|
|
Stranica: 109/153.
|
[ 3801 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 13 ruj 2024, 17:34 |
|
|
Gospon_Bobo je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Zašto je ušla? Da čujemo. A čuj pa proukrajinska priča je da nije bitno. Rusi ušli u Ukrajinu i točka. Tu sva diskusija prestaje. A ako misliš da ću se upecati na tu udicu pa sažimati ono što je pisano valjda milijun puta na ovom forumu, varaš se. Ako do sad nisi skužio onda nema svrhe. A i da napišem, obrisat ćeš ako ti ne paše. Ne bi bilo prvi put. Uostalom moderator si na ovom forumu i čitao si i brisao postove pa znaš. Kao što sam i očekivao. Kakiš po običaju. A kad mala djeca kake, mora se očistiti za njima.
|
|
Vrh |
|
|
Gospon_Bobo
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 13 ruj 2024, 17:38 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Gospon_Bobo je napisao/la: A čuj pa proukrajinska priča je da nije bitno. Rusi ušli u Ukrajinu i točka. Tu sva diskusija prestaje.
A ako misliš da ću se upecati na tu udicu pa sažimati ono što je pisano valjda milijun puta na ovom forumu, varaš se. Ako do sad nisi skužio onda nema svrhe. A i da napišem, obrisat ćeš ako ti ne paše. Ne bi bilo prvi put. Uostalom moderator si na ovom forumu i čitao si i brisao postove pa znaš.
Kao što sam i očekivao. Kakiš po običaju. Da ja tebi odgovrim istom mjerom, brišeš. X puta već doživljeno. A takvo vrijeđanje i dolazi kad ponestanu argumenti. Stari ako se upuštaš u diskusiju s nekim onda neka bude fer, svi da imaju iste uvjete. A ne da ti kad te se stjera argumentima u kut jednostavno sve pobrišeš.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 13 ruj 2024, 17:41 |
|
|
Gospon_Bobo je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Kao što sam i očekivao. Kakiš po običaju. Da ja tebi odgovrim istom mjerom, brišeš. X puta već doživljeno. A takvo vrijeđanje i dolazi kad ponestanu argumenti. Pa prvo bih te trebao upozoriti jer komentari moderacije nisu dozvoljeni ovdje. Ali pošto nit smrdiš nit mirišeš, nebitno. Tvoja argumentacija k'o i ti. Rečenica prije glede mirisa.
|
|
Vrh |
|
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 13 ruj 2024, 18:29 |
|
|
SOA vas prati Samo ako ste stalno za PC-em i ne izlazite vani niste zanimljivi. Jer ravnatelj SOA može odobriti slijedeću mjeru: **tajno praćenje i motrenje uz svjetlosno snimanje osoba u otvorenom prostoru i javnim mjestima.
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 13 ruj 2024, 21:35 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 23947 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Na kupjanskom pravcu Rusi usli u naselje Petropavlivka sa sjeverne strane. Geolokalizirano.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 13 ruj 2024, 22:03 |
|
|
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 13 ruj 2024, 22:04 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25629 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
whiskey je napisao/la: Osim toga Ukrajina je suverena zemlja koja sam odlučuje o koje će asocijacije ući i nema se šta tu pitati Moskvu. Citat: Krimu i tamošnjim Rusima Ukrajinci nikad nisu ukinuli autonomiju, a nema nijedan razlog zašto bi Rusi imali autonomiju u Donbasu, em su tamo bili manjina em Donbass nikad nije bio ruska već ukrajinska zemlja.
Citat: Nitko ne dira Ruse u Ukrajini, nitko nije dirao ni 2014., niti ih netko dira samo zato što su Rusi. Citat: Pa Rus je zapovjednik oružanih snaga u Ukrajini!
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 13 ruj 2024, 22:21 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 23947 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Kakve su to teske borbe, vidljivo po snimci s Pokrovskog pravca.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 14 ruj 2024, 07:29 |
|
|
whiskey je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Imali su par izbora, mogli su odgoditi ulazak u NATO. Mogli su dati autonomiju ruskoj manjini u zamjenu za cjelovitost zemlje.
Nije valjda da si nasjeo na prorusku propagandu. Ukrajina nije ni 2014., ni 2022. bila blizu ulaska u NATO. Osim toga Ukrajina je suverena zemlja koja sam odlučuje o koje će asocijacije ući i nema se šta tu pitati Moskvu. Krimu i tamošnjim Rusima Ukrajinci nikad nisu ukinuli autonomiju, a nema nijedan razlog zašto bi Rusi imali autonomiju u Donbasu, em su tamo bili manjina em Donbass nikad nije bio ruska već ukrajinska zemlja. Nitko ne dira Ruse u Ukrajini, nitko nije dirao ni 2014., niti ih netko dira samo zato što su Rusi. Pa Rus je zapovjednik oružanih snaga u Ukrajini! Kakva propaganda, samo kažem dvije stvari koje su mogli uraditi. Ti misliš da je bolje bilo biti oštar, ok.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1048 of 2558 - 40.97%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 14 ruj 2024, 13:49 |
|
|
O temi molim.
Dokle su došli naši?
1048 of 2558 - 40.97%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 14 ruj 2024, 14:03 |
|
|
Citat: Ukrajina i Rusija razmijenile ratne zarobljenike, svaka strana oslobodila 103 osobeRusko ministarstvo odbrane je saopćilo da su ruski vojnici razmijenjeni u subotu zarobljeni u ruskoj regiji Kursk. Ukrajinske snage zauzele su tamošnju teritoriju prošlog mjeseca u svom prvom velikom upadu u Rusiju. U junu su Rusija i Ukrajina razmijenile po 90 ratnih zarobljenika. Tokom trajanja rata Rusija i Ukrajina provodile su periodične razmjene zarobljenika.
1048 of 2558 - 40.97%
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 14 ruj 2024, 14:50 |
|
|
Riki, Bobi, ja najviše verujem onome što vi kašete na temi. Ali rekli ste da je Ukrajinsk zauzet, dok ovaj Military summary kaže da je tak sad opkoljen.
Nekad mi se čini da MS u jednom izveštaju napiše i nacrta da su Rusi nešto zauzeli, pa onda to izbriše, da bi u sledećem izveštaju, ponovo to isto prikazivao kako ga Rusi zauziimaju.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 14 ruj 2024, 15:17 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 9992 Lokacija: Banja Luka
|
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 14 ruj 2024, 15:21 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Riki, Bobi, ja najviše verujem onome što vi kašete na temi. Ali rekli ste da je Ukrajinsk zauzet, dok ovaj Military summary kaže da je tak sad opkoljen.
Izaberi što ti najviše paše; 1. Nasjeli smo ruskoj propagandi 2. Ukrajinci u kontranapadu povratili dio grada 3. Rusi zvanično ne potvrđuju zauzimanje grada dok ne uklone opasnost od kontranapada.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 14 ruj 2024, 15:27 |
|
|
Čini se da Rusija šalje loše opremljene i neprikladne trupe. Pokupili sve moguće specijalnost i gurnuli u pješadiju...
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 14 ruj 2024, 15:52 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Riki, Bobi, ja najviše verujem onome što vi kašete na temi. Ali rekli ste da je Ukrajinsk zauzet, dok ovaj Military summary kaže da je tak sad opkoljen.
Nekad mi se čini da MS u jednom izveštaju napiše i nacrta da su Rusi nešto zauzeli, pa onda to izbriše, da bi u sledećem izveštaju, ponovo to isto prikazivao kako ga Rusi zauziimaju. I ja sam dobio dojam Military Summary voli istu stvar nekoliko dana reciklirati, valjda da video ima više događaja. Sve za klikove. Kad smo kod toga, koji kanal cijenite. MS mi malo navija za Rusiju.
1048 of 2558 - 40.97%
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 14 ruj 2024, 16:41 |
|
|
Ne znate vi slušati Dimu. Tj problem je što on malo previše govori pa ga prenese.
Ali glede zemljovida i stanja na terenu on je neprikosnoven. (što ne znači da ponekad ne pogriješi). Loš je u senzacionalističkim najavama budućih zbivanja.
Drugim riječima, Dimu treba manje slušati a više gledati.
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 14 ruj 2024, 17:03 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Riki, Bobi, ja najviše verujem onome što vi kašete na temi. Ali rekli ste da je Ukrajinsk zauzet, dok ovaj Military summary kaže da je tak sad opkoljen.
Nekad mi se čini da MS u jednom izveštaju napiše i nacrta da su Rusi nešto zauzeli, pa onda to izbriše, da bi u sledećem izveštaju, ponovo to isto prikazivao kako ga Rusi zauziimaju. I ja sam dobio dojam Military Summary voli istu stvar nekoliko dana reciklirati, valjda da video ima više događaja. Sve za klikove. Kad smo kod toga, koji kanal cijenite. MS mi malo navija za Rusiju. Kad pogledam u pregledu videa kod Dime, da ima puno crvenih linija (pravci prodora), znam da taj dan Rusi nemaju puno osvajanja. Inače dosta prihvatljiv i pouzdan proruski kanal. Njemačka verzija Military summary.de je još nepristranija i možda najbolja na netu.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 14 ruj 2024, 17:26 |
|
|
Jedna od satnija 51.VDV pukovnije izgubila je 81 vojnika od 100 koliko je krenulo u napad, prije par dana...
|
|
Vrh |
|
|
trofazna_struja
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 14 ruj 2024, 17:35 |
|
|
whiskey je napisao/la: Nitko ne dira Ruse u Ukrajini, nitko nije dirao ni 2014., niti ih netko dira samo zato što su Rusi.
Ukrajinci su skoro svaki dan granatirali sela sa ruskim stanovništvom u Donbasu. To su radili iz zajebancije zato što su znali da se nemaju čim braniti.
|
|
Vrh |
|
|
Primarijus
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 14 ruj 2024, 18:19 |
|
|
trofazna_struja je napisao/la: whiskey je napisao/la: Nitko ne dira Ruse u Ukrajini, nitko nije dirao ni 2014., niti ih netko dira samo zato što su Rusi.
Ukrajinci su skoro svaki dan granatirali sela sa ruskim stanovništvom u Donbasu. To su radili iz zajebancije zato što su znali da se nemaju čim braniti. Od 2016. do 2021. poginulo je 365 civila u donjecku na obe strane. Za 2021. se navodi da je pola poginulih stradalo od mina. Zar netko stvarno vjeruje da je to uzrokovalo otvorenu rusku agresiju? Pogotovo su ove brojke motivirale rusiju da to napravi? Rusiju u kojoj ljudski život ne vrijedi ništa.
_________________ 5. avgust 1995. - Dan ujedinjenja Srbijanaca i Srba iz regiona.
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 15 ruj 2024, 20:28 |
|
|
"Oni su za nas mrtvi" Apti Alaudinov je odbio da dozvoli zarobljenim Čečenima da budu dio procesa razmjene zarobljenika Komandant specijalnih snaga "Akhmat" Apti Alaudinov rekao je da Čečeni koji su dozvolili da budu zarobljeni u borbi "ne zaslužuju da žive" i da je Ukrajina slobodna da ih "zadrži za sebe".
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 15 ruj 2024, 20:41 |
|
|
Danas nikakvi do marginalni teritorijalni dobici Rusa.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 15 ruj 2024, 22:03 |
|
|
Žestoke borbe za Ljubimovku. Roka se momački. Pakao na zemlji. Padaju Himarsi i Fabovke ko kruške. Ljubimovka je jedna od par ključnih točki Kurskog bojišta. Osvajanjem nje prekida se Ukrajincima logistika na većem dijelu zauzetog teritorija. Veliki broj poginulih i ranjenih. Vojncima su sekunde kao minute, minute kao sati, sati kao dani, dani kao... dobro, shvatili ste. Ukrajinci pokušavaju doturiti pomoć sa juga ali su se Ruje dobro pripremili. Nova generacija dronova sa optičkim vlaknima uništava ukrajinske kolone na putu ka sjeveru. Strahovito veliki gubisi u tehnici.
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|