|
|
Stranica: 2/4.
|
[ 80 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Drugi pokušaj atentata na Trumpa! Postano: 16 ruj 2024, 13:57 |
|
|
Hroboatos je napisao/la: Kakva glupost. Ne valja ni ona ni Trump, no za Ukrajinu je manje loša od njega, iako isto ne valja. To je sve. Oboje su ništarije.
Znači podržavaš onoga tko je po tebi bolji za Ukrajinu a ne za Hrvatsku
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Drugi pokušaj atentata na Trumpa! Postano: 16 ruj 2024, 13:58 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25647 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Bošnjak..007 je napisao/la: Volio bih da Kamala pobijedi samo zbog rusofila i četnika. Šukniće vam ga sazad isto ko i Biden. Pa vi slavite po Sarajevu pobjedu demokrata.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Drugi pokušaj atentata na Trumpa! Postano: 16 ruj 2024, 13:59 |
|
|
lider30 je napisao/la: Hroboatos je napisao/la: Usput, vidi se kako su Trumpovi pobornici ili blesani ili korumpirani.
Razumljivo je kako je on dirnuo želje prosječnih Amerikanaca koji su ostali bez posla zbog globalizacije, i to je posve opravdano.
No u vaanjskoj politici- tudumi.
Prvo- protiv podpore Ukrajini. Tu se pokazuje da nemaju ni morala ni pameti. No recimo da su izolacionisti tipa "to nije naš rat", pa onda u redu. Povlačimo se i ne petljamo u svjetske krize.
Drugo- super podpora Izraelu i traže još veće miješanje SAD u to, uz možda i rat s Iranom. Molim? Gdje je nestao izolacionizam? U luđačkim tlapnjama idiotskih obožavatelja Izraela ili korumpiranih od strane izraelskog lobbya?
To nije ni samo hipokrizija, nego u korijenu i blesavost i pokvarenost. Ne mogu vjerovati da si ti za ekstremnu ljevicarku Kamalu. Sta Ukrajina i antisrpstvo uradi od ljudi... Toksičan ovaj rat... vrlo toksičan.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Drugi pokušaj atentata na Trumpa! Postano: 16 ruj 2024, 14:03 |
|
|
Bošnjak..007 je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Šukniće vam ga sazad isto ko i Biden. Pa vi slavite po Sarajevu pobjedu demokrata. Mi smo mali da ocekujemo neki veliki fokus. Ali pobjeda Kamale bi dovela do nastavka karanja vas rusofila i srba još 4 godine. To si ti nešto pobrkao. Ne umeće ga Christian Schmidt nama, već vama.
|
|
Vrh |
|
|
potocnj
|
Naslov: Re: Drugi pokušaj atentata na Trumpa! Postano: 16 ruj 2024, 14:46 |
|
|
whiskey je napisao/la: Da su Ukrajinci htjeli ukloniti Trumpa, Trump bi bio mrtav. Ovako pričaš gluposti. Šta sad, ukrajinci jači od Amerike? Oni bi rado uklonili Trumpa ali kada bi to netko od njih napravio mislim da ni demokratski predsjednik više ne bi mogao toliko podržavati Ukrajinu, jer bi američki narod zamjerio miješanje u njihove unutarnje stvari. Da ne govorimo kako bi republikanski Kongres reagirao! Zato su našli ovog špijuna, samo što je bio nesposoban.
_________________ Zabraniti vehabizam. Zabraniti SDA.
|
|
Vrh |
|
|
MiB
|
Naslov: Re: Drugi pokušaj atentata na Trumpa! Postano: 16 ruj 2024, 14:46 |
|
Pridružen/a: 14 vel 2020, 17:12 Postovi: 4033 Lokacija: Granica je na Drini!
|
Rika sv Vida je napisao/la: Hroboatos je napisao/la: Kakva glupost. Ne valja ni ona ni Trump, no za Ukrajinu je manje loša od njega, iako isto ne valja. To je sve. Oboje su ništarije.
Znači podržavaš onoga tko je po tebi bolji za Ukrajinu a ne za Hrvatsku Za Hrvatsku brojčano veličine jedne četvriti NYC je svejedno tko je na vlasti u USA.
_________________ Hrvatska između hrpe Plenkovića i Milanovića
|
|
Vrh |
|
|
potocnj
|
Naslov: Re: Drugi pokušaj atentata na Trumpa! Postano: 16 ruj 2024, 14:50 |
|
|
Hroboatos je napisao/la: Usput, vidi se kako su Trumpovi pobornici ili blesani ili korumpirani.
Razumljivo je kako je on dirnuo želje prosječnih Amerikanaca koji su ostali bez posla zbog globalizacije, i to je posve opravdano.
Prvo- protiv podpore Ukrajini. Tu se pokazuje da nemaju ni morala ni pameti. No recimo da su izolacionisti tipa "to nije naš rat", pa onda u redu. Povlačimo se i ne petljamo u svjetske krize.
Drugo- super podpora Izraelu i traže još veće miješanje SAD u to, uz možda i rat s Iranom. Molim? Gdje je nestao izolacionizam? U luđačkim tlapnjama idiotskih obožavatelja Izraela ili korumpiranih od strane izraelskog lobbya?
To nije ni samo hipokrizija, nego u korijenu i blesavost i pokvarenost. Zašto bih ja, katolik, hrvat u BiH, bio za ukrajinske pravoslavce protiv ruskih pravoslavaca, a u korist američkih globalista i pedofila? I to još ja koji živim u državi kakvu su mi utanačili da se nitko previše ne razmaše na Balkanu, i onda osuđen da se konstantno borim za svoja prava. Ako je taj rat utjecao da ja plaćam 10 feninga po litri goriva više i to mi je previše. Nijedan ukrajinac nije platio ništa više da bih ja, hrvat u BiH, imao nekakva svoja prava. Ta zaluđenost anti-ruskom propagandom je pravi problem, pokupio si sve mass-medijske priče. Rusija se nije širila nakon sloma sovjetskog saveza, širio se samo NATO. Ako je došlo vrijeme da se prestane širiti, to je meni sasvim u redu. Što se mene tiče najbolje bi bilo da Hrvatska bude ta granica NATO-a, primanje Crne Gore je po meni narušilo ozbiljnost tog saveza. Ni vojske ni lojalnosti tamo.
_________________ Zabraniti vehabizam. Zabraniti SDA.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Drugi pokušaj atentata na Trumpa! Postano: 16 ruj 2024, 14:55 |
|
|
Bošnjak..007 je napisao/la: Pa ti Bošnjake poistovjecujes sa SDA?
Ne nego su sve vaš stranke isti klinac što se tiče preglasavanja Hrvata. Citat: Mi smo i dalje vlast. Zajedno sa Hrvatima, na vašu žalost. Citat: Dino je fanatik veci nego mnogi u SDA. Denis B isto. Znamo mi to, samo oni sada moraju malo paziti na ponašanje. Citat: Šmit je umetnuo da nemoćni HDZ ne pomnozimo sa nulom. Htjeli ste vi Hrvate pomnožiti sa nulom pa dobili goli Q. Citat: Elem. To što SDA nije vlast trenutno je sitnica u odnosu na ovo što dobijamo i imamo priliku gledati rokanje Rusa. Ja bih sad prihvatio jos 6 godina da SDA ne bude vlast a da se nastavi propast Rusije. Eto te ko Hroboatos. Hebo svoju zemlju i svoj narod, mi ćemo malo i pretrpjeti samo nek je Ukrajini dobro.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Drugi pokušaj atentata na Trumpa! Postano: 16 ruj 2024, 15:04 |
|
|
Hroboatos je napisao/la: Tip je za Ukrajinu? Šteta što nije uspio. Tek će biti šteta ako dobije izbore i pomete ***.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1056 of 2558 - 41.28%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Drugi pokušaj atentata na Trumpa! Postano: 16 ruj 2024, 15:05 |
|
|
Hroboatos je napisao/la: Usput, vidi se kako su Trumpovi pobornici ili blesani ili korumpirani.
To nije ni samo hipokrizija, nego u korijenu i blesavost i pokvarenost. Eto nek ti imaš morala dok se zalažeš za terorizam.
1056 of 2558 - 41.28%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Hroboatos
|
Naslov: Re: Drugi pokušaj atentata na Trumpa! Postano: 16 ruj 2024, 15:17 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Hroboatos je napisao/la: Kakva glupost. Ne valja ni ona ni Trump, no za Ukrajinu je manje loša od njega, iako isto ne valja. To je sve. Oboje su ništarije.
Znači podržavaš onoga tko je po tebi bolji za Ukrajinu a ne za Hrvatsku Oboje su za Hrvatsku smeće, Trump još i veće.
|
|
Vrh |
|
|
Hroboatos
|
Naslov: Re: Drugi pokušaj atentata na Trumpa! Postano: 16 ruj 2024, 15:21 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Hroboatos je napisao/la: Usput, vidi se kako su Trumpovi pobornici ili blesani ili korumpirani.
To nije ni samo hipokrizija, nego u korijenu i blesavost i pokvarenost. Eto nek ti imaš morala dok se zalažeš za terorizam. Kakav terorizam? Hamas je dobio po tamburi i realno je decimiran. Da ubiju i gazdu, svejedno će doći novi jer je to odpor toga naroda, tih 2.2 milijuna. Izrael ih želi etnički očistiti, i to s njihove zemlje. To svijet ne prihvaća i neće. Američka politika da zatvori pipu Izraelcima, druga bi bila pjesma. Izrael bi odmah povukao postrojbe, ovi u Gazi bi pristali na međunarodnu kontrolu i tu je temelj za budućnost. Ovo je onda samo politika velikog Izraela koja se gadi cijelom svijetu, jedva manje od islamističkog ludila.
|
|
Vrh |
|
|
Hroboatos
|
Naslov: Re: Drugi pokušaj atentata na Trumpa! Postano: 16 ruj 2024, 15:26 |
|
|
potocnj je napisao/la: Hroboatos je napisao/la: Usput, vidi se kako su Trumpovi pobornici ili blesani ili korumpirani.
To nije ni samo hipokrizija, nego u korijenu i blesavost i pokvarenost. Zašto bih ja, katolik, hrvat u BiH, bio za ukrajinske pravoslavce protiv ruskih pravoslavaca, a u korist američkih globalista i pedofila? I to još ja koji živim u državi kakvu su mi utanačili da se nitko previše ne razmaše na Balkanu, i onda osuđen da se konstantno borim za svoja prava. Ako je taj rat utjecao da ja plaćam 10 feninga po litri goriva više i to mi je previše. Nijedan ukrajinac nije platio ništa više da bih ja, hrvat u BiH, imao nekakva svoja prava. Ta zaluđenost anti-ruskom propagandom je pravi problem, pokupio si sve mass-medijske priče. Rusija se nije širila nakon sloma sovjetskog saveza, širio se samo NATO. Ako je došlo vrijeme da se prestane širiti, to je meni sasvim u redu. Što se mene tiče najbolje bi bilo da Hrvatska bude ta granica NATO-a, primanje Crne Gore je po meni narušilo ozbiljnost tog saveza. Ni vojske ni lojalnosti tamo. Ovo je inferiorno blesavo da ne zavrjeđuje detaljni odgovor. Zbog principa. Zbog kršenja prava i agresije jedne zemlje na drugu, i to samo zato što se ta zamlja, kao i sve druge oko Rusije, od baltičkih i svih drugih, želi izvući iz zagrljaja ruskog medvjeda koji ih je gušio i uništavao.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Drugi pokušaj atentata na Trumpa! Postano: 16 ruj 2024, 16:03 |
|
|
Hroboatos je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Eto nek ti imaš morala dok se zalažeš za terorizam. Kakav terorizam? Hamas je dobio po tamburi i realno je decimiran. Da ubiju i gazdu, svejedno će doći novi jer je to odpor toga naroda, tih 2.2 milijuna. Izrael ih želi etnički očistiti, i to s njihove zemlje. To svijet ne prihvaća i neće. Američka politika da zatvori pipu Izraelcima, druga bi bila pjesma. Izrael bi odmah povukao postrojbe, ovi u Gazi bi pristali na međunarodnu kontrolu i tu je temelj za budućnost. Ovo je onda samo politika velikog Izraela koja se gadi cijelom svijetu, jedva manje od islamističkog ludila. Terorizam je atentat na predsjedničkog kandidata Trumpa. Ta tvoja islamofilična sklonost Hamasu mi je nebitna.
1056 of 2558 - 41.28%
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Drugi pokušaj atentata na Trumpa! Postano: 16 ruj 2024, 16:57 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 23959 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Stari nacisticko/rasisticki prdonja je za Kamalu, woke queen. E jebote. Cijela zapadna woke scena se u nju kune. Tako ti je kad godinama ne izlazis iz kuce ili ti je radijus kretanja 2-3 km oko kuce. Izjavljivao je neke nebulozne brojke etnickih Nijemaca u Njemackoj. Vrijeme pregazilo.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
dane-croatia
|
Naslov: Re: Drugi pokušaj atentata na Trumpa! Postano: 16 ruj 2024, 17:10 |
|
|
S obzirom koliko se Trumpa želi likvidirati, bez težkoća se može zaključiti da je Trump u svakom slučaju jaka osobnost koja misli svojom glavom i donosi vlastite odluke, ter će očito s njime netko težko vladat iz sjene. S druge strane Kamalu očito nema smisla likvidirat (kano i prije Bidena), jerbo takvi isti (lutke na koncu) kano ona očito čekaju u redu da se zamiene.
_________________ RH-BiH-Sandžak-Sriem-Boka Kotorska-Trst KREPAT MA NE MOLAT http://hrvatska-bosna.eu5.org/znanost/zamjena_zarulje-prednje_kratko_svietlo-reno_clio_3.pdf
|
|
Vrh |
|
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Drugi pokušaj atentata na Trumpa! Postano: 16 ruj 2024, 17:12 |
|
|
Izgleda kako pokušaj atentata nije utjecao na ankete, i dalje vodi Harris.
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Drugi pokušaj atentata na Trumpa! Postano: 16 ruj 2024, 17:16 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 23959 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
i_jopet je napisao/la: Izgleda kako pokušaj atentata nije utjecao na ankete, i dalje vodi Harris. Lik nema sanse. Ima protiv sebe cijelu medijsku masineriju, cijelu americku oligarhiju i celebrity scenu. I to ne pasivno, nego aktivno ukjucene. Kamala bi trebala biti dobro nesposobna pa to prokockati. Granici s nevjerojatnim.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
idudani
|
Naslov: Re: Drugi pokušaj atentata na Trumpa! Postano: 16 ruj 2024, 17:16 |
|
|
i_jopet je napisao/la: Izgleda kako pokušaj atentata nije utjecao na ankete, i dalje vodi Harris. Na ankete i opredijeljenje ljudi ne može utjecati skoro ništa. Mora biti nešto ekstremno, kao očita mentalna hendikepiranost u Bidena da utječe na 2-3% ljudi. To doduše može biti prevaga, ali u globalu je to jako malo. Preko 90% ljudi je čvrsto ukopano u svojim izborima i glasat će za "svoje", makar "njihovi" kandidirali bijesnog psa ili frankenštajna. To važi za obje strane, ali posebno lijevu. Na prošlim izborima u Pennsylvaniji je izabran šlagiran čovjek za senatora, za kojeg se nije znalo hoće li uopće moći preuzeti dužnost. ali važno da nije "njihov". Politika se pretvorila ko stanje u Mostaru, obično prebrojavanje koga ima koliko i na kojoj strani,
|
|
Vrh |
|
|
idudani
|
Naslov: Re: Drugi pokušaj atentata na Trumpa! Postano: 16 ruj 2024, 17:18 |
|
|
MiB je napisao/la: Za Hrvatsku brojčano veličine jedne četvriti NYC je svejedno tko je na vlasti u USA.
To je apsolutno netočno, i nema veze s ičijom veličinom. Za opstanak ljudskog roda je svakako bolje da se sotonistička pudlica makne s vlasti. Sad je samo pitanje smatraš li se ti djelom čovječanstva. Ali male su šanse za to da je uklone.
|
|
Vrh |
|
|
idudani
|
Naslov: Re: Drugi pokušaj atentata na Trumpa! Postano: 16 ruj 2024, 17:20 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Znači podržavaš onoga tko je po tebi bolji za Ukrajinu a ne za Hrvatsku
Odavno sam primjetio da ljudi koji su fanatično opredijeljeni za neku od strana u sukobu na istoku Europe imaju svi neki teški poremećaj. Doduše, kod nas ima jako malo fanatičnih rusofila, a puno više proukrajinaca, ali i jedni i drugi bi sebi ičupali jetru da pobjedi strana za koju navijaju. Teška patologija.
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Drugi pokušaj atentata na Trumpa! Postano: 16 ruj 2024, 17:21 |
|
|
Onaj neki rimski car je postavljao konje za senatore. Tako demokrati mogu kandidirat konja imao bi isto glasova ko Kamala. Kao i podršku hrvatskih izdajnika
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
idudani
|
Naslov: Re: Drugi pokušaj atentata na Trumpa! Postano: 16 ruj 2024, 17:25 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Onaj neki rimski car je postavljao konje za senatore. Tako demokrati mogu kandidirat konja imao bi isto glasova ko Kamala. Kao i podršku hrvatskih izdajnika imao bi par postotaka manje, ali preko 90% bi opet glasali za konja prije bi Muslimani u Mostaru glasali za HDZ nego što će demokrat za republikanca i obrnuto.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|