Mora se kopati. To je dobra prilika pod uvjetom da se sve uradi kako treba.
Kao što rekoh: Na jednoj strani srpski narod, a na drugoj moćna kompanija, izdajnički režim, ambasade i diplomatije SAD, Britanije, Nemačke, Francuske, Kine i Rusije. Ovo je za Srbe prava poslastica da se suprotstave. Srbi obožavaju da kažu "Ne" u ovakvim situackijama. Tako da:
Kopat ćete i točka.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1135 of 2558 - 44.37%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
Pridružen/a: 14 ruj 2009, 16:26 Postovi: 17676 Lokacija: Drina je na granici!
Dobro znamo što si htio napisati i što se pisalo. Nakon što je cijena Litijuma pala, u priču su ubačene baterije, kada je postalo jasno kako i drugi planiraju graditi tvornice baterija, u svrhu priče ubačeni su električni automobili, ipak njih jelte neće svako proizvoditi. Lijepo što Srbija želi dostići svijet, nešto pozitivno i od njih.
Uz jednu usporedbu, Hrvatska za par ljetnih mjeseci utrži 10 milijardi eura, tako da se ne radi o spektakularnoj zaradi.
_________________ Onu istu našu košulju pripremi, Na tavan je stavi, za mene je spremi, Bit će ona opet i sinu po mjeri Kao što je bila mom djedu i meni.
Pridružen/a: 14 ruj 2009, 16:26 Postovi: 17676 Lokacija: Drina je na granici!
I opet podsjednik:
_________________ Onu istu našu košulju pripremi, Na tavan je stavi, za mene je spremi, Bit će ona opet i sinu po mjeri Kao što je bila mom djedu i meni.
Pustite ove iz pacijente. Hrvatska ima 1000 puta veće zalihe u Jadranu litija od Srbije, mi ne možemo ni zagaditi Hrvatsku jer sve struje bi litij nosile u Sloveniju ili Italiju. Srpska ci-fi priča je tako smišna.
Trebamo podržati gradnju u Srbiji, nadam se kako naše službe neće prenositi prosvjede u Srbiji kao do sada i kako ćemo dati podršku gradnji. Kopaj švabo brate!!!
Apsolutno podržavam iskopavanje litija u Srbiji i zagađivanje malene Srbije, dajem apsolutnu podršku našim njemačkim prijateljima. Nadam se i kako naši mediji više neće prenositi prijenose i Srbiji i kako će prosvjednici ostate bez medijske pozornosti
Molim te, ali molim te, objavi ovo u komentarima srpskih medija, na fejsbucima koji podržavaju Vučića i sl.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
Apsolutno podržavam iskopavanje litija u Srbiji i zagađivanje malene Srbije, dajem apsolutnu podršku našim njemačkim prijateljima. Nadam se i kako naši mediji više neće prenositi prijenose i Srbiji i kako će prosvjednici ostate bez medijske pozornosti
Molim te, ali molim te, objavi ovo u komentarima srpskih medija, na fejsbucima koji podržavaju Vučića i sl.
zašto?
Zato što će motivisati protivnike kopanja, kao i ono Kvakino "Kopat ćete i točka". Šta bih dao da mogu da odem na miting i da tamo pročitam poruke od Hrvata.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
Zato što će motivisati protivnike kopanja, kao i ono Kvakino "Kopat ćete i točka". Šta bih dao da mogu da odem na miting i da tamo pročitam poruke od Hrvata.
Aleksa pun si predrasuda i loših stavova. To mi jer želimo da Srbija pretekne Hrvatsku u ukupnom BDPu.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1135 of 2558 - 44.37%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
Cijena kilograma čistog litija je kao cijena kila trišanja-10 eura.
Ovaj pacijent priča o milijardama, ja se pitam trola li on ili je realan? Ja apsolutno bez udružavanja podržavam njemačke prijatelje u raskopavanju Srbije.
Podrška Blackrocku koji je većinski vlasnik Ria Tinta, ovo je jedini njihov potez koji podržavam
Aleksije zašto imaš takve komplekse prema Hrvatima?
Duboko sam povrijeđen zbog ovoga i nudim se predsjedniku Vučiću. Velja je pao, mjesto je prazno i za dobru cifru spreman sam gaziti Aleksija i slične. Navatat četnike i za to da mi plate, nema boljeg posla
Jebe me jedino šahovnica na ramenu ali nosit ću dugi rukav! Grobi ako čitaš ovo spreman sam
Pridružen/a: 14 ožu 2021, 21:23 Postovi: 501 Lokacija: Via Militaris
MiB je napisao/la:
I opet podsjednik:
Za šta ti je ovo podsetnik? Ovo nema veze sa nama.
U Srbiji se nalazi jedinstven mineral Jadarit (ne postoji nigde drugde osim kod nas, zato se i zove po Jadru) i tehnologija vađenja i prerade je skroz drugačija, nego bilo gde drugde na svetu.
Vadi se mineral (koji je kao porculanska piksla čvrst) pa se zatim u fabrici izdvaja Litijum iz Jadarita i ne dobije se samo Litijum, nego i Bor koji se dalje koristi kao i Litijum.
Dakle, Meksika, Čilea, Nemačke podzemne vode, crvene reke i ostale strašne priče nemaju veze sa nama.
Zapravo platio bi ja vama ako bi mogao tući ove pacijente koji su protiv razvoja i napretka! Kao građanin i prvo čovjek podržavam sve što je u interesu građana! Bez jake Srbije nema ni jake Hrvatske! Živio predsjednik Vučić!!
Albanija je smanjila razliku per capita na 9 vs 12.
Gorivo u Hrvatskoj najeftinije u Europi, u Srbiji skuplje za 40 centi po litri iako je poznato da je razrijeđeno. Hrana im skuplja nego kod nas prvi put u povijesti, dolaze iz Srbije kod nas kupovati.
Sve je to zasluga gospodina Plenkovića. Vučić više i ne spominje ukupni BDP iako Srbija ima duplo više stanovnika. Hrvati su jednostavno jači, brži,dominantniji
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 60627 Lokacija: DAZP HQ
Blacklist je napisao/la:
aleksije radicevic je napisao/la:
Cijena kilograma čistog litija je kao cijena kila trišanja-10 eura.
Ovaj pacijent priča o milijardama, ja se pitam trola li on ili je realan? Ja apsolutno bez udružavanja podržavam njemačke prijatelje u raskopavanju Srbije.
Podrška Blackrocku koji je većinski vlasnik Ria Tinta, ovo je jedini njihov potez koji podržavam
Čile osigurava 20%+ svjetske potražnje za litijem i to mu čini 3% BDPa.
Australija je najveći proizvođač na svijetu, veća od Čilea i Kine zajedno, a ta tri drže 90% tržišta skoro.
To je precijenjeno, osim u ovoj priči o investicijama da se ljude namami, nitko ozbiljno ne vjeruje u to, čim spominju evo imamo već Fiat, znaš da je ostalo šuplja.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.