|
|
Stranica: 15/18.
|
[ 433 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Patriota
|
Naslov: Re: KOMŠIĆ: Bosna je à la carte, Bosnjaci, Albanci i Crnogorci gube sve. Postano: 18 ruj 2024, 00:36 |
|
Pridružen/a: 11 vel 2024, 16:03 Postovi: 1322 Lokacija: Gora Romanija Upozorenja: 1
|
Ceha ce dat srbima Tuzlu i Sarajevo,jer pazi,mi smo iselili u Njemacku
_________________ K'o da čujem zveket sablje starih ratnika Opet ječi sa planine vrisak sokola Nikad ovo biti neće zemlja dušmanska Odgojila majka Bosna prsa junačka
Bog,Bosna,Bošnjaci.
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: KOMŠIĆ: Bosna je à la carte, Bosnjaci, Albanci i Crnogorci gube sve. Postano: 18 ruj 2024, 01:01 |
|
|
Nestali ste kao narod, što je od vas ostalo? Baščaršija? Jedan Hranjen ne možete probit, a vas će se nešto pitati negdje
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: KOMŠIĆ: Bosna je à la carte, Bosnjaci, Albanci i Crnogorci gube sve. Postano: 18 ruj 2024, 01:04 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 75602 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Pozvat će Kineze da probiju.
Platit će da završe to, vjerojatno su se i cijevi mimoišle.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
tetejac
|
Naslov: Re: KOMŠIĆ: Bosna je à la carte, Bosnjaci, Albanci i Crnogorci gube sve. Postano: 18 ruj 2024, 03:03 |
|
|
Podijeliti ćemo BiH sa Srbima i Bosna će biti mirna. Ako zarati, Muslimane neće niko ništa pitat. Hrvati i Srbi će se dogovoriti oko BiH.
_________________ Idi kući maži supe
|
|
Vrh |
|
|
tetejac
|
Naslov: Re: KOMŠIĆ: Bosna je à la carte, Bosnjaci, Albanci i Crnogorci gube sve. Postano: 18 ruj 2024, 03:09 |
|
|
Patriota je napisao/la: Ceha ce dat srbima Tuzlu i Sarajevo,jer pazi,mi smo iselili u Njemacku Srbi će to uzet sami. Možete se dva dana pokušat branit puhaljkama. Realno, ako dođe do rata, vi ste donji.
|
|
Vrh |
|
|
Diablo
|
Naslov: Re: KOMŠIĆ: Bosna je à la carte, Bosnjaci, Albanci i Crnogorci gube sve. Postano: 18 ruj 2024, 08:50 |
|
|
Rata neće biti jer ga nece dozvolit zapad tako da nas očekuje borba mirnim putem. Sve drugo je iluzija...
_________________ "Sretni robovi su najljuci neprijatelji slobode" !!!
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: KOMŠIĆ: Bosna je à la carte, Bosnjaci, Albanci i Crnogorci gube sve. Postano: 18 ruj 2024, 08:51 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 75602 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Diablo je napisao/la: Rata neće biti jer ga nece dozvolit zapad tako da nas očekuje borba mirnim putem. Sve drugo je iluzija... I u miru postoji primjena sile. Političke, ekonomske, diplomatske, te sankcije.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: KOMŠIĆ: Bosna je à la carte, Bosnjaci, Albanci i Crnogorci gube sve. Postano: 18 ruj 2024, 12:06 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Ni Srbija danas ne razmišlja da će Bugarska napast na Bosilegrad i Dimitrovgrad, iako su ih Bugari s Austrijancima izbacili iz Srbije i šutnuli ih na Krf, da su se morali sa smjera Soluna vraćati.
Dobri odnosi nisu tričarija.
Nitko ne zna koja je poanta antihrvatskog sentimenta u Srbiji 30 godina poslije rata, osim održavanja tenzija koje egzistencijalno ugrožavaju zapadnu RS. Kako nije jasno? Svrha je podgrijavati sentiment i čekati pogodan trenutak da se sveti “ustašama” Koliko god te neki srbijanci uvjeravali necemo mi vise ratovati , mi smo probleme rjesili, 500% sam siguran da bi nas napali prvom iducom prilikom u preslagivanju svijeta da imaju priliku. Cemu inace sva ta mrznja i retorika ako ne priprema za rat?!
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: KOMŠIĆ: Bosna je à la carte, Bosnjaci, Albanci i Crnogorci gube sve. Postano: 18 ruj 2024, 12:07 |
|
|
Revizija je napisao/la: Ceha je napisao/la: Samo što Bošnjaci neće dobiti državu. To bi onda ispalo nešto ovog tipa; A ovo bi bilo fer; Fer je ako zadovolji obe strane . Šta bi ste vbi s tolikim Srbima . Mazili i pazili
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: KOMŠIĆ: Bosna je à la carte, Bosnjaci, Albanci i Crnogorci gube sve. Postano: 18 ruj 2024, 12:13 |
|
|
Patriota je napisao/la: Ja sam mislio da se ovaj Ceha zajebava s ovim iseljavanjem. Ali izgleda da lik mrtav hladan vjeruje u to Druže Ceha,ti ces umrijet, a Bošnjaci ce ti idalje bit i u Mostaru,i u Travniku i u Novom Travniku. Četri puta smo ti izabrali clana predsjednistva. Četri. I to ste imali jednog kandidata. Ne može Bošnjaka iseliti koliko ih ima vise u odnosu na ostale. Ta prica je zavrsena. Ti mozes brojat novorođene i prvacice do smrti. Nece se nista promijeniti. Bošnjaci su ti gospodarili ovim gradovima i opcinama i prije 200 godina,i tad smo iseljavali u Tursku. Danas se zna ko su Bošnjaci. Nikad se više nece moci upravljati ovom zemljom bez Bošnjaka! Kako ne moze? Pricas kao da vas ima milijardu kao kineza a ne jedva iznad milijun. Itekako mozete iselit u dovoljnom broju da se narusi trenutni status quo. Samo je pitanje tko je u pravu oko brojki , mi vi ili pak švabo
|
|
Vrh |
|
|
potocnj
|
Naslov: Re: KOMŠIĆ: Bosna je à la carte, Bosnjaci, Albanci i Crnogorci gube sve. Postano: 18 ruj 2024, 12:22 |
|
|
weasel je napisao/la: Kako ne moze? Pricas kao da vas ima milijardu kao kineza a ne jedva iznad milijun. Itekako mozete iselit u dovoljnom broju da se narusi trenutni status quo.
Samo je pitanje tko je u pravu oko brojki , mi vi ili pak švabo
Ozbiljno razmišljam da mi karijerna opcija postane zapošljavanje bošnjaka iz protektorata u nekoj Njemačkoj zeit firmi Ogromna je želja da idu, treba samo netko da im sređuje papire, njemcima treba radnik nižeg ranga, a obzirom što je sve došlo sa bliskog i malo daljeg istoka naši su muslimani još i premija!
_________________ Zabraniti vehabizam.
Zabraniti SDA.
Napisati progresivni Kur'an.
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: KOMŠIĆ: Bosna je à la carte, Bosnjaci, Albanci i Crnogorci gube sve. Postano: 18 ruj 2024, 14:10 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Pozvat će Kineze da probiju.
Platit će da završe to, vjerojatno su se i cijevi mimoišle. Za malo veću lovu, dva tunela
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: KOMŠIĆ: Bosna je à la carte, Bosnjaci, Albanci i Crnogorci gube sve. Postano: 18 ruj 2024, 14:10 |
|
|
tetejac je napisao/la: Podijeliti ćemo BiH sa Srbima i Bosna će biti mirna. Ako zarati, Muslimane neće niko ništa pitat. Hrvati i Srbi će se dogovoriti oko BiH. Ukratko.
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: KOMŠIĆ: Bosna je à la carte, Bosnjaci, Albanci i Crnogorci gube sve. Postano: 18 ruj 2024, 14:12 |
|
|
tetejac je napisao/la: Patriota je napisao/la: Ceha ce dat srbima Tuzlu i Sarajevo,jer pazi,mi smo iselili u Njemacku Srbi će to uzet sami. Možete se dva dana pokušat branit puhaljkama. Realno, ako dođe do rata, vi ste donji. A stvar je jednostavna. Mi imamo neke svoje interese u Srednjoj Bosni. Zauzet ćemo ono što je naše. A o ovom ostatku... Službeno, to je naš dio BiH. Srbi će to pokupiti, ali nas onda trebaju obeštetiti. Muslimane nitko ništa ne pita. Da ih i pita, što će raditi?
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: KOMŠIĆ: Bosna je à la carte, Bosnjaci, Albanci i Crnogorci gube sve. Postano: 18 ruj 2024, 14:12 |
|
|
weasel je napisao/la: Mazili i pazili Realno, bolje Srbi neg Nepalci
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: KOMŠIĆ: Bosna je à la carte, Bosnjaci, Albanci i Crnogorci gube sve. Postano: 18 ruj 2024, 14:13 |
|
|
potocnj je napisao/la: weasel je napisao/la: Kako ne moze? Pricas kao da vas ima milijardu kao kineza a ne jedva iznad milijun. Itekako mozete iselit u dovoljnom broju da se narusi trenutni status quo.
Ozbiljno razmišljam da mi karijerna opcija postane zapošljavanje bošnjaka iz protektorata u nekoj Njemačkoj zeit firmi Ogromna je želja da idu, treba samo netko da im sređuje papire, njemcima treba radnik nižeg ranga, a obzirom što je sve došlo sa bliskog i malo daljeg istoka naši su muslimani još i premija! Pomoć ljudima, spasit živote
|
|
Vrh |
|
|
horus
|
Naslov: Re: KOMŠIĆ: Bosna je à la carte, Bosnjaci, Albanci i Crnogorci gube sve. Postano: 18 ruj 2024, 15:03 |
|
|
potocnj je napisao/la: weasel je napisao/la: Kako ne moze? Pricas kao da vas ima milijardu kao kineza a ne jedva iznad milijun. Itekako mozete iselit u dovoljnom broju da se narusi trenutni status quo.
Ozbiljno razmišljam da mi karijerna opcija postane zapošljavanje bošnjaka iz protektorata u nekoj Njemačkoj zeit firmi Ogromna je želja da idu, treba samo netko da im sređuje papire, njemcima treba radnik nižeg ranga, a obzirom što je sve došlo sa bliskog i malo daljeg istoka naši su muslimani još i premija! Dobro ideja, ali nisi prvi koji je došao na tu ideju. Znam za elektro firmu iz jednog gradića iz istočne Njemačke koja ti je isisala dosta muja iz turske Hrvatske i ostatka bosne. Kroz zadnjih 10 godina bar jedno 100njak...
|
|
Vrh |
|
|
tetejac
|
Naslov: Re: KOMŠIĆ: Bosna je à la carte, Bosnjaci, Albanci i Crnogorci gube sve. Postano: 18 ruj 2024, 15:12 |
|
|
Ceha je napisao/la: tetejac je napisao/la: Podijeliti ćemo BiH sa Srbima i Bosna će biti mirna. Ako zarati, Muslimane neće niko ništa pitat. Hrvati i Srbi će se dogovoriti oko BiH. Ukratko. Ako dođe do bilo kakvog previranja mi i Srbi ćemo se dogovoriti a Muslimane niko neće ništa ni pitat. Nema se tu puno šta pričat.
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: KOMŠIĆ: Bosna je à la carte, Bosnjaci, Albanci i Crnogorci gube sve. Postano: 18 ruj 2024, 18:14 |
|
|
Patriota je napisao/la: Ceha ce dat srbima Tuzlu i Sarajevo,jer pazi,mi smo iselili u Njemacku Vec duze vremema sumnjam da ceha nije najinteligentnija osoba na forumu
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: KOMŠIĆ: Bosna je à la carte, Bosnjaci, Albanci i Crnogorci gube sve. Postano: 18 ruj 2024, 18:18 |
|
|
tetejac je napisao/la: Ceha je napisao/la: Ukratko.
Ako dođe do bilo kakvog previranja mi i Srbi ćemo se dogovoriti a Muslimane niko neće ništa ni pitat. Nema se tu puno šta pričat. Vi se ne mozete dogovoriti oko broja međusobno poklanih da se oko necega ozbiljnijeg dogovorite
|
|
Vrh |
|
|
Patriota
|
Naslov: Re: KOMŠIĆ: Bosna je à la carte, Bosnjaci, Albanci i Crnogorci gube sve. Postano: 18 ruj 2024, 18:33 |
|
Pridružen/a: 11 vel 2024, 16:03 Postovi: 1322 Lokacija: Gora Romanija Upozorenja: 1
|
Ceha evo ti i Tuzla i Sarajevo cijelo,samo fino pitaj.
_________________ K'o da čujem zveket sablje starih ratnika Opet ječi sa planine vrisak sokola Nikad ovo biti neće zemlja dušmanska Odgojila majka Bosna prsa junačka
Bog,Bosna,Bošnjaci.
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: KOMŠIĆ: Bosna je à la carte, Bosnjaci, Albanci i Crnogorci gube sve. Postano: 18 ruj 2024, 18:50 |
|
|
Ceha u zamjenu za srpske gradove nudi ime i lokaciju bošnjačkih gradova Kakav prevarant, neviđeno
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: KOMŠIĆ: Bosna je à la carte, Bosnjaci, Albanci i Crnogorci gube sve. Postano: 18 ruj 2024, 18:52 |
|
|
Pa vi ćete iselit i bumeri kad vam pomru to je manje od 500,000 vas od čega 50% penzioneri za jedno 20 godina. Naravno da ide cijela Federacija nama a onda možemo trgovat teritorijem kako hoćemo
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: KOMŠIĆ: Bosna je à la carte, Bosnjaci, Albanci i Crnogorci gube sve. Postano: 18 ruj 2024, 19:02 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Pa vi ćete iselit i bumeri kad vam pomru to je manje od 500,000 vas od čega 50% penzioneri za jedno 20 godina. Naravno da ide cijela Federacija nama a onda možemo trgovat teritorijem kako hoćemo Dogovoreno Dacemo federaciju nepalcima
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: KOMŠIĆ: Bosna je à la carte, Bosnjaci, Albanci i Crnogorci gube sve. Postano: 18 ruj 2024, 19:38 |
|
|
Paki i Karabaki, nije Cehica glup. Ipak je sposoban da memoriše mnogo informacija. Nego je lud. A ludilo se zove "opsesija podebljanjem kifle"! I to nije samo njegovo. Uzmi ovog gospodina Rikija. Voli Tita, partizan, ne voli ustaše, ali potpuno isto razmišlja kao neki ustaša. Što deblja kifla to bolje, pa nekad u zanesenosti pravi iste ili preuzima Cehicine ideje.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|