napisao/la: Priča mi Radiša što je VIP potrošač Zaječarskog
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 21 srp 2024, 13:16 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39079 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Što ono kaže Haram TREBA. Fino sam mu objasnio da SAD i Izrael ne govore šta treba nego delaju.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 21 srp 2024, 13:18 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Saudijska pustila izraelsku vojnu avijaciju (istu onu koja radi krugove bombardiranja Gaze) u svoj zračni prostor, to ni Hrvatska Srbiji ne bi dala.
Test za Iran, pogotovo kad dođe Trump. Na kraju će SA platiti SAD-u i Izraelu da poravnaju Jemen.
|
|
Vrh |
|
|
bezimeni12
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 21 srp 2024, 15:27 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Salivator
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 21 srp 2024, 15:56 |
|
|
Pa nisam znao da su Palestinci pravili emisije, gdje djecu uče da svakog Židova treba protjerati ili ubiti.
_________________ The sheep tremble and here come the votes Thrown from tha throat, new cages and scapegoats
Undressed and blessed by Lord, the same Devil that ran around Managua with a sword.
|
|
Vrh |
|
|
potocnj
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 21 srp 2024, 15:57 |
|
|
Hute, Hezbollah i naravno Hamas treba posve satrt!
Zašto vi uopće sa ovim islamistom, fejk liberalom raspravljate o metodama, i opravdanosti?
Činjenica da ti trebaš pazit na tuđu djecu onoga tko tebe direktno napada je zapadnjačka ludost, proizašla iz kršćanstva zapravo, a koriste ju islamisti veoma vješto.
Nemoj dirati slabijeg i nevinog, a taj isti tebe može i smije?
Odgovornost svakog normalnog čovjeka je da sam brine o svojoj djeci i da ih drži na sigurnom.
Onaj tko to ne radi nego izaziva opasnost svojoj djeci sam je jedini, i isključivo kriv kada izazove zlo svojoj djeci što islamisti konstantno rade.
Satrt, satrt, i samo satrt!
Ima tamo i normalnijih ljudi koji bi čuvali svoju djecu, takvima možda treba dati nekakvo upozorenje da se sklone od napada, i radikala.
Ali ove sve što lažiraju, što kriju teroriste ili su držali zarobljene taoce, sve to treba pobit. Čuj, kriminalac i terorista a mi da ga žalimo?
Naravno, njihova djeca nisu kriva, ali kao što rekoh sami su odgovorni za tu djecu, a oni djecu odgajaju tako da i ona sutra naprave terorizam.
Budimo realni, s ovakvim mentalitetima samo ravnanje dolazi kao opcija.
Sve ove relativnosti, odmjeravanja itd. padaju u vodu da je tvoj netko bio čovjek kojeg je ubio dron lansiran na civile od strane Hutskih terorista.
Promatrajte s te perspektive pa će vam sve biti puno jasnije.
_________________ Zabraniti vehabizam.
Zabraniti SDA.
Napisati progresivni Kur'an.
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 21 srp 2024, 23:50 |
|
|
potocnj je napisao/la: Hute, Hezbollah i naravno Hamas treba posve satrt!
Zašto vi uopće sa ovim islamistom, fejk liberalom raspravljate o metodama, i opravdanosti?
Činjenica da ti trebaš pazit na tuđu djecu onoga tko tebe direktno napada je zapadnjačka ludost, proizašla iz kršćanstva zapravo, a koriste ju islamisti veoma vješto.
Nemoj dirati slabijeg i nevinog, a taj isti tebe može i smije?
Odgovornost svakog normalnog čovjeka je da sam brine o svojoj djeci i da ih drži na sigurnom.
Onaj tko to ne radi nego izaziva opasnost svojoj djeci sam je jedini, i isključivo kriv kada izazove zlo svojoj djeci što islamisti konstantno rade.
Satrt, satrt, i samo satrt!
Ima tamo i normalnijih ljudi koji bi čuvali svoju djecu, takvima možda treba dati nekakvo upozorenje da se sklone od napada, i radikala.
Ali ove sve što lažiraju, što kriju teroriste ili su držali zarobljene taoce, sve to treba pobit. Čuj, kriminalac i terorista a mi da ga žalimo?
Naravno, njihova djeca nisu kriva, ali kao što rekoh sami su odgovorni za tu djecu, a oni djecu odgajaju tako da i ona sutra naprave terorizam.
Budimo realni, s ovakvim mentalitetima samo ravnanje dolazi kao opcija.
Sve ove relativnosti, odmjeravanja itd. padaju u vodu da je tvoj netko bio čovjek kojeg je ubio dron lansiran na civile od strane Hutskih terorista.
Promatrajte s te perspektive pa će vam sve biti puno jasnije. Ova logika se pokazala neuspjesnom jos 45, recimo na Blajburgu gdje je primjenjena.
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 8 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|