Kad muslimani ubijaju druge ili ratuju između sebe radeći nevjerojatne zločine i etnička čišćenja nije zanimljivo kao kad su umiješani kršćani ili Izraelci gdje onda vrijednost svake žrtve raste. Džihad je to. Uništit će i sami sebe ako usput mogu uništiti i druge. Imam dojam da većina muslimana ne vjeruje u Boga. Samo se sile i mrze cijeli svijet i sami sebe.
Da, ok, ali zašto nije zanimljivo. Tko odlučuje što je zanimljivo i o čemu će se izvještavati?
Muslimansk džihadistii su pronašli osjetljivu točku normalnih ljudi-sućut u ljudskoj patnji te su doktorirali kmečidbu koja uvijek pali. Nepošteno-ali učinkovito. Obrazac ponašanja uvijek jednak. Manjak vjere i poštenja,višak sile i pohlepe a sve u službi osvajanja svijeta.
Ako se ubijaju međusobno nebijelci, to nije nešto što će me zanimati, niti će me zanimati koje su religije.
Ima u susjednoj Burmi gdje su muslimaske Rohingye na udaru burmanske vojne hunte, pa nitko o tome ne izvještava.
A objektivno govoreći ni to me ne zanima.
Da da, zato godinama o tim bangladežanima u Mijanmaru kmeče po levičarskim medijima. Istina je kao uvijek vrlo jednostavna, ilegalni useljenici muje iz bangladeša dostigli određeni postotak, pa se zaigrali džihada.
Haha lik u video ima Izraelsku zastavu iza. To je valjda to koliko Jevreji mogu izdvojiti smrdljivim indincima za sveopstu podrsku na internetu. Jedan video i nrmaju zeludac za vise.
Haha lik u video ima Izraelsku zastavu iza. To je valjda to koliko Jevreji mogu izdvojiti smrdljivim indincima za sveopstu podrsku na internetu. Jedan video i nrmaju zeludac za vise.
Zašto nemaš nimalo suosjećanja za manjinu koju progone i ubijaju? Je li Alah od tebe traži da budeš loš čovjek?
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1020 of 2558 - 39.87%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
Ako se ubijaju međusobno nebijelci, to nije nešto što će me zanimati, niti će me zanimati koje su religije.
Ima u susjednoj Burmi gdje su muslimaske Rohingye na udaru burmanske vojne hunte, pa nitko o tome ne izvještava.
A objektivno govoreći ni to me ne zanima.
Mijanmar je bio prilično dobro medijski pokriven. Na stranu ako tebe osobno ne zanima, ali je zanimalo medije koji su uredno javljali o "jadnim Rohinjama", upozoravali na genocid itd.
Dodatno, činjenica da ti misliš da su muslimanske Rohinje bili na udaru već govori čiju si propagandu slušao. Nisi npr. čuo drugu stranu, što o sukobu misli Mijanmar, koji su njihovi argumenti itd. Od medija si samo čuo muslimansku stranu priče.
1020 of 2558 - 39.87%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
Nije prvi put. Stalno zlostavljaju Hinduse tamo. Tamo je i masovna pojava da otmu hindušku djevojčicu, često mlađu i od 10 godina, grupno je siluju i onda prisilno udaju za muslimana. Islam treba globalno zabranit.
Također treba spomenit da Plenković i HDZ naseljavaju Bangladežane u Hrvatsku
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
Nijemci pripadaju jednoj religijskoj kulturi, zapadnom kršćanstvu, dok Albanci uopće nisu prava nacija, što se vidi po njihovu ponašanju u inozemstvu, npr. u Hrvatskoj, gdje se Albanci katolici žene/udaju za Hrvate, a Albanci muslimani za BH Muslimane. To su odvojene identitetske kulture.
Nema nacije koja bi bila i katolička i pravoslavna, i muslimanska i bilo koje verzije kršćanstva, ili hinduska i muslimanska i sl.
To je novija pojava, tj kasno 19. Stoljeće, do tada su se Nijemci kasapili, na pr u 30 godišnjem ratu, pa su izgubili skoro 40% stanovništva.
Vjerski rat unutar jednog naroda. Bengalci nisu jedan narod jer nemaju zajedničku kulturu. Nijemci protestanti prizaju sve katoličko do reformacije kao njihovo, a ostale tumače kao dva dijela jedne zajednice. Kod Bengalaca hindusa je islamizacija horor, a muslimana prava stvar.
Njemačka kultura- muzika, književnost, filozofja- je jedinstvena dok kod Bengalaca toga nema- zasebno hinduska, zasebno muslimanska.
Pitanje, Koja je kazna za uvredu Muhameda. Točan odgovor naravno, smrtna kazna. Prelagana pitanja čak i za nevjernike, mislim da bih imao dobar rezultat.
1020 of 2558 - 39.87%
Pitanje, Koja je kazna za uvredu Muhameda. Točan odgovor naravno, smrtna kazna. Prelagana pitanja čak i za nevjernike, mislim da bih imao dobar rezultat.
Koje mi uvozimo, milijunaše ili?
Dođeš kući poslije posla da odmoriš sa obitelji, upališ televiziju i ovo na kanalu.
_________________ ...and my ties are severed clean...
The less I have the more I gain Off the beaten path I reign
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.