|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 16 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Robbie MO
|
Naslov: Islamska zajednica kupila Klix??! Postano: 30 kol 2024, 22:14 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 75286 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Nekada sekularni portal i blizak SDP, polako postao muslimanska verzija Glasa Koncila. Jača transformacija od B92. Citat: Bh. reper Adnan Hamidović Frenkie je govorio o problemima koje je imao prije pronalaska puta do Boga te praktikovanju islama.
Počeo je čitati knjige o islamu. Prva je bila "Put u Meku" Muhammeda Asada. Pročitao je i "Ne tuguj" Aida el-Karnija. "Kad sam tu počeo čitati odlomke iz Kur'ana, prvi put sam u biti otkrio islam. Zar ovo piše u Kur'anu? Ovo je baš lijepo. Nisam znao da je tako lijepo. To mi je toliko pomoglo", kazao je. Počeo se osjećati opuštenije. Nakon toga je donio odluku da počne učiti i klanjati.
Bilo mi je jasno - ovo je istina. Nemam više šta dalje razmišljati.
https://www.klix.ba/magazin/showbiz/fre ... /240830171Vjerska grupa ili narod?
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Islamska zajednica kupila Klix??! Postano: 30 kol 2024, 22:16 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 75286 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Ustvari sada mi je jasno da je Klix oduvijek bio DF, koji je također prošao isti put fake ljevice do blizine SDA i džamije.
Prestali su biti SDP portal kad se odcijepila hrvatofobna struja (DF), a s integracijom DF-a u SDA i Klix džamija (glagol: džamijanje) slobodnim stilom.
Prvo su stidljivo pratili otvaranje svake džamije i “prelaske na islam pojedinaca na Zapadu” a sada regularno daju vjerske tekstove o “lepoti islama” i “svjedočanstva vjere” kao iz župnog lista kod katolika.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Islamska zajednica kupila Klix??! Postano: 30 kol 2024, 22:24 |
|
|
Kategorija vijesti: Showbiz
Eh, Muslimani, Muslimani, genijalno ime Tito dao. Tako jednostavno, a tako točno.
|
|
Vrh |
|
|
Tomba17
|
Naslov: Re: Islamska zajednica kupila Klix??! Postano: 31 kol 2024, 04:07 |
|
|
@Robbie MO
Odlično uočeno. Nema tu ali.
_________________ "Ne funkcionira BiH zato sto je podjeljena, vec je podjeljeljena zato sto ne funkcionira"
|
|
Vrh |
|
|
maremare
|
Naslov: Re: Islamska zajednica kupila Klix??! Postano: 31 kol 2024, 08:58 |
|
|
I ovdje brisu svaki komentar protiv Turske ,protiv islama
arape smijes kritikovat jedino ako je radi Palestine
isto kritikujes li HAMAS komentar nestane u roku 30 minuta
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Islamska zajednica kupila Klix??! Postano: 31 kol 2024, 09:08 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Bilo mi je jasno - ovo je istina. Nemam više šta dalje razmišljati.
Kad je prestao razmišljati postao je musliman.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1010 of 2558 - 39.48%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
VBA2024
|
Naslov: Re: Islamska zajednica kupila Klix??! Postano: 31 kol 2024, 20:30 |
|
|
|
Vrh |
|
|
potocnj
|
Naslov: Re: Islamska zajednica kupila Klix??! Postano: 18 lis 2024, 19:42 |
|
|
Bit će da jeste klix u teškoj službi islamizma. Vidi ovo, Sinwar postaje islamistički Che Guevarra ! Mene su i pored AI-a opet banovali profil, nisam više ni pravio novi. Doslovno je sve islamističko i anti-izraelsko, ali je dobro, ocrtava očaj kotline. https://www.klix.ba/vijesti/bih/hoce-li ... /241018036
_________________ Zabraniti vehabizam.
Zabraniti SDA.
Napisati progresivni Kur'an.
|
|
Vrh |
|
|
Banya
|
Naslov: Re: Islamska zajednica kupila Klix??! Postano: 18 lis 2024, 19:46 |
|
Pridružen/a: 14 ruj 2024, 20:58 Postovi: 327 Lokacija: Republika Srpska
|
Naša Kvačica je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Bilo mi je jasno - ovo je istina. Nemam više šta dalje razmišljati.
_________________ ...and these villages of yours...
|
|
Vrh |
|
|
Hagresor
|
Naslov: Re: Islamska zajednica kupila Klix??! Postano: 18 lis 2024, 20:17 |
|
|
Da, primjetan je porast ummetu bitnih tema. Što je donekle i razumljivo gledajući “evoluciju” muslimanskog društva današnjice. Ali primjećujem i da su smanjili broj članaka o muslimanskim “influeserkama”, što svakako valja pozdraviti. Još malo i bit će Saff sa sportom
_________________ Ode sve ovo u helać
|
|
Vrh |
|
|
Salivator
|
Naslov: Re: Islamska zajednica kupila Klix??! Postano: 18 lis 2024, 20:21 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Bilo mi je jasno - ovo je istina. Nemam više šta dalje razmišljati.
_________________ The sheep tremble and here come the votes Thrown from tha throat, new cages and scapegoats
Undressed and blessed by Lord, the same Devil that ran around Managua with a sword.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Islamska zajednica kupila Klix??! Postano: 19 lis 2024, 10:31 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37714 Lokacija: Gl. grad regije
|
Zanimljivo je kako sad već solidan broj islamista na Klixu misli da su Židovi kupili Klix jer im brišu komentare u kojima slave ubijanje ljudi.
Pa, iskreno, da pitaš AI prije bi odgovorio da je Amir K. kupio nego SDA.
Klix je sad možda samo još jedna platforma gdje tajne službe izvlače islamiste na površinu.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Islamska zajednica kupila Klix??! Postano: 22 lis 2024, 17:17 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Salivator
|
Naslov: Re: Islamska zajednica kupila Klix??! Postano: 22 lis 2024, 17:22 |
|
|
Dr. Van Nostrand je napisao/la:
_________________ The sheep tremble and here come the votes Thrown from tha throat, new cages and scapegoats
Undressed and blessed by Lord, the same Devil that ran around Managua with a sword.
|
|
Vrh |
|
|
Salivator
|
Naslov: Re: Islamska zajednica kupila Klix??! Postano: 22 lis 2024, 17:24 |
|
|
I to Suzuki Vitara,ultimativno gej vozilo
|
|
Vrh |
|
|
Tomba17
|
Naslov: Re: Islamska zajednica kupila Klix??! Postano: 22 lis 2024, 18:38 |
|
|
_________________ "Ne funkcionira BiH zato sto je podjeljena, vec je podjeljeljena zato sto ne funkcionira"
|
|
Vrh |
|
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 16 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 389 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|