|
|
Stranica: 896/913.
|
[ 22819 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Imota
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 18 ruj 2024, 10:55 |
|
|
Bošnjak..007 je napisao/la: dudu je napisao/la: Libanonski ministar kulture Mohamad Wisam Al-Mortad oglasio se jutros na društvenim mrežama. "U našoj borbi s izraelskim neprijateljem postoje dvije istine: da je njegovo zlo bezgranično i da naša pobjeda nedvojbeno dolazi. Ono što je Izrael učinio pruža dokaz njegovog neprijateljstva prema čovječanstvu. Izraelu su dani odbrojeni. Neka se Bog smiluje šehidima, izliječi ranjene i utješi srca.” Stvarno su smiješni više. jako čudan mentalitet. Zašto? Možda bi ti, ja ili neko treći odustao ali ne i ti ljudi tamo. Možda vama ovo djeluje kao poniženje ali ne i njima. Oni se bore protiv SAD, VB i drugih najmoćnijih država i njihovih službi u ovom ratu. Svi hvale navodno moćni Mosad ali svako sa dvije čiste zna da sve što Izraelci rade pripremljeno je od strane američkih službi. Ovakvi incidenti će samo ojačati Hezbollah i dati im dodatno iskustvo. Mozda je krvlju plaćeno ali rat je. Ovo je borba gdje će neko nestati. Jedna slicnost između Rusa i tih bliskoistpočnih država je što na mrtve nekako olahko gledaju. Po principu poginuo 1 mi ćemo rodit 3 nova. Ojačat će, njihove komplekse. Zato i imaju taj mazohistički poriv za sramoćenjem i patnjom te prijezir prema životu u mješavini s emocionalnim toboganima. Islam je bolest mozga. Red kmeke red kurčenja red zločina red poniženja i poraza pa red kmeke itd itd
|
|
Vrh |
|
|
VBA2024
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 18 ruj 2024, 10:57 |
|
|
Bošnjak..007 je napisao/la: Jedna slicnost između Rusa i tih bliskoistpočnih država je što na mrtve nekako olahko gledaju. Po principu poginuo 1 mi ćemo rodit 3 nova. Uzgajaju ljude samo za jednu svrhu. Zato i slave unaprijed, misle neće nitko pobit 7M Palestinaca..
_________________ Iuste ambulans coram Deo pretium non habet Tko pronađe sarkazam nek si ga zadrži.
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 18 ruj 2024, 11:01 |
|
|
VBA2024 je napisao/la: Bošnjak..007 je napisao/la: Jedna slicnost između Rusa i tih bliskoistpočnih država je što na mrtve nekako olahko gledaju. Po principu poginuo 1 mi ćemo rodit 3 nova. Uzgajaju ljude samo za jednu svrhu. Zato i slave unaprijed, misle neće nitko pobit 7M Palestinaca.. Uzgajaju pa kmeče. Kultura bez obraza i kult smrti.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 18 ruj 2024, 11:02 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39381 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
3000 Hezbolah invalida će ih ojačati Zamisli sad strah, ne smiješ koristiti ništa od tehnike, mobitel, laptop, računalo, sve može biti potencijalna bomba. Zato su i prešli na pejdžere jer ih Mosad locirao preko mobitela. Ubijaju ih u pojam.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 18 ruj 2024, 11:03 |
|
|
Pa sad im je jos gore. Izrael je na osnovu eksplozija vjerovatno napravio detaljnu kartu gdje su sta su i kako su
_________________ “Doći će vrijeme kad će ljudi poludjeti, i kad budu vidjeli jednoga koji nije luda kao oni, vikat će na njega “lud si” samo zato što nije lud kao što su oni.”
|
|
Vrh |
|
|
Hroboatos
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 18 ruj 2024, 11:07 |
|
|
Proizvedeno u Mađarskoj. Moglo bi za Mađare biti problema...
|
|
Vrh |
|
|
VBA2024
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 18 ruj 2024, 11:15 |
|
|
S obzirom da je u pitanju "one-way pager", lokacije su saznali nakon eksplozija, a na osnovi "911 poziva".
_________________ Iuste ambulans coram Deo pretium non habet Tko pronađe sarkazam nek si ga zadrži.
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 18 ruj 2024, 11:32 |
|
|
Bošnjak..007 je napisao/la: Imota je napisao/la: Ojačat će, njihove komplekse. Zato i imaju taj mazohistički poriv za sramoćenjem i patnjom te prijezir prema životu u mješavini s emocionalnim toboganima.
Islam je bolest mozga. Red kmeke red kurčenja red zločina red poniženja i poraza pa red kmeke itd itd
Sramoćenje? Pa sto ne uđu kopneno u Libanon? Ja sam jak jer me svi stite pa iz daljine ujedam ko picka. Nisam znao da se tako nekoga ponizava. No razumijem vas krscane. Vi u svemu trazite satisfakciju. Elem bore se protiv SAD, VB i velikog broja arapskih drzava i onda se sramote sto noz u leđa zabiju ljudi od kojih su ocekivali da ce imati sigurnu posiljku? Kakva budala Ti si brzo izaša iz faze kmečanja, sad ide faza kurčenja (u prazno jasno) do nove kmeke Pa šta će bit kad uđu kopneno? Kmeka o đenosajdu Bolesni kult smrti, zato se i nema šta imat sućuti za vas.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 18 ruj 2024, 11:32 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39381 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Tko je osiguravao da će imati sigurnu pošiljku? Malina pejdžeri, nisu dovoljno pametni niti da rastvore dva-tri primjerka i pregledaju prije podjele članstvu, onda bi ovi tupani ratovali protiv Židova.
|
|
Vrh |
|
|
dane-croatia
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 18 ruj 2024, 11:36 |
|
|
Na temi o vjeri su mi se Primarius i dunno smijali kad sam govorio da je tehnologija opasna za čovjeka...
_________________ RH-BiH-Sandžak-Sriem-Boka Kotorska-Trst KREPAT MA NE MOLAT http://hrvatska-bosna.eu5.org/znanost/zamjena_zarulje-prednje_kratko_svietlo-reno_clio_3.pdf
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 18 ruj 2024, 11:37 |
|
|
Imota je napisao/la: Bošnjak..007 je napisao/la: Sramoćenje? Pa sto ne uđu kopneno u Libanon? Ja sam jak jer me svi stite pa iz daljine ujedam ko picka. Nisam znao da se tako nekoga ponizava. No razumijem vas krscane. Vi u svemu trazite satisfakciju. Elem bore se protiv SAD, VB i velikog broja arapskih drzava i onda se sramote sto noz u leđa zabiju ljudi od kojih su ocekivali da ce imati sigurnu posiljku? Kakva budala Ti si brzo izaša iz faze kmečanja, sad ide faza kurčenja (u prazno jasno) do nove kmeke Pa šta će bit kad uđu kopneno? Kmeka o đenosajdu Bolesni kult smrti, zato se i nema šta imat sućuti za vas. Faza kuraža, onda prosvjedi u Sarajevu s porukama stop genocide in Lebanon. Ljudi ušli u pojas Gaze, najgušće naseljeni komadić planeta, najurbaniji kutak svijeta.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 18 ruj 2024, 11:42 |
|
|
Brojke samo rastu, sad je procjena o 4000 osakaćenih terorista jednim hicem. Bit će i više, s obzirom da u pošiljci bilo 5000 pejdžera. Čak digli u zrak i iranskog veleposlanika u Bejrutu.
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 18 ruj 2024, 11:46 |
|
|
daramo je napisao/la: 3000 Hezbolah invalida će ih ojačati Zamisli sad strah, ne smiješ koristiti ništa od tehnike, mobitel, laptop, računalo, sve može biti potencijalna bomba. Zato su i prešli na pejdžere jer ih Mosad locirao preko mobitela. Ubijaju ih u pojam. Znaci podrzavas terorizam
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 18 ruj 2024, 11:47 |
|
|
Ako se pokaze da su Mađari odgovori vjerovatno ide jedna bomba u Budimu
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
MiB
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 18 ruj 2024, 11:49 |
|
Pridružen/a: 14 vel 2020, 17:12 Postovi: 4766 Lokacija: Granica je na Drini!
|
Karabaja je napisao/la: daramo je napisao/la: 3000 Hezbolah invalida će ih ojačati Zamisli sad strah, ne smiješ koristiti ništa od tehnike, mobitel, laptop, računalo, sve može biti potencijalna bomba. Zato su i prešli na pejdžere jer ih Mosad locirao preko mobitela. Ubijaju ih u pojam. Znaci podrzavas terorizam Obzirom kako su te uređaje nabavili i koristili pripadnici vojne organizacije nema osnova za tvrditi kako se radi o teorizmu protiv njih u vrijeme ratnog sukoba. Legitiman vojni cilj.
_________________ Hrvatska između hrpe Plenkovića i Milanovića
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 18 ruj 2024, 11:51 |
|
|
Karabaja je napisao/la: daramo je napisao/la: 3000 Hezbolah invalida će ih ojačati Zamisli sad strah, ne smiješ koristiti ništa od tehnike, mobitel, laptop, računalo, sve može biti potencijalna bomba. Zato su i prešli na pejdžere jer ih Mosad locirao preko mobitela. Ubijaju ih u pojam. Znaci podrzavas terorizam Ma ja, nad teroristima ne smiješ koristiti teror.
|
|
Vrh |
|
|
dane-croatia
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 18 ruj 2024, 11:52 |
|
|
https://www.geopolitika.news/vijesti/hu ... lestina-2/Hutisti objavili snimku lansiranja impresivnog hipersoničnog projektila ‘Palestina 2’
_________________ RH-BiH-Sandžak-Sriem-Boka Kotorska-Trst KREPAT MA NE MOLAT http://hrvatska-bosna.eu5.org/znanost/zamjena_zarulje-prednje_kratko_svietlo-reno_clio_3.pdf
|
|
Vrh |
|
|
potocnj
|
|
|
Robbie MO je napisao/la: Broj poginulih je inače oko 100 ali neće priznat. Jaka je ono eksplozija, i ovi što su živi kao da nisu, samo su teret, nisu sigurno više ikada vojno sposobni. Zamisli, onesposobiti većinu vodećih i onih koji su, pretpostavljamo, među sposobnijima kod njih, i koji bi ostale proizvode incestnih brakova trebali povesti u razaranje Izraela. I to sve jednom igračkom veličine tamagochija.
_________________ Zabraniti vehabizam. Zabraniti SDA. Napisati progresivni Kur'an.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
|
|
daramo je napisao/la: Tko je osiguravao da će imati sigurnu pošiljku? Malina pejdžeri, nisu dovoljno pametni niti da rastvore dva-tri primjerka i pregledaju prije podjele članstvu, onda bi ovi tupani ratovali protiv Židova. Arapi ne vole pse. EDD ili po naški KD pregled psima za otkrivanje eksploziva.
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 18 ruj 2024, 11:53 |
|
|
Bošnjak..007 je napisao/la: Sramoćenje? Pa sto ne uđu kopneno u Libanon? Ja sam jak jer me svi stite pa iz daljine ujedam ko picka. Nisam znao da se tako nekoga ponizava. Tako si se bahatio da šta ne upadnu kopneno u Gazu pa nakon što su upali kmečiš evo već godinu dana skoro
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 18 ruj 2024, 11:54 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Ako se pokaze da su Mađari odgovori vjerovatno ide jedna bomba u Budimu Teško. Nemaju oni muslimanske migrante
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 18 ruj 2024, 11:55 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Ako se pokaze da su Mađari odgovori vjerovatno ide jedna bomba u Budimu Bip-bip! Pali se crveno svjetlo u ambasadi, upravo ti ulaze u mobitel.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 10 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|