|
|
Stranica: 215/221.
|
[ 5517 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
krstjanin
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 28 kol 2024, 13:25 |
|
|
daramo je napisao/la: Njemačka svoje doktore i inženjere želi uvaliti Hrvatskoj, Grčkoj, Bugarskoj i Italiji. Da zanimljivo je da uopce ne razmisljaju o vlastitom vracanju migranata, vec jednostavno po onom principu koji su uvalili drugima, a to je da ga vrate u drzavu u koju je prvu usao, sto znaci Grckoj, Italiji i Hrvatskoj. Njemci kad se o njima radi vrlo brzo zaborave EU i solidarnost Zato ce nahebati i svaka neEU drzava koja prihvati njihov prijedlog da bude sabirni centar za potencijalne azilante
_________________ “Doći će vrijeme kad će ljudi poludjeti, i kad budu vidjeli jednoga koji nije luda kao oni, vikat će na njega “lud si” samo zato što nije lud kao što su oni.”
|
|
Vrh |
|
|
medjuzemlje
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 28 kol 2024, 13:57 |
|
|
krstjanin je napisao/la: Da zanimljivo je da uopce ne razmisljaju o vlastitom vracanju migranata, vec jednostavno po onom principu koji su uvalili drugima, a to je da ga vrate u drzavu u koju je prvu usao, sto znaci Grckoj, Italiji i Hrvatskoj.
Njemci kad se o njima radi vrlo brzo zaborave EU i solidarnost
Zato ce nahebati i svaka neEU drzava koja prihvati njihov prijedlog da bude sabirni centar za potencijalne azilante
Njihova politika bi imala smisla da istovremeno pomognu graničnim članicama u zaštiti vanjske granice EU.
|
|
Vrh |
|
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 28 kol 2024, 14:15 |
|
|
medjuzemlje je napisao/la: krstjanin je napisao/la: Da zanimljivo je da uopce ne razmisljaju o vlastitom vracanju migranata, vec jednostavno po onom principu koji su uvalili drugima, a to je da ga vrate u drzavu u koju je prvu usao, sto znaci Grckoj, Italiji i Hrvatskoj.
Njemci kad se o njima radi vrlo brzo zaborave EU i solidarnost
Zato ce nahebati i svaka neEU drzava koja prihvati njihov prijedlog da bude sabirni centar za potencijalne azilante
Njihova politika bi imala smisla da istovremeno pomognu graničnim članicama u zaštiti vanjske granice EU. Zato kazem. Svabe ne zanima EU ni clanice osim kad imaju koristi od nje, a koristi imaju vujek jer su tako poslozili da oni imaju koristi
_________________ “Doći će vrijeme kad će ljudi poludjeti, i kad budu vidjeli jednoga koji nije luda kao oni, vikat će na njega “lud si” samo zato što nije lud kao što su oni.”
|
|
Vrh |
|
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 29 kol 2024, 11:36 |
|
|
Brend Scotch&Soda napusta Njemacku i zatvara sve trgovine https://www.mz.de/deutschland-und-welt/ ... nd-3906809
|
|
Vrh |
|
|
Flamel
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 29 kol 2024, 14:27 |
|
Pridružen/a: 08 srp 2019, 17:40 Postovi: 1970 Lokacija: Cetina-Vrbas, Mosor-Vranica
|
Podrška AfD-u po pokrajinama prema anketama: https://dawum.de/AfD/Izvan ex-DDR-a, stranka najbolje stoji u Donjoj Saskoj (21%), zatim u Hessenu (18%) gdje su na pokrajinskim izborima prošle jeseni bili druga najjača stranka, i u Baden-Wurttembergu (16 posto).
_________________ Kontra mraku, kontra sili, kontra rentijerstva, kontra klijentelizma
HDZ=SKH
|
|
Vrh |
|
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 29 kol 2024, 14:28 |
|
|
Ma ankete to napusu. Treba cekat izbore
|
|
Vrh |
|
|
oak
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 30 kol 2024, 23:31 |
|
|
30.08.2024 - 23:25 Uhr Siegen (NRW) – Wieder ein schrecklicher Messerangriff! Im Siegener Ortsteil Eiserfeld hat am Freitagabend gegen 19.40 Uhr eine Frau (32) mit einem Messer fünf Menschen in einem Linienbus angegriffen und schwer verletzt. Drei Personen schweben in Lebensgefahr.
Najnoviji napad u Njemačkoj, žena 32 godine ozlijedila 5 ljudi. Troje ih je u životnoj opasnosti.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 31 kol 2024, 08:52 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76022 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Dobro je da se AfD izolira i da nitko s njima neće.
Stranka koja bi uništila Hrvateu BiH koji sada imaju spasonosnu politiku Njemačke sa sisanjem ne-EU imigranata sa zapadnog Balkana.
Otvorenost Njemačke je ključ demografske stabilnosti BiH.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
pakovic
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 31 kol 2024, 09:18 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Dobro je da se AfD izolira i da nitko s njima neće.
Stranka koja bi uništila Hrvateu BiH koji sada imaju spasonosnu politiku Njemačke sa sisanjem ne-EU imigranata sa zapadnog Balkana.
Otvorenost Njemačke je ključ demografske stabilnosti BiH. Blokiranje dolaska radnika s Balkana zadnje je što je na pameti AFD-u. Oni bi se prije svega posvetili zaustavljanju "izbjegličkih" masa iz Afrike i Azije i remigraciji onih koji su pod tim izgovorom došli u Njemačku u zadnjih 15-20 godina. Njemačka bi pod nekakvom hipotetskom AFD vladom (ako ne bi izdali sve što obećavaju) vjerojatno povukla više radnika s Balkana nego što sada ide jer bi Njemačka postala ekonomski jača i privlačnija. Putanja Njemačke ekonomije i društva pogotovo je takva da se već sada slabo isplati iz Hrvatske selit u Njemačku. Ako nastave tim putem, uskoro se neće isplatit ni iz BiH.
|
|
Vrh |
|
|
Flamel
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 31 kol 2024, 09:18 |
|
Pridružen/a: 08 srp 2019, 17:40 Postovi: 1970 Lokacija: Cetina-Vrbas, Mosor-Vranica
|
AfD nikad nije bio protiv europske imigracije (bilo EU ili non-EU).
Protive se crnima i smeđima.
_________________ Kontra mraku, kontra sili, kontra rentijerstva, kontra klijentelizma
HDZ=SKH
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 01 ruj 2024, 15:40 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24083 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Izbor danas u Saskoj i Tiringiji. AfD bi mogao biti stranka br. 1 na izborima. Sahra Wagenknecht (otpadnica od die Linke) bi mogla potopiti die Linke, koji su dosad jako dobro figurali u istocnoj Njemackoj.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
Revizija
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 01 ruj 2024, 18:37 |
|
|
Flamel je napisao/la: AfD nikad nije bio protiv europske imigracije (bilo EU ili non-EU).
Protive se crnima i smeđima. Srbi i Hrvati već po naučenju jezika postaju poltički Nemci .
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 01 ruj 2024, 18:47 |
|
|
Flamel je napisao/la: AfD nikad nije bio protiv europske imigracije (bilo EU ili non-EU).
Protive se crnima i smeđima. A da nakon "crnih" i "smedjih" dodju ljubicasti, protivili bi se ljubicastima jer desnica jednostavno ne moze funkcionirati bez crne ovce, dezurnog krivca, bilo kakve manjine na koje mogu svaliti sve sto je lose. Dok oni koji vladaju istinski nasim sudbinama prolaze neokrzeno. Vazda tako bilo i bice a posto ovde govorimo o refleksima i impulsima koji su tako, ali tako svojstveni ljudskoj vrsti, onom zivotinjskom nagonu u nama, onom najprimitivnijem refleksu "mi" i "oni", tako ce i desnica uvijek tu i tamo isplivavati na povrsinu. Ide tako nekoliko krugova, pa onda tece krv, pa se onda opet smiri, i hajmo Jovo nanovo.
_________________ GAYPRIDE - SLAVA UKRAINI - SUPPORT IZRAILJ
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 01 ruj 2024, 18:50 |
|
|
Revizija je napisao/la: Flamel je napisao/la: AfD nikad nije bio protiv europske imigracije (bilo EU ili non-EU).
Protive se crnima i smeđima. Srbi i Hrvati već po naučenju jezika postaju poltički Nemci . Ima tu jedna rijec, jedan epitet koji je to fino objasnio, ali posto se ja drzim date rijeci a obecao sam nekome da taj epitet necu koristiti, necu ga napisati. Ali nek ostane zapisano da mi se nista, ali nista vise ne gadi neg kad vidim slavensko lizanje germanskih shupaka. *povrac*
|
|
Vrh |
|
|
Flamel
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 01 ruj 2024, 19:10 |
|
|
U Tiringiji Afd uvjerljivo vodi, a u Saskoj su s CDU-om u egalu.
HDZ=SKH
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 01 ruj 2024, 19:13 |
|
|
In Thüringen im dzaba jer ce sad umjesto vlade Ljevica-Zeleni-SPD biti vlada CDU-BSW-Zeleni. Niko nece s njima jer su svima zu schmuddelig i zu nationalsozialistisch.
A u Saksoniji ce se CDU spasiti, imam osjecaj.
Doduse s moje tacke gledista isti kuraz. Cak bi mi i draza bila AfD od CDU jer je CDU jos jaci u islamofobiji, jos jaci u rusofobiji i nekakvom pokakanom proevropejizmu s germanskim predznakom, kao i podrsci za izrailjske manijake i genocidase.
|
|
Vrh |
|
|
Revizija
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 01 ruj 2024, 20:27 |
|
|
Haram je napisao/la: In Thüringen im dzaba jer ce sad umjesto vlade Ljevica-Zeleni-SPD biti vlada CDU-BSW-Zeleni. Niko nece s njima jer su svima zu schmuddelig i zu nationalsozialistisch.
Doduse s moje tacke gledista isti kuraz. Cak bi mi i draza bila AfD od CDU jer je CDU jos jaci u islamofobiji, jos jaci u rusofobiji i nekakvom pokakanom proevropejizmu s germanskim predznakom, kao i podrsci za izrailjske manijake i genocidase. Ako tako bude , glede Sahre moje slutnje će se ispostaviti tačnim
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 01 ruj 2024, 20:28 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76022 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Ako se ne varam Bundesrat se osvježava nakon svakih pokrajinskih izbora i nesinkronizirano, vlada pokrajine šalje delegate obično po sistemu winner takes all (gdje je winner koalicijska vlada, ne relativni pobjednik).
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 01 ruj 2024, 20:49 |
|
|
Revizija je napisao/la: Haram je napisao/la: In Thüringen im dzaba jer ce sad umjesto vlade Ljevica-Zeleni-SPD biti vlada CDU-BSW-Zeleni. Niko nece s njima jer su svima zu schmuddelig i zu nationalsozialistisch.
Doduse s moje tacke gledista isti kuraz. Cak bi mi i draza bila AfD od CDU jer je CDU jos jaci u islamofobiji, jos jaci u rusofobiji i nekakvom pokakanom proevropejizmu s germanskim predznakom, kao i podrsci za izrailjske manijake i genocidase. Ako tako bude , glede Sahre moje slutnje će se ispostaviti tačnim A sta da radi kad nema apsolutnu vecinu? Moze samo u opoziciju. (iako je uspjeh BSW nevjerovatan - s nule na dvocifrene rezultate - to nije dovoljno)
|
|
Vrh |
|
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 02 ruj 2024, 07:31 |
|
|
Svidja mi se potpuni potop Zelenih. Takve agresivne politicke diktature koju su vodili i to od mizerne stranke odavno nije vidjeno
Kako stvari stoje CDU ce morati u obje drzave u koaliciju sa 3-4 stranke sto je vec dovoljna katastrofa
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 02 ruj 2024, 10:35 |
|
|
krstjanin je napisao/la: Svidja mi se potpuni potop Zelenih. Takve agresivne politicke diktature koju su vodili i to od mizerne stranke odavno nije vidjeno
Kako stvari stoje CDU ce morati u obje drzave u koaliciju sa 3-4 stranke sto je vec dovoljna katastrofa Najveci warriori otkako je Hitler shehidio su bili upravo zeleni. Do jucer hipici s mointom u labrnjama a sad na braniku nase otadzbine protiv nadirucih ruskih hordi. Na istoku vise maltene ne postoje. Doduse njihova baza i jest bila u tkzv. zapadnom dijelu.
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 02 ruj 2024, 10:36 |
|
|
Btw niste skuzili, opet je bio neki napad nozem u nekom busu jucer.
|
|
Vrh |
|
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 02 ruj 2024, 10:44 |
|
|
Da neka psihicki krank Njemica napadala po autobusu. Heroine neke muslimanske Mutter koje su je kao razoruzale.
Inace je jos jedan lik pobjegao iz psihijatrijske ustanove vec 10tak dana i jos uvjek ga traze i upozoravaju da moze biti naoruzan
Uglavnom kazu da ova dva slucaja nemaju veze jedan s drugim dakle nije lancani
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 02 ruj 2024, 10:55 |
|
|
Samo sam sporedno upratio, skonto samo da je neka zena nabadala raju u busu.
Volio bih da se vratimo u predinternetsko doba. Iskljucis TV, ne citas novine, i rahat si.
|
|
Vrh |
|
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 02 ruj 2024, 11:00 |
|
|
Haram je napisao/la: Samo sam sporedno upratio, skonto samo da je neka zena nabadala raju u busu.
Volio bih da se vratimo u predinternetsko doba. Iskljucis TV, ne citas novine, i rahat si. Svabe to vecinom i rade. Jednostavno ignoraju sve sta se dogadja dalje od 25 kilometara od njhovog grada
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: goran2hr i 16 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|