|
|
Stranica: 2/2.
|
[ 44 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
potocnj
|
Naslov: Re: U Sarajevu sve vise migranata i arapa opcenito Postano: 19 kol 2024, 23:07 |
|
|
Ovi su došli bolje opremljeni nego je policija, ručne granate imaju.
Nije ni čudo što se RS hoće odvojiti od toga. Ovako nema granice pa ti migranti skaču iz jednog entiteta u drugi, a imaju dobrodošlicu među svojima.
_________________ Zabraniti vehabizam. Zabraniti SDA. Napisati progresivni Kur'an.
|
|
Vrh |
|
|
Hagresor
|
Naslov: Re: U Sarajevu sve vise migranata i arapa opcenito Postano: 19 kol 2024, 23:33 |
|
|
Srbi ušehidili nesuđenog inžinjera.
_________________ Ode sve ovo u helać
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: U Sarajevu sve vise migranata i arapa opcenito Postano: 19 kol 2024, 23:45 |
|
|
Hroboatos je napisao/la: Jedina, i nezanemariva veza sa Srbima je mržnja prema zapadnoj civilizaciji, no i jedni i drugi znaju da je zapad gazda. I tu mogu jedni drukati za Rusiju, drugi za Tursku, no oboje su ekonomska i mentalna kolonija zapada. I to pokazuje da su promašili budućnos.
A o asocijacima možemo bez kraja- Muslimani zajedno sa Srbima urliču narodnjake, a s druge strane mrze ćirilicu. Tako se može ići amo-tamo od teme do teme. Muslimani su lošija kopija Srba.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
Tomba17
|
Naslov: Re: U Sarajevu sve vise migranata i arapa opcenito Postano: 14 ruj 2024, 21:35 |
|
|
Što se činjeničnog opisa u naslovu teme tiče, je li to nešto novo?
Više kontam kako je MENA (middle east north africa) kao vrijednosni sustav a ne nužno sami migrant MENA koji je danas oličenje istih vrijednosti.
Stari grad, današnje zapadno Sarajevo,1939g. UK proizvodnja
I s tim vrijednosnim sustavom, u današnjem vremenu, imati bezalternativno strateško partnerstvo??!
_________________ "Ne funkcionira BiH zato sto je podjeljena, vec je podjeljeljena zato sto ne funkcionira"
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: U Sarajevu sve vise migranata i arapa opcenito Postano: 14 ruj 2024, 23:08 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21277 Lokacija: među zvijezdama
|
Ja klasicna migranta nisam ukupno 2 vidjela. Arapa je more. Zena u kupovini. Imaju i Nani sa sobom za djecu. Vrhunski obucene i nonsalantno pokrivene.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Tomba17
|
Naslov: Re: U Sarajevu sve vise migranata i arapa opcenito Postano: 14 ruj 2024, 23:16 |
|
|
Ana, jesiltoti? studentica iz Graz? +30 Prrravo si nonšalantna na slici. A tekst? Nisi skužila. Po običaju. “Plavuša” iz mitološke priče, kao…
_________________ "Ne funkcionira BiH zato sto je podjeljena, vec je podjeljeljena zato sto ne funkcionira"
|
|
Vrh |
|
|
tetejac
|
Naslov: Re: U Sarajevu sve vise migranata i arapa opcenito Postano: 14 ruj 2024, 23:18 |
|
|
Haha nonšalantno pokrivene. Jebalo majku
_________________ Idi kući maži supe
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: U Sarajevu sve vise migranata i arapa opcenito Postano: 14 ruj 2024, 23:55 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76095 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Prisiljeni su jer postoji kvota 40% za Srbe i Hrvate u gradskom vijeću Sarajeva, za koju su se zajebali pa uveli davno iz doba kad su dokazivali građansku BiH i da je Sarajevo “multietničko” da bi poduprli dokazima tadašnji narativ da je Sarajevo “zaslužilo da upravlja i vlada sa cijelom BiH”. Sad nakon 2022 to je samo teret, halalci kao moljci pojedoše sve za nikakvu korist (ustvari usporavaju razvoj nacionalnog stava Bošnjaka) a Bošnjo neka ide u Njemačku tražit posao.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
dreamteam
|
Naslov: Re: U Sarajevu sve vise migranata i arapa opcenito Postano: 14 ruj 2024, 23:57 |
|
|
Gdje nestade dobro staro lažno izjašnjavanje?
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: U Sarajevu sve vise migranata i arapa opcenito Postano: 15 ruj 2024, 00:16 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Patriotismus 80% ljudi ima cijenu. Martina je najbolji dokaz te tvrdnje.
@Robi, koja je tvoja cijena? Ne postoji javna pozicija koja bi nadoknadila i kompenzirala moje privatne prihode. Novci su zadnja stvar kojom bi me mogli obrlatiti. Nemate toliko. Ovi iz AiD kazu da su spremni kompenzirati, no da budes razuman. Znaci ne samo pozicija. Nego i mimo pozicije.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: U Sarajevu sve vise migranata i arapa opcenito Postano: 15 ruj 2024, 00:20 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76095 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Ne bi se “pogodili”, ne bi bilo isplativo ni meni ni vama.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: U Sarajevu sve vise migranata i arapa opcenito Postano: 15 ruj 2024, 00:23 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Ne bi se “pogodili”, ne bi bilo isplativo ni meni ni vama. Ne budi iskljuciv tako. Reci zelje mimo kesa?
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: U Sarajevu sve vise migranata i arapa opcenito Postano: 15 ruj 2024, 07:21 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25892 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Ja klasicna migranta nisam ukupno 2 vidjela.
Manje ih je u zadnje vrijeme, istina. Citat: Arapa je more.
Arapa ima ljeti. Dođi kasnije nema ih nijednog. Citat: Zena u kupovini. Imaju i Nani sa sobom za djecu. Vrhunski obucene i nonsalantno pokrivene.
Ma ja, u crni komplet sa prorezom za oči za ventilaciju.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Salivator
|
Naslov: Re: U Sarajevu sve vise migranata i arapa opcenito Postano: 15 ruj 2024, 07:27 |
|
|
Tomba17 je napisao/la: Ana, jesiltoti? studentica iz Graz? +30 Prrravo si nonšalantna na slici. A tekst? Nisi skužila. Po običaju. “Plavuša” iz mitološke priče, kao… Znači ipak ima Bošnjaka koji su od Hrvata nastali. Kvalitet iznad kvantiteta. Lars :)
_________________ ...and my ties are severed clean...
The less I have the more I gain Off the beaten path I reign
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: U Sarajevu sve vise migranata i arapa opcenito Postano: 15 ruj 2024, 08:07 |
|
|
Tomba17 je napisao/la: Ana, jesiltoti? studentica iz Graz? +30 Prrravo si nonšalantna na slici. A tekst? Nisi skužila. Po običaju. “Plavuša” iz mitološke priče, kao… Najbolja moguća upotreba sarajevskih Hrvata. - zauzimanje radnih mjesta, koja bi inače dobili drugi - razvodnjavanje islamizma - razbijanje jedinatva saffova Iza 2022 daidže idu na teren bošnjačkih pleća, ne hrvatskih. Ovo je prije bilo instrumentalizirano protiv nas, no više nije jer ne može biti. Etno biznis se najbrže prilagodi. Sarajevski Pupovci. Otprilike kao da imaš RSK, i kao da to nije dovoljno još imaš i Pupovce u Zagrebu.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: U Sarajevu sve vise migranata i arapa opcenito Postano: 15 ruj 2024, 08:13 |
|
|
Zlatno doba za Hrvate.
Možeš biti i politički Hrvat u Mostaru i trošiti 1/3 hrvatske izdašne federalne kvote, a možeš i uzimati pare i glumiti u Sarajevu, te grickati i od preostalih 2/3 bosnjacke kvote.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: U Sarajevu sve vise migranata i arapa opcenito Postano: 15 ruj 2024, 09:09 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39381 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Uskoro će svi preostali Hrvati u Sarajevu, Zenici i Tuzli biti javni službenici, političari, analitićari, za muslimane ima Bingo ili Njemačka.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: U Sarajevu sve vise migranata i arapa opcenito Postano: 15 ruj 2024, 09:14 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37879 Lokacija: Gl. grad regije
|
Pa i jesu. Ono što ja znam je sve dobro uhljebljeno u javne institucije i poduzeća, ima pokoji privatnik kojem ide biznis. Normalni radnici Hrvati su u Njemačkoj. Ovo su neradnici. Treba u Švabiji potegnut. A neka sisaju bošnjačke jasle...
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: U Sarajevu sve vise migranata i arapa opcenito Postano: 15 ruj 2024, 09:20 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39381 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Tako i treba biti, uskoro će Hrvati u Bošnjakistanu biti ono što su Židovi u SAD-u. Iznadprosječno bogati, iznadprosječno obrazovani i kako kaže Bakir prezastupljeni.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: W3C [Validator] i 35 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|