|
|
Stranica: 210/221.
|
[ 5517 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Revizija
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 20 lip 2024, 17:17 |
|
|
Haram je napisao/la: Veli 1/5 BeErDe-evaca zeli vidjeti manje crnaca u reprezentaciji. "To je totalni rasizam i nema mjesta kod nas u kabini", Joshua Kimich. Da ovde naprave anketu bilo bi jedna petina ali u obrnutom pravcu. Ovo se desi kad si nacionalno kastriran .
|
|
Vrh |
|
|
horus
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 20 lip 2024, 18:14 |
|
|
Revizija je napisao/la: Haram je napisao/la: I kao sto rekoh, nek se jave drugovima poput ovih s onog videa sto sam jucer postavio. Taj film bih zaista volio gledati. :) To bi onda izgledalo ovak nekako "Ausländer Raus", "Stranci napolje", i onda stranci izlaze napolje... Samo testiraju sabur u Nemcima . Kad Nemac pukne bolje da pod voz skaću . Nemac može mogo da trpi , al kad pukne beži od njega . Osilili se kozojebi pišaju jer im s može jer imaju zaštitu policije m medija i pravosuđa . Kad Nemac odbrani svoj dom od nasrtaja divlje gorde on je onda nacista . Meni je smiješno kako čak ni turci ne kuže nijemce makar su neki već tu u trećoj generaciji, zato me ne čudi što to ne ide pod ruku merkelinim "inžinjerima i doktorima". Glavna karakteristika Nijemca je "Obrigkeitshörigkeit", odnosno pokoravanje vođi, pa tako slijepo slijede svakog kretena koji je na poziciji. Nije bitno jel to Kaiser, Führer, dragi vođa ddr-a ili Merkel, nego da to je autoritet, to je nešto protiv čega jednostavno ne mogu čak ako to vodi u samouništenje. Zato kad jednog lijepog dana dođe novi vođa i kaže "kanacken raus" vlakići će biti brzo napunjeni džihadističkom boranijom, pa će biti sretni ako vlak ne skrene u novi Dachau, nego ih pošalje u Tursku ili neku drugu jazbinu.
|
|
Vrh |
|
|
Revizija
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 20 lip 2024, 19:42 |
|
|
Bolje sami da odu Ovako možda neće stići sve da ponesu . Još nekih 10 -tak godina max .
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 20 lip 2024, 20:22 |
|
|
Revizija je napisao/la: Bolje sami da odu Ovako možda neće stići sve da ponesu . Još nekih 10 -tak godina max . Pre sto godina u Nemackoj nije bilo imigranata, pa su Nemci kidisavali na nas. A i danas sa imigrantima, nisu mnogo bolji. Tako da je bolje da im migranti ostanu i da ih unistavaju sto vise mogu.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 20 lip 2024, 21:05 |
|
|
horus je napisao/la: Revizija je napisao/la: Samo testiraju sabur u Nemcima . Kad Nemac pukne bolje da pod voz skaću . Nemac može mogo da trpi , al kad pukne beži od njega . Osilili se kozojebi pišaju jer im s može jer imaju zaštitu policije m medija i pravosuđa . Kad Nemac odbrani svoj dom od nasrtaja divlje gorde on je onda nacista . Meni je smiješno kako čak ni turci ne kuže nijemce makar su neki već tu u trećoj generaciji, zato me ne čudi što to ne ide pod ruku merkelinim "inžinjerima i doktorima". Glavna karakteristika Nijemca je "Obrigkeitshörigkeit", odnosno pokoravanje vođi, pa tako slijepo slijede svakog kretena koji je na poziciji. Nije bitno jel to Kaiser, Führer, dragi vođa ddr-a ili Merkel, nego da to je autoritet, to je nešto protiv čega jednostavno ne mogu čak ako to vodi u samouništenje. Zato kad jednog lijepog dana dođe novi vođa i kaže "kanacken raus" vlakići će biti brzo napunjeni džihadističkom boranijom, pa će biti sretni ako vlak ne skrene u novi Dachau, nego ih pošalje u Tursku ili neku drugu jazbinu. Što je najgore ni ne moraju radit novi Dachau, sacuvali su stari Ako se nastavi radikalizacija drustva u Europi to je samo pitanje vremena kad ce stvari eskalirati
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Teuton
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 20 lip 2024, 22:47 |
|
|
Kada krene deportacija raznih Bolešnjaka007, Harama, Karabaja, Federalna Herceg-Bosna mora zatvoriti granice, kako visok priliv stanovništva ne bi izmijenio etničku sliku države. Jer bi u tom slučaju sva naša naklapanja o demografiji i egzodusu muslimana pali u vodu. Svi bi se vratili.
_________________ Nad Bugojnom sviće Sudnja zora s Turcima se ratovati mora
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 20 lip 2024, 23:00 |
|
|
Haram je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Multikultura je mrtva. Izrael je jevrejska država.
Vidis i tu pokazujes cisto neznanje. Na teritoriji pod kontrolom Izraela zivi 7 mio. jevreja i 7 mio. Palestinaca. A multikultura naravno nije mrtva - pa osvrni se malo oko sebe. centar grada u kojem zivis ti odise multikulturom. :) Konstantno laganje. Izrael ima 7 milijuna židova i 2 milijuna Arapa, od kojih se svi ne osjećaju Palestincima. https://en.wikipedia.org/wiki/Demographics_of_IsraelCitat: 73.2% (about 7,208,000 people) are Jews, including about 503,000 living outside the self-defined borders of the State of Israel in the West Bank 21.1% (around 2,080,000 people) are Israeli citizens classified as Arab, some identifying as Palestinian, and including Druze, Circassians, all other Muslims, Christian Arabs, Armenians (which Israel considers "Arab")[2] An additional 5.7% (roughly 554,000 people) are classified as "others". This diverse group comprises those with Jewish ancestry but not recognized as Jewish by religious law, non-Jewish family members of Jewish immigrants, Christians other than Arabs and Armenians, and residents without a distinct ethnic or religious categorization.[2][1] Upozorenje zbog širenja lažnih vijesti.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1020 of 2558 - 39.87%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 20 lip 2024, 23:29 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25883 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Vjerojatno je mislio Izrael+ teritorij Gaze i Zapadne obale, tj podsvjesno tu zemlju ipak vidi kao Izraelsku.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 21 lip 2024, 07:54 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Vjerojatno je mislio Izrael+ teritorij Gaze i Zapadne obale, tj podsvjesno tu zemlju ipak vidi kao Izraelsku. Sasvim moguće da je mislio nešto drugo. E sad je pitanje zašto ne želi reći što misli. Možda naopako misli, pa ga stid reći, pa onda sve nešto okolo. Podsjeća na Larsa, bijeli europljani, folovi, golovi, a na kraju se uvijek nekako slučajno poklopi sa kalifatom. Slučajno ispadne tako jbg, nijet je drugačiji pa nema veze. Ne smeta mi stvarno da naši prijatelji Bošnjaci ovdje kažu što god misle da treba, evo imamo Karabaju, Nebulu, Patriotu, Bošnjak.007,... ne slažemo se često, pa što s tim, ok, nema veze to je sve dio života. A ove petljancije su prije svega dosadne, ne znam ako je vama zanimljivo to malo popustim, meni je ovo izmotavanje prije svega dosadno.
1020 of 2558 - 39.87%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 21 lip 2024, 09:39 |
|
|
Mogu razumijeti. U Njemackoj stvarno nema puno koza. Vecinom su zastupljene krave u stocarstvu
Maloljetnicu porijeklom iz BiH oteli i seksualno zlostavljali dvojica muškaraca u Njemačkoj
Kako prenosi njemački Bild, 15-godišnja tinejdžerica iz Bosne i Hercegovine je oteta u Gelsenkirchenu i seksualno zlostavljana od dvojice muškaraca.
Djevojčica je slučaj prijavila u srijedu navečer u Essenu te opisala šta se desilo.
Kako je navela, nakon škole oko 12 popodne je čekala autobus, te se pojavio bijeli kombi iz kojeg su izašla dvojica muškaraca i natjerala je da uđe u njega.
U prijavi je navela da su je odvukli u nepoznatu kuću i ozbiljno seksualno zlostavljali, da bi je nakon nedjela ostavili u Essenu. Prema svjedočanstvu napadači su govorili njemački sa arapskim akcentom, piše Bild.
Prema njenom iskazu, djevojka je tokom oba putovanja primijetila da auto vozi brzo i nesigurno. Glasnogovornik policije je rekao: "Ovo su primijetili i drugi sudionici u prometu i zatrubili." Registarska oznaka automobila otmičara mogla bi biti "CUX - HH" ili "CUX - HK".
_________________ “Doći će vrijeme kad će ljudi poludjeti, i kad budu vidjeli jednoga koji nije luda kao oni, vikat će na njega “lud si” samo zato što nije lud kao što su oni.”
|
|
Vrh |
|
|
Revizija
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 21 lip 2024, 11:51 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Revizija je napisao/la: Bolje sami da odu Ovako možda neće stići sve da ponesu . Još nekih 10 -tak godina max . Pre sto godina u Nemackoj nije bilo imigranata, pa su Nemci kidisavali na nas. A i danas sa imigrantima, nisu mnogo bolji. Tako da je bolje da im migranti ostanu i da ih unistavaju sto vise mogu. To je tipičan azijski /pusitinjski umosklop . Samo nek je destruktivno . Ne mormo mi da budemo uspešni , samo nek drugi uništeni . To će i kod nas da dođe . Ja sam srpski suverenista ,ali sam u isto vreme i evropski . Jer jedno ne isklučuje drugo . Nisu mi jasni srpski desničari koji se raduju ovakvom stanju .
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 21 lip 2024, 14:27 |
|
|
Revizija je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Pre sto godina u Nemackoj nije bilo imigranata, pa su Nemci kidisavali na nas. A i danas sa imigrantima, nisu mnogo bolji. Tako da je bolje da im migranti ostanu i da ih unistavaju sto vise mogu. To je tipičan azijski /pusitinjski umosklop . Samo nek je destruktivno . Ne mormo mi da budemo uspešni , samo nek drugi uništeni . To će i kod nas da dođe . Ja sam srpski suverenista ,ali sam u isto vreme i evropski . Jer jedno ne isklučuje drugo . Nisu mi jasni srpski desničari koji se raduju ovakvom stanju . Cicak ne budi avetan. Ti si dobar se neke informacije kad te covek pita, ali nisi sa sudjenje o siroj slici. Nemci su destruktivni prema nama, jer podrzavaju muslimane s kojima mi imamo probleme. Ako si destruktivan prema Nemcima, znaci da si konstruktivan za sebe. Prosto. Nemacka, Britanija, Hrvatska, jos par godina, decenija, i nece imati resurse za oporavak jer stvaraju takvu generaciju. Zar to nije ubavo?
|
|
Vrh |
|
|
Revizija
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 21 lip 2024, 17:04 |
|
|
I mi imamo strane radnile ,sve više i više . I nama će mečka zakucati na vrati . Karma je kučka raduješ se tuđoj nesreći pa tebe zadesi ista . Mada nije zgoreg da u zapadnoj Evropi bude kakav haos , kako bi mogli na miru da pepojimo CG i, Srpsku i ako ne celu onda pravoslavni deo Makeonije.
|
|
Vrh |
|
|
VBA2024
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 22 lip 2024, 15:14 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Kristijan
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 22 lip 2024, 15:36 |
|
|
Fali radne snage u državnoj administraciji?
|
|
Vrh |
|
|
VBA2024
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 22 lip 2024, 15:48 |
|
|
Ne samo primit nego i unaprijedit. Moguće da se radi o instruktorima šerijatske uprave.
_________________ Iuste ambulans coram Deo pretium non habet Tko pronađe sarkazam nek si ga zadrži.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 22 lip 2024, 15:48 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25883 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Tako će i u HR za koju godinu. :)
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 22 lip 2024, 16:34 |
|
|
Nemacka i Hrvatska se samounistavaju. Pa sta cu ja sada, kukavac... Pohvalno je to sto Nemacka uvodi migrante u administraciju, ali i dalje kaska za GBR koja ima gradonacelnika glavnog grada i premijera migranta.
|
|
Vrh |
|
|
VBA2024
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 22 lip 2024, 16:47 |
|
|
Njemačka je republika pa nema dodatnih osigurača kao monarhija.
_________________ Iuste ambulans coram Deo pretium non habet Tko pronađe sarkazam nek si ga zadrži.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 22 lip 2024, 17:11 |
|
|
Švabe kad opet prebaci na drugu stranu ludila to ce bit spektakl, a moglo bi pocet vec ove godine ako trump dobije
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 22 lip 2024, 17:17 |
|
|
weasel je napisao/la: Švabe kad opet prebaci na drugu stranu ludila to ce bit spektakl, a moglo bi pocet vec ove godine ako trump dobije Ne mogu, Lasico, jer nemaju drustevni potencijal za takav preokret. Podignuta je generacija koja je mekana i kilava. I ako se neki od njih preobrate, nece svi. Ovi drugi ce biti saveznici migranata.
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 22 lip 2024, 17:18 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24083 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
weasel je napisao/la: Švabe kad opet prebaci na drugu stranu ludila to ce bit spektakl, a moglo bi pocet vec ove godine ako trump dobije Tocka je predjena. Sve je tu manje etnickih Nijemaca. I mogu ti reci da su ti etnicki Nijemci lijencine na kvadrat.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
Revizija
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 22 lip 2024, 17:28 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: weasel je napisao/la: Švabe kad opet prebaci na drugu stranu ludila to ce bit spektakl, a moglo bi pocet vec ove godine ako trump dobije Ne mogu, Lasico, jer nemaju drustevni potencijal za takav preokret. Podignuta je generacija koja je mekana i kilava. I ako se neki od njih preobrate, nece svi. Ovi drugi ce biti saveznici migranata. Generacija koja neće da se prlja , koja je vazda naparfemsana , koja se depilira , farba , čupa obrve , nosi uske lače a iste su smrt za reprodukciju -
|
|
Vrh |
|
|
Revizija
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 22 lip 2024, 17:30 |
|
|
lider30 je napisao/la: weasel je napisao/la: Švabe kad opet prebaci na drugu stranu ludila to ce bit spektakl, a moglo bi pocet vec ove godine ako trump dobije Tocka je predjena. Sve je tu manje etnickih Nijemaca. I mogu ti reci da su ti etnicki Nijemci lijencine na kvadrat.. Čak i da nisu da se manu pedrluka , opet bi im bilo too much rešavanje kozoejba .
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 22 lip 2024, 17:59 |
|
|
Nestaće novca, a onda je sve moguće.
1020 of 2558 - 39.87%
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 11 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|