|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 2 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Bit cu kratak
|
Naslov: Namjestaj po mjeri Postano: 27 kol 2024, 21:44 |
|
|
Znam da nije lifestyle, ali nisam pronasao bolju opciju.
Koje sarafe/vijke koristite za pravljenje namjestaja od iverice. Probao samo konfirmat za koje imam i svrdlo, jesu dobri ali puno posla busenje pilot rupa duzine sarafa pod 90 stepeni, ne izgleda da ima puno smisla.
Zato sam probao 4x20 vijak za drvo, koje koriste majstori sa balkana (youtebe izvor). Lakse se radi i ne treba pilot rupa u dio u koji se sastavlja (treba samo 3mm u prvi dio iverice).
Ma i to mi je jasno, ali ne znam kolliko sarafa da korstim. Nasao sam AWI standard gdje pise do 37mm od ivica, i onda sarafi maksimalno udaljeni jedni od drugih 128mm. E problem je sto ako pratim taj standard, ispada da mi treba vijaka vise nego sto imam u svom namjestaju u kuci.
Vec sam napravio TV komodu po tom standardu i prejaka je (mislim u smislu da sam stavio previse vijaka).
Mislim da pola vijaka po AWI standardu je dovoljno.
Evo slike gje se vidi koliko to ide vijaka po AWI standardu. Je li puno?
Privitak/ci: |
Untitled.jpg [ 111.2 KiB | Pogledano 604 put/a. ]
|
_________________ Izučavaći budalizma su budalisti.
|
|
Vrh |
|
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Namjestaj po mjeri Postano: 28 kol 2024, 10:56 |
|
|
U ikea namjestaju tu idu ona 4 vijka sa strane samo
Tako da ovo izgleda pretjerano. 5 sarafa rasporedi i dosta
_________________ “Doći će vrijeme kad će ljudi poludjeti, i kad budu vidjeli jednoga koji nije luda kao oni, vikat će na njega “lud si” samo zato što nije lud kao što su oni.”
|
|
Vrh |
|
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 2 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|