|
|
Stranica: 898/925.
|
[ 23110 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
kiler
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 28 kol 2024, 18:24 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7349 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Naša Kvačica je napisao/la: Haram je napisao/la: I Jevreji ne furaju klempe, nema to veze s islamom, vec s time da je PIG univerzalna uvreda.
Svinja je totalno islamistički riječnik. I ženski.
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 28 kol 2024, 19:49 |
|
|
krstjanin je napisao/la: Zapadna Obala je Galileja. Stara izraelska zemlja. Treba izbacit arapske koloniste odnosno setlere od tamo ako rade probleme
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 28 kol 2024, 21:41 |
|
|
potocnj je napisao/la: weasel je napisao/la: A ti ih još podržavaš i navijaš dok su za 1000x puta manje tvoje Hrvate osuđivali na robiju od 20-30-40 godina
Hrvati su nepravedno kažnjavani. I nisu samo židovi koji će se izvući od kazni za zločine, ukrajinci mogu raditi rusima što god hoće, nitko to ne spominje. Bitan je narativ, a mi ga nismo uspjeli nabaciti za svoju istinu, problem je bio i nedostatak diplomacije koja je tek bila u začetku. I naravno, nedostatak štrika za toliko Juda u svom vlastitom narodu. E sad, što se tiče Izraela, ja bih da ih dobrano umlate tamo u Palestini, ali da im opet ostane izdanak nekog novog Hamasa. Jer imamo mi izdanke Hamasa i ovdje. MA kakav narativ... Radi se o tome da smo mi kmetovi, mala sitna nevažna zemljica nad kojom se mogu iživljavati, dok židovi imaju najsnažniji lobij u američkom kongresu koji kreira američku politiku. Svi njihovi bogatuni pune te fondove za lobiranje i zato rade što im se hoće. Nikakva ti tu diplomacija i narativ pomogli ne bi. Zato oni upravo vrše genocid i slažu gazu do temelja a nama su srali radi tri bombe po Kninu. Nema pravde u svijetu nego samo sila.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Hroboatos
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 28 kol 2024, 22:26 |
|
|
weasel je napisao/la: potocnj je napisao/la:
Hrvati su nepravedno kažnjavani.
I nisu samo židovi koji će se izvući od kazni za zločine, ukrajinci mogu raditi rusima što god hoće, nitko to ne spominje.
Bitan je narativ, a mi ga nismo uspjeli nabaciti za svoju istinu, problem je bio i nedostatak diplomacije koja je tek bila u začetku. I naravno, nedostatak štrika za toliko Juda u svom vlastitom narodu.
E sad, što se tiče Izraela, ja bih da ih dobrano umlate tamo u Palestini, ali da im opet ostane izdanak nekog novog Hamasa.
Jer imamo mi izdanke Hamasa i ovdje.
MA kakav narativ... Radi se o tome da smo mi kmetovi, mala sitna nevažna zemljica nad kojom se mogu iživljavati, dok židovi imaju najsnažniji lobij u američkom kongresu koji kreira američku politiku. Svi njihovi bogatuni pune te fondove za lobiranje i zato rade što im se hoće. Nikakva ti tu diplomacija i narativ pomogli ne bi. Zato oni upravo vrše genocid i slažu gazu do temelja a nama su srali radi tri bombe po Kninu. Nema pravde u svijetu nego samo sila. Infatilija. Izraelski lobi je utjecajan, no ne može izvan okvira američke politike koja je sve samo ne u služni izraelskog ekspanzionizma. Amerikanci žele mir i smirivanje tenzij s Iranom, a razne struje to najbolje pokazuju- Obama je u biti antiizrelski djelovao, Biden ih je pomagao do nekog stupnja ali i obuzdavao, a Harris, ako bude izabrana, će ih još više prizemljiti. SAD ne ulaze ni u kakav rat, a Izrael zbog raznih pritisaka, kao sve veći parija u svijetu, morat će pristati na većinu uvjeta d as evrate taoci. Rezultat je da su razrušili Gazu, hamas postoji i neuništiv je, iako slabiji- no stalno ih raketira, a Hezbollah je toliko jak da bi ozbiljan rat s njim značio upad Izraela u močvaru gdje bi dobio čvengu kao 73.- Amerikanci su ih spasili, no morali su uvući rogove da se postigne preslagivanje Egipta. Znaju Amerikanci da je Izrael okružen s 400 milijuna muslimana koji su samo, većina, privremeno primireni, i nikom ne odgovara izraelsko natezanje Netanyahua, te podpora Izraelu istječa svakim danom. Na koncu status que ante, uz bitno oslabljeni hamas i neku međunarodnu kontrolu. Sve drugo je razbuktavanje i možebitni nestanak Izraela preko masovnog bježanja Izraelaca po cijelom svijetu.
|
|
Vrh |
|
|
Scythian
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 29 kol 2024, 01:24 |
|
|
Binance je zamrznuo sva palestinska sredstva kriptovalutama, ovo je doslovno nevjerojatno. Mediji to ne prenose, uz čisti genocid oduzimaju im i svu imovinu i "demokratski zapad" to podržava. Nema jednog teksta Ivančića ili Dežulovića, čak se to i ne prenosi pa se valjda nije ni dogodilo. West Bank je palestinski liberalniji dio, opet svaki dan im uzimaju imovin ili ih ubijaju u a logika ovih savjeta Palestincima je ovakva:
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 29 kol 2024, 01:26 |
|
|
Nije to liberalniji dio palestinaca nego demilitiariziran i denacificiran
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
Scythian
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 29 kol 2024, 01:29 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Nije to liberalniji dio palestinaca nego demilitiariziran i denacificiran Ovo ruši mit o Palestincima. U West Banku žive kao robovi u IDF zatvoru i ne čeka ih ništa drugačija sudbina od Gaze. Inače po svim mapama West Bank je Palestina koju kao "Izrael priznaje"
|
|
Vrh |
|
|
medjuzemlje
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 29 kol 2024, 07:36 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Sad je Izrael kriv zbog Soroša a Izrael proglasio Soroša personom non grata u Izraelu i zabranio mu djelovanje https://www.reuters.com/article/world/i ... KBN19V1IY/Soroš je jedan pojedinac. Uloga etničkih židova u kapitalu, medijima, udrugama, strankama i pojedincima koji podupiru invaziju i destrukciju Zapada je ogromna. Mislim da i u Izraelu ima onih koji uviđaju pogubnost takve politike dugoročno, ali nemaju utjecaja da je zaustave.
|
|
Vrh |
|
|
medjuzemlje
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 29 kol 2024, 07:37 |
|
|
Scythian je napisao/la: Ovo ruši mit o Palestincima.
U West Banku žive kao robovi u IDF zatvoru i ne čeka ih ništa drugačija sudbina od Gaze. Palestinci se mogu postaviti na trepavice, Izrael će ih svejedno očistiti. To je preduvjet opstanka i proširenja Izraela kao židovske države.
|
|
Vrh |
|
|
Salivator
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 29 kol 2024, 09:09 |
|
|
kiler je napisao/la: medjuzemlje je napisao/la: Jedno je sigurno, Izrael također misli da će pobjediti, i po svemu sudeći hoće.
Stoga i mogu što hoće.
Fascinantna je razina moći koju demonstriraju, kako nad Zapadom, tako i nad Istokom.
Da izvanzemaljci dođu do nas i otkriju nas, najveći fenomen bi bio - kako je narod koji je toliko proganjan i zatiran, a tako malen, postao tako moćan.
Pa novcem naravno. Čime bi drugo?? Nema besplatnog ručka...zavladali su svim mainstream medijima na Zapadu,bolje rečeno pokupovali su ih, a nakon toga i pojedincima, putem Soroševog Otvorenog društva šire svoje pipke. Samo se ne mogu načuditi kako su forumski Hrvati u velikoj mjeri odjednom postali učači Talmuda, knjige koja sve nežidove naziva životinjama, psima, koje treba likvidirati... maltene konvertiti na judaizam koji je u suprotnosti sa katoličanstvom. Kao što sam rekao, svi su neprijatelji. Klanjači baalu i hu-baalu nam isto žele i spremaju, neki otvoreno neki diskretnije.
_________________ The sheep tremble and here come the votes Thrown from tha throat, new cages and scapegoats
Undressed and blessed by Lord, the same Devil that ran around Managua with a sword.
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 29 kol 2024, 09:39 |
|
|
Ulazimo u 11. mjesec otkako traje genocid nad Palestincima.
Od novembra prosle godine sam:
- Napisao cetiri clanka na tu temu
- Bojkotujem sve ono za sta znam da se treba bojkotovati da bi se bojkotovao Izrael i njegovi podrzavaoci
- Pricam s ljudima, objasnjavam, saljem video uradke preko Whatsappa, Telegrama
- Zabranio sam djetetu da ide u McDonalds i pije kokakolu
- Podobro sam pomogao da u mojoj pokrajini (jedna od devet) na parlamentarnim izborima u septembru ove godine bude novoosnovana stranka DIE LISTE GAZA - ZAUSTAVITE GENOCID. Lista ce na izborima nastupiti u 7 od 9 pokrajina. U 2 pokrajine se nije uspio sakupiti dovoljan broj potpisa. Ruku na srce, veliko je cudo ovo sa 7 od 9 jer se na pocetku polazilo od toga da ce to uspjeti samo u Becu. Tako da, uprkos cenzuri i represiji drzavnog i medijskog i stranackog aparata kod unuka nacista, se samim imenom stranke GURA PRST U NACIONISTICKO OKO i sav taj ljigavi licemjerluk koji ih krasi; i njih i njihove podrzavaoce
- Donijecu Listi Gaza na izborima sigurno 5-6 glasova, a mozda i vise (direktno), a pomoci da se reklamirau pa tako i indirektno doprinijeti
- Podobro sam pomogao da na pokrajinskim izborima nakon 35 godina OPET bude na izbornom listicu Komunisticka Partija, a odbio sam kandidaturu; na celu "pokreta" je ovde rodjen Srbin koji je slucajno iz iste regije (ako cemo malo sire gledati) iz koje poticem i ja; i ovde cu pomoci pri reklamiranju stranke
- Abonirao sam jedan ljevicarski list iz Berlina s kojem vam ovde cesto postavljam clanke Die Junge Welt (Mladi Svijet)
- Donirao sam 100 eura
- Narucio majicu i nalijepnice s palestinskim motivima
- Lajkam i komentarisem pro-palestinske sadrzaje na youtube da bi im povecao domet
Ukratko...nisam okrenuo glavu, nisam zabio glavu u zemlju kao noj i kao 99 % svapskih ljevoliberala koji TACNO ZNAJU STA SE DESAVA ali cute kao zalivene picke. I kako onda u njima ne vidjeti ono sto jesu, dostojni unuci nacista.
_________________ GAYPRIDE - SLAVA UKRAINI - SUPPORT IZRAILJ
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 29 kol 2024, 09:44 |
|
|
Hroboatos je napisao/la: weasel je napisao/la: MA kakav narativ...
Radi se o tome da smo mi kmetovi, mala sitna nevažna zemljica nad kojom se mogu iživljavati, dok židovi imaju najsnažniji lobij u američkom kongresu koji kreira američku politiku.
Svi njihovi bogatuni pune te fondove za lobiranje i zato rade što im se hoće.
Nikakva ti tu diplomacija i narativ pomogli ne bi.
Zato oni upravo vrše genocid i slažu gazu do temelja a nama su srali radi tri bombe po Kninu.
Nema pravde u svijetu nego samo sila. Infatilija. Izraelski lobi je utjecajan, no ne može izvan okvira američke politike koja je sve samo ne u služni izraelskog ekspanzionizma. Amerikanci žele mir i smirivanje tenzij s Iranom, a razne struje to najbolje pokazuju- Obama je u biti antiizrelski djelovao, Biden ih je pomagao do nekog stupnja ali i obuzdavao, a Harris, ako bude izabrana, će ih još više prizemljiti. SAD ne ulaze ni u kakav rat, a Izrael zbog raznih pritisaka, kao sve veći parija u svijetu, morat će pristati na većinu uvjeta d as evrate taoci. Rezultat je da su razrušili Gazu, hamas postoji i neuništiv je, iako slabiji- no stalno ih raketira, a Hezbollah je toliko jak da bi ozbiljan rat s njim značio upad Izraela u močvaru gdje bi dobio čvengu kao 73.- Amerikanci su ih spasili, no morali su uvući rogove da se postigne preslagivanje Egipta. Znaju Amerikanci da je Izrael okružen s 400 milijuna muslimana koji su samo, većina, privremeno primireni, i nikom ne odgovara izraelsko natezanje Netanyahua, te podpora Izraelu istječa svakim danom. Na koncu status que ante, uz bitno oslabljeni hamas i neku međunarodnu kontrolu. Sve drugo je razbuktavanje i možebitni nestanak Izraela preko masovnog bježanja Izraelaca po cijelom svijetu. Izrael je u više navrata stvari eskalirao daleko dalje nego je amerika htjela i opet je američki predsjednik prisiljen podržati ih što god činili upravo radi tog lobija. Uostalom Biden je na nedavom sastanku poslao Izraelskog premijera u MP3 rekavši mu ne laži . Glume da pregovaraju s Palestinom a pregovora nema samo ratuju i dalje i pokušavaju aktivno zaratiti s Iranom. Pročitaj knjigu Izraelski lobij od John. J Mearsheimer
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 29 kol 2024, 09:51 |
|
|
weasel je napisao/la: Hroboatos je napisao/la: Infatilija.
Izraelski lobi je utjecajan, no ne može izvan okvira američke politike koja je sve samo ne u služni izraelskog ekspanzionizma. Amerikanci žele mir i smirivanje tenzij s Iranom, a razne struje to najbolje pokazuju- Obama je u biti antiizrelski djelovao, Biden ih je pomagao do nekog stupnja ali i obuzdavao, a Harris, ako bude izabrana, će ih još više prizemljiti.
SAD ne ulaze ni u kakav rat, a Izrael zbog raznih pritisaka, kao sve veći parija u svijetu, morat će pristati na većinu uvjeta d as evrate taoci. Rezultat je da su razrušili Gazu, hamas postoji i neuništiv je, iako slabiji- no stalno ih raketira, a Hezbollah je toliko jak da bi ozbiljan rat s njim značio upad Izraela u močvaru gdje bi dobio čvengu kao 73.- Amerikanci su ih spasili, no morali su uvući rogove da se postigne preslagivanje Egipta.
Znaju Amerikanci da je Izrael okružen s 400 milijuna muslimana koji su samo, većina, privremeno primireni, i nikom ne odgovara izraelsko natezanje Netanyahua, te podpora Izraelu istječa svakim danom.
Na koncu status que ante, uz bitno oslabljeni hamas i neku međunarodnu kontrolu. Sve drugo je razbuktavanje i možebitni nestanak Izraela preko masovnog bježanja Izraelaca po cijelom svijetu.
Izrael je u više navrata stvari eskalirao daleko dalje nego je amerika htjela i opet je američki predsjednik prisiljen podržati ih što god činili upravo radi tog lobija. Uostalom Biden je na nedavom sastanku poslao Izraelskog premijera u MP3 rekavši mu ne laži . Glume da pregovaraju s Palestinom a pregovora nema samo ratuju i dalje i pokušavaju aktivno zaratiti s Iranom. Pročitaj knjigu Izraelski lobij od John. J Mearsheimer Brilijantan lik. Njegova izlaganja o Ukrajini/Rusiji i Izraelu/Palestini su tako pitka i tako logicna da bi ga trebalo celjadi u skole uvesti. Zna Rika Mearsheimera, samo sto se pravi lud. Ja kad sam ga svojoj gradjasko ljevoliberalnoj sefici spomenuo, umalo osip nije dobila. Tacno zna da ne moze dohakati njegovim argumentima, a kad to ne moze, kad cuje nesto sto joj "ugrozava narativ", onda ja opet tacno vidim kako pizdi.
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 29 kol 2024, 10:04 |
|
|
Citat: Posljedice rata na Bliskom istoku
Bojkoti zbog genocida pogadjaju multinacionalne kompanije
Citat: Folgen von Nahostkrieg Boykotte wegen Völkermord treffen Multis Lebensmittel- und Restaurantbetreiber mit Umsatzrückgang »in Zusammenhang mit Nahostkonflikt«
https://www.jungewelt.de/artikel/482562 ... ultis.htmlIsplati se kao sto vidite bojkotovati genocid. McDonalds je izgubio preko 40 % profita a neki od Franchise-Likova su se uspjeli izvuci tako sto su okrenuli list pa donirali velike svote novca za Palestince. U Indoneziji npr. 100.000 dolara. Kao sto sam vise puta rekao: Vrijeme ne radi za nacioniste, sto i jest razlog zbog kojeg zele dovrsiti stvar prije nego sto im uticaj u USA ne ishlapi, a iskljucivo zahvaljujuci tom uticaju, uticaju AIPAC-a i drugih pronacionistickih lobby organizacija, uzivaju podrsku koju uzivaju. A sto se vise mladih, progresivnih ljudi u USA okrene protiv nacionisticke apartajd tvorevine, to ce im brze ishlapiti uticaj. Drugo i ne mozemo ako ne zelimo prokrvariti gace. To + herojska borba boraca u Gazi + patnja palestinskih civila u Gazi i na Zapadnoj obali su jedino sto dugorocno moze pomoci da se suzbije to globalno telavivsko zlo koje ima potencijal da destabilizuje cijeli Zapad a i istok.
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 29 kol 2024, 10:20 |
|
|
krakeni je napisao/la: Haram je napisao/la: Ulazimo u 11. mjesec otkako traje genocid nad Palestincima.
Od novembra prosle godine sam:
- Napisao cetiri clanka na tu temu
- Bojkotujem sve ono za sta znam da se treba bojkotovati da bi se bojkotovao Izrael i njegovi podrzavaoci
- Pricam s ljudima, objasnjavam, saljem video uradke preko Whatsappa, Telegrama
- Zabranio sam djetetu da ide u McDonalds i pije kokakolu
- Podobro sam pomogao da u mojoj pokrajini (jedna od devet) na parlamentarnim izborima u septembru ove godine bude novoosnovana stranka DIE LISTE GAZA - ZAUSTAVITE GENOCID. Lista ce na izborima nastupiti u 7 od 9 pokrajina. U 2 pokrajine se nije uspio sakupiti dovoljan broj potpisa. Ruku na srce, veliko je cudo ovo sa 7 od 9 jer se na pocetku polazilo od toga da ce to uspjeti samo u Becu. Tako da, uprkos cenzuri i represiji drzavnog i medijskog i stranackog aparata kod unuka nacista, se samim imenom stranke GURA PRST U NACIONISTICKO OKO i sav taj ljigavi licemjerluk koji ih krasi; i njih i njihove podrzavaoce
- Donijecu Listi Gaza na izborima sigurno 5-6 glasova, a mozda i vise (direktno), a pomoci da se reklamirau pa tako i indirektno doprinijeti
- Podobro sam pomogao da na pokrajinskim izborima nakon 35 godina OPET bude na izbornom listicu Komunisticka Partija, a odbio sam kandidaturu; na celu "pokreta" je ovde rodjen Srbin koji je slucajno iz iste regije (ako cemo malo sire gledati) iz koje poticem i ja; i ovde cu pomoci pri reklamiranju stranke
- Abonirao sam jedan ljevicarski list iz Berlina s kojem vam ovde cesto postavljam clanke Die Junge Welt (Mladi Svijet)
- Donirao sam 100 eura
- Narucio majicu i nalijepnice s palestinskim motivima
- Lajkam i komentarisem pro-palestinske sadrzaje na youtube da bi im povecao domet
Ukratko...nisam okrenuo glavu, nisam zabio glavu u zemlju kao noj i kao 99 % svapskih ljevoliberala koji TACNO ZNAJU STA SE DESAVA ali cute kao zalivene picke. I kako onda u njima ne vidjeti ono sto jesu, dostojni unuci nacista. Hahaha sad definitivno će Hamas definitivno pobijediti. HAHAHAA Svako doprinosi onoliko koliko moze. Sta si ucinio ti da se zaustavi ubijanje one sirotinje dole kao da su zivotinje na safariju? STA?
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 29 kol 2024, 10:22 |
|
|
Prije 7.oktobra 23. nezamislivo: EU-Chefdiplomat legt Vorschlag für Israel-Sanktionen vorPrevod: Sefdiplomata EU predlozio sankcije za IzraeluBorel trazi da se sankcionise USrael. https://www.gmx.at/magazine/politik/nah ... n-40062082
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 29 kol 2024, 10:24 |
|
|
"Lajkam i komentarišem... "
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1013 of 2558 - 39.6%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 29 kol 2024, 10:32 |
|
|
Haram je napisao/la: HAHAHAA
Svako doprinosi onoliko koliko moze. Sta si ucinio ti da se zaustavi ubijanje one sirotinje dole kao da su zivotinje na safariju? STA?
Pojeo 5 čizburgera, popio 2 kole.
|
|
Vrh |
|
|
Hroboatos
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 29 kol 2024, 10:32 |
|
|
weasel je napisao/la: Hroboatos je napisao/la: Infatilija.
Izraelski lobi je utjecajan, no ne može izvan okvira američke politike koja je sve samo ne u služni izraelskog ekspanzionizma. Amerikanci žele mir i smirivanje tenzij s Iranom, a razne struje to najbolje pokazuju- Obama je u biti antiizrelski djelovao, Biden ih je pomagao do nekog stupnja ali i obuzdavao, a Harris, ako bude izabrana, će ih još više prizemljiti.
SAD ne ulaze ni u kakav rat, a Izrael zbog raznih pritisaka, kao sve veći parija u svijetu, morat će pristati na većinu uvjeta d as evrate taoci. Rezultat je da su razrušili Gazu, hamas postoji i neuništiv je, iako slabiji- no stalno ih raketira, a Hezbollah je toliko jak da bi ozbiljan rat s njim značio upad Izraela u močvaru gdje bi dobio čvengu kao 73.- Amerikanci su ih spasili, no morali su uvući rogove da se postigne preslagivanje Egipta.
Znaju Amerikanci da je Izrael okružen s 400 milijuna muslimana koji su samo, većina, privremeno primireni, i nikom ne odgovara izraelsko natezanje Netanyahua, te podpora Izraelu istječa svakim danom.
Na koncu status que ante, uz bitno oslabljeni hamas i neku međunarodnu kontrolu. Sve drugo je razbuktavanje i možebitni nestanak Izraela preko masovnog bježanja Izraelaca po cijelom svijetu.
Izrael je u više navrata stvari eskalirao daleko dalje nego je amerika htjela i opet je američki predsjednik prisiljen podržati ih što god činili upravo radi tog lobija. Uostalom Biden je na nedavom sastanku poslao Izraelskog premijera u MP3 rekavši mu ne laži . Glume da pregovaraju s Palestinom a pregovora nema samo ratuju i dalje i pokušavaju aktivno zaratiti s Iranom. Pročitaj knjigu Izraelski lobij od John. J Mearsheimer SAD su pokočile Izrael u nizu poteza, npr.suspenzijom davanja oružja u vojnim operacijama u navodno presudnim operacijama. Pročitao sam Mearsheimera odavno, i on je istodobno korektan i tendenciozan. Istinit je kad kaže o utjecaju izraelskog lobija, kao i kad detektira da bi Izraelci htjeli etnički počistiti Palestince iz Zapadne obale i Gaue. No ne predlaže nikakvo rješenje, a o Palestincima i Iranu nije ništa rekao, kao da se Izrael sao petlja s nekim kamilicama. Palestinski Arapi su okrutna civilizacija s javnim smaknućima,mučenjima, ponižavanjima i sušta suprotnost onomu što moderni zapadnjak smatra za normalno i poželjno, dok je Iran užas od režima, apokaliptička teokracija luđaka s moralnom policijom i kolektivnim nasiljem upravo neprihvatljivim, trebali bi takvi režimi biti izbačeni iz komunikacije s ostatkom ljudske zajednice. Palestinci u bilo kojoj verziji žele uništenje Izraela i to im je program i praksa dandanas, pa što da Izrael radi, da legne i da ovima da ga na miru kolju? Mearsheimer i Walt su u pravu glede utjecaja lobija- i hvala bogu što ga ima, jer bi inače SAD prepustili Izrael uništenju od strane barbara i divljaka, tipu društva koje mora biti uništeno. Izraelski strateg Dan Schueftan je u pogledu tog sukoba sad bio u pravu- najopasnije su zemlje s talentiranim narodom i barbarskim vodstvom, kao Iran i neke priče da se išta može riješiti s palestinskom državom su besmislene. Gdje god da su došli, Palestinci su izazvalo mržnju, kaos i sukob na živo i smrt (Joran, Libanon,...) Arapi i muslimani znaju samo okrutne tiranije, bilo teokratske, blo sekularne. Zašto stvarati ekstremnu palestinsku državu ljudožderskog tipa?
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 29 kol 2024, 10:42 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Haram je napisao/la: HAHAHAA
Svako doprinosi onoliko koliko moze. Sta si ucinio ti da se zaustavi ubijanje one sirotinje dole kao da su zivotinje na safariju? STA?
Pojeo 5 čizburgera, popio 2 kole.
1013 of 2558 - 39.6%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 29 kol 2024, 11:03 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Haram je napisao/la: HAHAHAA
Pojeo 5 čizburgera, popio 2 kole. Da, veoma zdrav izbor. Kako mentalno, tako i fizicki. Nego da te upitam - posto se ti kuzis u krscanstvo i zhidoizam: Ovi evangelikanci fundamentalisti u USA podrzavaju USrael. Kazu da to tako mora biti da bi se pojavio Messiah. Da bi se pojavio, mora postojati Izrael. Ali kad se pojavi - po njihovom uvjerenju - zhidovi ce se morati ili kristijanizirati ili sta...gasne komore, jame, strijeljista? Posto - pogledamo li ove danasnje uzdigle zhidove - cisto sumnjam da ce dopustiti da ih tu tamo nekakvi prljavi "gojim" "vracaju veri pradedova", jelda. Kakav vam je dakle plan?
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 29 kol 2024, 11:07 |
|
|
Hroboatos je napisao/la: weasel je napisao/la: Izrael je u više navrata stvari eskalirao daleko dalje nego je amerika htjela i opet je američki predsjednik prisiljen podržati ih što god činili upravo radi tog lobija. Uostalom Biden je na nedavom sastanku poslao Izraelskog premijera u MP3 rekavši mu ne laži . Glume da pregovaraju s Palestinom a pregovora nema samo ratuju i dalje i pokušavaju aktivno zaratiti s Iranom. Pročitaj knjigu Izraelski lobij od John. J Mearsheimer SAD su pokočile Izrael u nizu poteza, npr.suspenzijom davanja oružja u vojnim operacijama u navodno presudnim operacijama. Pročitao sam Mearsheimera odavno, i on je istodobno korektan i tendenciozan. Istinit je kad kaže o utjecaju izraelskog lobija, kao i kad detektira da bi Izraelci htjeli etnički počistiti Palestince iz Zapadne obale i Gaue. No ne predlaže nikakvo rješenje, a o Palestincima i Iranu nije ništa rekao, kao da se Izrael sao petlja s nekim kamilicama. Palestinski Arapi su okrutna civilizacija s javnim smaknućima,mučenjima, ponižavanjima i sušta suprotnost onomu što moderni zapadnjak smatra za normalno i poželjno, dok je Iran užas od režima, apokaliptička teokracija luđaka s moralnom policijom i kolektivnim nasiljem upravo neprihvatljivim, trebali bi takvi režimi biti izbačeni iz komunikacije s ostatkom ljudske zajednice. Palestinci u bilo kojoj verziji žele uništenje Izraela i to im je program i praksa dandanas, pa što da Izrael radi, da legne i da ovima da ga na miru kolju? Mearsheimer i Walt su u pravu glede utjecaja lobija- i hvala bogu što ga ima, jer bi inače SAD prepustili Izrael uništenju od strane barbara i divljaka, tipu društva koje mora biti uništeno. Izraelski strateg Dan Schueftan je u pogledu tog sukoba sad bio u pravu- najopasnije su zemlje s talentiranim narodom i barbarskim vodstvom, kao Iran i neke priče da se išta može riješiti s palestinskom državom su besmislene. Gdje god da su došli, Palestinci su izazvalo mržnju, kaos i sukob na živo i smrt (Joran, Libanon,...) Arapi i muslimani znaju samo okrutne tiranije, bilo teokratske, blo sekularne. Zašto stvarati ekstremnu palestinsku državu ljudožderskog tipa? Ti si sebi dao zadatak da prije no sto odapnes podobro posijes otrova po medjumrezju. ...trebaju biti pobijeni...treba istrijebiti...treba...treba...trebo bi se i kuraz jednom dici, ali ne samo pri pomisli na masovna pogubljenja i istrebljenja
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 29 kol 2024, 11:10 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: "Lajkam i komentarišem... " Priznam da zvuci smijesno ali to sam dodao zato sto na kanalima poput Electronic intifada uvijek mole za lajk i comment radi zaobilazenja cenzura od strane youtube algoritama. Kao sto rekoh, ja cinim ono sto mogu i sto mi se da. Svi smo mi mali atomi u kosmosu, osudjeni na sta sma osudjeni, ali mnostvo nas atoma cini nesto. Ja gledam da u svojoj avliji pocistim, da imam cistu savjest. A sta ce drugi i kako..nek sami odluce, nazalost nisam komunisticki diktator autokrat. Uglavnom, veci sam krscanin od vas. Mislim na tebe i - nazalost - Markana, koji me je mnogo razocarao svojim upisima na ovoj temi. Ne moramo se slagati politicki, s bratom rodjenim se ne slazem, ali ovo je stvar humanizma..ljudskosti..s jedne...i neljudskosti i zla s druge strane.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 29 kol 2024, 11:16 |
|
|
Ljudskost si demantirao na temi o Bangladešu.
1013 of 2558 - 39.6%
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 29 kol 2024, 11:28 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Ljudskost si demantirao na temi o Bangladešu. Bangladesh jedva na mapi znam naci. U Bliski istok se kuzim gotovo ko i u Balkan (u medjuvremenu). Tebi je lako uvijek imati stav. Samo pogledas ima li dje kakih muslimana i stvar ti je jasna.
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|