|
|
Stranica: 6/7.
|
[ 165 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
dudu
|
Naslov: Re: Naoružavanje Hrvatske i financiranje istog Postano: 02 ruj 2024, 19:59 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60177 Lokacija: DAZP HQ
|
Inače tema je suvišna, nikakvi porezi ni rasprodaja imovine nisu potrebni za naoružavanje, samo razvoj ekonomije i gospodarski rast omogućuju nesmetano ulaganje sve većih iznosa svake godine.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Naoružavanje Hrvatske i financiranje istog Postano: 02 ruj 2024, 20:01 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21063 Lokacija: među zvijezdama
|
dudu je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Ma to je crnjak. Teški. Čuj da se zoveš ko šef Hamasa. Pa užas. Ludilo.
Ovo je taj zlolasni vođa Hamasa. Ili je ovaj drugi. Vuče malo na tebe iz mladjh dana. Samo je tamniji. Čeljust. Jel da?
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Naoružavanje Hrvatske i financiranje istog Postano: 02 ruj 2024, 20:02 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76997 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Bobovac je napisao/la: Pričam nedavno sa jednim muslimanom iz Londona i on kaže da se zove Jahja. Odmah dodade da je to u biti kršćanski John. Ivan Krstitelj se u u Kuranu zove Jahja. Znači Ivani su Jahje. Oj Jahja, pobratime mio, jesi skoro na Kupresu bio ….
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Naoružavanje Hrvatske i financiranje istog Postano: 02 ruj 2024, 20:04 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76997 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: dudu je napisao/la: Ovo je taj zlolasni vođa Hamasa. Ili je ovaj drugi. Vuče malo na tebe iz mladjh dana. Samo je tamniji. Čeljust. Jel da? Jahju treba malo ugojiti. Da izgleda bliže Jali Bratu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Naoružavanje Hrvatske i financiranje istog Postano: 02 ruj 2024, 20:05 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Vuče malo na tebe iz mladjh dana. Samo je tamniji. Čeljust. Jel da?
Jahju treba malo ugojiti. Da izgleda bliže Jali Bratu. Lici na dudu-a uz mladjim dana. Isti!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Naoružavanje Hrvatske i financiranje istog Postano: 02 ruj 2024, 20:06 |
|
|
Nazad na neugodnu temu.
Naoružavanje negatora, uzepejaca, et cetera et cetera
|
|
Vrh |
|
|
Blacklist
|
Naslov: Re: Naoružavanje Hrvatske i financiranje istog Postano: 02 ruj 2024, 20:09 |
|
|
Saro jesi li ti udana? Jesi li se spremna nakon svog ovog naoružanja deklarirati kao Hrvatica? Odreći se SDA i Komšića? Karabaja je moj brat, najači je na forumu. To je udarnik!
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Naoružavanje Hrvatske i financiranje istog Postano: 02 ruj 2024, 20:11 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Jahju treba malo ugojiti.
Da izgleda bliže Jali Bratu.
Lici na dudu-a uz mladjim dana. Isti! Ni nalik, ovaj je krvna grupa 0, direktan potomak pračovjeka, široka ramena, dugi ekstremiteti, usukan.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Naoružavanje Hrvatske i financiranje istog Postano: 02 ruj 2024, 20:13 |
|
|
dudu je napisao/la: Inače tema je suvišna, nikakvi porezi ni rasprodaja imovine nisu potrebni za naoružavanje, samo razvoj ekonomije i gospodarski rast omogućuju nesmetano ulaganje sve većih iznosa svake godine. Budžet hrvatske države je 32 milijarde eura. Budžet zajedničkih institucija BiH je 0.65 milijardi eura. https://balkans.aljazeera.net/amp/news/ ... 024-godinuOd toga za zajedničko ministarstvo obrane, 0.1 milijardu, od čega 0.05 milijardi za Bošnjake. Sarajka je ispravno skužila da se samo Hrvatske treba držati i odjebati ove Izolacioniste iz SDFA koji vjeruju u neku samodostatnost.
|
|
Vrh |
|
|
Blacklist
|
Naslov: Re: Naoružavanje Hrvatske i financiranje istog Postano: 02 ruj 2024, 20:16 |
|
|
Sara se izruguje sa nositeljima SDFA nacionalizma "Vidi mu imena" "Vidi mu glave" If you cant defeat them join them!
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Naoružavanje Hrvatske i financiranje istog Postano: 02 ruj 2024, 20:19 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: dudu je napisao/la: Inače tema je suvišna, nikakvi porezi ni rasprodaja imovine nisu potrebni za naoružavanje, samo razvoj ekonomije i gospodarski rast omogućuju nesmetano ulaganje sve većih iznosa svake godine. Budžet hrvatske države je 32 milijarde eura. Budžet zajedničkih institucija BiH je 0.65 milijardi eura. https://balkans.aljazeera.net/amp/news/ ... 024-godinuOd toga za zajedničko ministarstvo obrane, 0.1 milijardu, od čega 0.05 milijardi za Bošnjake. Sarajka je ispravno skužila da se samo Hrvatske treba držati i odjebati ove Izolacioniste iz SDFA koji vjeruju u neku samodostatnost. Hebo svo nabavljeno oružje ako ga ne spickate na Beograd. I Srbiju. Zamisli ti ugled na Balkanu koji bi doživjeli od susjeda. Ja muslim da bi i CG podržala tu veličanstvenu akciju. Na Bascarsiji Sahare bi se deset dana vijorile. Kosovo bi proglasilo tri dana slavlja! Makedonci bi iz potajice poslali čestitku. Mislim to se treba desiti!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Naoružavanje Hrvatske i financiranje istog Postano: 02 ruj 2024, 20:21 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Budžet hrvatske države je 32 milijarde eura. Budžet zajedničkih institucija BiH je 0.65 milijardi eura. https://balkans.aljazeera.net/amp/news/ ... 024-godinuOd toga za zajedničko ministarstvo obrane, 0.1 milijardu, od čega 0.05 milijardi za Bošnjake. Sarajka je ispravno skužila da se samo Hrvatske treba držati i odjebati ove Izolacioniste iz SDFA koji vjeruju u neku samodostatnost. Hebo svo nabavljeno oružje ako ga ne spickate na Beograd. I Srbiju. Zamisli ti ugled na Balkanu koji bi doživjeli od susjeda. Ja muslim da bi i CG podržala tu veličanstvenu akciju. Na Bascarsiji Sahare bi se deset dana vijorile. Kosovo bi proglasilo tri dana slavlja! Makedonci bi iz potajice poslali čestitku. Mislim to se treba desiti! Moraš biti razumna. Ne možeš tek tako napasti susjeda, mora biti neki povod.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Naoružavanje Hrvatske i financiranje istog Postano: 02 ruj 2024, 20:23 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Hebo svo nabavljeno oružje ako ga ne spickate na Beograd. I Srbiju. Zamisli ti ugled na Balkanu koji bi doživjeli od susjeda. Ja muslim da bi i CG podržala tu veličanstvenu akciju. Na Bascarsiji Sahare bi se deset dana vijorile. Kosovo bi proglasilo tri dana slavlja! Makedonci bi iz potajice poslali čestitku. Mislim to se treba desiti!
Moraš biti razumna. Ne možeš tek tako napasti susjeda, mora biti neki povod. Jeste Srbe teško isprovocirati. Da dobiješ povod. A onda: Pasceeee bomba na Beograd!!!!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Naoružavanje Hrvatske i financiranje istog Postano: 02 ruj 2024, 20:23 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Budžet hrvatske države je 32 milijarde eura. Budžet zajedničkih institucija BiH je 0.65 milijardi eura. https://balkans.aljazeera.net/amp/news/ ... 024-godinuOd toga za zajedničko ministarstvo obrane, 0.1 milijardu, od čega 0.05 milijardi za Bošnjake. Sarajka je ispravno skužila da se samo Hrvatske treba držati i odjebati ove Izolacioniste iz SDFA koji vjeruju u neku samodostatnost. Hebo svo nabavljeno oružje ako ga ne spickate na Beograd. I Srbiju. Zamisli ti ugled na Balkanu koji bi doživjeli od susjeda. Ja muslim da bi i CG podržala tu veličanstvenu akciju. Na Bascarsiji Sahare bi se deset dana vijorile. Kosovo bi proglasilo tri dana slavlja! Makedonci bi iz potajice poslali čestitku. Mislim to se treba desiti! Ne.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Naoružavanje Hrvatske i financiranje istog Postano: 02 ruj 2024, 20:24 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Budžet hrvatske države je 32 milijarde eura. Budžet zajedničkih institucija BiH je 0.65 milijardi eura. https://balkans.aljazeera.net/amp/news/ ... 024-godinuOd toga za zajedničko ministarstvo obrane, 0.1 milijardu, od čega 0.05 milijardi za Bošnjake. Sarajka je ispravno skužila da se samo Hrvatske treba držati i odjebati ove Izolacioniste iz SDFA koji vjeruju u neku samodostatnost. Hebo svo nabavljeno oružje ako ga ne spickate na Beograd. I Srbiju. Zamisli ti ugled na Balkanu koji bi doživjeli od susjeda. Ja muslim da bi i CG podržala tu veličanstvenu akciju. Na Bascarsiji Sahare bi se deset dana vijorile. Kosovo bi proglasilo tri dana slavlja! Makedonci bi iz potajice poslali čestitku. Mislim to se treba desiti! Kad čujem čaršija samo kažem pali!
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Naoružavanje Hrvatske i financiranje istog Postano: 02 ruj 2024, 20:26 |
|
|
Ti si Dudice kao Junuz, iziritiran Seherom kao i svaki prosječni provincijalac. Razumijem ja vas.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Naoružavanje Hrvatske i financiranje istog Postano: 02 ruj 2024, 20:26 |
|
|
Rule of thumb:
1 milijardu vrijedno oružje, radi makar 20 milijardi štete.
Plus nemjerljivu taktičku štetu ako evo recimo hrvatski Rafal posveti pažnju npr. prvom mostu iznad hidroelektrane Grabovica na Neretvi ili onaj na ušću rijeke Drežnice. (pogledaj mapu pa mi reci kuda se krećeš u tom slučaju kao pripadnik ilegalne paravojske Bakirovatza)
Minimalna operacija.
Uništenje pozicije ispod Jablanice, za par milijuna dolara. Pa onda reci da se ne isplati kupovat Rafal i Himars.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Naoružavanje Hrvatske i financiranje istog Postano: 02 ruj 2024, 20:28 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Ti si Dudice kao Junuz, iziritiran Seherom kao i svaki prosječni provincijalac. Razumijem ja vas. Da, to ste pričali i 90tih kad su udarali s Trebevića vuci.
|
|
Vrh |
|
|
dreamteam
|
Naslov: Re: Naoružavanje Hrvatske i financiranje istog Postano: 02 ruj 2024, 20:28 |
|
|
Jahja da živi u Ljubuškom zvali bi ga Ikan.
_________________ A sad je mrak i zaraza, a ti i ja od asfalta.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Naoružavanje Hrvatske i financiranje istog Postano: 02 ruj 2024, 20:29 |
|
|
dreamteam je napisao/la: Jahja da živi u Ljubuškom zvali bi ga Ikan. Kod nas bi bio Iko.
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Naoružavanje Hrvatske i financiranje istog Postano: 02 ruj 2024, 20:29 |
|
|
dreamteam je napisao/la: Jahja da živi u Ljubuškom zvali bi ga Ikan. Izvorno je Živko.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
fravitaizkotora
|
Naslov: Re: Naoružavanje Hrvatske i financiranje istog Postano: 02 ruj 2024, 20:32 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Budžet hrvatske države je 32 milijarde eura. Budžet zajedničkih institucija BiH je 0.65 milijardi eura. https://balkans.aljazeera.net/amp/news/ ... 024-godinuOd toga za zajedničko ministarstvo obrane, 0.1 milijardu, od čega 0.05 milijardi za Bošnjake. Sarajka je ispravno skužila da se samo Hrvatske treba držati i odjebati ove Izolacioniste iz SDFA koji vjeruju u neku samodostatnost. Hebo svo nabavljeno oružje ako ga ne spickate na Beograd. I Srbiju. Zamisli ti ugled na Balkanu koji bi doživjeli od susjeda. Ja muslim da bi i CG podržala tu veličanstvenu akciju. Na Bascarsiji Sahare bi se deset dana vijorile. Kosovo bi proglasilo tri dana slavlja! Makedonci bi iz potajice poslali čestitku. Mislim to se treba desiti! Ima bolja ideja, ukradite Hrvatskoj svo naoruzanje i onda ga sami spickajte na Beograd i Srbiju.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Naoružavanje Hrvatske i financiranje istog Postano: 02 ruj 2024, 20:40 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Rule of thumb:
1 milijardu vrijedno oružje, radi makar 20 milijardi štete.
Plus nemjerljivu taktičku štetu ako evo recimo hrvatski Rafal posveti pažnju npr. prvom mostu iznad hidroelektrane Grabovica na Neretvi ili onaj na ušću rijeke Drežnice. (pogledaj mapu pa mi reci kuda se krećeš u tom slučaju kao pripadnik ilegalne paravojske Bakirovatza)
Minimalna operacija.
Uništenje pozicije ispod Jablanice, za par milijuna dolara. Pa onda reci da se ne isplati kupovat Rafal i Himars. Teško se ne odat dojmu da Hrvatska prvenstveno kupuje oružje idealno za sprječavanje kretanja po bosanskim klancima i potpunu kontrolu kretanja na tom prostoru i takvom reljefu, i onemogućenje bilo kakve nehrvatske logistike i organiziranog odgovora. Doslovce sa 100 milijuna eura pretvoriti BiH u arhipelag nepovezanih otoka.
|
|
Vrh |
|
|
dreamteam
|
Naslov: Re: Naoružavanje Hrvatske i financiranje istog Postano: 02 ruj 2024, 20:43 |
|
|
Muslimani su i u zadnjem ratu u Mostaru glajzali preko Prenja. Džaba im je bila famozna deblokada kad je HVO opet bio na Neretvi u kanjonu od Salakovca do Vrdi i u dijelu Potoka.Tako da magistralu sigurno nisu koristili a mislim da je i onaj most u Bijeloj bio srušen.
_________________ A sad je mrak i zaraza, a ti i ja od asfalta.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Naoružavanje Hrvatske i financiranje istog Postano: 02 ruj 2024, 20:45 |
|
|
dreamteam je napisao/la: Muslimani su i u zadnjem ratu u Mostaru glajzali preko Prenja. Džaba im je bila famozna deblokada kad je HVO opet bio na Neretvi u kanjonu od Salakovca do Vrdi i u dijelu Potoka.Tako da magistralu sigurno nisu koristili a mislim da je i onaj most u Bijeloj bio srušen. Sad neće ni po Prenju. Goli kamen, ni žbuna da se sakriješ, kad Bajraktar sukne ko u Kurdistanu…
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 30 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|